ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Falulélek, városlélek

Andromeda_Galaxy

Varga Csaba író, filozófus gondolatai arról, hogy ha elfogadjuk, hogy az embernek van lelke, miért ne lehetne kollektív módon lelke egy-egy falunak vagy városnak? 2015-ös filmünk.

Share and Enjoy

11 Responses to “Falulélek, városlélek”

 1. Te még nem lelted meg az éket.
  Ugye nem baj, ha nekem nincs lelkem?
  Ugye nem baj, ha nem azonosulok lélekkel. Nem vagyok hülye, hogy azonosuljak csak a fizikai testemmel, mert a fizikai testem csak egy része a testemnek, ami látható az anyagi síkon. Ugyan olyan hülyeség, mikor az énemmel azonosulnék, vagy az elmémmel.
  A lélekkel való azonosulás azt jelenti, hogy azonosulsz az energia ékeiddel, a gátjaiddal, a falaiddal, és amíg ezt félre nem dobod, addig ne is tudod lebontani magadban, tehát nem tudod elérni az energiák szabad áramlását.
  Ahogy kivettem, kevered a két szót az előadásodban.
  A két szó a lét-ez-és és a lél-ek.
  Az alapszó a lét, és a lél, vagy lel.
  Egészen más a két szó jelentése, így a kettőt összemosni elég bután hangzik.
  Egy falut, vagy egy várost az energiák áramlása tart össze. Minél tisztábbak ezek az energia áramlások, annál jobb abban a faluban, vagy városban élni.
  A falu jelentése: fa lú, vagyis fa ló.
  A város jelentése: vár-os, tehát várással foglalkozót jelent, vagyis aki vár, várakozik.
  A fallal körbevett erődítmény is vár, egy várakozó hely. Régen a városokat is fallal vették körül, amiben szintén benne van a “fa” szónk.
  Ha megnézed, a mai városok is olyan emberekkel van tele, akik várakoznak valamire, vagy valakire.
  Úr városa, a tudó emberek várakozó helye, most úgy mondanánk, gyülekező helye. Az úr a magyarban tudó embert jelent, vagyis tud Ő, vagy Ő tud.
  Ahol a “lél”, vagy “lel” szót találod, az a megtaláló tevékenységet jelenti.
  Az “ek” vagy “ék” az a energia áramlásban lévő akadályt, energia csomót jelzi, mert az éket ver a szabad energia áramlásban.
  A “lelki élet” azt jelenti, hogy megtaláltad az élet “Ki” energiáját, ezért élsz.
  A kicsi, ugye azt jelenti, hogy a “Ki” és a “Csi” energia.
  Ha nem torzították volna el a Bibliát, részint azért, mert nem értették a szöveget, részint hatalomvágyból, akkor egészen mást jelentene magyarul, mint amit most kiolvasol a Bibliából. A torzítások miatt úgy átvered magad, mint a pinty.
  Csak két szót keversz össze, mosol össze, csak azért, mert nem érted mit jelentenek a szavak.
  Ha ezt a videót egy magyar meghallgatja, bár nem fogja végig nézni, akkor tudja, hogy hol, vagy elhavazva, és nevetség tárgyává válsz, akármilyen helyesek a egység fogalmáról a szavaid. A szóösszemosás, a torzított jelentés miatt az egész videó egy nagy katymasz, vagyis torzítássá válik.
  A tudást torzítod a videóban.
  Az nem baj, hogy létrejött e videó, mert ha nem jött volna létre, akkor nem tudtam volna a fentieket leírni, és akkor nem jött volna ki, hogy félreértelmezésed van, vagyis a világról alkotott értelmezésed téves. Most eggyel kevesebb lesz, mert lesz még több is.
  Mindenki ebben a cipőben jár, mert nincs olyan ember, akinek ne lenne értelmezésbeli problémája.
  Akinek nincs, az már nem itt van a Geán, hanem egy magasabb létállapotban van.
  Pont azt tesszük, hogy ezeket a torzításokat, összemosásokat megszüntessük.

  • De mi az a fa ló ?? Hogy jön ez a faluhoz? remélem nem Trójából?
   Mi értelme van ennek! Amikor valaki elnevezte falunak a falut honnan tudod, hogy azt mi alapján tette??
   Mi van ha a fal szóból származik?? Annak van legalább valami értelme. Valamilyen fallal körbezárt terület. lehet, hogy az állatokat különítették el egymástól egy kerítéssel, amit falnak neveztek.
   Ha az ék akadályt jelent akkor mi van a menedék,adalék, osztalék,stb. szavakkal. Az ék nem csak éket verhet, akadályt gördíthet, sőt az ék tulajdonképpen pontosan egy energia továbbító egyszerű gép. Egy tengelyre ékkel rögzíthetnek egy kereket is, és ilyenkor az ék tulajdonképpen egy erő átviteli gépelem. Egy ék alakú pálya gyakorlatilag egy lejtő, amely energiát ad.Az ék lehet rögzítő, fixáló biztosító dolog is.
   Ha valamibe éket versz nem biztos, hogy csak akadékot képezel, lehet, hogy ketté hasítasz vele valamit, és pontosan kiszabadítasz az adott dologból valamit, például energiát….
   Ki csi szót meg már nagyon erőltetettnek vélem. ez egyszerűen egy méretjelölés a kifelé áramló energiához semmi köze. ráadásul a csí nem magyar szó. Vagy a kínai nyelv is az ősi magyar nyelvből való??
   Vannak a magyar nyelvben tényleg csodálatos kifejezések és fontos tudások, de erőltetni nem kéne szerintem, azzal, hogy a szavakat így úgy szétszedjük és valamilyen logika alapján elforgatjuk, átrendezzük, így új teljesen más értelmű szavakat képezünk.
   Azért nem volt ez annyira tudományos dolog ahogy ezek a szavak létrejöttek, és nem ennyire körmönfontak és fondorlatosak.

   • Ha a fal szóból származna, akkor fallu lenne, de az mást jelent. Tökéletesen értelmes szó a falu, még akkor is ha még nem érted. Talán ezért hoztam fel példának.
    A fal meghatározását elég jól következteted, de a falu szóban más értelmet kap a fa, és a lu. Képben megjelenítés kell a megértéshez.
    Ha menedékben vagy, akkor nem fogsz onnan elmenni, már pedig ék az, mikor elhatározod, hogy nem áramolsz, nem mész el onnan. Ha kettéhasítod az ékkel, ami egyben volt, akár jó ez neked, akár nem, de akkor már megítélted. A kerék, ha nem lenne az ék, akkor nem maradna a helyén, tehát meghatározod vele, mit tehet a kerék, vagyis csak körbe körbe mehet, oldalt nem. Ha azt mondanám, hogy körék, szögediesen, akkor jobban értenéd?
    A Ki, és Csi energiák nagyon nagy hullámhosszúak, de kis energiájúak, ezért kicsik, de ha tudod használni, akkor nagyot tudnak szólni. Az ősnyelv, a közös nyelv, mert a Geán valamikor közös nyelvet beszéltünk, nem kínai, és nem magyar. A magyar nyelv őrizte meg legjobban az ősnyelv értelmét, így sok szavunkban visszaköszön az ősnyelv szavai, de persze a magyar nyelvet sem kerülte el a torzítások sokasága, így vannak olyan szavaink, amiket már más értelemben használunk, és nem az eredet értelmében. Az orosz munka szó miért hasonlít akkor annyira a robot szavunkra, vagyis a ró botra. Az elvégzendő, és az elvégzett munkát régen botokra rótták fel. Biztos véletlen a hasonlóság, és az orosz munka szó, sem az ősnyelv torzítása. Hasonló példa az angol 11. Eleven, ami a magyarban csupa véletlenül mást jelent, vagy még sem? 1 az 1, vagy a Teremtő, az Teremtő, akiről tudjuk, hogy eleven, mert van, mert él, mert létezik, mert egy, mert jó vagyis működik. Van élet (él-lét) egy jó. Ha ezek meg vannak, egy lényben, akkor az eleven, vagyis biztos a Teremtő teremtette, de akkor már van bennünk, ami közös. Kiindulásnak ez elég jó, vagyis ez működik. A Teremtőt Egynek is nevezzük, mert ebben a világban csak Ő tud egyedül teremteni. Nincs teremtő isten, mint ahogy süketelnek sokan, mert akkor az az isten is tudna teremteni, és akkor már ketten lennének, akik tudnának teremteni. A Teremtő, meg nem isten, és nem érdemes a Teremtőt lerakni isteni rangra, mert vissza üt számodra, mert amit kiadtál, azt fogod visszakapni, még ha azt később kapod vissza, és akkor lesz számodra gát, vagy ék.
    Nem azt mondtam, hogy a magyar nyelv az ősnyelv, és minden nyelv a magyar nyelvből származik, hanem azt, hogy a magyar nyelv a torzítások ellenére is elég jól megőrizte az ősnyelvet, sőt talán a legjobban. Más nyelvekben jelentés módosulások, jelentés vesztések, félremagyarázások, stb sokkal nagyobb mennyiségben előfordulnak, mint a magyar nyelvben. Ez, ha a magyar nyelvet elkezded érteni, és nem síkban, hanem térben, akkor elég rendesen kijön.
    A térben látáshoz, meg muszáj forgatnod a körosztót, az egyenlő szárú keresztet. Ha nem síkban akarsz látni, mint ahogy az ősnyelvünk sem síknyelv volt, hanem többdimenziós nyelv. Az ősnyelvünk a körosztó, a kereszt szerint van megszerkesztve, ráadásul mint ahogy az energiák, úgy a kereszt is pörög. Ha pörgeted a magyar szavakat, akkor kijön az is, hol torzították el a szavainkat, és a szavak jelentését, és könnyen rájössz, a sumákságokra, a hazudozásokra, amit beetettek velünk. “Pörögjön nyelved”. – kezded érteni mit jelent?
    Nem azt mondom, hogy most már mindent értek, de amire rájöttem, azt leírom, függetlenül, hogy nem fogsz hozzá magyarázatot kapni. Ami teljesen világos számodra, azt felesleges magyarázni. Ami meg nem világos, azt reggeltől estig is magyarázhatod, akkor sem fogja a másik megérteni.
    Minden írásom azért van, hogy rágyere, nem úgy van, mint ahogy most azt gondolod, vagy ahogy neked kívülről mondják, legyen az iskola, egyetem, média, stb.
    Neked kell rájönnöd mi, hogy van a valóságban. Ezt nem tudod elkerülni, ha tényleg tudni is akarsz, és át akarod fordítani a világod kerekét.

 2. Persze, a étek, meg egy ék az életben, ha eszel, gát lesz benned. De lehetne a vétek szóval is eljátszani ezt, szóval egy csomó ék lehet bennünk. Éktelen baromság vagy ékes szólás?
  Lelkesen írsz, hogy lelketlen emberek vagyunk, pedig a lelketlenhez a magyar a gazembert teszi.
  Lelketlen gazemberek lennénk?

  • Ha a gázembert mondom a gazember helyett, akkor érted, miről beszélek? A gaz növény a gáz növény. A magyarban kifejezik a jót, és a rosszat, de nincs jó, és rossz, csak működik valami, vagy nem működik.

   • Ha valamit elszúrtál, valami nem működik, akkor mit mondasz az asszonynak? “Gáz van babám.” Talán így jobban érthető a gazember. A nem működő ember a gazember. Az, aki nem a dolgát végzi, vagy mással akarja megtetetni a dolgát, vagy épp munka nélkül akar jól élni, vagyis ellopja más munkájának értékét az a gazember, vagy gázember, mert ez gáz, ahogy teszed.

  • A lelketlen magyarul nem azt jelenti, hogy valami, amit léleknek nevezel nincs benned. Amúgy meg tudod határozni mi is a lélek? Eddig minden ember csak a kitalációit, elképzeléseit, vagy mások kitalációját hallottam, ha feltették neki ezt a kérdést. Beszélhetsz a szikráról, vagy a szikláról, de az megint más, és összekeverni a lélek szóval, hát az elég nagy torzítás a magyar nyelvben. Ha csak azt tudod, hogy az -atlan, -etlen fosztóképző, már tudod, hogy a meglelést, a megtalálást változtatom ellenkezőjére, tehát nem leltem, nem találtam meg. A lelketlen ember nem találta meg az életében a helyét, a munkáját, amiért megszületett. A gazember sem találta meg a helyét, a munkáját, ezért lelketlen, ezért kell neki lopnia, csalnia, mások értékét elvennie, mert különben éhen veszne. Ez ugye gáz.
   Másként semmi mást nem teszel, mint betanulsz egy torzítást, és azt fújod, mintha igazad lenne, közben jót nevetnek rajtad azok, akik értik a magyar nyelvet, vagy otthagynak, mert hülyeségeket beszélsz. Nem teszel mást, mint továbbra is torzítod a magyar nyelvet, és látszik, hogy síkban gondolkodsz, és nem használod a képzeleted. Most már érted mekkora ökörségeket mondanak a politikusok, és még tapsolsz is nekik. Az összefogás az ami nekem nagyon tetszik, ami semmi mást nem jelent, mint megmondom neked, mit tehetsz, te meg azt csinálod, amit mondok, persze ellenvetés nélkül, mert ha nem, akkor veled nem lehet összefogni. Igen velem nem lehet összefogni, de tehetünk együtt, vagyis a munka rám eső részét megteszem.
   Egy politikus sem mondja neked, hogy együtt tegyünk valamit, mert akkor neki is kell dolgoznia, azt meg nem akarja, hisz eddig is ingyenélő volt, vagyis nem termelt értéket. Az érték meg magad vagy, tehát sem magadnak, sem más embernek nem okozhatsz kárt. Nem láttam olyan politikust, aki ne okozott volna kárt magának, vagy embereknek. Valójában magának okoz kárt, mert minden vissza üt a politikusra, ha másként, hát úgy, hogy le fogja dolgozni a károkozást, de ezt te nem fogod látni. Ha elfogadod a politikus szavait, akkor rád az fog visszaütni, mert a továbbiakban olyan energiákat fogsz kiadni, pont azért, mert elfogadtad. Így okozol ekkor magadnak kárt. A politikus helyére berakhatod a főnöködet is, vagy olyan embert, akinek ellenőrzés nélkül elfogadod a véleményét, mondjuk a parlamentben hozott törvényeit, és már meg is teremtetted magadnak a sok munkát, mert vagy ledolgozod, vagy elszenveded, attól függően, mit adtál ki magadból.

 3. Valamit elfelejtettetek. A latin betűs írás egy kétdimenziós írás, vagyis egy lap vagy sík írás.
  A rovásírás háromdimenziós írás, vagyis képírás.
  Azért a lap- vagy síkírás, és a képírás között van különbség, és a kép megértése sokkal több információt hordoz, mint a sík.
  Nem ok nélkül tiltották be a magyaroknál a rovásírást. Hát ezért, mert sokkal több információt ad.
  Azt is tudhatod, hogy nem mindegy milyen írást használsz, mert a hozzáállásod mindig a leggyengébb láncszemhez igazodik.
  Ha elkezded használni az interneten lévő szmájlikat, mert az is egy primitív nyelv, akkor csak primitív összefüggésekre jössz rá, ha egyáltalán rájössz.
  A latin betűs írásnál, már egy kicsit összetettebb összefüggésekre is rájössz, de a képírás használatával, már bonyolult összefüggésekre is rá tudsz jönni. Nem mindegy, hogy el tudod képzelni, amit szeretnél.
  Egyszerűen amit nem tudsz elképzelni, az számodra nem is létezik.
  Egy síklátással rendelkezőt soha nem fogsz meggyőzni, hogy a tér milyen is. Olyan ez, mint amikor a teljesen vak embernek a színekről, vagy a tenger fodrozódásáról beszélsz. Ha nem látott soha színeket, vagy fodrozódásokat, nem fogja tudni elképzelni, akárhogy magyarázod is el neki.
  Sok tudós pont itt van meglőve, mert hiába magolják be, ha nem tudják elképzelni, mert nincs meg hozzá a térlátásuk, és akkor még a térlátásról beszéltem, és nem a többdimenziós látásról. A mai tudományoknál az alap a térlátás, de magasabb tudományok, magasabb értés elsajátítását csak többdimenziós látással lehet elérni. Ha nincs többdimenziós látásod, akkor csak találgatsz, hogy is lehet. Most mondjátok meg, melyik tudósnak van többdimenziós képlátása? Ha ez nem változik, elhihetitek, a tudománynak annyi.
  Egy egyszerű példa aki ezt még nem értette meg. Egy bonyolult munkadarabot egy megmunkáló géppel nem tud az legyártani, akinek nincs meg a térlátása. Programot sem tud a géphez az írni, ha nem tudja elképzelni, hogy annak a megmunkáló gépnek mit is kell először, majd a többi folyamatban tennie.
  Ekkor még nem beszéltem az űrutazás magasabb dimenzióinak átugrásáról, mert ahhoz, ha nem lopod el a technológiát, akkor végképp semmi közünk nem lesz többdimenziós látás, többdimenziós képzelet nélkül.
  Nem véletlenül Izraelben a magyar nyelvet tanítják meg először már sok családban, és utána a hébert, majd az angolt, függetlenül, hogy a héber nyelv még primitívebb az angolnál, bár ezt tagadják rendesen a zsidók.
  A magyar nyelv értéséhez, ha nem lap- vagy síkértelmezésre használod, akkor alap a rovásírás megtanulása, és új nyelvtani szabályok használata a képben megjelenítésnek megfelelően.
  Ha sík értelmezést használsz, akkor nagyjából úgy érted a magyar nyelvet, ahogy most érted, és ekkor mondják rád, hogy egysíkú vagy. Nem is fogsz tudni megérteni ekkor térbeli összefüggéseket, és nem fogsz tudni rájönni többre, mint amit most tudsz.
  Ha emelkedsz, vagyis emeled az energia rezgésedet, akkor már igen nehezen fogod leírni latin betűkkel, mit is akarsz a másiknak mondani, mert elvész egy csomó információ.
  A rovásírás valójában egy képírás betűi, ha arra használod.
  A kínai betűk is valójában egy képírás betűi, és ezért jók a tudományban a kínaiak. Meg is fogják előzni az amerikaiakat a tudományban, pont ezért, mert aki megtanul írni kínai betűk szerint, az biztos előbb-utóbb tud képet is alkotni. Az USA valójában összelopta azt a tudományt, ami most meg van neki, de tovább fejlődni képtelen. Lényegében, ha utána nézel, mindig megvásárolta, és, vagy ellopta a felfedezéseket. Amúgy a vásárlás is lopás, csak még sokan nem jöttek erre rá, pont a sík gondolkodás miatt.
  A többdimenziós képlátásnál már nincs gondolkodás, de ezt mond olyannak, aki síkban gondolkodik, mert az ezt fel sem tudja fogni, és számára ez hihetetlen. A régen az ókorban használt képírásfajták sokkal több információt hordoznak, mint amit az egyes megfejtők most lefordítottak.
  Régen a magyarok, ha azt mondták egy emberre, hogy púpos, az nem teste púposságára vonatkozott, hanem a személyiségének a torzulását fejezték ki, vagyis púppal foglalkozót jelent púpos.
  A magyarban a mássalhangzók hordozzák a szó értelmét, míg a magánhangzók a minőséget fejezik ki.
  Ez is egy olyan dolog, ami kell a megértéshez. Valamikor régen a magyarok ősei nem is használtak magánhangzókat az íráskor, főleg, ha az értelmet akarták átadni egymásnak.
  Most ennek tudatában mit mondasz egy papról? – mert a két “p” (pp) jelent púp-ot is, vagyis jellembeli torzulást, csak épp az “a” egy kicsivel magasabb rezgésű, magasabb minőségű, mint az “ú” betű.
  A képi megjelenítés leírása és értelmezése egészen másként történik, mint a sík leírása és értelmezése.
  Aki érti a magyar nyelvet, az tudja, egyszerre, hogy a papok jellemben torzultak.
  Ez nem vita tárgya egy magyar számára.
  Az a pap, aki már jellemben nem torzult, az otthagyja a papságot, amire volt számtalan példa. Az aki meg torzult jellemben, legtöbben beállnak valamilyen papnak.
  Végigvehetném az ék alkalmazásait, hogy mit jelent az egyes szavakban, de feleslegesnek tartom, mert amikor elkezded megérteni a magyar szavak jelentését, akkor már olyan rezgésen van az energiád, hogy felesleges bármit is magyarázni, mert érted, vagyis tudod. Most meg hihetetlennek tartod.
  Ezt többen olvassák, és nem mindenki egyforma tudatállapotban van, így ha elkezdenék egy hosszabb magyarázkodásba, akkor vagy hülyének néznek, ami ugyan nem érdekel, vagy összezavarnám az embereket, és azt meg nem teszem meg.
  Tudom, hogy rá fogsz jönni később magadtól is, főleg, ha elkezdesz ezzel foglalkozni, mert érdekel, mert a figyelmed a szavakra, szótagokra, betűkre fordítod.
  Akinek nem felel meg így, az nézzen hülyének, mást úgy sem tud tenni, vagy utána jár, miért mond ez az ember ilyen furcsaságokat.
  Nem véletlen, hogy a magyarban a betű, és utána a szótag olvasás olyan fontos. Most a szótagolvasásról, és értésről írtam néhány dolgot le, de a betűolvasás, és értéskor sokkal több információt tud meg az ember, a szövegből.

 4. A körosztóra, a keresztre példa a Szent korona is. Nézd meg felülről, és látod a körosztót, a keresztet, a krszt, a kriszt, a krisztust.
  Ha pörgeted, akkor Egy szén kör hon lesz, vagyis a szentből szén lesz, a korból kör, az on-ból hon, az a-ból egy. A hon, a hidrogén, oxigén, nitrogén jele. Egy szén kör hon, vagyis azt a körfolyamatot írja le, ami biztosítja az eleven életet a földön, leírja a teremtést. A kör, és a kereszt közepén van a körosztóban a Teremtő, és a kör közepén jelenik meg a teremtmény is, a fiú, és a jány egyszerre, a két nap, ami egy. A fiú, és a jány vagyis, az ember és az asszony mikor egyek, akkor lesz belőlük Kriszt, vagyis Krisztus. Ugye ezt nem így mondják a kato-lik-kus papok, pedig ahogy mondják, azért kussolniuk kellene. Miért is tiszteled a Szent koronát, és miért tartod önálló személyiségnek? Ezek csak szerinted kitalációk? Miért fontos egy magyarnak a Szent korona? A többi értelmezést le sem írtam, de ez is egészen másként hat, mint amit eddig hallottál. Két nap van, és nem egy nap, és egy hold. Amikor az egyik nap feljön a másik lenyugszik, hogy meg legyen a körforgás. Talán ez most elég is, mert fel is kell ezt fogni.

 5. Egy példa, hogy lehet torzítani, ha valaki nem tud, és elkezd fordítani. A magyarok régebben nem választották el a szavakat, mert az egy kifejezés összetartozik, és ezt azzal jelezték, hogy nem tettek szünetet a szavak, betűk között.
  “Kőszikraegyházépítéséhez.”
  Ugye aki nem ismeri a magyar nyelvet, az ezt a mondatot könnyen félreérti, és el is kezdi torzítani.
  “Kőszikra egyház építéséhez.”
  Ez ugye nem értelmes, és akkor változtassunk egy kicsit, vagyis torzítsunk még ezen, hogy értelmes legyen az idegen embereknek is. Tartós épületet régen csak sziklából lehetett csinálni, és ezt a tapasztalatot sokan tudták.
  “Kőszikla egyház építéséhez.”
  Míg egy magyar egészen mást ért a legfelső mondaton.
  Kő szikra egy ház építéséhez.
  A “Kő”, most úgy mondanánk, hogy köll, vagy kell, annak aki nem ismeri a magyar nyelvet.
  “Kell szikra egy ház építéséhez.”
  Magyarul, aki tudó, annak tökéletesen értelmes így a mondat, és valójában a teremtésről, a teremtés egy részletéről van szó a mondatban.
  Biztos hallottál, az élet szikrájáról.
  Az élet szikrája, mint fentebb írtam, nem a lélek, mert a lélek egészen mást jelent magyarul.
  Azért hoztam fel ezt a példát, hogy lássátok, mennyire könnyű megváltoztatni, torzítani egy szöveget, még ha az a Biblia szövege.

  Hasonló torzítás, mikor azt mondod:
  “BélaaKielment.”
  Szedjük széjjel, hogy lássuk mit is jelent a mondat:
  “Béla, aki elment.”
  Ezt, ugye nem kell magyarázni mit jelent, de nem ezt jelenti, amit írtam, mert eltorzítottam a mondatot.
  Ha torzítatlanul írom le a mondatot:
  “Béla a Ki elment.”
  Itt mindenki arra gondol, hogy hülyeséget írtam le, hisz helyesírási hibák vannak a mondatban.
  A mondat értelmes, mert a “Ki” energiáról beszélek Bélának. Azért írom nagy “K” betűvel, mert annak az energiának ez a neve.
  Nézz meg egy régebbi Bibliát, és sok helyen találsz benne, amikor nagy “K” betű után “i” következik, tehát “Ki”.
  Két fontos teremtő energia van, a “Ki” és a “Csi”, tehát a “kicsi”. Amikor a “kicsi” szavat használja valaki, akkor a teremtésről ad infót.
  Buda valami hasonlót mondott: Minden mondatod egy mantra.
  Magam átéltem ezt az állapotot, azért tudom, hogy igazat mondott Buda.
  Nem mindegy mit mondasz, mert a Teremtő ért magyarul, és te nem biztos, hogy értesz, ha nincs meg benned az értés képessége.
  Ha olyat kívánsz, ami hülyeség, még akkor is, ha te okosságnak hiszed, hát azt kapod, és ne csodálkozz azon, hogy mit kapsz vissza, ha torzítod a magyar nyelvet.
  Az, hogy idáig jutott az ország, és a Geán élők, az a szavak torzításának is a következménye, mert a kommunikáció is egy tevékenység, ami meghatároz téged.
  Minden amit teszel, megítél és meghatároz téged.

 6. T. Moderátor! Hatékonyan rontja a portál színvonalát és hitelét egy végeláthatatlan egzaltált “csicsergés” a semmiről, vagy inkább légbőlkapott blődségekről, amit eszement módon, viszont ahhoz képest elég hatékonyan művel valaki, akinek semmi más célja nincs, mint hogy rontsa a portál színvonalát és hitelességét. Bocs, ez csak egy vélemény – egy a sok tarkabarka vélemény közül itt, ezen az oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL