ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Európa fut önmaga elől – VilágPanoráma

by / vasárnap, 18 október 2015 / Published in Jegyzetek, Külügyek, News
brusszel-eu-zaszlo-d00014F1Ba89800079074

Újabb nagyszerű elemzés az Echo Tv Világ-panoráma című műsorában Kiszelly Zoltán politológustól. Miként is próbál szabadulni önmagától az Európai Unió? Sodródást látunk. 2017-ig, a nagy választások évéig nem várható, hogy nagy dolgok eldőlnének Európában, vagyis mindenki csak vár, és azt találgatja, hogy ’17 után, milyen lesz ez Európai Unió. Addig még az is eldől, hogy a britek, mennek-e, vagy maradnak. Jelenleg azt látni Angela Merkel kancellárnál, mintha egy európai egyesült államok felépítése lenne a célja. Próbálják a német megoldásokat ráültetni egy az egyben Európára. Ami újdonság, hogy eddig próbáltak konszenzust teremteni, de jelenleg már a különbségek és érdekek annyira eltérőek, hogy most már az ellenállással szemben erőből viszik ezeket át. Példa erre, ahogy bántak Görögországgal, vagy jelen esetben a migránsügy.

Share and Enjoy

One Response to “Európa fut önmaga elől – VilágPanoráma”

  1. Nagyon nem tudják mi is történik a világban.
    Ez amit itt leadott ez a két ember, egy nagy humbuk, egy elképzelés, ami távol van a realitásoktól. Alap dolgokkal nincsenek tisztában, és főleg fogalmuk sincs, hogy működik a gazdaság. Németországnak valójában nincs gazdasága, mert a németnek mondott nagyvállalatok, nem a német emberek kezében van.
    Németország elkezdett rohamosan süllyedni. Aki Németország után megy, az lényegében a csőd felé megy rohanva.
    Sajnos Németország egy megszállt ország. Ezt bizonyítja, hogy Németország a második világháború után nem kötött békeszerződést az USA-val, és az USA hadserege folyamatosan Németországot és gazdaságát, már ami még megmaradt, megszállás alatt tarja, és lényegében az USA mondja meg, hogy Németország mit tehet, és mit nem tehet meg. Másként a Merkel kormány egy bábkormány, az USA bábkormánya. Aki megnézi a német politikát, gazdaságpolitikát 45 után, az egyszerre láthatja ezt.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL