ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Európa és Magyarország lehetséges jövő-alternatívái

mqdefault

A Stratégiakutató Intézet és az Emberiseg.hu közös filmje. Részlet Varga Csaba “Új nemzetfelfogás, új nemzetstratégia” című legújabb előadásából. A film 2012-ben készült, sajnos a Youtube 2017-ben törölte, így új helyre került.

Kezdőlap

 

Share and Enjoy

2 Responses to “Európa és Magyarország lehetséges jövő-alternatívái”

 1. Csicseri Orosz Imre véleménye:

  Szia!
  Érdekes elképzelések.
  7 elképzelés.
  Akkor a Földön a nyolcadik elképzelés lesz megcsinálva, amit az összes lénnyel együtt csinálunk meg. Az összes lény variációiból összegyúrt élőséget, úgy sem tudja néhány ember kitalálni, hogy milyen is lesz. Majd jókat mosolygunk együtt ezeken a variációkon, és adomázunk majd velük. Csak a mostani gondolkodásunk olyan, hogy meg kel tervezni a jövőt, és akkor csak azt csinálhatjuk meg. Ez olyan, mintha a szocializmusban az öt éves terveket kellene csinálni. Előre eltervezzük, mit is kell csinálni, és sosem sikerült megcsinálni egy ötéves tervet sem. Tudjuk, hogy mindig bedőlt. Ha a jövőből kiválasztasz egy variációt, vagyis, hogy milyen legyen a jövő társadalma, akkor az összes többi lehetőséget elveszed magadtól. Olyan lesz az emelkedés, hogy a mostani eszünkkel el sem bírjuk képzelni. Elég jó képességűnek tartom magam, de ilyen alacsony tudati szinten egyszerűen nem is tudok bizonyos dolgokat felfogni. Már elég sokat emelkedett a földön élő lények tudati szintje, de még mindig alacsonyan vagyunk, ahhoz képest milyen szintre lehet emelkedni. Amikor azt sem tudjuk felfogni, mit is fogunk elérni, akkor bármilyen gondolkodás a jövőről megmosolyogni való. A bibliában is van erre utalás, hogy ne foglalkozzunk a jövővel. A felemelkedéshez a jelen a fontos, azt kell elérni, hogy mindenki a jelenben tudjon lenni. Ahogy mindenki a jelenben van elindul a felemelkedés, és utána ha felemelkedtünk, akkor megcsináljuk azt amit kell. akkor mindenki tudja, mit kell csinálnia. Addig egészséges ételt, jó ivóvizet, és tiszta levegőt, lakást, környezetet kell elérni. A jelenben azt hiszem ezek a legfontosabb tennivalók a fizikai világban. Ahogy mi emelkedünk, emelkedik a Föld is, ezért nagy változások lesznek a földön is. Aki meg tudja jósolni pontosan, anak elismerésem.
  Had ne soroljam, mert még megszólnak, hogy: Tudjuk mit kell tenni. Nézz meg egy olyan embert, aki ténylegesen nekiállt dolgozni, és értéket teremteni, és egyszerre tudod mit kell tenned, ha eddig nem tudtad. Ha rájöttök, hogy közösen sokkal könnyebb minden, akkor csináljátok együtt eztán.
  Eszembe jutott egy vicc. Kiválasztasz egy jövőt, és azt veszed észre, hogy te ott vagy egyedül, a többi lény meg aki a jelenben maradt, felemelkedett, és egy olyan helyen van, ahol nincs idő. Biztos érdekes egyedül maradni az időben, de én kihagyom. elég volt eddig is itt, inkább maradok a többiekkel, az jobb játék lesz.
  Minden jót…
  Csicseri Orosz Imre

 2. Csicseri Orosz Imre véleménye:

  Sziasztok
  Eszembe jutott, hogy az illuminátusban, (szabad kőművesek) lévő emberek is tervezik a jövőt. Ha a kormányokra gondoltok, ne fogjátok vissza magatokat, nevessetek rajtuk. Itt maradnak, és ha tudnak is csinálni egy Földhöz hasonló bolygót, akkor is elég érdekes lesz nekik egyedül. Ha meg nem tudnak maguknak egy Föld szerű bolygót csinálni, akkor a világűrben érdekes lesz tervezgetni tovább a jövőt. A Föld ugyan úgy fejlődik, és emelkedik, tehát megy a többséggel egy olyan helyre, ahol nincs idő. Talán látjátok milyen ciki, minden tevékenységük. Az is ciki, ha foglalkozik velük valaki, a helyett, hogy begyakorolná, hogy a jelenben legyen. Ilyen meggondolásból a törvényeiken nem győzöl nevetni, és nyugodtan adj nekik minden, ha annyira kell nekik. Aki meg kételkedik a felemelkedésben, azok megkapják az illuminátusokat, meg kormányokat jutalmul. Szerintem az illuminátusok akarnak legelőször emelkedni, meg a kormány tagjai, a bankárok, stb. Szerintetek ehhez mennyit kell változniuk?
  Minden jót…
  Csicseri Orosz Imre

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL