ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Én vagyok hülye, vagy hülyének néznek?

both1310

A minap kaptam egy youtube-linket egy kedves Emberiseg.hu látogatónktól. A cím: Az implantátumok eltávolításának módszere. No, ez meg mifene? – gondoltam. Hogyan vegyük ki a szilikont a mellünkből, ha van benne? Komolyan kapásból ez jutott eszembe, de azért a kíváncsiság hajtott, így ráklikkeltem az alig hatperces filmecskére. A film tulajdonképpen egy slide-show (álló képek egymás után következő sorozata – mint egy diavetítés). Az első kép máris kiverte nálam a biztosítékot, mert a következő kifejezések vannak benne – a teljesség igénye nélkül:

– anomáliás kvantumigazodási forrás
– anomálianövelő örvény
– plazma implantátum rács
– plazma strangelet
– toplet bombák retorziós mechanizmusa

Hello, Houston, van egy kis probléma! Nem tudom, hogy most én vagyok hülye ennyire, vagy csak engem, illetve még sok-sok ezer embert néznek hülyének az efféle filmekkel? Elmagyarázná valaki, hogy ezek a fantasy- vagy sci-fi regényekbe illő kifejezések pontosan mit takarnak?
Végigolvastam a többi szöveget is, az már valamivel érthetőbb, és a vizualizáció is, de lehet, hogy én túl gyakorlatias ember vagyok ezekhez? Vagy az implantátumok bennem ennyire működnek? Kíváncsi lennék véleményekre ezzel kapcsolatban.

Both Gábor

Share and Enjoy

15 Responses to “Én vagyok hülye, vagy hülyének néznek?”

 1. Pontosan mi az, amit nem értesz a videóban?
  Amúgy ezt szellemtechnológiának nevezik mostanság.
  Múltkor leírtam egy technikát, amikor minden energiát visszaküldünk oda, ahonnan jött, és annak a mellékhatása is ugyan az, ami a filmben van, bár az általam leírt technikának sokkal komplexebb hatása van.
  Régebben beszéltem az elektromosság káros hatásáról ami a testben van, és akkor azt mondtam, hogy a felejtés is az elektromosság hatása. A test elektromossága is a szellemtechnológia egyik következménye, amely a test elektromos kontrólját szünteti meg. Azoknál, akiknél nem mérnek elektromosságot a testben, ők sikeresen közömbösítették a szellemtechnológiát. A szcientológusok ezeket az embereket nevezik clear vagyis tiszta embereknek. Sajna ezek összefüggnek, bár minden emberre kicsit másként hatnak ezek a szellem technológiák. Pont az az érdekes, hogy a zsidó vallást gyakorlókra, főleg akit cionistáknak nevezünk jobban hat, és még a genetikájukba is beleszól úgy, hogy torzított emberi genetikával rendelkeznek. Valójában a zsidók közül a legjobban irányíthatóak a cionisták, a szabadkőművesek, akármilyen spirituális fokot értek el. Talán a szabadkőműves nagymesterekre jobban hat, jobban irányíthatóak. Mint mondtam, igen nehéz eldönteni, hogy használnak, vagy a saját akaratodból cselekszel.
  A szellemtechnológiának pont az a problémája, hogy nem tudod eldönteni, hogy az valós számodra, vagy sem, a magad döntése, vagy mások hatására cselekszel. Úgy cselekszel, ahogy irányítanak mondjuk pl. TV-ben hallott különböző szó füzérek hatására. Pont a felejtés miatt kell többször ismételni, és erre a reklámok nagyon alkalmasak.
  Ha volt olyan helyzeted, mikor azt kérdést tetted fel magadnak, hogy ezt most miért csináltam, pedig nem akartam megtenni, ha egyáltalán emlékszel rá, mit is tettél, akkor valójában működésbe lépett nálad a szellemtechnológia. Ekkor legtöbbször az a néhány pillanat, vagy perc ki is esik az emlékeid közül. Amikor nézed a TV-t, mondjuk a focimeccset, és csak bambán nézed a TV-t, akkor épp nálad betöltés van, tehát betöltenek olyan szófüzéreket, amire feleszmélés után nem is emlékszel.
  Régebben minden vallásban benne volt valamilyen technika, amivel ki tudták kapcsolni a benned lévő szellem technológiát, de sok vallásban, így a keresztény vallásokban már kivették azokat a részeket, amivel a kikapcsolást meg tudtad tenni sok-sok gyakorlás után. A zsidó vallásban soha nem volt benne az ellenszer. Ezért is fontos a zsidó vallásban a női hordozó gén, és ezért ebben az egy vallásban mindig a női utódlást, a női családfát nézik.

  • “Azoknál, akiknél nem mérnek elektromosságot a testben, ők sikeresen közömbösítették a szellemtechnológiát.” akiknél nem mérnek elektromosságot a testben, azoknak leállt az agyműködése, ugyanis az agy elektromos impulzusokkal működik…

   • Nem csak elektromossággal lehet a test sejtjei között a kommunikációt létrehozni. Ahol nincs elektromosság, ott beindul egy másfajta kommunikációs csatorna, de ez már valamiféle emelkedettséget is mutat. Az emberi sejteknek egy nagyobb elektronlökés sokkot okoz, de ezt te is tudod. Valójában az emberi testben minden elektromosság problémát okoz, még akkor is ha erről nem tudsz. Az elektrosokk okozza a felejtést is, vagyis törlődnek ilyenkor bizonyos információk. Még a negatív érzelmeket, amik számodra nem jók, az is a sejtek válasza az elektromosság okozza sokkra. A pozitív érzelmeket, egy másik energetikai rendszer okozza.

 2. Ezekről a dolgokról nem tudok, de… az Access Consciousnessben a beültetett nézőpontokat nevezzük implantoknak. Ezeket úgy ültetted be magadba, hogy valamilyen nézőponttal egyetértettél, vagy ellenálltál neki. Így magadévá tettél frankó tudatalatti programokat, amikkel kizársz egy csomó egyéb érdekes lehetőséget az életedből. Pl. Access Bars kezeléssel ezeket elég kellemesen lehet oldani.
  Végső soron mindig a te választásaid az erősebbek (nem a beültetések) és választásaid teremtik a te életedet.

  • Az a véleményem, hogy az embernek nem sok választása van! Bár úgy tűnik rendelkezik szabad akarattal, mégis az emberi lét függések sokasága csupán. Ha van 5% szabad akaratunk, vagy választási lehetőségünk akkor még kicsit fölé is becsültem.
   De ez a választási lehetőség is relatív csupán.
   Az általad említett idegen nyelvű valamit nem ismerem(értem, hogy mit jelent magyarul szó szerint), nem is akarnék vele vitázni a tudatalatti dolgában pláne belemerülni.
   Viszont van egy dolog, amit fontosnak tartanék elmondani!
   Az ember a legtöbb élőlénnyel ellentétben 30%-osan fejlett idegrendszerrel születik. Ennek megvannak az evoluciós okai, de lényegében a testéhez képesti hatalmas fej, agytérfogat az oka, ami miatt a nőknek meg kell szülniük a teljesen fejletlen magzatot 9 hónapra, különben később már képtelenek lennének rá. Nyilván a nagy agytérfogat azért alakult így mert az ember a kezeivel olyan végtelenűl bonyolult tudatos dolgokat is képes elvégezni, amire egyetlen más élőlény sem. És ehhez van szüksége egy hatalmas központra, ami az egészet vezérli.
   Viszont az a tény, hogy csak 30 %-os az idegrendszer fejlettsége azt vonja maga után, hogy a maradék 70%-ot már az anyaméhen kívűl, az őt körülvevő környezet hatása alatt fogja kifejleszteni. Így tehát ha tetszik, ha nem valamennyiünket elsősorban szüleink tágabb családunk programoz be, amit 7 éves korig 70-80%-ban el is végeznek. 12 éves korra már 90%-ban kész az ember végleges idegrendszeri kifejlődése, magyarul a programozás.(A %-okon lehet vitatkozni, de itt most nem ez a lényeg)
   Marad 10 %, amivel ezután még az ember maga rendelkezik, már amennyire egy 12-14 éves gyerek erről tud rendelkezni.
   Valamennyire képes az ember felnőtt fejjel a kialakított személyiségén kemény munkával változtatni, alapvetően és gyökeresen azonban nem! Még ha azt is hiszi, hogy egy teljesen más ember lett, pl. egy esemény hatására. Mert máshogy látja a világot ma mint tegnap, vagy mert ehhez, vagy ahhoz a dologhoz való viszonyulása, hozzáállása megváltozott. Az a helyzet, hogy még ez is a neveltetésben, a gyerekkorban gyökerezik nagyrészt, még ha az ember hosszú felnőtt évei alatt számtalan behatás, tapasztalat éri is, ezek feldolgozása, a gyerekkori beidegzett mechanizmusok szerint megy végbe. És ez ellen egyszerűen nem lehet mit tenni. A természet így rendezte el.Nyilván okkal!!
   Úgy gondolom tehát, hogy valóban beültetett nézőpontokkal inplantokkal -ahogy Te fogalmazol- van tele az ember agya, vagy tudata, csak szerintem ezeket nem mi magunk ültetjük el magunkba, hanem szükségképpen a környezetünk,mégpedig azért, hogy fejlett idegrendszerű egyedekké “növesszenek” bennünket, és mert ez a dolguk az utódjaikkal.
   Hogy ezeket kellemesem lehet oldani???? Hogyan, egy másik programmal??? Egy szokást csak egy másik új szokással lehet megváltoztatni! De hát ,akkoraz is egy beültetés lesz, nem?? Csak azt ez a … nevű kezelés végzi, az előzőt meg esetleg a szüleid, családod, barátod tette beléd!
   Abban van ráció, ha ezt nagyon tudatos munkával saját magad felismered, és nagyon hosszú kitartó munkával saját akaratod szerint megváltoztatod. De 100 élet se elég ahhoz, hogy a 12 évnyi programot így egyenként átírd!!!A természet nem hazárd játékos, semmit nem bíz a véletlenre, a törvényei kőkemények, még ha az ember mindenáron felül is akarja írni…nem fog sikerülni.Márpedig a természet úgy rendelte el, hogy az embernek a szülei és gyerekkori környezete programjával kell leélni nagyrészt az életét, ami persze nem jelent ugyanolyan életutat! Okkal és céllal van ez így!
   Feldmár András beszél valahol a hipnózis erejéről(gyakorlatilag agyprogramozás az is)A hipnózis olyan erős és rejtett dolog amit nagyon nehéz észrevenni, hogy megtették veled, és még nehezebb megszabadulni tőle.
   Lehet ezt például rontásnak, fekete mágiának is nevezni, a tartalmától függően.
   Arról beszél Feldmár, hogy talán Afrikában valahol, ezt úgy csinálják, hogy ha valaki érzi, hogy nem stimmel vele valami, akkor hetekig olyan lassúsággal éli az életét, hogy a legapróbb mozdulatára is odafigyel, még egy pislantásra is, egy poharat kb. 1 perc alatt emel fel és ezalatt minden figyelme saját magán van, és csak a következő mozdulatra koncentrál. És ha egyszer csak tesz egy olyan mozdulatot, amit tudatosan egyáltalán nem akart, abból lehet tudni, hogy az akaratlan volt nem a saját elméje, vagyis Ő maga döntött róla. Ha pl. valakit arra hipnotizálnak, hogy ha egy ember krákog, vagy köhög, akkor neki meg kell vakarnia az orrát, akkor erre csak úgy tud rájönni, ha a pohár víz emelése közben valaki köhög a környezetében ő pedig tökéletes koncentráció mellet akaratlanul is megvakarja az orrát.
   És ekkor még csak felfedezte mi van beleszugerálva, hipnotizálva. Az ettől való megszabadulás még csak ezután következik, ami nem kevésbé hosszadalmas. A gyerekkori behatások is kb. ilyen mélyek, és rejtettek!
   Csak azt akartam ezzel szemléltetni, hogy nem könnyű ezeket a beidegzett dolgokat kezelni, és dolgozni rajtuk szerintem!

  • Akkor, ahogy olvasom az írásod, te már sok mindenre rájöttél. Ha meg is van ehhez a tapasztalatod, akkor nagyon előre vagy az átlaghoz képest. Szerencsés ember, vagy nem a szerencsén múlott.

   • Egy dologra jöttem rá valójában! Arra, hogy az eddigi életemben mindent elhittem szűretlenűl, ahogy jött felém, és soha semmit nem nagyon kérdőjeleztem meg. El sem tudtam képzelni, hogy a dolgok esetleg máshogy is lehetnek, mint ahogy nekem eddig ” magyarázta” a hivatalos és elfogadott tudomány vagy nevezzük közvélekedésnek!
    Azért nem is jöhettem erre rá, mert soha nem is kerestem, és sajnos a környezetemben sem volt senki, aki erre rávezetett volna. Anyai nagymamám aki sajnos nemrég meghalt “tudta a dolgokat”. De azt csak most kezdem érteni, ahogyan ő lereagálta a dolgokat.Ezerszer elmondta nekem az “úgy van jó fiam,minden, ahogy van” kedvenc mondatát,főként mikor látta, hogy az egó az agyamban már veszélyesen nagyra nőtt(enyhén szólva hangosan kritizáltam és elégedetlenkedtem valami miatt) de persze én rá se hederítettem, ő meg sose erőltette tovább….Egyszer elmondta és kész!(ez se volt véletlen…. lám mégis csak megértettem egyszer….)
    Ma már tudom, hogy az alapállásról beszélt, a maga egyszerű de nagyszerű módján!. A dolgok elfogadásáról, úgy ahogy azok vannak! Mert megértés és kreatív cselekvőképesség csak innen eredhet. A helyzet miatt érzett, düh, harag, félelem, idegesség,stb. vagyis az el nem fogadás állapotában egyszerűen nem hozható jó döntés, nem születhet soha megértés, ha egyszer el sem fogadom!
    Talán ez a legfőbb lépés, és kb. idáig is jutottam, de már ez is nagy dolog, ha mélyen és tisztán érzed, és érted!
    Hogy meg tudom-e mindig cselekedni??? Hát, nagyon nem! De mondjuk 100-szor többször mint eddig, a nullához képest! De a legfontosabb, hogy mindig azonnal észreveszem, ha ellenálltam. És az idő előrehaladtával ezek az alkalmak szépen csökkennek.Nekem ez eredmény…
    Megértettem, hogy a türelem mindennél fontosabb, nincs ingyen leves, nem lehet átugrani egy folyamatban egyes állomásokat, és főleg már nem várom senki mástól a csodát. Ami nem azt jelenti, hogy ne hallgatnék meg számtalan embert, de igazából senkit nem követek, de mindenkitől átveszem azt, amivel azonosulni tudok, és elfogadok sok mindenkitől útmutatásokat. Megpróbálok technikákat,de nem tekintek úgy rájuk, mint mindenható csodatévő dolgokra, inkább mint egy jó szerszámra, amivel hatékonyan lehet dolgozni, és persze ha találok egy még jobb szerszámot szemrebbenés nélkül lecserélem a régit.

    Nem szabad kötődni semmihez, mert ha odakötöd magad egy tárgyhoz, személyhez, filozófiához,bármihez, és ahhoz ragaszkodsz, akkor az dogmává válik számodra és nem enged saját utadon.Nem baj, ha rossz irányba mész, majd megfordulsz(ez az élet) de még mindig jobb mint az útszélén egy fához kikötve lenni….nemet kell tudni mondani, ez nagyon fontos, és döntést kell hozni, mert a legrosszabb döntés is jobb, mint a döntésképtelenség!

    Hát van bennem egy jó nagy katyvasz de roppant módon nem zavar, mert türelmes vagyok!!
    Van amit mélyen értek, de még nem tudom tudatosan spontán megcselekedni, van amit bizonyos szinten már igen!
    Azért írok ide is, mert az írás maga is fejleszt, mert foglalkozol magammal,- szerintem hasznos dolog-, és az se baj, ha senki nem olvassa, vagy legkevésbé se ért vele egyet. bennem ilyenkor is születnek megértések, lehet csak magammal kapcsolatban. Mert az írás nagyon a “mostban” tud tartani!!
    És az nagyon jó!!!

    • Tibor, igen az alapok a fontosak, mert arra lehet építeni.
     Magam is rájöttem erre még nagyon rég, hogy minden úgy jó, ahogy megtörténik.
     Ebből az elfogadásból lehet csak az egy-én-nek továbblépni, vagyis ez után jössz rá, hogy az énen túl kell lépni.
     Ekkor belekerülsz a most állapotába, ahol tudsz változtatni. Utána következik az, hogy hogyan is tudsz változtatni, és ezt keresed.
     Az érdekes az, hogy az egyén soha nem tud semmilyen közösségi folyamatba beleszólni, hanem a tettei, ha jók, vagyis működik, akkor ezt átveszi, elfogadja a közösség, és a közösség tud változni így. Ha hasonlattal élek, akkor az emberi szervezet változása nem a sejtektől függ, hanem a sejtek között lévő kommunikáció elfogadásából. Ha megfelelő a helyzetre a válasz, akkor egészséges az emberi szervezet működése, ha nem megfelelő, akkor beteg lesz. A válasz meg a frekvenciáktól függ, hogy adott frekvencia, mennyire passzol az adott körülményekhez. A frekvencia, meg valójában az energia rezgése. Ha a válaszod adott helyzetre megfelelő, akkor ezt érzékelik az emberek, és amikor ezt elfogadják, akkor változik a közösség.
     Tehát a tetteid azok, ha elfogadják, amik meg tudják változtatni a közösséget, akár az emberi társadalmat, és nem az egy-én. Ezt jelenti, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de a közösség tud bőséget, örömet teremteni.
     Ennek egyik alapja, a kommunikáció, na és persze az egyensúly, az energia egyensúly, és majd a közösség tagjai eldöntik, hogy elfogadják e a tetteidet, vagy sem. Sosem az elgondolásaidat, kitalációidat fogadják el, hanem a tetteidet, a megoldásaidat egy adott helyzetre.
     A helyzetre adott válaszod a tetteid határoznak meg téged, és a közösség tagjainak válasza határozza meg a közösséget is, hogy milyen állapotban is vagy, vagy van a közösség. Minden szituációra, helyzetre, csak egy válasz a megfelelő, mert az az egy válasz ami működik.
     Ha megtaláltad a működő választ, akkor ezt el fogják ismerni a közösség tagjai. Valójában ha nem magyarázkodsz, sem magadnak sem másnak, vagyis ha csendben maradsz, akkor is figyel rád mindenki, aki a közösségedben van.
     Ebbe a figyelembe avatkoznak bele, mert ha sikerül egy közösségben elérni, hogy ne egymásra figyeljenek, ne az egyre, hanem másra, tehát valami egészen érdektelenre, tehát eltereljék a figyelmed érdektelen, értéktelen dologra, vagyis elterelik a figyelmed magadról, a magról, akkor elég rendesen le tudják zülleszteni a közösséget.
     Mint már mondtam, a figyelem meg kommunikáció, vagyis energia áramlás oda vissza, vagyis egy energia kör.
     Még a kapcsolataid is a magad, a mag figyeléséről szól, mert amit a belsődben teszel, az fog megjelenni a külső világodban.
     Figyelj magadra.
     Biztos hallottad már egypárszor. Biztos nem a tükörben fogsz magadra figyelni, mert a tükörben csak egy illúzió képet kapsz, ami csak hasonlít, de sok esetben, főleg kis részletekben jócskán eltér a valóságtól. Hallottam már olyan mondást is, hogy az igazság mindig a részletekben van, mert akkor rájössz, hogy magadat, vagy a tükröt nézed. Nagyjából ennyi, hogy ki tart a másiknak tükröt. Egy másik ember, csak az illúzió képet tudja neked mutatni, legyen az pap, láma, vagy bármilyen tanító. Meditációkor, vagy imakor, is magadra, a magra figyelj.
     Csak magadnak tartasz tükröt, senki másnak. Csak a magadban a magodban látod meg a valót, az igazságot.
     Foglalkozz magaddal.
     Másként légy egyensúlyban magaddal, és kezdj magaddal, magoddal beszélgetni, és amikor ezt megtetted, akkor ez meg fog nyilvánulni a tetteidben. Tehát nem azt jelenti, hogy vásárolj magadnak még két új ruhát.
     Szeresd magadat.
     Csak annyira tudsz szeretni amennyire magadat szereted. Amikor félsz, vagy gyűlölet van benned, akkor nagyon nem szereted magad. Ha magadat szereted, akkor nem a tiéd az első falat, mert ha a tiéd, akkor már építettél is egy falat. Leellenőrizni, hogy mennyire szereted magad, csak a külső világban tudod.
     Magad vagy az érték.
     A magod az érték és nem a külső világban bármi, vagy bárki.
     Csak azt tudod kiáramoltatni magadból, amilyen magad is vagy, és ezt látják a kinti világban a többiek.
     Nagyjából ennyi, ami kell ahhoz, hogy a magaddal, a magoddal meg legyen a kapcsolatod, és tudd, rágyere mit tegyél.

     • Tibor véleménye:

      Köszi!
      Magam is így gondolkozom ezekkel kapcsolatban, de jó több aspektusból hallani a dolgokat.
      Bár több tanító,gondolkodó is ugyanarról beszél, mégis az egyiktől hallott megközelítési mód sokkal több vagy mélyebb megértést ad, mint a másik. Mármint nekem!! Másnak meg a másik!
      Ezért szeretek sok különböző anyagból építkezni!
      A Te megközelítésed, kifejezésmódod is egy irány, ha egyetértek vele, ha nem, értéket képvisel számomra!

 3. Nem értem én sem, hogy miről van szó. De egy valamit érzek. Valamitől félnem kellene, de ez a valaki elmondja mit csináljak, ha nem akarok félni. Ha valaki a félelemre építi a mondandóját, abból jó dolog nem sülhet ki.

 4. 1. Aki 3 egyszerű mondatban nem tudja mindenki számára érthetően elmondani azt amit szeretne, az vagy maga se érti(úgy igazán mélyen) azt amiről beszélni akar neked, vagy a sok handabandázással félre akar vezetni, nem valós dolgokat közölni.
  2. Soha nem értettem meg, hogy miért kell ilyen nyakatekert végtelen bonyolultságú dolgokkal foglalkozni, amikor egy olyan pitiáner dolgot se tudunk megoldani, meggyógyítani, elkerülni, stb, mint pl. egy allergia, vagy egy magas vérnyomás. Roppant egyszerű természeti jelenségeket nem értünk, de mi a sokkal bonyolultabbal kezdünk foglalkozni. A folyton előbukkanó és megbukó teórikkal persze tele a padlás.
  Minek kell a Hold túlsó oldalán lévő nemtomiket tanulmányozni és abba energiát és pénzt ölni addig, amíg itt a Földön az életünk meg lassan rommá esik szét.
  3.Hol vannak ezekre a scifi-kre a bizonyítékok??? Valami nagy mesélő és képzelőerővel megáldott emberke fantáziálgat. Szívesen belenéznék a szemébe aztán meg az életébe! Mutassa már meg, hogy ezzel a nagy tudásával mire jutott?? Ezek szoktak általában több 100.000 forintokért pár órában csodákat osztogatni a hiszékenyeknek, fennen hirdetik a csodát, és a hatalmas tudásukat, de ők saját személyes életük egy csődtömeg. Szeretem azokat a nagy tanítókat is, akik fantasztikus magabiztossággal uralják az egyetemes tudást, de fizikai testük úgy néz ki mint egy telekakil búvár ruha! Afelett valahogy nincs hatalmuk! De minden mást precízen tudnak! Mármint, hogy neked mit és hogyan kellene csinálni. Annak az emberekkel akiknek legalább a szemébe nem tudok nézni, addig számomra semmilyen hitele nincs. Mondani bárki tud bármit.
  4. Az emberiség jelen tudati állapotában ezeknek a dolgoknak a megértése(ha lenne igazságalapjuk persze egyáltalán) akkora ugrást jelentenének, mintha egy általános iskolás gyereket az első év után egyetemre akarnánk küldeni. Meg kéne talán egy-két dolgot előtte nagyon mélyen érteni, hogy feljebb lépjen. Egyszerű kézzel fogható, saját magán tesztelhető és megfigyelhető dolgokat.
  Minek addig ezekkel egyáltalán foglalkozni.
  Van itt az oldalon E. Tolle könyvéből 2 videó feldolgozás is! Na,annak van értelme nekifogni és mélyen megérteni.(Érdemes Tolle videóit eredetiben megnézni,teljesen más)A könyvet magát eddig 3- szor olvastam el, de minden oldalon találtam legalább egy gondolat, amit elsőre és másodikra nem értettem meg, vagy új megértéseket aspektusokat jelenített meg. És magának a “mostnak” az átélése, a mostban levés az hol van még ettől??? Mennyi idő, gyakorlás amíg tényleg meg tudod élni azt amiről olvasgatsz?? Pedig amikről Ő beszél, tényleg egyszerű józan paraszti ésszel felfogható dolgok, a saját életére bárki rá tudja vetíteni, és van tapasztalása róla. És mégis olyan nehéz igazán mélyen átélni és megcselekedni amiről beszél. Hányan képesek és hajlandóak arra, hogy erre nyitottá váljanak???
  Miért akarnánk ilyen fantazmagóriákkal addig foglalkozni, amíg egyszerű dolgokon se tudunk átjutni.
  Az emberek ide-oda kapdosnak, mindent össze-vissza olvasnak, hallgatnak, mennek mindenki után elhiszik a baromságokat, csak saját magukra nem figyelnek, saját magukat nem értik, és erre nem is szentelnek időt, mert a “mester” a videóban, vagy előadáson majd megmondja nekem, hogy én ki vagyok, mi vagyok, nekem ezzel semmi dolgom. Meg különben is így sokkal gyorsabb.
  Rá vagyunk már teljesen szokva ezekre az instant dolgokra, nincs időnk dolgozni semmin, mindent azonnal akarunk, egészséget, gazdagságot, tudást, megértést.
  És egy csomóan, akik értik az emberek ilyen irányú”működését”, azok bizony szépen ki is használják ezt!
  Úgy hogy ezek a mindentudók, előbb találják meg a rák, meg egyéb nyavalyák ellenszerét, vagy mutassák meg, hogy egyszerű problémákon miként tudnak segíteni, és mutassák be a saját csodálatos életüket, aztán majd ihatunk az anomáliás kvantumigazodás forrásából.
  Már ha iható persze…

  • “1. Aki 3 egyszerű mondatban nem tudja mindenki számára érthetően elmondani azt amit szeretne, az vagy maga se érti(úgy igazán mélyen) azt amiről beszélni akar neked, vagy a sok handabandázással félre akar vezetni, nem valós dolgokat közölni.”

   Te hány mondatot írtál összesen ennek az oldalnak a hozzászólásaiba? (bocs, ezt nem hagyhattam ki:)

   • Nem hiszem, hogy érthetetlen elvont misztikus szövegeket írnék. Igyekszem nem használni semmi idegen szavakat.
    Nem azt írtam, hogy az ember egész életében csak 3 mondatot szóljon és abba sűrítse bele minden mondani valóját, hanem azt, hogy egy gondolatot, témát, röviden egyszerűen el lehet mondani!

    Na ez most 3 mondat volt, de lesz egy ráadás(bocs)!

    Írtam fentebb, nem fontos, hogy olvassák-e vagy sem a hozzászólásaimat, javaslom, ha nem érdekel ne tedd!!

 5. A tapasztalataidat nem tudod elmondani másként, mint kommunikálod. Lehet, hogy hülyeségeket beszélsz, lehet, hogy még nem teljesen jöttél rá, mi is történik veled, és ezért zagyvának érzed a mondandód, vagy mások mondják rád, hogy hülye vagy.
  Ez benne van a pakliban.
  Az tény, hogy minden affelé megy, hogy rágyere, ki is vagy, és ezt mindenkinek magának kell elvégeznie. Ezt senki nem tudja helyetted megtenni.
  Az eddigi tapasztalatim szerint, akik azonosulnak, mert minden csak azonosulás kérdése, tehát azonosulnak a testükkel, azok nagyjából az állati szinten vannak, és mostanság ateistának (anyagban ragadtak) is nevezik ezeket az embereket.
  Elég rendesen ez megfigyelhető, ha megnézed mit tesz az életében. Alszik, dolgozik, eszik, üzekedik, esetleg a betanított szöveget ismételgeti. Ezeknek az embereknek megmondják mit csináljon, és azt meg is teszi, vagyis ők a rabszolgák.
  A betanult szöveget az iskolából, a TV-ből, és más információs csatornákból szerzi.
  A legtöbb politikus, tudós, bíró, jogász, betanított munkás, stb ilyen állati szinten éli az életét.
  Ezeknek kell a jog, vagyis a gojoknak kell a jog, mert meg kell nekik határozni, mit tehetnek, és mit nem tehetnek meg.
  A következő lépcső amikor rájössz, hogy nem csak a tested vagy, hanem vannak csakráid, energia csomópontjaid, energia örvényeid.
  Ugye tudod, ahol energia gócok vannak, és ezek az energia gócok többféle gócok lehetnek, ahol kialakulnak, ott valami baj van.
  Ha ezt tudod, vagy sejted, vagy hiszed, akkor jön az útkeresés, hogy hol is tudom ezeket rendbe rakni. Ekkor találkozol valamilyen gondolkodás móddal, életvitellel, vallással. A vallások, mind félrevisznek, most már, mert el lettek torzítva a vezetőik hatalom megtartása miatt. A hatalom, nem más, mint hat lom, szemét, amit ki kell dobni, és akkor nem vágysz a hatalomra. Hat a lom, hat rád a lom, a szemét.
  A Geán minden csakrának, energia csomópontnak van valamilyen csoportja, ahol vagy tudod kezelni, vagy sem a csomópontot, legjobb esetben meg tudod szüntetni.
  Sajna a torzítások, és a hatalom megszerzése miatt, már nagyok kevés olyan csoport létezik, ahol ténylegesen helyre tudod magad rakni. Ahol ingyen kapod a tanításokat, és a módszereket, vagy csak a fenntartásodról kell gondoskodnod, azok a csoportok akik, még tudnak neked segíteni. Ahol eleve sok pénzt szednek, esetleg tizedet, ott biztos lehetsz, hogy átvernek.
  Ezek az emberek, attól függően, hogy mennyire haladtak előre az útjukon, már elkezdenek kételkedni, majd vagy megérzik, látják, hallják, gondolják, hogy semmi nem úgy van, mint ahogy mondják nekik. Amikor erre rájönnek, akkor fordulnak a belsőjük felé.
  A segítség valójában az, hogy rágyere magad, mert a mag ad, hol keresd a megoldást minden problémádra. Ez lenne ezen csoportoknak, de minden szülő feladata.
  Egy magyar gyerek, kb 14-18 éves korában eljut arra a szintre, hogy ezen túllépett, és ekkor kezdi meg a magjával való kapcsolatot.
  Nálam ez mire tudatosult bennem az kb 26 éves koromra történt meg, mikor a belsőmmel lett kapcsolatom. 26 éves koromtól a hiányokat pótoltam, a rendbe tevését magamnak. Még most is tart ez a folyamat. Ennek a folyamatnak a része volt, hogy néhány vallásban, életviteli csoportban, vagy gondolkodásmód váltásban vettem részt, megismerjem ezeket, és persze felismerjem a torzításokat is.
  A maggal való kapcsolat a harmadik lépés, de utána még hátra van az átalakulás, ami akkor történik meg, ha teljesen rendbe raktam magam.
  A lámákhoz mielőtt elmentem, elkezdtem átalakítani az elmémet. Először egyenként, majd meguntam, mert rájöttem, hogy igen sokáig tartana az egyenkénti átalakítás, ezért megtettem egy pillanat alatt. Utána, olyan gondolkodásom lett, mint akik a lámákhoz mennek. Valójában mikor egy közösségbe, vagy csoportba belépsz, ott is te magad átalakítod szép lassan az elmédet. Nem tudsz egy adott területen megélni, egy adott közösségben lenni, ha nem alakítod át, nem programozod be magadnak az adott terület, az adott közösség gondolkodásmódját, életvitelét az adott terület energetikájához való alkalmazkodást. Ha nem teszed meg, akkor nem fogsz beilleni a közösségbe, nem fogod az adott területen jól érezni magad.
  Ha egy területet el akarsz foglalni, és ott jól érezni magad úgy, hogy megtartod a régi szokásaidat, akkor ki kell zavarnod, vagy durvább esetben meg kell ölnöd azokat, akik azt a területet energetikailag lefedik, és ezt esetleg máshonnan jövő testvéreid számának növelésével is elérheted. Ilyen megoldás a fiatalok életvitelének akadályozása, ellehetetlenítése, ami a kivándorlásukhoz vezet, a népirtás, vagy a népvándorlás, ami most zajlik a Kárpát medencében, de egész Európában. A gondolkodásmód váltáshoz ott a katolikus egyház. Ehhez társul még, hogy a területet is át kell alakítanod energetikailag, ami ugye bányászattal, épületek húzásával, és számtalan módon történik meg. Ha ez életellenes, mint ahogy egy terület foglalás is életellenes, ha az ott élők ebbe nem egyeznek bele, akkor a terület átalakítása is életellenes lesz. Ezt látod naponta a Kárpát medencében, ráadásul veled csináltatják meg, mert akik elfoglalni akarják, azok nem dolgoznak, csak parancsolgatnak neked.
  Csak azt tudnám, hogy a magyarok miért nem értik, hogy lélek nincs, és olyanhoz ragaszkodnak, olyannal akarnak azonosulni, ami nincs is. A lélekben csak egy csavar van, és azt az egy csavart kell kivenni, hogy megértsd mit is jelent.
  Magyarul a lélek, mikor megtalálod, megleled az éket, az okot.
  LEL, vagy LÉL – EK vagy ÉK, vagy Ok. Az ok is ék, mert az ok-okozaton is felül lehet emelkedni, és ha felülemelkedtél, akkor nincs ék sem. Az ék jelenti, az energia áramlás akadályát, vagyis az energia csomópontot.
  Ha az energia nem áramlik folyamatosan, és szabadon, akkor ezt úgy érzékeled, hogy lesüllyedtél, mondjuk az állati szintre, és elvesztesz egy csomó képességet, tudatlanná válsz, vagyis butulsz.
  Szabad az, akinél az energiák szabadon áramlanak az egész testében, a szellemében, a magjában.
  Ezek összefüggnek, és itt a Geán ebben a 3D-s világban, mindenkinek minden szinten rendbe kell magát tennie.
  Tényleg lehet programozni az elmét, és ezt megteheted te magad is, de megteszik mások is kívülről. Nem csak az elmét, de az összes csakra pontot, energia csomópontot lehet programozni. A fenti videó lényegében ezeknek a csomópontoknak a külső programozásáról beszél, és ezt a programozást, hogy lehet megszüntetni. Ezt nevezik most szellemtechnológiának, amikor kívülről programozzák a csakra pontjaidat. Az igaz, hogy csak akkor tudják ezt megtenni, ha ezt elfogadod, és aki a Geára született, az mindenki elfogadta ezt a programozást, különben nem születhetett volna meg, vagyis nem kaphatott volna a Geán testet.
  Az érdekesség az egészben az, hogy ezt a külső programozást meg tudod szüntetni, és pont azért, mert van saját akaratod, így van saját döntésed. eddig akinek sikerült e programozást megszüntetnie, azt mindenkit megöltek. Lásd a magyar Turul ház királyait, a királyi szkítákat, a táltosainkat, vagy a mester tanítókat.
  Mivel mindenkinél hasonlóan történt ez a programozás, ezért hasonlóan lehet ettől megszabadulni. Lényegében a belső fényeddel, jobban mondva energiáddal, amit kiáramoltatsz a testedbe, tudod végleg megszüntetni, feloldani. Az elme technológia is, egy energetikai szerkezet, egy energia góc, egy energia körfolyamat, amit külső lények raktak a testedbe.
  Talán úgy lehetne elképzelni, mint egy számítógépbe juttatott vírus, amely átveszi a számítógép irányítását, de mindenképp beleavatkozik a működésébe. ettől nem kell félni, hanem a beavatkozást kell megszüntetni. Ha tudod hogy beavatkoznak, akkor lehet, hogy az első reakciód a félelem, de a félelmet el kell hajítani, ha nem akarsz örökké félni. Mindenki ugyan abban a cipőben jár, tehát bármilyen néphez, csoporthoz, valláshoz is tartozik, mindenkiben ott a szellemtechnológia. A zsidókban is ott van, ezért lehet őket olyan könnyen irányítani, és életellenes dolgokat műveltetni velük. A legtöbb cion vezetőt megtanították e szellemkütyük használatára is. Tudd hogy van, és most már több módszert is ismersz, amivel ezeket a szellemkütyüket fel tudod számolni.
  Ez hozzátartozik, a tisztasághoz, a rendbetételedhez, hogy ezt megtedd.
  Azt azért szeretném elmondani, hogy sem a test, sem az elme, de a többi csakra sem számítógép, és csak a megértés végett használom ezt a fogalmat. Aki azonosul valamelyik csakrájával, vagy épp az elméjével, tudatával, az elég rendesen bele tud mászni a csőbe, legalább úgy, mint aki a testével azonosul. A tudat, és az elme nem ugyan az, mert ezt is sokan összemossák. Sok elme van, de csak egy tudat. A tudatnak lehet több megnyilvánulása, ami miatt azt képzelik sokan, hogy van pl magyar tudat, vagy zsidó tudat. Akik még ezt képzelik, azok valamibe belemásztak, amit el kell engedniük, vagyis ki kell a szemetet még dobni.
  Lehet takarítani, mert magam is ezt teszem.

 6. A szellemtechnológiák is kétélű fegyverek.
  Amikor begyakorlod, hogy minden energiát amit kapsz, azt egyszerre vissza is küldöd, akkor lényegében megszünteted a szellemtechnológia hatását is, mert a magadba épített energiát is visszaküldöd. Mint mondtam a szellem technológia is energia technológia, amit vissza tudsz küldeni a feladónak, és akkor benne lesz az a technológia, az az irányító szerkezet. Azért ezt ne használd ki, ha már benned nincs, és a másikban benne van, mert mivel kölcsönös a kommunikáció, esetleg visszakapod újból a szellemkütyüt. Csak azt ad ki, amit szeretnéd, hogy visszakapj, mert vissza fog érkezni hozzád. Azt ami nem a tiéd, azt add vissza.
  Ha rágódsz a kütyün, sőt tetszik neked, akkor ezzel magadba építed, és nem tudsz megszabadulni tőle addig míg el nem engeded. Olyan ez, mint a betegség. Ha állandóan ismétled, hogy milyen beteg is vagy, ha állandóan a betegségedről beszélsz, akkor fenntartod a betegséged, generálod a betegségedet. Nézz meg minden ember aki beteg, csak a betegségéről beszél, sőt sokan kérkednek vele, hogy milyen betegek. Akik meggyógyultak, azok nem szívesen beszélnek már az elmúlt betegségükről, sőt ha szóba hozzák, akkor hamar elüti valami viccel, vagy áttereli a beszélgetést valami számára érdekesebb témára.
  Aki felfedezte, hogy van ilyen kütyü benne, attól is hallottam már, hogy kérkedik vele, és mi mindenre tudja használni, csak még arra nem jött rá, hogy irányítják a szellemkütyüvel, úgy hogy ezt nem is érzékeli.
  Akiben benne van egy ilyen szellemkütyü, annak kicsit meg kell erőltetnie magát, mert a kütyüvel azt is gátolják, hogy ezt a kommunikációt, ezt az oda-vissza energia áramlást akadályozzák. Ezért van saját akaratod, hogy ezt az akadályozást felülírd. Nagy szerencséd, hogy van saját akaratod, mert különben nagy bajban lennél. Nincs semmiféle %-ék, ami ék, ok, mint ahogy most gondolod.
  Egy előző cikkben a hozzászólásban leírtam mire kell pontosan figyelni.
  Amúgy az emberbe rakott csípp ötlete is ezért hülyeség. Az anyagot is el lehet távolítani minden szervezetből. Vagy feloldódik, vagy kiürül a testből. Ami egyszer bement a testbe, annak ki is kell onnan jönni. Az anyag is energia, tehát csak azt mutatja meg, egy elhízott ember is, hogy nem tökéletes az energia áramlása, és még ezt nem gyakorolta be.
  Egyfajta tudatosság kell csak hozzá, és hamarosan el is érjük ezt a tudatosságot, és utána nem számít mit raknak bele a testünkbe, mert hatása nem lesz. Lényegében hatása már most sem nagyon van, csak azoknál, akik még állatot játszanak.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL