ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Helyi csoportok szerveződése

using-facebook-as-an-online-marketing-tool

Cselekedj lokálisan, gondolkodj globálisan!
Eljött az ideje, hogy ne csak a számítógép előtt gondolkodjunk a világról és benne önmagunk sorsáról, hanem a közvetlen környezetünkben is megtaláljuk azokat az embereket, akik hasonlóak. Az Internet nyújtotta lehetőségek ebben is nagy segítségünkre lehetnek.
Az Emberiseg.hu weboldal lassan két éve szolgáltat információkat, szervez különböző akciókat.
A FaceBook-csoportunknak már közel 1700 tagja van és folyamatosan bővül. Az oldalunkat naponta 1000-1400 ember látogatja. Ez mind szép és jó, de ebből még nem lesz valódi közösség.
Új dolog, hogy kezdenek alakulni a helyi csoportok is, akik nem csupán virtuálisan, hanem a valóságban is képesek lehetnek találkozni, együtt gondolkodni, és talán cselekedni is. Hiszen ott nem pusztán az Internet és a FaceBook ad rá lehetőséget, hanem a földrajzi távolság kérdése is kiesik, hiszen egy körben vannak. Így alkalmuk lehet arra, hogy fizikailag is találkozzanak!
Arra gondoltam, hogy koordinálom ezt a folyamatot, és megpróbálom összekapcsolni ezeket az embereket egymással, arra buzdítva mindenkit, hogy segítsen is be ebbe a folyamatba.
Az emberiseg.hu weboldalon egy jobb oldali dobozban már felsoroltam az eddig létező csoportokat – ezek a FaceBook-on szerveződnek.
Szeretném, ha minél több ilyen kisebb helyi csoport létrejönne, szerveződne. Ehhez még nem is kellene a FaceBook, de ahhoz már igen, hogy ezek a csoportok egymásról is tudjanak, és akár egymással is tudják tartani a kapcsolatot!
MI A TEENDŐ?
Kedves barátom, te, aki megkaptad ezt a levelet szintén elősegítheted ezt a folyamatot!
Először is, ha még nem vagy tag a FaceBook-on, regisztrálj! www.facebook.com
Utána csatlakozhatsz a fő csoportunkhoz: http://www.facebook.com/groups/emberiseg/
Már vannak létező kisebb közösségi csoportok, akikhez csatlakozhatsz:
Amennyiben egyik területhez sem tartozol, az sem gond.
Folyamatosan érkeznek hozzánk a levelek, amelyben egy-egy érdeklődő elküldi, hogy az ország melyik részén él. Mi ezeket az infokat központilag feldolgozzuk, és az egy helyen élőket összekapcsoljuk egymással. Innentől már az ő dolguk, hogy felvegyék a kapcsolatot egymással, és kialakítsanak egy helyi kis közösséget.
Írd meg nekünk, hol élsz, (esetleg mail címet, telefonszámot is mellékelj), és mi összekapcsolunk azokkal, akik a közeledben vannak, de nem tudsz róluk!
Akinek szüksége van segítségre FaceBook csoport létrehozásában, segítek!
Szeretném, ha mind a 19 megye, azon belül pedig akár kisebb térségek is megjelennének csoport formájában, hogy láthatóvá váljunk egymás számára!
Ezt a levelet sok száz ember kapja meg!
Amennyiben többször kapod meg, elnézésedet kérem!
Ha módodban áll, ezt az információt te is osszd meg ismerőseiddel, barátaidal, hogy minél több kis virtuális és egyben valós közösség jöjjön létre!
Köszönettel és barátsággal:
Both Gábor
20 – 927 6708
skype: bothgabor71

 

Share and Enjoy

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL