ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Élő kapcsolat?

by / csütörtök, 15 február 2018 / Published in Both Gábor, Jegyzetek, News, Saját készítésű anyagaink, Tartalompörgető
both1310

Kedves Emberiseg.hu látogatók, elindult a vlog-videó sorozat, amiben adott témákkal szoktam jelentkezni, bár ez még viszonylag ritka, és nem is elég rendszeres – de ígérem, azzá fog válni, mindig van aktuális téma. A Youtube-csatorna egy hónapja (4 hónapnyi felfüggesztés után) ismét működik – az eddigi videóknak több, mint 5 millió megtekintése volt a világ valamennyi országából – nincs kivétel. 10.300 feliratkozónk van. Ezt az oldalt a statisztikák szerint napi 1500-1800 látogató nézi. FaceBook oldalunknak 7000 követője, csoportunknak 5300 tagja van.

Felmerült bennem, hogy valahogy személyesebbé kellene tennünk a kapcsolatot egymással, ami heti vagy kétheti egyszeri alkalmat jelentene kihasználva az Internet nyújtotta lehetőséget. Élő adásra gondoltam, amibe be lehetne kapcsolódni vagy élőszóban, vagy chat-formájában. Még keresem a megfelelő megoldást erre. Ezt azért írtam most, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre: lenne-e ilyenre igény?
Tudom, nem mindenki használja a FaceBook-ot, azok nyugodtan írjanak e-mailt (info@emberiseg.hu), vagy írjanak ide kommentet. Köszönök minden véleményt és támogatást!

Both Gábor

Share and Enjoy

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL