ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Egy este Freund Tamással

by / szerda, 04 február 2015 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Egyén és önismeret, Jegyzetek, News
freundtamas

A néhány nappal korábbi cikkünk folytatása ezúttal videón:

Amennyiben fontosnak tartod oldalunk létét, és módodban áll, megköszönöm, ha támogatod munkámat havonta egy liter tej árának megfelelő, vagy tetszőleges összeggel. Erre az alábbi oldalon van lehetőséged: http://emberiseg.hu/emberiseg/featured-articles-2/ Köszönettel!

Share and Enjoy

12 Responses to “Egy este Freund Tamással”

 1. Nem tudom, ki kezdte először isteníteni ezt a Freund Tomit az alternatív médiában, de ezzel az erővel akár a mesteréről, Szentágothai fő-főakadémikusról, szocialista tudománypolitikusról, az “áltudományok” ellen harcoló akadémiai inkvizíciós bizottság vezetőjéről is lehetne egy megható riportot készíteni.

  Vagy talán még mindig nem világos valami?

  Hogy az agykutatás par exellence nem más, mint absztrakt materializmus?

  Hogy a hivatalos természettudományban mindig is az agykutatók voltak a legkeményebb, legarrogánsabb képviselői a kizárólagos anyagi megközelítésnek?

  És bizonyára nem véletlenül, hiszen ha be tudnák bizonyítani, hogy az emberi tudat székhelye a fizikai agy, akkor ezzel végképp búcsút lehetne mondani, a halál utáni életnek, de magának a Léleknek és természetesen Istennek is!

  Akkor előállna a tökéletes klónállampolgár, aki semmi másban nem hisz, mint az egyszeri fizikai életében, és éppen ezért minden aljasságra azonnal kapható is lenne, hiszen az önfenntartási ösztön minden más erkölcsi érzéket azonnal felülír! ( És milyen közel vagyunk már ehhez az állapothoz! )

  De lám: az állandóan szeretettől csöpögő magyar internetes-ezovilágunk a 6 millió koldus országában mindig előás egy furcsa figurát, akit nekünk természetesen nagyon szeretnünk és tisztelnünk kell, hiszen ő is a fából vaskarika élő példája: akadémikus is, sikeres is, gazdag is, ráadásul valami nagyon-nagyon fontos agykutató, de aki nagyon szerény és… istenhívő is! – Fantasztikus!

  Ám az a tudathasadásos állapot még senkinek sem tűnt fel, hogy Freund Tamás (is) a mindennapi tevékenységével éppen azt a hitet ássa alá, amely számára is érzelmi biztonságot adja?

  Vagy minden ezoterikus beállítottságú ember hirtelen elfejtette az információ VALÓDI eredetét? És még mindig külső, világi tekintélyek után liheg? Hogy majd a materialista akadémikus papság igazolja azt az ezoterikus felismerést, hogy anyag valójában nem létezik? – Na, ez a tudathasadás!

  Sőt, több: elmebetegség! Mint ahogy az egész agykutatás is zusammen.

  Mert mit szólnánk pl. ahhoz, ha egy tévészerelő ( egy “tévékutató” ) kijelentené, hogy a tévé képernyőjén megjelenő műsor eredete magában a tévében keresendő?

  Valaki erre azt mondaná, hogy ez nincs így, hiszen a tévé alkatrészei CSAK közvetítik a fizikailag érzékelhető világba a MINDENÜTT JELENLÉVŐ nem-anyagi információt!

  A “tévékutató” persze ezt a magyarázatot nem fogadná el, hiszen végső érvként azt hozná fel, hogy lám: ha a tévét összetörjük, akkor az adás is megszűnik, ergo az adás keletkezésének az oka maga a tévé!

  – Átlátjuk már végre azt az őrületet, amiben a hivatalos természettudomány legalább 300 éve van?

 2. Pont nekem is az jutott eszembe, hogy amire a legjobban kíváncsi, pont abban az állapotban van Ő is.
  Mindenkit az érdekel, azt kutatja, ami problémája van az életben, és arra keresi a megoldást, csak mindenki más és más úton éri el ezt. A gyógyszereket is drognak nevezi a videóban, mert azok is. Sajna a gyógyszer-drogok soha nem tudják megoldani a problémát, csak eltakarják az ember elől a problémát. Olyan ez, mikor van egy problémád, és elkezd fájni a fejed, mert keresed a megoldást. Majd beveszed a fájdalomcsillapítót, és elmúlik a fejfájásod. Az érdekes az, hogy sosem oldódik meg a problémád ettől, de a gyógyszer-drog hatására, kitalálsz egy olyan megoldást ami biztos, hogy nem szünteti meg a problémádat, esetleg eltakarja előled, de később sokkal súlyosabban tér vissza, ha nem ebben az életedben, akkor a következőben.
  Pont a fájdalom, vagy a szituációban elszenvedett vereséged az, amely életben tartja nálad, hogy a problémádat úgy kell megoldanod, hogy az végleges gyógyulást eredményezzen, és ne súlyosabb betegségek, vagy élethelyzetek érjenek.
  Ez a baj a gyógyszerekkel, hogy nem gyógyítanak, mert a gyógyulás magadban van. A szeretet átadás, energia átadás is nem más, mint egy rávezetés, hogyan gyógyuljál meg, mikor megmutatnak neked egy egészséges energia mintát, de megoldani, a problémádat csak magad tudod, és a minta alapján te alakítod át magad.
  Nélküled nem megy.
  A gyógyszer-drogok, egy rossz mintát energia mintát adnak, ezért nevezzük, nevezi a professzor is drogoknak.
  Az anyag soha nem lehet minta, egy gyógyulásra, mert nem az anyag az, ami okozza a betegségedet, akárhogy is kevered az anyagot.

 3. Amikor a figyelmed az anyagra irányítod, akkor energia áramlás lép fel közted, és az anyag között. Ha ebben az energia áramlásban berakod a zavart, a torzítást, mert te rakod be, amit másoktól hallasz, akkor a visszahatás is megváltozik, és ha nem utasítod el a torz energiát, akkor az benned, és az anyagban is változást okoz. Magyarul megbetegszel, és addig vagy beteg, míg rendbe nem teszed magad. Nem tud mintát adni az, aki elfogadott valamilyen torzítást. Ahhoz, hogy mintát tudjanak adni, vagy te tudj mintát adni, először rá kell jönnöd, magadban mi a torzítás. Csak azt tudod továbbadni, ami magadban van. Amikor a belsőre hallgatok, akkor a magnak, a teremtőnek adom át a lehetőséget, hogy segítsen nekem helyreraknom magamat. Ekkor lemondok az én-ön irányításáról, és a belsőm-magom-magam irányítására hagyatkozom. A belsőm soha nem hazudik, mert a belsőm-magom, a Teremtő, az Egy az aki teremtett, és mindenki közvetlen kapcsolatban van a teremtővel, akinek van magja. Mivel nagyon szeret, mert szeretetből lettem teremtve, ezért csak a javamat akarja. Az egész világ, az egész univerzum, az egész Gea ugyan úgy szeretetből, fényből lett teremtve, és ezért nem lehet semmiből kihagyni a szeretetet, és a fényt. Aki kihagyja a szeretetet a működéséből, az elkezd lesüllyedni, és elérhet, egy olyan állapotot, ahol elveszti a Nagyboldogasszonnyal, az Anyával, és az Atyával a kapcsolatot, és nem tud teremteni, vagyis nem tud a teremtésbe beleszólni. Amikor ezt valaki eléri, akkor az a lény, valamikori ember már a Sátánnak, Nátánnak sem kell, és maximum kapcarongy, rongy ember lesz belőle, akibe mindenki beletörölheti minden mocskát. Amint újra kéred a belsőd, a magod segítségét, és elkezdesz hallgatni rá, minden út kinyílik előtted, és azon az úton mehetsz, amelyiken akarsz, de mindegyik út a belsődbe vezet. Rómát felejtsétek el, mert az a Nátán útja, mint minden más, amit nem a belsőd magad, segítségével, jóváhagyásával teszel meg.
  Ebben a világban, és ebben az univerzumban, a Nátánnak, mint lénynek, egyedül nincs magja, meg azoknak az entitásoknak, (Az entitások nem lények, csak energia formák.), akiket egy maggal rendelkező lény, ember létrehozott, pl. a bogaraidat, amik megjelennek, mikor elég részeg vagy. Ha csináltál magadnak egy külön bejáratú sátán, ördög entitást, az akkor elég rémisztő lehet neked. Még szerencse, hogy ezek csak neked jelennek meg, mert te hoztad létre, így azt csinálsz velük, amit akarsz, mert a tiéd. Abból tudod, hogy a te szüleményeid, hogy más nem látja. Ha létrehoztad, el is tüntetheted, és ha nem tudod hogyan tedd meg, majd a belsődben a magod segít, ha hallgatsz rá.
  Nátánnak, a lénynek, nincs hatalma feletted, csak akkor, ha hallgatsz rá, mert mondja rendületlenül a torzításait. Hallod, látod, ahogy sokan ismétlik a torzításokat, mint egy verkli, akit nem lehet leállítani, csak akkor ha elromlik. Tele ezekkel az ismétlésekkel a könyvek, a TV, az internet, stb. Érzi Nátán, hogy vége a földi pályafutásának, és ki lesz nevetve. Lehet, hogy eljátssza még, hogy ő az emberiség megváltója, és csinál sok hókusz-pókuszt, esetleg, ha nem vagytok résen világháborút, de lehet, inkább angolosan távozik. Majd meglessük melyiket választja.

 4. Ha az elménk azokat az eseményeket raktározza csak el, amelyekhez erős érzelmi töltés is párosul, akkor nyilvánvalóan pszichés, vagy lelki eredetű megbetegedéseket is csak olyan dolgok, történések, hatások képesek okozni, amelyek úgymond életre szóló élményt jelentenek!
  Ahogy az interjú elején is elmondja, ez törvényszerűen bekövetkezik, vagyis minden egyes élményünk, amelyhez erős érzelem is kapcsolódik, egész életre szóló lenyomatot okoz az agyban, vagyis mindig emlékezni fogunk rá, negatív érzelmek esetén mindig kísérteni fog.
  Az interjú végén arról beszél, hogy az előrehaladott mentális betegségeket muszáj gyógyszerrel(droggal) kezelni, mert a pszichoterápia már nem elégséges(van ,aki ezt azért másként gondolja, pl. Feldmár András, vagy Máté Gábor pl. ebben a videójában:https://www.youtube.com/watch?v=kAGAxCk-YCU)
  Most tételezzük fel, hogy nekik nincs igazuk és nem segít semmilyen módszer ami a pszichére, a lélekre hatna, és gyógyszerezni kell a betegeket!
  A betegséget ha nem fizikai hatás érte(elesett és beütötte a fejét pl.) valamilyen lelki sérülés okoz nyilvánvalóan, vagyis egy olyan esemény amelyhez erős érzelem(negatív) tartozik. Tehát a gyógyuláshoz ezt az emléket kellene törölni, kiváltani, elengedni, bármit tenni vele, hogy ne hasson!!Csakhogy a professzor Úr állítása szerint ezt egyszerűen nem lehet megtenni, és ez biztos, hogy így is van, mert hát ők fedezték fel!!
  Rendben legyen így!!(szerintem meg nem így van!, de ez csak a magánvéleményem, és én nem vagyok persze agykutató)
  Na de akkor mit csinálnak a gyógyszerek???Vegyszerek, molekulák, melyek az agy működési mechanizmusába valahol belépnek, és az alap természet működését felülírják. Természetesen ezeket gyógyszernek nevezni eleve hazugság, de egyáltalán mire hatnak??
  Kitörölik a betegséget kiváltó érzelmeket??? Nem hinném, hogy van olyan gyógyszer ami szét tudja válogatni az érzelmeket, és a károsakat likvidálja, a kellemeseket meghagyja.
  Nem történik tehát más , mint hogy leszedálják az embert, zombivá teszik, de mindenképpen érzéketlenné teszik az érzelmekre.Vagyis mondjuk a skizofrénia tüneteit kezelik, mert az veszélyes lehet esetleg másokra, de egyúttal létrehoznak egy másik természetellenes agyműködést, azaz egy másik betegséget! Csak az jobb betegség!! A környezetnek, más embereknek, az egészségügyi intézménynek, stb. Nem őrjöngő vad viselkedésű lesz a beteg ezután, hanem bambán bámuló, nyálat csorgató, senkit meg nem ismerő tudatától teljesen megfosztott valamiféle lény!!
  Kérdés van-e értelme érzelmek nélkül élni, egyáltalán emberi életet lehet-e úgy élni.
  A gyógyszer, vagyis a drog ha tisztító szerepet játszik, vagyis a rossz emlékeket törli akkor jó! És persze, ha nem kell folyamatosan szedni, hanem egy alkalommal a tisztítás megoldható!(van ilyen, ….)
  Én úgy tudom, az orvostudomány pont nem ilyen szereket használ, sőt az ilyeneket üldözi, használatukat nem hogy tiltja, hanem bűnteti is.(hogy miért, azt Ők sem tudnák talán megindokolni, mert az a drog az Ő drogjuk, és nem a mi drogunk-gondolom ezért) Hála a tudósainknak, akik bigott módon ragaszkodnak saját verziójukhoz, biztosított, hogy csakis az általuk felfedezett, patkányokon és halottak agyán végzett kutatásokon alapuló “igazságok” lesznek még egy darabig az elfogadottak. Ebben mint láttuk hathatós segítséget fognak kapni a politikától is!(és ahová ők beteszik a lábukat…..)

  Én azért megkérdezném azoktól a fiatal gyerekektől, akik mint egy magnó fújják a jól megtanult idegen szakszavakat összefüggéseket, ismernek minden apró kis molekulát az agyban, hogy vajon az életet mennyire ismerik? Az embert mennyire ismerik? Az emberi lelket mennyire ismerik??Az összefüggéseket mennyire ismerik? Vajon mi motiválja őket?? Hogy megmentsenek legalább egy beteg embert, vagy hogy valami eddig nem látott dologra bukkanjanak, és így híresek és sikeresek legyenek.
  Ápoltak-e már skizofrén, vagy pszichésen beteg embert, megtapasztalták-e a viselkedését, reakcióit, figyelték-e a gondolatait, érzelmeit?
  Vagy csak egész nap molekulákat meg vegyületeket hajkurásznak mint egy idióta videójátékban???
  A professzor úr elejtett mondatából úgy tűnik az utóbbiról lehet szó, hiszen nekik nem az a dolguk, hogy az összefüggéseket figyeljék, és kijelöljék az irányt!! Az már a professzor úr privilégiuma!!
  Még a végén olyat találnának ami semmissé teszi a “nagyok” eddigi nagy felfedezéseit….

  • Mindent, helyre lehet rakni, amit valaha elszúrtál, vagy másokra hallgattál, és beraktad magadnak a zavart.
   Beszéltem már egyszer arról, hogy csak kommunikációval kijózanítottam egy embert, mert nem hagyott békén. Semmi mást nem csináltam a kommunikáció során, mint elküldtem egy józan ember mintáját, és mivel annyira beszélni akart velem, ezt csak úgy tudta megcsinálni, ha ugyan úgy józanná vált, tehát megcsinálta, és kijózanodott. Minden így működik, vagyis milyen mintát adsz, a figyelmedben milyen energia mintát adsz át, és ezt a mintát, ha akarja, és van válaszreakció, akkor kénytelen felhasználni az, akivel beszélgetsz. Mivel te vagy a minta adó, így meghatározod, hogy milyen energiákat fogadsz be, és ha másmilyen energiákat küldenek neked, akkor nem jön létre a kommunikáció, ha nem fogadod el. Ezért van, hogy te határozod meg, kivel akarsz kommunikálni. Aki hasonló mintával rendelkezik, mint amit te kiadsz, azzal jól el tudsz beszélgetni. Aki alacsonyabb rezgésű mintát ad ki, mint amilyent te használsz, azzal nem szívesen beszélgetsz, esetleg az alacsonyabb rezgést kiadó ellenségesen fog veled viselkedni, sőt nem is fogtok még találkozni sem, ha igen nagy az eltérés. Ha még nagyobb a különbség, akkor egyszerűen nem látja meg az alacsonyabban lévő a magasabban lévőt, és elmegy mellette úgy, hogy észre sem veszi, hogy ott van. Ehhez nem kell semmilyen trükk, csak a rezgésedet kell emelned, a saját mintád, a saját rezgésedet. Így működik az az űrhajó is a föld közelében, amely ott van a szemed előtt, de nem látod, mert sokkal magasabb az űrhajó rezgése, mint a te rezgésed. Ha emeled a rezgésedet, meg fogod látni az űrhajót.
   Amikor gyógyítasz, akkor sem csinálsz mást, mint elkezdesz a másik emberrel kommunikálni, ráfigyelsz, és megadod a másik embernek azt az egészséges mintát, amit te elfogadsz a kommunikáció során. Ha tényleg kommunikálni akar veled,vagyis meg akar gyógyulni, akkor úgy fog neked válaszolni, mint egy egészséges ember, hisz elfogadja a te egészséges mintádat. Ha ezt a mintát meg tudja tartani, akkor később is egészséges marad, és nem zuhan vissza a betegség állapotába. Akkor zuhan vissza a betegség állapotába, ha újból olyan negatív mintát kap, amit elfogad, pl a TV-ből, a barátaitól, vagy épp a rokonságából, tehát egy beteg embertől. Ezért nem szeretek beszélgetni egy beteg emberrel arról, hogy ő miért lett beteg, vagy épp milyen műtéten esett át, és a műtét pontos leírását adja meg, tehát egy betegség mintát akar velem elfogadtatni, amit Ő átélt. Ekkor mindig feszengek, mert nem fogadom el a betegség mintáját, rosszul érzem magam ilyenkor a társaságában, és minél előbb elterelem az illető figyelmét a betegsége mintáról, és ezzel már ki is alakul egy olyan viszony, amiben jól el tudok vele beszélgetni. Ha megfigyeled, egy beteg ember, mindig a betegségéről beszél, vagy 5 percen belül már a betegségéről fog beszélni, ha megengeded neki.
   Mindegy milyen betegségről van szó, mindig így történik.
   Ugyan úgy, mint mikor valamilyen gondod van, és ha találkozunk, akkor 5 percen belül már a gondodról fogsz beszélni. Elrejtheti a gondját az ember a szavak között, de ha ráfigyelsz miről is beszél, hamar felfedezed, hogy a gondjáról beszél, arról, ami épp izgatja őt.
   Volt egy esetem, mikor egy kérdéssel kihoztam egy embert az elmeállapotából, és mivel úgy érezte, hogy kötelező válaszolnia a kérdésemre, láttam az átváltozását. Válaszolt a kérdésemre, és mivel nem akarta megtartani a magasabb rezgésállapotát, ami kellett a kérdés megválaszolásához, így láttam a visszaváltozását is. Olyan kérdés volt, amit csak egy magasabb tudatállapotban tud megválaszolni az ember, tehát nagyon meg kellett emelni a rezgésszintjét, a válasz megtalálásához.
   Kommunikációval pár perc alatt helyre lehet tenni egy beteg embert, ha akar veled kommunikálni. Csak a mintától függ, mit adsz meg milyen kommunikációs mintával tud veled beszélni. Ezt úgy is megcsinálhatod, hogy a másik nem is veszi észre, hogy mikor veled beszélget, akkor addig nem is beteg. A tudósoknak, és az orvosoknak elég rossz a mintájuk, mert tele van torzításokkal, így ők inkább a betegség mintáit terjesztik, mikor kommunikálnak. A fenti videóban is érzékeltem, a sok torzítást, amit az agykutató elfogadott. Az orvosi egyetemeken, nagyon sok mindent torzítanak, és ezt a torzítást szabályosan bele nevelik a leendő orvosokba. Aki erre rájön, az otthagyja az orvosi pályát.
   Az idegsejt működésének még egy százalékát sem ismerik. Ha nem lenne bennük annyi torzítás, hamar rájönnének, miként is működik egy idegsejt. Amúgy minden benne van a magyar nyelvben, még ez is, és nem is tudom minek kell az idegsejteket kutatni. Inkább a magyar nyelvet kellene érteni, persze nem azt az értelmet, amit most használunk, mert az torz értelmezés.
   A magyar nyelvvel a világban lévő rendszerekről beszélsz, persze, ha nem torzítod el a nyelvet, és érted is miről beszélsz, akkor beszélhetsz arról a rendszerről is, ami leírja az idegsejtek működését. Nem véletlen, hogy csak akkor fogadják el egy tudományos tanulmányt a Nobelisták, ha azt lefordítják magyarra, és magyarul értelmes.
   Ha meg értenék is a magyar nyelvet, akkor soha nem fogadták volna el sok Nobel díjas hülyeségét.
   Ezért nem foglalkozok a “Nagy C vitamin” kitalációjával, követni meg főleg nem követem, amit ehhez még hozzátettek.

   • Az elménk tényleg csak azokat az emlékeket őrzi meg, amelyek be lettek égetve az elmébe, vagyis az anyagi, és a nem anyagi részeibe. Nagyjából az égetés úgy történik az anyagi részekbe, ahogy beégeted a számítógép memóriájába az információt. Elektromos áramot használsz a beégetéskor, és elektromos árammal, ki lehet ezeket az emlékeket törölni az elméből, és ezt a törlést nevezzük felejtésnek. Erős elektromos áram hatására, pl elektrosokkal, akár az elme mélyebb rétegeit is tudod törölni. Még szerencse, hogy az ember nem csak az elméjét használja, és a tudatban is tárolja minden emlékét, ami vele történt. Ezért nem veszik el, mert a tudatból nem lehet törölni elektromos árammal, persze máshogyan ott is lehet törölni infókat. Van még egy tárolója az embernek, de az a belsőjében van, és az a legbiztonságosabb tároló, és a belső tárolót nem lehet törölni, vagyis a teremtőd tudja csak törölni, de akkor számára is elveszik az információ, ezért soha semmit nem töröl.

    • Ami még fontos, hogy mikor a gondolat belecsapódik az anyagba, akkor jön létre az elektromosság az anyagban a testedben, és ez az elektromosság generálja, a sejtek válaszreakciója generálja az érzelmeidet. Ezért van az, hogy ha nagy a sejtekben megjelenő elektromosság, akkor az emlék mélyebben rögzül, vagyis jobban be lesz égetve az anyagba, de ugyanakkor az érzelmeid is hevesebbek lesznek, mert a sejtek válaszreakciója a nagyobb elektromosság hatására is erősebb lesz. Ezt keverik néhányan, mert azt gondolják, hogy az érzelmeid generálják a gondolatokat. Ez azért téves, mert akkor mások gondolatát nem tudnád fogadni, nem tudnád megragadni. A gondolat nem más, mint az az energia áramlás, ami akkor jön létre, mikor valamire, vagy valakire ráfordítod a figyelmed. Ebből az energia áramlásból, egy részét gondolat formájában fogod fel. A többi részét másképpen érzékeled. Csak azt ne mondjátok, hogy agykutató vagyok, mert akkor kinevetlek benneteket. Szerencsére sosem volt dolgom egyetlen agykutató professzorral sem, különben nem tudnám, hogy működik az elme.

     • csicseri véleménye:

      Ami még eszembe jutott, hogy a gondolat, ami létrejön energia áramlás közted, és egy másik lény között, csak egy kis része, ezért téves az, amikor azt mondod, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. Egészen másként történik a teremtés. Hiába vizsgálod, hogy a gondolat mit csinál a testedben, attól még nem fogsz rájönni, hogy történik a teremtés. Valójában azért vizsgálják annyira az agyat az agykutatók, mert szeretnének a teremtésbe beleszólni. Nátán, mivel nincs magja, ezért nem tud teremteni, de nagyon kíváncsi, hogy történik a teremtés, mert azt hiszi, akkor bele tud a teremtésbe szólni. Csak az tud beleszólni a teremtésbe, akinek van magja, és persze ha van kapcsolata a magjával, meg persze ehhez tisztességesnek, igaznak, szeretetben lévőnek, meg stb, kell lennie. Nátán ezért próbál minden olyan lényt manipulálni kívülről, hogy a manipulációval téged felhasználjon a teremtés megváltoztatására, mert neked van magod. Ezért van, hogy simán elküldheted Nátánt, Sátánt oda, ahová akarod. Valójában az agykutatók, és sok tudós lehet, hogy nem tudják, de a Nátánnak dolgoznak. Ez is egy trükk Nátán részéről, amit a sok torzítás miatt nem látnak át ezek a nagyszerű tudósok.

  • Jól látod, Tibor, ez a kakadémikus idióta is csak ül a társadalmi tekintély és jóllét csúcsán, de még életében nem látott pszichiátriai beteget, legalábbis olyan szinten, akihez neki érzelmi kötődése is lenne, mivel akkor bizonyosan nem propagálná a pszicho-farmatikumokat.

   A magyar pszichiátriai betegek 99% ( százezrekről van szó + több millió családtag, aki szenved tőlük! ) pedig közvetve vagy közvetlenül az ANYAGI ELNYOMORODÁS ÉS AZ EGZISZTENCIÁLIS KILÁTÁSTALANSÁG MIATT ESNEK MÉLY, VIGASZTALAN DEPRESSZIÓBA, melyeket tudatosan CIA-s MK-ULTRA módszerekkel kezelnek, olyan pszicho-farmatikumokkal, melyek valóban zombivá teszik az isteni erők átal megalkotott személyiséget – rengeteg mellékhatásával együtt, mint pl. a disznóvá hízás vagy egy középsúlyos értelmi fogyatékos tudati szintjére való visszafejlődés stb.

   Nos, úgy látszik Gábor is még túl fiatal, túl naiv ahhoz, hogy ezt átlássa, vagy ne’ adj Isten személyesen is megtapasztalja, hogy mi is folyik pszichiátria címén 70 éve Magyarországon, mivel akkor bizonyosan nem tette volna be ezeket a Freund Tamás-hozsannákat.

   Freund Tomi pedig, ahogy ez az életrajzából kitűnik, már 1981-ben, 22 évesen Oxfordban lebzselt – vajon melyik magyar egyetemista engedhette ezt meg akkor, mikor a csermanek-rendszerben egy magyar fiatal még Jugoszláviába sem mehetett ki a katonai szolgálata letöltése előtt?

   Ez az egyik.

   Másik pedig a szoros Szentágothai-kapcsolat, amely Freundnak valóban döntő lehetett a karrierje szempontjából.

   Ám ezzel véget is ért az elméleti fejtegetés, mert most a hatvanas-hetvenes-nyolcvanas évek pszichiátriájának véres valósága következik: pl. az elektrosokk, melyet akkor az orvostársadalom cinikusan jóváhagyott, mivel a nagy Szovjetunióban is ellenzéki, azaz “deviáns” személyek ellen ezt alkalmazták – Magyarországon azonban MINDENKIRE, aki a mély depresszió utolsó fázisába, a tudatszétesés szakaszába jutott!

   És ha volt csak egy, csak egyetlen egy szeretett családtagod is, aki megkapta ezt a kötelező elektrosokkot, akkor már bizonyosan egy kicsit más szemmel néznéd Freund Tomi humanistá(nak tesztő) bájcsevejét!

   Mert el ne felejtsük: az egészet, a pszichiátrai módszerek alkalmazását Szentágothainak és bandájának kellett jóváhagynia!

   Aztán Freud még hazudik is, mikor azt állítja, hogy ők fedezték volna fel, vagy ők írták volna el az erős érzelmi hatások agyi lenyomatait – ezt Ryke Geerd Hamer doktor már 1977-ben megtette! Meg is kapta érte a jutalmát: diplomájától megfosztották, hazájából elűzték!

   Két doktor, két életút, vajon hosszú távon, évszázadok múlva visszatekintve, melyik lesz igazán gyümölcsöző?

   A kérdés persze költői.

   • Azt gondolom egyébként, hogy valamennyi mély és maradandó érzelmi megtapasztalásunk csak olyan eseményekhez köthetőek, amelyeket szeretteink, a nekünk kiemelten fontos emberek kapcsán élünk át.
    Ha a 3. szomszédom rólam hazugságokat vagy negatív dolgokat mond, akkor -ha akarom- odamegyek és kikérem magamnak, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyom őt, de a lényeg, hogy rövid úton kizárom az életemből(mert megtehetem) és nem hat rám, ha mégis az csak ideiglenes pillanatnyi lehet.
    Ha a szüleimmel, feleségemmel, gyerekemmel, stb. vannak konfliktusaim, azok tudnak igazán mély érzelmi nyomokat hagyni, és fennállni életem végéig, hiszen őket nem tudom figyelmen kívül hagynom.Ők mindig a családom lesznek!
    Vagyis azt kell, hogy mondjam, paradox módon,elsősorban pont a szeretteink azok, akik a legtöbb szenvedést okozzák számunkra.Mondhatom úgy is valamennyi lelki sérülésünkért sajnos ők a felelősök. Mert csak azok tudnak ránk hatni akiket szeretünk, akik fontosak nekünk! Minden egyéb ebből eredeztethető….
    Ha pl. valaki úgy érzi, hogy nem tud megfelelni a munkahelyén a főnökének, mert az túl sokat követel, vagy utálja őt, és ez lekileg megviseli őt,annak a gyökere is a családban keresendő. A szülő, aki megfelelési kényszert nevelt belénk, várt el, a feleség, aki nem elégedett az anyagi élethelyzettel, stb. Ha egy ember olyan családba nő fel, ahol azt mondja az apa a fiának: “Menj, fiam éld az életedet, ahogy szeretnéd, ne felelj meg senkinek, csak saját magadnak,ne alázkodj meg senki előtt, de tedd meg mindig a tőled telhető legjobbat…Nos egy ilyen munícióval bíró ember felett nincs az a főnök, aki lelki terrort képes kiváltani!!
    Egy ilyen ember pszichésen mindig rendben lesz!!!

    Egy pszichés problémával küzdő embert tehát igazából meg sem lehet gyógyítani, merthogy nem is Ő a beteg, hanem a környezete, a családja(néha tudatlanul, rossz tudások, szokások miatt, amit ők is úgy örököltek, és csak továbbadják a szeretteiknek.
    Egy kiegyensúlyozott átlagos, vagy ennél magasabb tudati szinten lévő családban csak nagyon ritkán fordulhat elő pszichés betegség, mert még az esetleg a szeretteink körén kívülről jövő negatív ingereket(pl. az idegbeteg, terrorizáló munkahelyi vezető) is ki tudják oltani, tudnak benne segíteni, hogy kell kezelni. Más az értékrend, egyszerűen be sem engedem az ilyen embert az életemben, és azonnal munkahelyet váltok. Persze, aki nincs ennek tudatában, és a környezete sem, ott még egy idióta főnök is képes rád hatni, ha hagyod!
    A lényeg az, hogy ha egy pszichés betegnek beadnak egy gyógyszert az ugye a kiváltó okra, vagyis az őt körülvevő, számára fontos embereken nem sokat változtat. Az okot persze, hogy így sosem fogják megtalálni, hiszen nem is keresik!
    Egy magatartás zavaros kisgyereknél 100%-ig biztos, hogy a szülőkkel van a gond, és nem a gyerek agyával. Beviszik a gyereket a kórházba, mert furcsán viselkedik naphosszat bámulja a plafont pl…… Mert ezt látja! Anyja, apja is esténként miután hazajön a robotból leül egy fotelbe, és bámulja a falat(csak van előtte egy képernyő, ami színes képeket vetít neki) Vajon miért is csodálkoznak egyes szülők, hogy a gyerekük furcsán viselkedik… Biztos beteg…Kiváncsi lennék, hogy ilyen esetekben végeznek-e környezet tanulmányt, megnézik-e a szülők életvitelét, egyáltalán vizsgálják, vizsgálhatják-e őket.
    Lehet, hogy a személyiségi jogaikra hivatkozva még ki is kérik maguknak!! Ök nem dilinyósok!! A gyerek az csak, őt gyógyítsák!!!-felkiáltással! Mit segít egy bogyó pl. egy ilyen helyzetben???

    Azt hiszem Feldmár mondja a következő példát:
    Valamelyik természeti népnél, ha észreveszik, hogy valaki a családban furcsán viselkedik, kedvetlen, szomorkás, akkor összehívják az összes rokont, mindenkit akit csak a “beteg” ismerhet, és 2 héten át nem csinálnak semmit, csak énekelnek, táncolnak, esznek isznak, nevetnek, és vidám dolgokról beszélgetnek vele…Nem firtatják, hogy ki miatt, mi miatt vált depresszió gyanússá a delikvens, nem keresnek bűnbakot, csak szeretet-teljesen együtt vannak 2 hétig!
    A buli végén az iilető jobban érzi magát mint valaha….2 hét tömény szeretet és és vidámság kipusztít minden negatív gondolatot….
    Persze ezek ugye”primitív” népek a mi felfogásunk szerint, nekünk erre nincs módunk, nekünk fontosabb a pénzkereset…. Majd a pénzen amit ehelyett csinálunk megfizetünk egy jó “szakembert”…. a legjobb gyógyszereket….ami persze szart se fog érni…..és még ezt is tudja a legtöbb ember!!!

    Én nem itélem meg a professzor urat sem, és senki mást sem! Teszi a dolgát! Valamilyen motiváció szerint!
    Halad valami felé, amit igaznak, vagy jónak gondol! Vagy amire kondícionálták az elméjét, már gyerek korában (a kémia szertárban)… Ő is csak egy programot hajt végre, amit mások égettek bele az elméjébe….
    Én csak azt mondom, van más is!! Engem csak a dogmák zavarnak!
    Nekem sokkal szimpatikusabb lenne, ha azt mondaná:
    ” A súlyosabb pszichiátriai betegségeket”MI” csak gyógyszerrel TUDJUK(és nem kell!!!) kezelni. MI ezt a módszert, tudást követjük és tartjuk a legjobbnak!! De elfogadjuk, hogy vannak más vélemények is, és érdeklődve figyeljük őket!!”
    Majd ha mindenhol ez lesz a mentalitás, akkor lehet reménykedni, hogy nem az önös érdekek lesznek a legfontosabbak(díjak, elismerések, megjelenés a sajtóban, könyvekben, a hírnév, egyszóval az egó)hanem tényleg a tudás és az ember!! A problémák tényleges és leghatékonyabb megoldása!!
    Szakmai féltékenység nélkül!!

    • Na most jól lehúztuk az agykutatókat, a pszichiátriát, meg amit még lehetett.
     Azért elhangzott néhány pozitív dolog is.
     Bármit csinálhatnak veled, az azért van, mert te meg akarod tapasztalni, hogy milyen is az, mikor olyan helyzetbe kerülsz. Még a skizofrén emberek, is egyszer eldöntötték, hogy nekik kell ez a megtapasztalás.
     Innentől nem sajnálhatsz senkit, sőt nem okolhatod az orvosát sem akármilyen gané, mert csak segít neki a megtapasztalásban. Az igaz, hogy csak gané ember tud ebben segíteni, de az meg az Ő tapasztalata, hogy meg akarta azt tapasztalni, milyen is ganénak lenni.
     Eddig rendben is volna, csak épp az a gond, ha ki akarsz szállni a szituációból, akkor vagy nem engednek, vagy nem tudod, hogy kellene kiszállnod, mert elfelejtetted.
     Azt hallottuk, mit csinálhatunk, hogy ne kerüljünk ilyen helyzetbe, vagy hogy tudsz segíteni a helyzetből való kikerülésben.
     Megmondjuk, hogy ez hülyeség, és otthagyjuk. Ez csak akkor működik, ha közben ott van a szeretet, és egyensúlyban vagy. Ha dühös, ha félsz vagy hasonló lelkiállapotban vagy, akkor nem fog működni, és vissza fog köszönni a szituáció később. Nyugodnak kell lened, és elő kell hoznod magadban a szeretetedet, mert a legmaradandóbb érzelmi kötés a szeretet. Ezt természetesen ki is használják, pl a szülők. Ekkor nem tehetsz mást, mint emeled a szeretet rezgésedet, hogy felülírd még a szeretettel beléd plántált hülyeséget is. a gyermekek így csinálják, hogy még jobban szeretik a szüleiket, akárhogy viselkednek velük. Később ezt elfelejtik alkalmazni.
     A szeretet érzelemmel, a jókedvvel, mindent felül lehet írni.
     Egy bizonyos nagyságú szeretetrezgés, szeretet energia felett nem tudsz másnak ártani semmilyen módon, és menekülnek a környezetedből azok, akik ártani akarnak. Kipróbáltam, és működik. Pesten futva menekült tőlem egy ember, mikor elkezdtem szeretni, pedig nem is őt kezdtem el szeretni, mert egy másik emberrel kommunikáltam. Mi lett volna, ha a futó emberrel kommunikáltam volna?
     Sírva vigad a magyar. Fordítva is igaz, ha nem akarod hogy hassanak rád, de mint mondtam egyensúlyban kell ilyenkor lenned.
     A szülők ezt tanítják meg a gyerekeiknek, hogy tudj egyenes maradni, és tudj szeretni, akármilyen helyzetbe is kerülsz. Amikor megnézed a szüleiddel milyen szituációkat játszottál le, észreveszed, hogy minden szituáció egyfajta tanítás neked, hogy rágyere, mit is kell mindig tenned, hogy maradj egyensúlyban, és hogy hívd elő magadban a szeretetet. Nálunk mindig ez volt a lényeg, pedig voltak érdekes és durva szituációk is a családban.
     Ezért beszélek a belső kapcsolatról, a magoddal való kapcsolatról, mert onnan bármikor elő tudod hozni a szeretetet, egy pillanat alatt, és akkora szeretettel tudod leönteni a másikat, amely éppen akkor kell neki, vagy neked.
     Az elkerülés, a kikerülése a szituációnak, sajnos nem működik önmagában, pláne, ha negatív kiegyensúlyozatlan vagy. Valójában egészen más módszert csinálsz, és nem kell otthagynod a másikat, ha elkezded szeretni.
     A szeretet minta milyen, az a fontos.
     “2 hét tömény szeretet és és vidámság kipusztít minden negatív gondolatot….”
     Ez nagyon is igaz.
     Valójában ezzel tudjuk helyrerakni az egész társadalmat, de az egész földet is.
     Minél többen vagyunk, akik tudnak szeretni, vagyis kiegyensúlyozottak, és szeretnek, annál gyorsabban helyre lesz téve az ország és a föld. Amikor elérjük, hogy jó sokan tudnak is szeretni, vagyis újra elkezdenek szeretni, úgy eliszkolnak az országból a kárt okozók, mint a pinty, vagy ők is megváltoznak, és elkezdenek szeretni, mert ráéreznek, hogy bennük is meg van a szeretet.
     Valójában ezt fogjuk csinálni, mikor az országot, a világot rendbe rakjuk.
     Sajna sokaknak még rá kell jönniük, mi is a szeretet, mert vagy elfelejtették, vagy adott szituációban nem tudják alkalmazni.
     Ha még hozzáteszem, hogy másmilyen egy embernél a szeretet, másmilyen egy asszonynál, pedig a szeretet ugyan az, csak a megnyilvánulása más. Még erre is rá kell jönnöd, hogyha ember vagy, ez mind benned van, és bármikor elő tudod hozni magadban.
     Nekem is volt főnököm, akinek ha mérges volt, habzott a szája. Az egyik rokona, is a keze alatt dolgozott, és ahogy hallottam öngyilkos lett. Sokszor hallottam a kettejük között, milyen megaláztatásban volt része a rokonnak. A kapcarongy, az finom kifejezés lenne ezekre a szituációkra, és egyre durvábbak lettek a szituációk. Sajna nem szólhattam bele, mert a tapasztalatot az illető meg akarta szerezni, és nem engedett ebbe beleszólni. Felajánlottam a segítséget, de elutasította. Magam az első alkalommal elmondtam a főnöknek, nyugodtan, és szeretettel, hogy semmit mást nem akarok tőle, mint jól érezni vele azt a pár órát, amit ott töltök a társaságában, és utána soha nem volt egyetlen konfliktusom se vele, sőt az egyik legjobb embere lettem, mert soha semmilyen problémánk nem volt egymással.
     Ezt lélekszinten is elmondtam, mert fizikai szinten, és a lelki szinten is meg kell tenni.
     Sokan kihagyják valamelyik szintet, és ezért nem működik.

 5. “2 hét tömény szeretet és és vidámság kipusztít minden negatív gondolatot….”
  2710000 ennyit jelent a “2 hét tömény”, ha ezt valaki nem tudja, és fontos neki a szám. Ez ugye elég sok a szeretetből is, de hát ez mindent rendbe rak, ha ezt folyamatosan kapod. Ezért kell a rokonság, hogy minél többen legyenek.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL