ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Diktatúra nem kérdez – Gaál Péter

orban_tusvanyos

Ismét egy brilliáns írás Gaál Péter tollából. Rendkívül frappánsan foglalja össze a lényeget: kérdezz olyat, amire biztosan tudod a választ, és ez megerősít téged MINDEN-ben. Íme az írás:
Egy bizonyos Kósa Lajos mondta tegnapelőtt. Naná, hogy baromság, de
ezeket még az okos emberek sem azért mondják, hogy okos legyen. A
diktatúra kérdez csak igazán. Egyrészt azért, mert ő maga is el szeretné
hinni, hogy kedves az alattvalók szemében, másrészt azért, hogy az
alattvalók is elhiggyék. Hitler is tartott választásokat (a választás is
kérdés, mégpedig a társadalom számára a legfontosabb), Sztálin is,
Rákosi is, Kádár is. Népszavazás is volt. Hitler alatt például 1935.
január 13-án, mégpedig a Saar-vidék hovatartozásáról. Sztálin alatt
folyamatosan szavaztak, bizottságról bizottságra, kongresszusról
kongresszusra. Pontosan egy évvel a Saar-vidéki népszavazás előtt
tartották meg az SZK(b)P XVII. Kongresszusát, az úgynevezett “Győztesek
Kongresszusát”. Ellenszavazatok is voltak. Kirov kettőt kapott, Molotov
és Kaganovics több, mint százat, Sztálin több, mint kétszázat. Minden
valószínűség szerint ennek is köszönhető, hogy az 1966 küldöttből négy
éven belül 1180-at tartóztattak le. Kevesen élték túl, a legkevesebb
ellenszavazatot kapott Kirovot is beleértve. A párt kedvencét nem volt
célszerű kivégezni, így hát 1934. december elsején, irodájába menet egy
Leonyid Nyikolajev nevű, sötét hajú fiatalember egyszerűen
lepuffantotta. “Elárvultam”, sóhajtotta álságosan Sztálin, és
elégedetten visszatért kedvenc filmjéhez, a Három kismalac-hoz.

A diktatúra nem él meg elsöprő (látszólagos) támogatás nélkül, ennek
azonban nem szabad száz százalékosnak lenni. Nem azért, mert így
hihetőbb, hanem azért, mert így lehet rá hivatkozni. Milyen kormány az,
kérdezte Kádár János, aminek még egy csöppnyi ellenzéke sincs?
Ezért aztán a diktatúra igenis kérdez. Úgy kérdez, hogy arra úgy
válaszoljanak, ahogy ő akarja. Azt kérdezi, direkt és indirekt módon,
amiben biztos. Már előtte is kérdez, csak azt nem ő végzi, hanem a hozzá
közelálló közvéleménykutató intézetek. (Okos ember előre gondolkodik:
ezért volt a Jobbik egyik legelső beruházása is a saját
közvéleménykutatás megteremtése.)
A diktatúra éltetője a látszat. Az, hogy a vezért mindenki szereti,
mindenki elégedett és boldog. Aki nem elégedett és boldog, az is
lehetne, csak azért nem az, mert velejéig gonosz. A látszat elemei a
felvonulások (a nemzeti és nem nemzeti szocializmus ennek nagymesterei
voltak, a közelmúltból elég, ha a Békemenetekre gondolunk), és minden
kormány melletti demonstráció is, például a “nemzeti konzultáció”,
irányított válaszokkal és könnyen kozmetikázható végeredménnyel.

A mai politikusok nem azért mondanak valamit, mert ők úgy gondolják.
Azért mondják, mert úgy gondolják, hogy a közönségük úgy gondolja. Hogy
pedig a közönségük hogy gondolja, arra való a közvéleménykutatás. Minden
cselekedetüket ez motiválja. Ha a kutatások szerint a szavazópolgárok
választási eredményben megjelenő többsége az erdei szalonkát nem
kedvelné, erdei szalonka-ellenes kampányok indulnának, kérdőívekkel,
amelyeken direkt vagy indirekt kérdés formájában a biztos válasz szerepel.
Mindegy, miről vagy kiről van szó, az a nyertes, aki a biztos választ
generáló kérdést felteszi. Az eredmény az ő személyét fogja erősíteni.
Közvetlenül vele kapcsolják majd össze, közvetve pedig MINDENNEL, AMIT
TESZ. Onnantól azt csinál, amit akar. Hiszen szerettek engem. Ki is
nyilvánítottátok. Akarjátok, hogy azt tegyem, amit teszek. EZT
akarjátok. A rizikós dolgok viszont sohasem fognak szerepelni a
kérdőíveken, s ha mégis, akkor úgy, hogy kihúzzák a méregfogukat, tovább
szilárdítva a hatalmat.

Diktátor kérdez.

2016. 02. 27.

Gaál Péter

Share and Enjoy

2 Responses to “Diktatúra nem kérdez – Gaál Péter”

 1. Nagyon jó!!

  Hozzáteszem,minden párt így működik!!! Végül is erre törekszik!! Diktálásra!!! Tök mindegy, hogy minek nevezi magát!!
  A világ is így működik!! Ami most van az a diktatúrák legkifinomultabb változata, a média legmodernebb eszközeinek felhasználásával(pl. a közvélemény kutatók, elemzők, politikai tanácsadók, kommunikációs szakemberek, a bértollnokok hada) és az emberi psziché legmodernebb kutatási eredményeinek alkalmazásával(vágykeltés,büszkeség, verseny, győzelem, siker, karrier).
  A lényeg itt is ugyanaz mint a pénzvilágban! A rejtőzködés!! Az álcázás! Úgy manipulálni, hogy ne tudd kik állnak a háttérben, és mi is a valódi céljuk!! Amikor kiállnak és kommunikálnak, akkor elterelnek!! A figyelmet elvonják!! Nem baj, ha páran esetleg rájönnek és értik, a lényeg a nagy szürke massza. Amíg azok szó nélkül megtesznek bármit, amire be vannak idomítva, addig virágzik a biznisz!!Ezt pedig 4 évente felmérik. Ez a választás nevű hazugság!! A rendszer majd akkor fog megbukni, ha az emberek nem mennek el szavazni, hanem helyette spontán kimennek az utcára, és kiröhögik a hazugságaikat. Amikor nem választja meg őket senki! Akkor lesz egyértelmű, hogy nincs rájuk szükség!!!
  Ettől persze még nagyon messze vagyunk!! Amíg az emberek fő “szabadidős” tevékenysége a tv bámulása, és nézőpontjaikat, szokásaikat, egész életfelfogásukat aszerint alakítják ki, amit ott hallanak, addig a “TUDÁSUK” csak hamis lehet, és addig ez a rendszer él és virul….Márpedig az emberek döntő többségének esténként(és sokan napközben is) egyetlen szórakozási és egyben “művelődési” tevékenysége a TV(nézd meg hány közszolgálati adó van már…+ a saját elkötelezett lojális hírcsatornák…). A nagy tömegeknek másra egyébként se futná, és sajnos az igényszintjük, felfogó képességük is visszafejlődött a sorozatok, valóságshowk, tehetségkutatók szintjére. Ez a tudat negatív evolúciója!!
  Nem tudom mi képes az embereket ebből az állapotból kimozdítani, de amíg ez így van, addig a diktátorok dőzsölhetnek, könnyű dolguk van!! Nem kellenek már fegyverek, bérgyilkosok sem(bár….néha úgy látszik elkerülhetetlen) elég a legjobb kommunikátorokkal, lojális haszonlesőkkel talpnyalókkal körülvenniük magukat.
  Már csak egy érdek kört kell megcélozni, aki hajlandó pénzelni a kampányt, és akiknek persze majd leginkább “kedveznek” a törvényalkotásban, és az állami pénzek kiosztásában…. és lehet hátradőlni!!!

 2. Nagyjából ugyan ezeket elmondtam már, és szerencsére, és ennek nagyon örülök, ti másként fogalmaztok, így ez saját vélemény, saját megfogalmazás. A lényeg, hogy ti is, meg még többen, egyre többen, rájöttetek, hogy miként is működik a mostani állam.
  Nem is mondok ezzel kapcsolatban többet, mert hamar rájöttök a többire is.
  Tibor mondja, hogy nem tudja mi az, ami ebből az állapotból az embereket ki tudja mozdítani. Nagyon egyszerű. A pártok, az állami vezetők gondoskodnak róla. Most pl. elindult a föld mutyizás, a dohány mutyihoz hasonlóan. Emberek nem adhatják el a földjüket, csak akkor és csak annak, akinek engedélyezték az állami tisztviselők. Lényegében elindult a föld elvétele a magyaroktól, mármint akiknél még van föld. Magyarországon, magyar vállalat, üzem, nagybirtok, nagyobb vállalkozás stb, csak zsidó vallásúak kezében van, vagy olyan külföldiek kezében akik már nem is szimpatizálnak a zsidókkal, hanem beolvadtak a zsidó vallásúak közé. A húzó ágazatnak mondott vállalatok, főleg Izraeli, vagy Izraelből betelepült, és állampolgárságot kapott zsidó vallásúak kezében van. Minden magyar vezető, állami vezetők, sőt már sok helyen alkalmazottak is zsidó vallásúak, vagy felvették a gondolkodás módjukat. Nézd meg a legtöbb nő haját, szinte majd mindegyik szőkére van átszínezve, átfestve. Ez a nőknél az a megkülönböztetés, hogy nehogy összekeverjék őket a magyar lányokkal, asszonyokkal. Természetesen vannak kivételek is, és nem is ok nélkül.
  Nem látok ennyi furcsa nevű, főleg zsidó vallásúak által használt nevű tévést, politikust, szakértőt, bírót, jogászt, rendőrt, katonát, állami felső és középszintű vezetőt, mint az utóbbi évben, de az biztos, hogyha magyar névvel találkozom, arról is kiderül, hogy felvett név, akár a múlt századokban, akár mostanában, akár valami beházasodás révén kapta a magyar nevet.
  Most már minden nép élén lévők tudják, hogy a magyar kormány, és hivatalnok rendszer tagjai, élükön a rendőri alkalmazottakkal, sőt papi vezetőkkel, és legtöbb beosztottal, az összes fontosabb, és támogatott vállalkozás tulajdonosai, és vezetői, nem magyar.
  Lassan azt is tudják, hogy úgy vitték be Magyarországot az EU-ba, hogy erre nem volt felhatalmazása egyetlen politikusnak sem. Semmilyen formában nem EU tag Magyarország, csak ezt akarják elhitetni mindenkivel. Utána lehet nézni, aki nem hiszi el.
  Ezek, amiket elmondtam, igen jellemzők mostanában, és még sok ilyet lehetne mondani, és az nem veszi észre, aki nem akarja.
  Ezzel nem a zsidó vallásúakat akarom megkülönböztetni, mert nincs rá szükség, hisz maguk különböztetik meg magukat a magyaroktól.
  Erre mondják, hogy az ocsú elválik automatikusan a magtól. Minden vallás gyakorló, és minden vallás gyakorlóhoz hasonlító gondolkodásmódú ember, lényegében ocsú lesz, és az ocsú ugye megy a trágyába, vagyis meghal, és viszik egy másik galaxisba, ahol rájöhet, mi is a mag, és persze, elérheti ott a magságát.
  Az országban, a Geán, de a galakszisunkban is csak azok maradnak, akik rájöttek, hogy van magjuk, elkezdtek magként viselkedni, majd elérték a magság állapotát. Nem az fog számítani, hogy magyar vagy e, vagy milyen néphez tartozol, de az sem fog számítani, hogy most milyen vallást is gyakorolsz, vagy milyen vallásos gondolkodásod van, ha rájössz, és meg is teszed, hogy nem leszel vallásos. Még materialista vallást sem csinálhatod, de nem is fogsz materialistaként gondolkodni.
  Engem teljesen hidegen hagy, hogy ki éri ezt el, mert senki helyett nem tudom megtenni, tehát mindenkinek magának kell ezt elérnie. Akármilyen vallású lehet most miattam, ha eléri a magság állapotát, mire a folyamat lezajlik, az marad itt a galaszisunkban.
  Ez a folyamat része. A zsidókat azért emelem ki, mert a tendencia az utóbbi években ez, tehát minden hatalmi pozíciót zsidó vallásúak, vagy zsidó vallás szerint gondolkodók látnak el.
  A magyarok nem vallásosak, nem párttagok, és erre nagyon hamar rájön minden magyar, ha még nem tudja.
  Nagyon érdekes lesz a változás, és még senki nem tudja, pontosan, de pontatlanul sem tudja, hogy megy végbe. Nem úgy fog végbemenni, ahogy bárki is sejti. Elmével, gondolkodással ezt nem lehet kitalálni, sőt még ki sem lehet következtetni, felkészülni meg végképp nem lehet rá.
  Nem is mondok semmit, mert hadd legyen meglepetés. Ha nem tudod, és nem tudod kitalálni akkor lesz igazán hatásos, és ütős, elsöprő erejű. Aki e folyamat ellen igen tevékenykedik, az számolhat vele, hogy meg fog halni, tehát jobb felülni a folyamatra, és hagyni magadat sodorni a folyamattal, és folyamatosan elengedni a hülyeségeidet, a ragaszkodásaidat, másoktól ellopot értékek visszaadását, jobb minél előbb elkezdeni, nehogy késő legyen. Többet erre nem fogok figyelmeztetni senkit, ha csak rá nem kérdez. Nem lesz, és nincs kivárási idő, főleg nem Magyarországon.
  Annyit segítettem, csak, hogy mindent vissza kell adnod, ami nem a tiéd. A Kárpát medencében termelt, és kitermel anyagok a magyaroké, és ők döntik el, ki mit fog kapni. Aki megdolgozott érte, és tényleg értéket termelt, azt a magyarok sem veszik el az illetőtől, soha nem is tették, sőt azokat fogják segíteni.
  Az a szerencse itt a Geán, hogy most van lehetőséged még, hogy eldöntheted, mag leszel, vagy ocsú, bár már kevés az idő rá.
  Ha a magot választod, akkor kezdj el viselkedni, ahogy egy maggal rendelkezőnek viselkedni kell, tehát tartsd be a rendet, és ne árts senkinek sem. Figyelj magadra, a magodra.
  Aki nem ragaszkodik, és visszaadja, amiért nem dolgozott meg, tehát ellopta, és így szerezte a vagyonát, vállalkozását, földjét, külföldi bankszámláját, stb., minél előbb, és nem költötte el mondjuk állami vezetőként az állam vagyonát, tehát az országban élő magyarok vagyonát, annak nem lesz semmi gondja a folyamat során. Azok az állami vezetők, főleg a politikusok, akik elköltötték, elherdálták a magyarok vagyonát, vagy megvették bagóért, azok bíz jobb, ha minél előbb abbahagyják a lopást, a költést a saját érdekük miatt, és nem lehet védekezni azzal sem, hogy őt megszavazták a választásokon, mert vagyon elkobzás lesz a vége, és ez a legjobb, ami történhet. Ennél csak rosszabb lesz a helyzet, ha nem megy a folyamat simán.
  Ha nem tudod mit, hogy tegyél, akkor kérdezd meg olyantól aki tudja.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL