ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

AZ vagy – Alan Watts

by / péntek, 25 október 2013 / Published in Egyén és önismeret, Jegyzetek, News
3_mqdefault

Gondolkodj ezen!

A videónál kapcsold be a magyar feliratot!

Share and Enjoy

2 Responses to “AZ vagy – Alan Watts”

 1. Talán ide is tartozhat.
  Sokan beszélnek az összefogásról, és várják is nagyon, hogy a magyarok végre összefognak.
  Ahogy ma sokan gondolják az összefogást, úgy sosem fog megvalósulni. Egyszerűen képtelenség, hogy két ember összefogjon.
  Talán azt kellene megérteni, mit is jelent az összefogás.
  Ha van mondjuk 10 virágod, akkor azt összefogod, és lesz belőle egy csokor. Ha a 10 virág egy egy ember, akkor ezek önmaguktól nem fognak csokorba állni, tehát kell lennie valakinek, aki összefogja, de ez a valaki nem a csokor része, jobban mondva neki a csokron kívül kell lennie, vagyis a közösségen kívül. Mivel aki összefogja a közösséget, azzal, hogy megcselekedte, végeredményben a közösséghez tartozik, vagyis a folyamat része, és amíg a közösség létezik, addig a folyamat is létezik, tehát mind a közösség tagjai, mind aki összefogja létezik, és együtt alkotják a közösséget.
  Egy kicsit bonyolult elmagyarázni szavakkal, de a valóságban ez egy egyszerű dolog.
  A magyarokat csak egy pár tudja összefogni, és ezt nevezzük Magyar királynak, és Magyar királynénak, vagyis a Magyarok nagyasszonyának. A tévedések elkerülése végett jó ha rájössz, hogy a magyarok nagyasszonya nem Szűz Mária, ahogy azt a katolikusok terjesztik. A katolikus vezetés szeretné, ha Szűz Mária lenne a magyar királyné, és ezért rengeteget csúsztattak az elmúlt évezredben, de bármennyire igyekeztek, az igazság más, mint amit a katolikus vezetők terjesztenek. Az egy pár az összekapcsolódásuk miatt, mikor megtörténik, akkor a magyar királyi pár egyek, de a csoport tagjaiban a férfiak,és párjaik is egyek. Van egy olyan háromszög is, hogy férfi, nő, és a kettejük egysége.
  Ezt talán jobban el kellene magyaráznom, pedig minden magyar tudja ezeket.
  Mivel minden ember más nézőpontból nézi a világot, így minden ember másként látja a világát. Még azoknál is van különbség, akik nagyon hasonlóan látják a világukat. Mivel mindenki másként látja a világot, világát, ezért mindig lehet találni olyat, ami különbözik a két nézőponttól. és akár akarod, akár nem, egyszer észre fogod venni a két világfelfogás közötti különbséget. Ha észreveszed, akkor egyszer adódik egy olyan helyzet, ahol másként fogod értelmezni a helyzetet, és másként fogod azt a helyzetet lereagálni, mint a másik ember, sőt mindegyik reagálás más lesz, annyira, amennyire különbözik a nézőpontod a másikétól..
  Ha nem fogadod a másikat el olyannak amilyen, akkor el kezdesz veszekedni, szóvá tenni, vagy rosszabb esetben meg akarod változtatni a másikat.
  Tolerálni sem tudod a másikat, hisz akkor a saját nézőpontodat kellene megtagadnod.
  Tehát mindenképp kell egy vezető, egy közösségben.
  A vezetőnek olyannak kell lennie, aki nem lehet a hatalom megszállottja, mert ha a hatalom megszállottja, akkor az a közösség felbomlásához vezet. A hatalom másként 6 a lom. A lom olyasvalami amit el dobunk, mert rájövünk, hogy nem működik. Tehát aki felemelkedett a 6 lom fölé, vagyis elengedte a hatalmat, tehát az lehet az uralkodó a közösség vezetője. Ebben az esetben az illető a közösségért , a közösség összetartásáért, a közösség jólétéért, a közösség tagjainak fejlődéséért fog tevékenykedni.
  Az uralom, szintén azt jelenti, hogy ura a lomnak, vagyis minden olyan ismerettel rendelkezik, ami a közösség széthullását előidézi, tehát így ismeri, mit kell tennie, hogy a közösség egyben maradjon. Az uralkodás, azt a személyt jelöli, aki az uralmat csinálja.
  Az uralkodó egy kicsit mást jelent. Talán így érthetőbb: ural-kód-dó. Tehát ismeri, uralja az “dó” hang kódját. A “dó” hang az első hangunk, az egy, az egység hangja. Ez azt is jelenti, hogy uralja az egy, az egység kódját, tehát tudja, hogy lehet egységben lenni a másikkal, hogy lehet egy közösség egységben.
  Valójában akkor működik egy közösség, ha egységben vannak egymással, és egységben vannak azzal is, aki a közösség vezetője.
  Ha olyan közösséget akarsz, a magyaroknak, amelyben a magyarok egységben vannak, és egységben tevékenykednek, akkor ez megvalósítható, míg a magyarok összefogását nem tudod megvalósítani.
  A magyarok összefogását csak akkor tudnád megvalósítani, ha mindenki ugyan úgy látná a világot, a világát, de ekkor elvesztené mindenki az egyéniségét, és mindenki ugyan olyan lenne, tehát megszűnne az a változatosság, amely az embert jellemzi. Láttunk példát erre is, mikor uniformizálni akarták az embereket a szocializmusban, illetve a kapitalizmus is erre példa. Megmondták valamilyen módszerekkel az embereknek, hogy fogják fel a világot, és hogy viselkedjenek, mit tanuljanak, mit egyenek, sőt még azt is, milyennek kell lenni az ételnek amit megesznek, stb.
  Nem jött össze.
  Ne akarj összefogást, mert rossz úton jársz, és mindig ugyan oda fogsz visszatérni, és lesz sok sokk kellemetlen tapasztalatod.
  Nem mindegy, mit akarsz, és az sem mindegy, mit mondasz. Amit mondasz, azt akarod, még akkor is, ha nem úgy gondoltad. Amit kimondtál, azt úgy is gondolod, és azt akarod megvalósítani, még akkor is, ha az nem lehetséges. Ezért addig járod a köröket, és addig lesz tapasztalatod, míg meg nem változtatod a véleményed, és így a hozzáállásodat, és cselekedeteidet.
  Egyedüli út a közösség összetartására, a sokszínűség megtartására, ha megcsinálja a csoport, csokor, közösség az egységet.
  Két ember, csak egy nő és egy férfi tud összekapcsolódni, vagyis eggyé válni. A közösség létrehozásának ez az alapja, tehát a párkapcsolat, a pár, az összetartozó nő és férfi. Azonos neműek nem tudnak összekapcsolódni, vagyis eggyé válni. Ezt elmagyaráztam egy régebbi írásomban, hogy miért.
  A pár összekapcsolódása még nem család, csak párkapcsolat. Sokan ezt is rosszul tudják. Akkor változik a párkapcsolat, és lesz belőle család, ha a párkapcsolat mellé, egy másik ember is kapcsolódik, és ez a gyermek áldással valósul meg legtöbbször. A gyermek a párhoz speciálisan kapcsolódik. Tehát a legkisebb közösség a család, és a család egy speciális közösség. Abban van a specialitása, hogy egy párkapcsolathoz kapcsolódhatnak az egyének, ha közösségben akarnak lenni, de ennek is vannak buktatói. Pl , ha a kapcsolódó egyén át akarja venni a párban lévő nő vagy férfi szerepét, így kialakul a szerelmi háromszög, de ebben az esetben a kapcsolódás automatikusan megszűnik, tehát az egyén kizárja magát a családból.
  Ezeket azért jó tudni, mert egy közösséget, csak párban lévők tudnak létrehozni, családok nem. A gyerekek a párban lévőkhöz kapcsolódnak,és így lesznek a közösség tagjai. Addig, míg egy gyermek nem kapcsolódik a párjához, és itt nem számít, hogy a gyermek hány éves, csak a szülei révén kapcsolódhat egy közösséghez, még akkor is, ha a szülei meghaltak. Tehát az egyén, vagy a gyermek, csak ahhoz a közösséghez tartozhat, amelyben a szülők is vannak, vagy voltak.
  Az egyének nem tudnak a közösséghez kapcsolódni. Ez is lehetetlen.
  Ha nem a pároddal élsz együtt, és még gyermek is született, akkor is egyén vagy egy közösség számára, és ahhoz a közösséghez tartozol, ahová a szüleid. Ezért van az, hogy akik ezt tudják, azok visszamennek a szülői házba, ha elváltak.
  Ha a párodat hagytad el, és megtörtént az összekapcsolódásod, akkor azt te nem tudod felbontani, csak az Egy Isteni pár. Egy ember, vagy vallási vezető nem képes a párkapcsolat felbontására,hiába állítja ezt magáról. Abban biztos lehetsz, ha a párod, és neked lett egy gyermeked, akkor a kapcsolat a pár között létrejött, még akkor is, ha nem voltál templomban, és nem adtak össze egy szertartás keretében. Maga a szexuális szertartás a két pár között, ami az összekapcsolódást elvégzi, vagyis a közös gyermek teremtése..A kapcsolódást meg lehet előtte is csinálni, de ahhoz meg kell csinálni a szövetségsátra beavatás szertartását. Ezért van az, hogy egyes kultúrákban addig nem jöhet ki a pár a helységből, amíg szexuális kapcsolatban nem voltak, és az esküvő után egyszerre történik a szexuális szertartás. Abban az esetben, ha nem a pároddal volt szexuális kapcsolatod, nem jön létre a párkapcsolat, akármilyen boldognak is érzed a kapcsolatodat, tehát az nem párkapcsolat. ilyenkor meg fog szűnni a kapcsolatod, akármilyen boldog is vagy, ha tényleg egy közösségbe akarsz tartozni.
  Csak a pároddal léphetsz be egy közösségbe, különben a szüleid közösségébe tartozol, ha a szüleid már tartoznak egy közösséghez.
  Tehát egy közösségbe, csak párok tartózhatnak, méghozzá úgy, hogy a közösség vezető párjához kapcsolódik a pár. A közösség minden tagja a vezetőhöz, tehát ahhoz a párhoz kapcsolódik, amely ellátja a közösség vezetését, tehát amelyik összefogja a közösséget. Minden esetben egy pár a közösség vezetője, és egy személy nem lehet. a párnak fogamzásképesnek is kell lennie, hisz gyermeknek is kell születnie. egy magtalan soha nem lehet szakrális vezető, mert a magtalan azt jelenti, hogy nincs isteni szikrája, vagyis nem rendelkezik érzelem testtel.
  Egy személyhez nem tud egy pár kapcsolódni, mert a pár női tagja a vetető pár férfitagjához tud kapcsolódni csak, és a pár férfi tagja, csak a vezető pár női tagjához tud kapcsolódni. Felhívom mindenkifigyelmét, hogy bármilyen szexuális kapcsolat a vezető párral, vagy a közösség párjainak tagjai között automatikusan a közösségből való kilépést eredményezi. Arra is felhívom a figyelmet, hogy csak egy férfi és egy nő tud párkapcsolatot létrehozni, és így nem lehet két vagy több feleséged, vagy két vagy több férjed.
  Egy megszállt ember sem lehet egy közösség tagja, hisz nem ura önmagának, tehát nem tud felelősséget vállalni a tetteiért, mert nem ő irányítja a testét.
  Ármány, ördög, Jahvé, vagy ahogy hívják, vagy hívei sem lehetnek a közösség tagjai. Ármány azért nem, mert nincs isteni szikrája, a követői meg megtagadták az isteni szikrájukat, és az isteni szikra fényét különböző illúziókkal elhomályosították.
  Tehát csak azok lehetnek egy közösség tagjai, akik elfogadták a belsőjüket, vagyis az Egy Istent, az Egy Istenanyát, vagy az Egy Istenatyát, vagy ahogy én hívom az isteni szikrát, és a “most”-ban kell lenned, hogy a belsőddel tudj kommunikálni. Ha úgy jobban érted, akkor a felsőbb éneddel kell kommunikálnod, hisz az a valódi éned, az vagy te és csak a felsőbb énedtől kaphatsz segítséget, ha nem tudod mit csinálj egy közösségben, vagy mi a következő lépés, hogy olyan állapotot érj el, ahol meg tudod csinálni az emelkedést felébredést, megvilágosodást, üdvözülést, vagy ahogy hívod.
  Minden emelkedés is egy teremtés, és azt a belsődben tudod megcsinálni úgy, hogy abba senki ne szóljon bele. Ha kívül pl templomban csinálnád meg, akkor bárki beleszólhat, és nem úgy történik meg a teremtésed, ahogy te azt szeretnéd, így nem olyan lesz az életed, amire vágyol.
  Egy pár kapcsolódása is a belsődben történik, de egy közösséghez kapcsolódás is ott történik.
  Csak a felsőbb éned, az Egy Istennel együtt tudsz párkapcsolatot létesíteni a pároddal, mint ahogy egyedül nem tudsz teremteni, és a párok sem tudnak ketten teremteni, a párok csak az Egy Isteni párral együtt tudnak teremteni. A párodhoz, vagy egy közösséghez kapcsolódás is egy teremtéssel kezdődik.
  Ha a figyelmed a belsődön van, akkor azt is tudod, hogy mikor történt meg egy közösséghez való kapcsolódás.
  Azt a közösséget, amelyben a tagjai kommunikálnak a belsőjükkel, magukkal, az Egy istennel, azt szakrális közösségnek nevezzük. Minden szakrális közösségnek csak egy pár a vezetője. ezt a vezetőt nem választják, hanem a belsőd mondja meg neked, hogy ki a szakrális vezetőd. Ekkor mondják, hogy az Egy isteni pár választja ki a szakrális vezetőt, mert valójában a földön ez a pár az egy Isteni párt testesíti meg. Most már tudjátok, hogy ha kért valamit a Magyar szakrális király, akkor azt miért csinálták meg egyszerre a magyarok, de még a Pápa is maradéktalanul megcsinált a szakrális királynak mindent, amit kért Azok, akik elvesztették a belsőjükkel a kapcsolatot, kiestek a szakrális csoportból, és azok támadták a szakrális csoportot. A történelem során végig lehetett tudni, ki mikor vesztette el a belsőjével a kapcsolatot. Később alakítottak csoportokat, amelyeket próbáltak szakrális csoportként működtetni, vagy legalább egy kicsit hasonlítson egy szakrális csoporthoz, de mivel mindenkinek más a nézőpontja, ezért minden ilyen csoport feloszlott. Valójában a földön lévő valamikori egy szakrális csoport szétesett számtalan csoportra, és ezek a csoportok már egyre jobban nem hasonlítottak a valamikori egy szakrális csoportra. A széthullás eredménye, hogy a különböző csoportok egymás ellen fordultak, mert el akarták vinni a vezető szerepet, de főleg a vezetőik látásmódja volt a különböző ellenségeskedések oka.
  egy szakrális közösség akkor hullik szét, mikor a szakrális közösség tagjai elértek egy olyan szintet, amely lehetővé teszi a szakrális csoport tagjainak egy magasabb szintű szakrális csoport alakítását. Ilyenkor a szakrális csoport tagjai elkezdenek lefelé zuhanni, és ez a zuhanás addig tart, míg rájönnek, hogy az akadályokat maguk teremtették maguknak, és nem kell nekifutni az akadályok átugrásához, hanem mindenkinek magának kell lebontani az akadályait, és utána kényelmesen tovább megy az útján. Amikor erre rájössz, akkor egyre könnyebbé válik az emelkedéshez vezető út, hisz lesz már tapasztalatod is ebben.
  Most az a cél, hogy újból legyen a földön egy egységes szakrális csoport, tehát legyen egy szakrális vezető, akihez minden pár tud kapcsolódni a Földön.
  Annak feltétele, hogy mikor jelenik meg a szakrális vezető, vagyis mikor ébred fel, mikor ébreszti fel az Egy Isten, az, hogy mennyien vannak a földön olyan párok, akik kérik az Egy istent, hogy ébressze fel a szakrális vezetőt. Másként nem a magyaroknál kell meg lenni a kritikus létszámnak, hanem a földön, és ebbe a létszámba tartoznak bele a magyar párok is. Ha csak a Magyarok alakítanának szakrális csoportot, már régen lenne Magyar szakrális királyunk. Jogosan kérdezik, többen, hogy akkor miért nincs. most már tudjátok, hogy nagyobb szakrális csoport fog lenni. Többen már azt is tudják, hogy a Földön élők is elérték a kritikus létszámot, tehát a Föld szakrális királyának is fel kellett volna már hogy ébredjen. De mint látjátok nem ébredt fel, tehát egy még nagyobb szakrális közösségnek a születése van folyamatban. és még nem értük el a kritikus létszámot. Mint mondtam, a kritikus létszámot azok a párok alkotják, akik a belsőjükkel megtalálták a kapcsolatot valamilyen formában, és ehhez elfogadták a belsőjüket, vagyis az Egy isteni párt, akik egyek.
  Akkor meddig kell várni? Mekkora lesz az a szakrális csoport?
  A következő nagy közösség a galaxisunk szakrális közösségének születése.
  Ennél már csak egy nagyobb szakrális közösség van, a Teremtő által teremtett lények szakrális közössége.
  Az biztos, hogy a galaxisunkból megérkeztek az űrharcosok, mert itt akarnak lenni a szakrális közösség megszületésénél, hisz ők is beletartoznak ebbe a közösségbe.
  Előzőkben írtam arról, hogy a galaxisunkban, és a galaxisok között is kialakult a háborúság, és valamikor a galaxisunk minden szektorában, vagy minden galaxisban szakrális királyság volt. E szakrális királyok kristálykoponyáit többen is láthattátok.
  Még nem tudom pontosan, hogy az egész teremtett világunkban, vagy csak a galaxisunkban lesz szakrális királyság, de az biztos, hogy nem csak a Földön lesz.
  Ha megjelennek más teremtett galaxisokból is az űrharcosok, akkor a teremtőnk által teremtett világok összességén szakrális királyság lesz, tehát elérkezik egy olyan szintugrás az univerzumban, amely még sosem volt. Már megérkezett egy másik galaxis, az Androméda galaxis követsége. Ebből valószínűsítem, hogy még jönnek más galaxisokból követek. Mindig azok érkeznek meg előbb, akiknek gondjuk van. Ha kérik a segítséget, meg is kapják. Kialakul egy olyan szakrális közösség az egész univerzumunkban, ahol mindenki egy, és a szakrális királyunk, és a szakrális királynőnk a Földön ébred fel, mert az Ős Isten a Földet jelölte ki erre a feladatra.
  Ezért jönnek a követek, és hozzák azt a segítséget, amijük van. azt nem tudják, hogy minden adott a földön, ami a felemelkedéshez kell, minden helyzet kialakítható,minden tanítás itt van, és el lesz mondva, amikor erre szükség lesz.
  Valójában a követek egyfajta közvetítők a Föld, és a galaxisaik között, mert ahogy a Földön megtörténnek a változások, úgy a galaxisokban is meg fognak történni a változások, és ezt tudják a megfigyelők elősegíteni, hogy a galaxisaikban a változások ne okozzanak tragédiákat. egyfajta kapcsolódást hoznak létre akár akarják, akár nem. Ha azért jöttek, hogy a földi dolgokba beleszóljanak, akkor tévedtek, és ezt helyre is kell rakniuk, hisz még az a galaxis nem készült fel az emelkedésre.
  A földön mindenkinek nagy a felelőssége, mert vagy a galaxisunk, vagy az univerzumunk szakrális királyi párja fog felébredni, és hozzájuk lehet csatlakozni, és így lesz szakrális közösségünk, amely az egész galaxisunkat, vagy az egész univerzumunkat érinti.
  Aki már elkezdte a belsőjével a kommunikációt, az mindig a belsőjére hallgasson, senki másra, még rám sem, ha azt hiszi, hogy kicsit többet értek a folyamatokból mint más. A belsőd mindent ért a folyamatból, én meg most próbálom megérteni. Mikor megcsináljuk a felemelkedést, akkor olyan világot fogunk a Teremtőnkkel, és az Egy Istennel teremteni, ahol minden lény bőségben, és boldogságban, örömben fog létezni egyként.
  A földön eddig megkaptuk a következő tanításokat:
  Van Istentől a vanság, vagyok vagyunk, az Él Istentől, élség, élek, élünk, a Lét Istentől, létség, létezek, létezünk, és legutóbbi mesterektől (Krisna, védikus, Buda tudat, Jézus szeretet, stb – több mester tanított és folyamatosan tanít most is, és mind az Egy Isten tanításairól szól) az Egy Isten tanításait kaptuk meg, a egység tanításait.
  Akit érdekel, annak elmondom, hogy mikor megcsináljuk az egységet, akkor a Jóisten tanításait, a jóságot fogjuk megkapni, hogy jó gyermekei legyünk az Egy Istennek.
  Bizton állítom, hogy nincs jó meg rossz, nincs gonosz sem, csak egy folyamat részesei vagyunk, és ebben vannak akik elértek egyfajta spirituális állapotot, és vannak akik még nagyon az elején vannak. Csak az egyén ítéli meg, hogy az számára jó, vagy rossz, vagy gonosz. Mihelyt a megítélésedet megszünteted, vagyis megbocsájtasz magadnak, és másoknak, hogy ami egy volt, azt szétszedted, és mások is szétszedték, és újra összerakod az egyet, minden rossz, és gonosz megszűnik körülötted. A megítéléssel csináltad meg az egy szétszedését, tehát ha megszünteted a megítélésedet, akkor újra mindent össze tudsz rakni eggyé. Ezt mindenkinek magának kell elvégeznie. Senki nem bűnös, és senki mást nem okolhat, ami vele történt, csak saját magát, de amit elvett mástól energiákat, azt vissza adja, és amit tőle vettek el, azt visszakapja, mert csak így tud mindenki felemelkedni, és nem csak a földön, de az egész univerzumunkban.
  Ha bele láttatok mi történik a magyarok háza táján, akkor észrevehetitek, hogy ezen folyamatokat készítettük elő, jobban mondva, azt csináljuk, amit ebből az előkészületből vállaltunk.
  A mostani tudatállapotom szerint így fogom fel az életet, de ez folyamatosan változik. Folyamatosan minden a helyére kerül, ahogy mindenkinél.
  Csillagharcosoknak nevezem azokat, akik olyan galaxisokból jöttek, mely háborúban áll, vagy állt más galaxisok lakóival.

 2. Mondok egy érdekességet, méghozzá a zsidók Tórájából, vagy a zsidók cionista megfogalmazásából.
  Ezzel is szemléltetni akarom,hogy Jézus tökéletesen értette a Tórát, és miért mondta a zsidóknak, hogy nem értik és nem tartják be a Tórában tanítottakat.
  Azt mondja a tóra, hogy minden ami másé, az a tiéd is.
  Ha az elmére hagyatkozol, akkor ezt tévesen fogod értelmezni, és eljutsz odáig, hogy ha nem adják neked oda, akkor el kell venned mástól akár erőszakkal, akár fortéllyal. A cion bölcseiben látszik is, hogy aki azt kitalálta, és leírta, azt elvitte a hóra az elméje. Másként nem értette meg a Tórát, és arra buzdított minden zsidót, hogy úgy gondolkodjon, hogy ő leírta. Másként sok zsidót akik hallgattak rá szintén elvitt a hóra, többet a jégre. Több elme általi hibás következtetés van a cion bölcseinek írásában. Elég rendesen átveri magát, aki azt az írást elfogadja. Nem könnyű ezt az elfogadást elengedni, hisz az elején még az látszik, hogy működik. Mikor kellően mélyen belemászott, akkor jön rá egy idő után, hogy valami nagyon el van rontva az életében.
  Valójában azt jelenti a fenti mondat, hogy ha elérted az egy, az egység állapotot, akkor mivel egy vagy a többivel, így minden mindenkié, és minden az eggyé. Amíg ezt az állapotot nem érted el, addig csak egyet tehetsz, lemondasz mindenről, ami megköt, és nem engedi, hogy egy legyél magaddal.. A lemondás nem azt jelenti, hogy pl. éhezzél, és ne egyél, hanem az ételhez való kötődést ragaszkodást szüntesd meg. Ha a pénzhez kötődsz, ragaszkodsz, akkor attól szabadulj meg, és nem azt jelenti , hogy mindenedet ajándékozd el. Ebben a folyamatban úgy is elérkezik az, mikor úgy tudsz a ragaszkodástól megszabadulni, hogy amit elvettél mástól, azt visszaadod. Ha minden pénzedet elajándékozod, az egy nagyon gyors módszer a ragaszkodás megszüntetésére. Volt aki megtette, és igen hatásos is volt, mert nagyot emelkedett..
  Ezt azért hoztam fel, hogy amit az egységről tanítanak, vagy mondanak, abból csak azt csináld meg, amire már van képességed, és nem ártasz magadnak, és másoknak vele.
  Ezen a weblapon is van egy videó, levegőevés, ami erről beszél, talán azért jutott még ez is eszembe, mert a videó is az egység eléréséről szól.
  Másrészt, arról írtam, ki, hogy torzítják el a tanításokat, Talán ezzel tudok a zsidóknak is segíteni az emelkedésben, ha már ez jutott az eszembe. Az biztos, hogy nagyon el vannak havazva, és kell nekik az emelkedésben segíteni. Az is igaz, hogy nem csak őket verték át a hamis,értelmezésekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL