ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Az univerzum gyógyít

by / csütörtök, 16 január 2014 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Egészség, életmód, Jegyzetek, News
univerzum_csodai-004_185751_67380

Az embernek újra fel kell ismernie, hogy az univerzum energiáit bárki képes saját gyógyítására fordítani. Az emberiség elfeledte ezt az ősi képességet, melynek segítségével tudatalattink képes ezt a kozmikus energiát úgy használni, hogy akaratunkon kívül is be tudja indítani a gyógyulási folyamatokat. Az elvesztett energia pótolható. Az ember, ebben a stressztől terhelt, rohanó, küzdelmes világban gyakran érzi, hogy kimerült, elfáradt, hogy energia hiányos állapotba került.

Az, hogy egy gép, egy jármű üzemanyag nélkül nem működik mindenki számára világos, természetes. Az emberek többsége ilyenkor úgy gondolja, elegendő a fizikai testét megetetni, megitatni és máris fel vagyunk töltve. Tele a tank, lehet indulni! Vagy mégsem? Na igen, az embernek alvásra is szüksége van, ahhoz hogy regenerálódjon a szervezete. Máris találtunk egy különbséget, amin érdemes elgondolkodni.

Azután itt van egy másik dolog. Találkozunk valakivel, aki minden figyelmünket igyekszik magára vonni. A vele való együttlét, egy beszélgetés, az általa elmondott – többnyire negatív – dolgok elvonják figyelmünket és úgy érezzük, hogy lemerülünk, mint egy elem. Ugyanígy falják fel energiáinkat a félelmeink, haragunk, irigységünk, lelkiismeret furdalásaink, a gondok, amiket teremtünk. A bosszankodás, idegeskedés, aggódás, mind-mind energiaveszteséggel jár. Ha ilyen hangulatban maradunk, ezeket az energiákat nehezebben tudjuk pótolni. A félelmek pedig előbb-utóbb megbetegítenek.

Az energia a test, a lélek és a szellem közös kommunikációs eszköze és egyben szellemi tápláléka. A betegség kialakulásának leggyakoribb okai a test és a lélek közötti szakadás, a harmónia hiánya, a kiegyensúlyozott életmód, a táplálkozás felborulása. Ahhoz, hogy fenntarthasd egészséged, tudatos összhangban kell lenned tested energiarendszerével. Az Univerzumból áradó energiák segítségedre lesznek, energikussá teszik a tested, lelkierőt adnak, és a szó szoros értelmében ragyogóvá teszik szellemedet. A fény felemel, a negatív gondolatok, – a sötét oldal – a mélybe taszít. A döntés rajtad áll. Ha szeretsz szenvedni, akkor a félelmet neked találták ki, a politika, a gazdaság, a fogyasztói társadalom és a média a segítségedre lesz ebben.

Ám, ha úgy döntenél, hogy a sötét mocsár helyett, az egészséget, a teljesebb, örömtelibb, a felszabadult életet választanád, akkor erre te is képessé válhatsz. Keresd tehát a fényt, a gyógyító energiákat. Az embernek újra fel kell ismernie, hogy az univerzum energiáit bárki képes saját gyógyítására fordítani. Az emberiség elfeledte ezt az ősi képességet, melynek segítségével tudatalattink képes ezt a kozmikus energiát úgy használni, hogy akaratunkon kívül is be tudja indítani a gyógyulási folyamatokat. Elég, ha csak arra az ösztönös mozdulatra gondolunk, amikor valaki beüti a kezét, vagy a lábát és odakap a kezével. Ugyanígy a kezével „gyógyítgatja” az ember a fogfájását, amikor feldagadt arcára helyezi a tenyerét, mert ösztönösen még „emlékszik” arra, hogy ez valamikor működött. Ugyanígy tesz az édesanya, amikor lázas gyermeke homlokára, vagy fájó hasára helyezi a tenyerét és a láz, illetve a fájdalom múlni kezd, a beteg gyermek megnyugszik. Az édesanya érintése gyógyítani képes. Az energia gyógyít!

Azt már a tudományos orvoslás is felismerte és dokumentálta, hogy betegségeink mintegy 95%-a lelki eredetű, vagyis pszichoszomatikus. A lelkünk mélyén felmerülő problémáink – például félelmeink, dühünk, haragunk, elfojtott indulataink, lelkiismeret furdalásaink, vagy akár a szeretet hiánya (elfogadás és elengedés), stb. – lelki szinten hatva, és onnan a fizikai testünkre, szerveinkre, szervrendszereinkre kivetítve, átíródva, energia elakadást, úgynevezett energia blokkokat hoz létre, amely jelentkezhet energiahiányként, vagy esetleg többlet energiaként is. Ilyenkor az a dolgunk, hogy egy állapot felméréssel feltárjuk az itt leírt jelenség lelki okait. Szembesítsük a kezelt személyt ezzel az okkal, vagy éppen okokkal, hogy dolgozni tudjon rajta, és képes legyen ezekkel szembe nézni, és gyógyulása érdekében, ezeken változtatni. Ez azért is lényeges, mert nem elég a tüneteket elfedni, eltakarni, elnyomni, – a lelki okokat éppúgy kezelni kell.

Ezt követően azután az elvesztett energia pótolható. Többféle módszer is rendelkezésre áll. Így például a Narayana, az aura és csakratisztítás – feltöltés, nevetés terápia, gyógyító beszélgetés, kineziológiai oldás, szellemgyógyászat, stb. Mindig a páciens igényét és hitét figyelembe véve, az állapot felmérés adta legcélravezetőbb kezelési mód(-ok) megválasztásával.

Forrás: http://szabadonebredok.hu/az-univerzum-energiait-barki-kepes-sajat-gyogyitasara-forditani/

Share and Enjoy

One Response to “Az univerzum gyógyít”

 1. A cikkben leírtakkal nem nagyon lehet vitatkozni. Az nyilvánvaló, hogy ha az univerzumunk egyensúlyban van, márpedig ha abban van, akkor azt valami fenntartja, ezek bizonyára különböző energiák. Ezek az energiák tehát mindig és mindenhol kell, hogy létezzenek különböző mezők formájában, melyhez az ember mint kozmikus lény kénytelen “csatlakozni” vagyis ezek az energiák ha a Földre mint bolygóra hatnak(pl. a Hold ár-apály hatása) akkor az itt élő minden dologra, tehát ránk is hatnak! Valószínűleg folyamatosan kapunk is (láthatatlan) energiákat. Hogy ezek automatikusan minden emberhez eljutnak-e vagy “tenni kell érte, hogy minél többet kapjunk azt nem igazán tudom.
  Mindenesetre az biztos igaz, hogy a negatív dolgokkal, az azokon való gondolkozással ennek az energiának a jelentős részé kárba veszik, hiszen erre fordítódik, hiszen minden gondolat egy elektromos impulzus, amit az ember csak saját magából tud kibocsátani! Ezt lehet, hogy sokan nem tudják megfogalmazni, de talán érzik az emberek, és azt is tudják, hogy az nem jó, ha felesleges dolgokra, a lelkünknek rossz dolgokra fordítódik! És ennek ellenére mégsem tesznek ellene! De vajon miért. Talán mert nincs (lelki) erejü, vagy az az erő ami azt mondja nekik”Ne tedd”(sötét erők, gonosz, stb.)erősebb mint a saját szabad akaratuk??
  Az lenne itt a fő kérdés, hogy a félelemtől, haragtól, aggódástól hogyan lehet megszabadulni? Szerintem aki részt vesz a jelen életben, és ebben”szocializálódott” az végérvényesen sehogy! Az ember nem gép, vannak érzelmei,és ha pillanatokra is, de még a legtudatosabb emberben is merül fer hirtelen indulat, harag, félelel, stb(a kevésbé tudatosba meg lassan csak az…). Ha ebből az életből kivonulnánk(szerzetesi, remete élet szerű valamibe) és nem hatnának ránk a dolgok akkor erővel mint most(pl.csak hasonló tudatú emberekkel élnénk közösségi életet ) akkor talán minimálisra csökkenthető lenne a negatív gondolataink száma. Viszont szerintem meg nem azért születtünk erre a Földre, hanem azért, hogy a lehető legtöbbet megtapasztaljunk a létezésből, és teremtsünk amennyit csak lehet. Ez az értelme az emberi életnek(léleknek).
  A pozitív gondolkodás egy valóban nagy áldás,de azt hiszem nagyon sokan soha nem fogják ezt elérni, mert nem is jól közelítik meg a dolgokat. Az ember gondolatait (és tetteit) 95%-ban a tudatalatti, és csak 5%-ban a tudatos agyunk irányítja. Viszont az összes negatív gondolat a tudat alattiból indul ki, és hiába tudjuk, hogy az aggódás, félelem stb. az rossz, és hiába döntjük el, hogy mától csak pozitívan gondolkodunk,nem fog menni, mert ezt a tudatos agyunkkal gondoljuk, és az az 5 % nem elegendő, hogy legyőzze a tudat alatti 95%-os fölényét. Tehát a pozitív gondolkodásra való “áttérés” egy nagyon hosszú folyamatos munka eredménye, melynek során a tudatalattiba beégetett programokat szépen sorban “átírjuk”, a feleslegeseket kidobáljuk.
  És nekem itt van az egész cikkel a problémám! A mai ember ugyanis nem tud(nem hagyják) erre sem időt, sem türelmet szánni. Az hogy valaki meditál, vagy szabadidejében olvas, elmélkedik az egy dolog. Egyrészt kérdéses annak hatékonysága, minősége(hogy jó irányba tart-e vagy csak annak tűnik). Itt az a kérdés, hogy emelett az életmód mellett mi a leghatékonyabb módszer,hogyan tudod ezt a munkával, családdal(mert nem fogtok tudni a családtagjaiddal együtt haladni, ha ők egyáltalán elindulnak ezen az úton)összeegyeztetni. Képes vagy- e életmódot változtatni, esetleg munkahelyet, és el tudod-e fogadni, hogy családtagjaid, barátaid majd esetleg nem értenek egyet veled, nem értik miért változtál meg, és így átalakulhatnak a személyes kapcsolataid is…. Szóval nem elég egy módszer, még ha nagyon hatékony is, erő és elszántság kell a változásra. Kell egy nagyon erős belső hit!!!
  Az idő megint nagyon fontos tényező! Kérdés, hogy különböző életkorokban ez hogyan valósítható meg. Kérdés kinek mennyi és milyen hibás programot ültettek el a tudat alattijába, mennyi idő kigyomlálni onnan? Kérdés, hogy az őt körülvevő világ mennyire fékezi a haladásban. Kérdés mennyire kitartó és mikor mondja, hogy “bármennyire igyekszem pozitív lenni, mindig rossz dolgok történnek velem” és kezd el nem hinni az egészben. Kérdés ki milyen alapokról indul, meddig jutott a tudatosodás útján, jó- e az amit eddig tud, vagy csak valamilyen tudatosodás mögé bújó pénzcsináló vállalkozás áldozata volt eddig(van pár “nagy tanító” ebben az országban, aki csak a befolyása alá akar vonni, és így többet árt mint használ). És az idő egyenes arányban van a kitartással. Minél jobban telik eredménytelenül, annál jobban “fárad” az útkereső… Nehéz időszak ez most, arra hogy változzanak az emberek, ugyanakkor soha ennyire nem volt rá talán szükségük.
  Nagy szerencse is kell ahhoz, hogy valaki magától(vagy mások segítségével) gyorsan és hatékonyan rátaláljon a pozitív gondolkodás felé vezető útra!
  Elolvasni, és megérteni én is sok mindent tudok, de megcselekedni már nehezebb!!
  Az első lépés a pozitív gondolkodás felé egyébként az, hogy higgyünk az útban(legyünk pozitívak!!!),mert ha nem, akkor el sem indulunk rajta. Az olimpiai bajnok maratoni futó is akkor nyerte meg az aranyérmet, amikor életében először odaállt a startvonalra( nem a saját példám,nem tudom már kitől vettem….)
  Sok kérdés van, sokféle ember, és sokféle út. A számunkra helyes út megtalálása a legnehezebb!!!
  Én erre várnék térképeket!
  A hogyanra!!!

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL