ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Az emberiség lehetőségei – Anasztázia 3.

by / csütörtök, 08 február 2018 / Published in Anasztázia, Both Gábor, Jegyzetek, News, Saját készítésű anyagaink
both1310

Felkérést kaptam arra, hogy kéthetente négy egymást követő előadásban mutassam be Anasztázia világát és tanításait.
A harmadik részben nem csak Anasztáziáról esik szó, hanem a világ jelenlegi helyzetéről, lehetséges kiútról és az Erőforrás Alapú Gazdaságról. A filmbejátszásokkal tarkított előadás felvétele 2014. október 8-án, Tatabányán készült.

Share and Enjoy

5 Responses to “Az emberiség lehetőségei – Anasztázia 3.”

 1. Még nem nagyon érted Anasztáziát, mert ez az előadás egyáltalán nem Anasztázia szellemiségét hivatott terjeszteni. Nagyjából azt tükrözi, hogy te milyen szemlélettel éled a világot a földön. Ahogy nézem, mikor elkezded az egy hektáros területedet kialakítani, és ott élni, akkor lényegesen meg fogsz változni. Jobban megérted Anasztázia szellemiségét, és ezt a gyakorlat hozza meg számodra. Nincs kétségem a felől, hogy a földdel való gondoskodásnak ez lesz az eredménye. Más az, mikor elméletben, könyveken keresztül éled meg, és más mikor lesz ebben tapasztalatod is. Az a hiteles mindig, amit megélsz. Abban is biztos vagyok, hogy ha kialakítod a saját szeretet tered, akkor egészen más előadást fogsz tartani, sőt akkor már nem is fogsz előadást tartani. Számomra már amit eddig elértél, hogy eljutottál addig, hogy akarj egy hektárt művelni, és ezért tettél is, az is nagy szó. Remélem sokan követik a példád, mert ez az ami igazán fontos. Az lesz még az érdekes, hogy te miként tudod kialakítani a szeretet teredet, és erről remélem adsz majd beszámolót.
  Azok maradnak a földön ember bőrben, akik el jutottak addig, hogy a belsőjükkel, magukkal meg tudják teremteni az egységet. Erre minden ember, sőt minden lény képes, és már csak az a kérdés, ki fogja ezt megcsinálni itt a Földön.

 2. Anasztáziát téved, sőt, egyszerűen nem mond igazat! – ahogy ezt tőle idézed, Gábor, a fenti videóban kb, 26p-28p között!

  Anasztázia többek között azt hallgatja el, hogy

  1. a Földön is betelepített, még pedig több más bolygókról betelepített a népesség ( azért olyan heterogén az emberiség ),

  2. a Föld csak egy ideiglenes inkarnációs állomás sokaknak. így ők hamar vissza fognak térni az eredeti bolygójukra,

  3. a pozitív földönkívüli civilizációk ( számuk csak a mi galaxisunkban legalább 2.000.000 ), nem csak technikailig sokkal fejlettebbek, mint mi, hanem erkölcsileg és etikalag, azaz szeretet- vagy lélekpontenciál tekintetében is,

  4. a negatív földönkívüli civilizációk kb 1950-2000 között csak lehettek jelen a bolygónkon, mert a földi háttérhatalom egy titkos alku keretében engedélyezte nekik a genetikai kísérleteket,

  5. Anasztázia direkt egy rossz példát hoz fel, amikor azt bizonygatja, hogy a földönkívüliekkel nem kell foglakozni, hiszen ők csak egy érzelem nélküli lények – ez nem igaz, sőt, tudatos ferdítés, hiszem Megrét asztráltestben csupán egy olyan klónbolygóra viszi el, melyből valóban jócskán van a mi galaxisunkban is, de ezt nem jelenti azt, hogy csak ilyen szinten lennének a földönkívüli civilizációk – éppen ellenkezőleg!

  Anasztázia Megret vajon miért nem a Belső-Föld fényvárosaiba vitte el? MIért nem az asztrális szintű csodálatos vénuszi civilizációba? Miért nem a Naprendszerünk 5. dimenziós szintű fénycivilizációba? Miért nem a Szíriusz A fénybolygóira? Miért nem az Arkturusz-rendszerbe? Miért nem a Plejádok Acyone-, Maya- vagy Taygeta-rendszerébe? Mért nem az Androméda galaxis csodálatos világaiba?

  Ez itt a kérdés!

 3. 1. Hiába olyan heterogén a fold bolygón a népesség, pont ez volt a cél. Tudnak e különböző bolygóról jött lények itt a Földön kialakítani egyfajta egységet, vagy azt képzelik, hogy itt mindent szabad? Gondolom a választ egyszerre tudod is.
  2. Tényleg vissza fognak térni, csak nem mindegy, hogy hogyan. Itt a Földön lehet nagyot bukni, de lehet nagyot emelkedni is.
  3. Na ebben a pontban eltaláltad, bár technikailag fejlettebbek, de erkölcsileg és etikailag, így szeretetben, már nem vagyok olyan biztos, hogy minden földi embernél magasabban lennének. Vannak itt jócskán olyan emberek, akiktől még a nagy külvilágiak is tudnának tanulni. De nem a különbségek a fontosak, hanem az, miben vagyunk egyek, mert így lehet az egységet megteremteni nem csak a földön, hanem a külvilágokkal is.
  4. A Földi háttérhatalomnak nincs joga a földön semmilyen szerződést kötni sem a negatív, sem a pozitív külvilágiakkal. A földön semmilyen hatalomnak, de embernek sincs joga, sem törvényi előjoga, ha ezt nem szentesítette, a föld megálmodója, vagyis a föld uruja. Azt hogy megtették, csak a tudatlanságuk miatt lehetett, mert mást nem tudok elképzelni. Minden szerződés semmis, és minden törvény is. Amint erre rájönnek az ember, onnantól nem tudnak átverni senkit. Ha érdekel egyetlen nemzetinek mondott kormánynak sincs semmilyen felhatalmazása semmilyen szerződés megkötésére, sem más külvilágiakkal, sem más népekkel, sőt még személyekkel, emberekkel sem. Aki ezt nem tartotta be, az megkapja érte a megfelelő jutalmat, és ez nem fenyegetés, hanem az, hogy te határozod meg, hogy milyen legyen az életed a továbbiakban. Az univerzumban aki kárt okoz, más lénynek, az magának okozza a kárt, így maga szenvedi is el, és el fogja szenvedni, ebben biztos lehet mindenki. Ami energiát kiadtál, azt vissza is kell, hogy kapjad. Ez az univerzumunk működési rendje.
  4.-5. A föld tényleg egy speciális bolygó, mert amint kialakítod a szeretet tered, tehát megtartod minden esetben az egyensúlyodat, bármi is történik, akkor a szeretet teredben semminek semmi baja nem lehet. Egyszerűen nem tudnak hozzányúlni, és ott kárt okozni. Ha így fogod fel Anasztázia szeretetterét, akkor tényleg nem kell egyetlen külvilágival sem foglalkozni. Ki lehet olyan szeretetteret is alakítani, amely láthatatlan minden ártó szándék ellen, és ez azt jelenti, hogy egyszerűen nem látod, még magasabb képességekkel sem addig, míg az illetők a szeretetterüket nem akarják, hogy meglásd. A földön is van néhány ilyen szeretettér, amelyet semmilyen műszerrel nem tudnak kimutatni, és még nem rendelkeznek olyan képességekkel sem, amivel ezt tudják érzékelni. Akár bolygókat is lehet így eltüntetni. Ha minden igaz, ezt mindenki meg fogja egyszer tudni csinálni ebben az univerzumban is, és akkor többé nem lehet megtámadni az univerzumunkat. Vannak olyan univerzumok, amelyek már láthatatlanok minden negativítás, károkozás számára.
  Talán így már érthető, miért mondja Anasztázia, hogy nem kell foglalkozni mással, csak magaddal, hogy alakítsd ki a saját szeretettered.
  Sok mindent tudsz ufókutató, de nem mindent, így lehetnek tévedéseid is.

 4. Nem arról van szó, Imre, hogy ki mennyit tud, hanem arról, hogy itt mindenki a rendszer-nemváltás óta a nagy semmit-tudássál kezdi osztani az észt, holott még a valódi tudás alapjai sincsenek lerakva nála! – Ez kivétel nélkül mindenkire igaz, aki legalább 25 éve alternatív tudományos kutatónak vagy akár megvilágosodott gurunak mondja magát – tele van velük az internet, minek szaporítsam a szót.

  Azt is igazából fölöslegesnek érzem, hogy idefirkálgassak, hiszen nem a fecsegés, hanem a élő tapasztalat fogja majd eldönteni, hogy mi a helyes irány.

  Gábor már nagy ember lett, ő is lassan egy internetsztárrá válik, és a rajongói visszahatás pedig megerősíti az ember énjét abban, hogy helyes, amit csinál – úgy legyen!

  Most is csak egy ( ufó szempontból ) szakmai kérdéshez szóltam hozzá – de minek?

  Amit pedig válaszoltál, Imre, sajnos a teljes tudatlanságodról tanúskodik ebben a témakörben – de természetesnek kell vennem, mert, mint említettem, minden guru így csinálja Magyarországon.

  Vagy inkább továbbelemezzem a helyzetet? – ugyan, erre senkinek sincs szüksége, hisz itt minden nagy tanító kész gondolatpanelek vesz át, valami külföldről behozott szellemi importcikket, melyet aztán itthon kilós csomagolásban árul – mivel ahhoz, hogy önmagából termeljen ki egy tant, egyrészt nagyon sokat kellene tudni/tanulni, másrészt még az is kevés lenne, mert a saját tanát még spirituális szinten át is kellene élnie.

  • Arról nem beszélünk, ami még nem történt meg. Arról meg ami megtörtént, úgy beszél mindenki, ahogy akar, vagy amennyit felfogott belőle. Már sokszor mondtam, hogy átverés, átverés hátán, de aki bele lát a tripla csavarba, az előtt megemelem a kalapom, ami nincs, vagyis a szekrényben azért van egy, hátha meg kell emelnem mégis. Eddig még a szekrényben maradt a kalapom. Eddig csak két emberrel találkoztam, akik pontosan tudták mi is történik itt a földön, de nekik nem kell a kalapemelgetésem. Mondjuk igazuk van, mert a tudás nem elismerés kérdése. Talán ennyit a földi dolgokról.
   Magam is lehordtam egy gurujelöltet, hogy fogalma sincs a buddhizmusról, csak ahogy mondod minek?
   Mondhattam volna úgy is, hogy sokat beszélsz arról amiről nem kell még, de én bőbeszédű vagyok épp most.
   Nem kell elhinned, de lerendeztem nagykutyákat is, a külvilágiak közül, mert idő előtt lépni akartak. Most türelmesen várnak a sorukra, mert ha itt vannak, dolguk is lesz, ahogy neked is van, meg nekem is. Addig meg bőbeszédüsködöm, és akit lehet, azt rádöbbentem, hogy másként működik minden, mint ahogy most elképzeli. Ezzel múlatom az időt, ha már elmúlik.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL