ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Az Élő Hologram, a Lélek és a lelki folyamatok lehetséges fizikai leírása

by / vasárnap, 28 február 2016 / Published in Dienes István, Egyén és önismeret, Jegyzetek, News
white-light-spirit-wolf.jpg

Nem kérdés többé, hogy létezik-e a lélek. A lélekről beszélni az ember mai tudati szintjén ma már nem csak egy spirituális maszlag. Úgy tűnik a tudomány és a lélek igen közeli kapcsolatban vannak egymással. Az anyag megjelenésével a fizika tudománya látszólag elválasztotta az embert a lélektől, ugyanakkor a természettudomány vissza is adja neki. Mi is az a lélek? Dienes István nem ismer lehetetlent, előadásában ismerteti velünk a lélek tudományos magyarázatát.

Share and Enjoy

One Response to “Az Élő Hologram, a Lélek és a lelki folyamatok lehetséges fizikai leírása”

 1. Azért tettem be e levelet, ide, mert vannak benne olyan dolgok is, ami lényeges lehet sok embernek. Ha az oldal üzemeltetője ezt kifogásolja, akkor úgy is törli.
  Szia!
  Látom megint ugyan az a téma nálatok, mint mikor ott voltam az oldaladon, és akinél lehetett helyre raktam pár dolgot.
  Kezd félremenni a társaság, legalábbis ezt érzékelem.
  Vannak akik nagy arcnak képzelik magukat, de csak abból merítenek, amit másoktól hallottak, és semmit nem értenek.
  Még kevesen tudják mit jelent a mag, és az ocsú.
  A mag nem arra rendeltetett, hogy harcoljon. Egészen más a feladata. A magnak túl kell élnie mindent, hogy amikor eljön a kikelet, tudja az életet vinni tovább.
  Mondom ezt másképp.
  Ha kilépsz a háború, és béke köréből, kórból, akkor a rendet csinálod. A rend meg ugye az aranymetszés. Az aranymetszés meg ugye az is, mikor felpörögnek a dolgok.
  Aki nem lép ki a háború, béke köréből, és tovább harcol, vagy uszít, az lemegy az állati létbe.
  Csak akkor lehet háborúzni, ha van ellenfél. Ha te kilépsz a háborúból, akkor nem lesz ellenfél. Aki háborúzik, mert nincs ellenfele, az magával háborúzik, ezért megy le az állati létbe.
  Aki békére vágyik, az elfogadja, hogy van háború, tehát a háború, és béke körében, kórban még benne van elég rendesen.
  A mag megmarad, mert nem háborúzik, sőt békére sem vágyik, az ocsú meg megy a selejtbe, komposzt, trágya lesz belőle. Még az sem kell, hogy az ocsút leválasszuk a magról, mert úgy is leválik automatikusan.
  Mag-ocsú
  Merj kicsi lenni. – Merj nagy lenni. Nem mindegy? Mindkettő beetetés, mert megítélted magad. Nem magadnak kell megítélni, hanem majd mikor eljön, hogy kibújik a magból az élet, akkor majd e cselekedet meg fog ítélni, mert vagy meg tudod tenni kibújást, vagy sem. Az is megítél, mi lesz belőled, ha kibújtál, és megnőttél.
  Többször elmondtam, hogy a gondolat az az elme kitalációja. Aki a gondolataira hallgat, és nem magára, az hiába mag, nem fog tudni kibújni belőle az élet.
  Ha akarsz valamit, mond ki élőszóban, és csak azt, ami a magodból jön. A virtuális, képzeletbeli, holo mag, nem mag, hanem az elme kitalációja, ami egy olyan légvár, ami nem létezik. Sokan beleestek ebbe a légvárba, és mondhatom, mindenki a Geán. A képzelet sosem a valóság. A képzeletet is az elme gyártja. A képzelet nem más, mint a pillanat megfagyott képeinek az elme által valamilyen logika szerinti kivetülése, és ez olyan számodra, mintha moziban, TV-ben, interneten egy filmet néznél, és annyira beleéled magad, hogy el is hiszed, amit látsz, ráadásul hangos, színes film. Az álomban ez a logikai működés sokszor megfigyelhető, hogy olyat is elfogad, ami már abszurd.
  Ocsú a mag védelme, ami biztosítja, hogy a mag épségben megmaradjon a kikeletig.
  Tudd magadról, hogy mag vagy, vagy ocsú. Ha mag vagy, akkor viselkedj úgy. Hallgass, és várd a kikeletet, és főleg ne árts senkinek, mert magadnak ártasz. Ha mag vagy, fedezd fel a magod, magad, ha már emberbőrben vagy, mert mikor jön a kikelet, szükséged lesz rá.
  Az ocsú majd harcol, ha kell, mert úgy is megy trágyának, és hagyd had tegye a dolgát, mert arra van teremtve.
  Mi is a zsizsik már nem nehéz ezt is tudni. Nézd meg, mit csinál, és megtudod. A zsizsiket mindig külső erő fogja eltávolítani, és nem a mag. Már elkezdődött a zsizsikek eltávolítása, ha még nem vetted észre. Sok módszer van a zsizsik eltávolítására, és akik ezt teszik, azok erre jönnek rá, és alkalmazzák is a technológiát. A legveszélyesebb zsizsikeket már kiemelték. Most még egyenként emelik ki, de már előkészületek vannak arra, hogy mindet kiemeljék. Mire eljön a kikelet, egyetlen zsizsik sem marad. Nagyon precíz lények, fények, akik ezt végzik, és bízhatsz bennük, mert egyetlen zsizsik sem marad a Geán.

  Pont az a szép ebben az életben, hogy mgd, mg dönti el, mag vagy, ocsú vagy, vagy zsizsik.

  Ha mag vagy, akkor ugye nem vagy vallásos, és el tudod érni, hogy neked nem árthatnak. Ezt nevezik isteni védelemnek. Ha ocsú vagy, akkor bármi lehetsz, mert a sors, vagy karma fog rád hatni. A zsizsik meg folyamatosan ártani akar, még akkor is, ha nem akarja ezt tenni, mert nem akarat kérdése.
  Az isteni védelem nem más, mint egy olyan energia áramlás, amiben minden energiát ami árt neked, de azt is ami nem árt, vissza küldöd annak aki küldte, úgy, hogy rád nem hat, de megismered, mivel átment rajtad. Minden olyan energia áramlást, amit kiküldesz, azt vissza is kapod, és ha visszakaptad teljes mértékben, akkor tudod, hogy az illetővel semmi gond sincs, mert Ő is mag. A beszéd, a beszélt nyelv is erre való. Aki ezt teljes mértékben megvalósítja, annak nem tudnak ártani. A magnak ezért nem tudnak ártani semmivel sem, amíg ezt az energia áramlást fenntartja, és nem megy bele különböző hülyeségekbe, mások által kitalált dolgokba, amit adagolnak szép számban.
  Akik ezt az energia áramlást nem tudják fenntartani, annak a magnak vége, és a zsizsik elpusztítja.
  A zsidók által kitalált cionista jegyzőkönyv, meg a többi hasonló kitaláció is ilyen, és ha felültél, beetetted magad, akkor ideje, visszaküldened. Amúgy nem a zsidók találták ki azt a jegyzőkönyvet, csak egy zsidóval íratták le.
  Nem a zsidók találták ki a kb 300 éves időtorzítást, az időszámításba berakott 300 évet, de velük hajtatták végre. Azt lehet a legjobban beetetni, aki elfogadja, hogy ő a világ úra, a világ tudója, de a valóságban ez egy berakott kép, egy berakott program, egy berakott film, egy légvár, egy illúzió, egy holo, egy képzelgés, és ezt csak úgy tudja megvalósítani, ha lop, ha hazudik, ha erőszakkal elveszi másoktól azt ami szerinte érték. A zsidó nem tudja mi az érték, és azt lopja el, annak érdekében hazudik, amit épp a mag, az emberek értéknek mondanak.
  A zsizsik pontosan tudja, mi az érték a magnak.
  A mag tudja, hogy a mag az érték, mert belőle fogan az élet.
  Így lehet megkülönböztetni, a zsidót, és a zsizsiket. A zsidó vallásúak csak eszközök a zsizsik kezében, és a zsizsik a zsidók között tudnak a legjobban megbújni. A magyarok között egyszerre kiderül ki a zsizsik. Nagyjából ezt is sokan összekeverik, és azt mondják, hogy minden zsidó zsizsik is, pedig másként van, mint látod. Más mikor be vagy etetve, és más mikor alapból romlott az egész lényed.
  Ha nem változtatnak a zsidók, akkor belőlük lesz az ocsú, meg a katolikusokból, meg, a többi vallás gyakorlóból. A zsizsik a Geán nem ők, mint hiszed, vagy ahogy most tudod.
  A lényeg, hogy csak a magok maradnak a Geán, akik elérték a magságukat.
  Mindenkinek lehetősége van, hogy elérje a magját, tehát rájöjjön, hogy Ő mag.
  Azok az emberek, már nincsenek itt a Geán, akikben nincs mag, vagy nem volt mag.
  Azok vannak csak, akik be lettek etetve a sok maszlaggal.
  El lehet dönteni, hogy mag vagy, és akkor találj rá a magra, magadra, vagy ocsú lesz belőled, és akkor kapsz egy másik lehetőséget valamelyik másik galaxisban, egy másik naprendszerben, hogy rá gyere, mi is vagy, és meg is találd magad.
  Tetszik, nem tetszik, ez van.
  Ha bárkire is haragszol, magadra haragszol, hogy beetted a sok maszlagot, malasztot.
  Ez az időtorzítás lényegében arra szolgált, hogy eltakarják Atilla királyunk ténykedését, vagyis egy leplet húzzanak arra, amit Atilla királyunk tett. Ugye Atilla egyik legnagyobb tette, hogy Európában is, minden népnek meghatározta pontosan a területének határát, és azt is mi a dolga az emberi közösségben, és ehhez biztosította a feltételeket is.
  Ideje ezeket már tudni.
  Minden jót …
  Csicseri Orosz Imre
  ui.: Nem árt másoknak is tudni ezekről, ha még nem tudnak. Bocsánat azért, ha ezeket tudod, vagy amit tudsz belőle, mert az számodra, csak ismétlés, Ana.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL