ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Az elme bármire képes

by / péntek, 17 április 2015 / Published in Ajánlott írásaink, Egyén és önismeret, Jegyzetek, News, Tartalompörgető
110

A tudatalatti elme képes bármit megtenni – Hogyan használjuk az erejét?

A legfontosabb dolog a tudatalatti elmével kapcsolatban, hogy mindig “be van kapcsolva”. Vagyis éjjel-nappal aktív, függetlenül attól, hogy mit csinálsz. A tudatalatti elme irányítja a testet. Tudatos erőfeszítéssel nem lehet hallani ezt a csendes belső folyamatot. El kell kezdened vigyázni a tudatalatti elmédre. Rendkívül fontos, hogy fenntartsd a csak jó események iránti várakozás lelkiállapotát magadban, és gondolkodásod szokásos módját  kizárólag a lojalitás, az igazságosság és a szeretet alapján alakítsd. A hit és a meggyőződés az alapja a tudatalattinak. Ne felejtsd el, hogy “hited szerint leszel jutalmazva”.
Egy protestáns lelkész, aki tüdőrákban szenvedett, leírta a tökéletes egészség gondolatának tudatalatti elmébe történő átvitelét: “Két vagy három alkalommal egy nap a testem és a lelkem nyugalmi állapotba helyezem: A lábaim teljesen nyugodtak, a lábaim ellazultak. Most a gyomrom izmai lazulnak el. A szívem csendesen ver, a légzésem nyugodt és ellazult. A fejem és az egész testem teljesen nyugodt és csendes.” Öt perc múlva, amikor egy álmos állapotba kerülök, megismétlem: “Isten tervének tökéletessége bennem talál kifejeződésre. A tudatalattimat kitöltik a gondolatok, hogy teljesen egészséges vagyok. A képem isten előtt makulátlan.” Ennek a papnak sikerült meggyógyítania magát.

 

Íme néhány rövid javaslat, hogy a tudatalattid erejét a legjobban ki tudd használni

1. A tudatalattid nemcsak irányítja a szervezeted folyamatait, hanem tudja a választ a különböző kérdésekre, és képes megoldani sok problémát.

2. Lefekvés előtt küldj a tudatalatti elmédnek konkrét kérést, és hamarosan látni fogod ennek a csodálatos erőnek a működését.

3. Bármi, ami rögzült a tudatalattidban, közvetlenül fog befolyásolni érzelmek, körülmények és események formájában. Ezért meg kell nézned közelről, hogy milyen gondolatok és elképzelések irányítják az elméd.

4. Minden tapasztalat beteljesületlen vágyakból ered. Ha “rögzült” vagy különböző kérdésekben és problémákban, az hatással van a tudatalatti elmédre.

5. Ha van egy konkrét célod vagy álmod, tudatosan ismételd meg ezt a kijelentést: “Hiszek a tudatalatti erejében, amely nekem adta ezt a vágyat, hogy bennem fog most megtestesülni.”

6. A stressz, a szorongás és a félelem megzavarhatja a légzés, a szívverés és a test bármely más részének természetes ritmusát. Ápold a tudatalatti elmédben az egészség, a béke és a harmónia gondolatait, és a szervezeted összes funkciója visszatér a normális kerékvágásba.

7. A legjobb tapasztalatok és érzelmek iránti elvárással töltsd ki a tudatalattid, és a gondolataid valósággá válnak.

8. Képzeld el a problémáid pozitív kimenetelét, és érezd át teljesen a lelkesedést azzal kapcsolatban, ami történik. Minden fantáziád és érzésed egyértelműen elfogadja a tudatalattid, és megvalósítja az életben.

Forrás: http://tudnodkell.info/a-tudatalatti-elme-kepes-barmit-megtenni/

Amennyiben fontosnak tartod oldalunk létét, és módodban áll, megköszönöm, ha támogatod munkámat havonta egy liter tej árának megfelelő, vagy tetszőleges összeggel. Erre az alábbi oldalon van lehetőséged: http://emberiseg.hu/emberiseg/featured-articles-2/ Köszönettel!

Share and Enjoy

One Response to “Az elme bármire képes”

 1. De mi az, hogy jó esemény???
  Kinek jó, miért jó, mire jó??
  Az egyéni fejlődéshez és tapasztaláshoz, tudatosodáshoz például sokszor a drámák,a nagyon negatív dolgok, nehéz helyzetek sokkal hamarabb hozzásegítenek mint ha (látszólag) minden rendben lenne az életedben. Aztán eltelik egy csomó idő és akkor jössz rá, hogy nem is úgy mentek a dolgok, ahogy Te azt hitted vagy remélted.
  Most akkor mi a jó?? Hosszú ideig tévhitben élni, vagy sokkszerűen rádöbbenni, hogy valami nem stimmel.
  A dualitás, a dolgok megitélése, a dolgokkal szembeni elvárás és az ezekről elmében élő kép eltérősége okoz minden emberi problémát, konfliktust, végső soron szenvedést!
  Ha a dolgokat elfogadjuk(de legalább is állandóan törekszünk rá) úgy ahogy vannak( mert minden más értelmetlen) akkor nincsenek jó és rossz dolgok. Csak létezés van, amiben a külső formák, gondolatok, érzések a másodperc tört része alatt változnak!
  A cikk számomra már a “jó dolgoknál” félre megy. Azt sugallja, hogy neked meg kell ítélned mindent, jóra és rosszra, szépre és csúnyára, gazdagra és szegényre!
  Innentől ez már színtiszta egó. Elkülönültség!A kondícionált elme általi vezérlés!Mások igazságának sajátodként való elfogadása!
  Mivel az egész gondolatmenet már az elején hibás, így a többi eleve értelmét veszti számomra!

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL