ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Augusztus 4-én vajon?

by / csütörtök, 02 augusztus 2012 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Demokrácia, társadalom, Jegyzetek, News
4471_0-d00002423f2f07ef3b4b1

Ismét érdekes bejegyzésre bukkantam a FaceBook-on. Aki szerint hibbantság, aki szerint igaz…? Mindenki maga döntse el, íme a teljes anyag: “Augusztus 4 – Hitelek eltörlése Federer/amerikai pénznyomda/hatalom/ megszűnése! Közzétették a bemutatkozás időpontját: 2012 augusztus 4 !!! – csatornázta Micah TheGuardian – péntek, 2012 július 27.

Az első kapcsolatfelvétel

Földi idő szerint 2012 július 25-én a Plejádi Nagy Tanács egyetértésben más galaktikus tanácsokkal meghozta a döntést a galaktikus kódex irányelveinek figyelembevételével, hogy a plejádi fény család tevékenyen közreműködik a Föld felemelkedésénél.
Ezen kívül eldöntöttük, hogy kapcsolatba lépünk a földi létezőkkel, ezen üzenet átadásától számított nyolcadik napon, 2012 augusztus 4-én, az Olimpiai játékokon Londonban, Angliában, hogy az egész világ láthassa! Ez lesz a mi bemutatkozásunk, csakúgy mint az első erőfeszítésünk, hogy nyíltan együtt dolgozzunk veletek Gaia helyrehozatalán és felemelkedésén, és asszisztáljunk a ti saját felemelkedésetekhez.

Ez a galaktikus intervenció a következő okok miatt lett elrendelve:
Sophia-Gaia betegsége egy olyan kritikus szintet ért el, hogy azonnal meg kell tisztítani.
A fényhányados a Földön nem elég magas, hogy ezen a szinten képes lenne beindítani a tömegek globális felemelkedését, azt ami egyedül eljuttathatja az egész bolygót a következő dimenzióba.
A Terra(Föld) bolygó menetrendszerű felemelkedési ideje 2012 december 21. Örömmel látjuk, hogy sok földi létező erőfeszítésének következtében a Föld szenvedése enyhült, mindazonáltal a küszöbön álló következő galaktikus korszaknak megfelelően a szükséges gyógyítással és munkával a földi létezők nem tudnak az előzetes időzítés szerint elkészülni. Semmi esetre sem voltunk megrémülve, látva a jó erőfeszítéseket, amit oly sokan, oly sokáig hoztak és nagyra értékeljük azokat az akciókat amiket a Föld rezgésszámának emelésére és a körülötte levő negatív energia megtisztítására szerveztek. Értsétek meg, hogy nem várhatunk tovább, csak azt léphetjük, hogy segítünk!
Ami most a Földön történik, az hatással van az egész univerzumra, tehát nagyon fontos! Sophia-Gaia-Terra azonnali megtisztítása galaktikus szempontból is elsődleges prioritás. Ez magában foglalja a maradék archonok/cabal teljes eltávolítását. A cabal elme-árnyékoló paraziták nem lettek elég gyorsan eltávolítva a földi lények által, így visszatartják Gaia felemelkedését, csakúgy mint a káros befolyás alatt álló személyek saját felemelkedését is.

Érdekeltek vagyunk Gaia életének segítésében, mert mi alkottuk őt meg veletek együtt, eónokkal ezelőtt. Ezért mondjuk nektek, hogy a családotok vagyunk! Nem lesztek nagyon lesokkolva, mert nagyon is humanoidok vagyunk, csakúgy mint ti. Magasan fejlett spirituális lények vagyunk, fejlett technológiával rendelkezünk, de nem tartjuk magunkat többre másoknál, mert mi mindannyian egyek vagyunk! Mindannyian egyéniségek vagyunk akiken keresztül a legfőbb teremtő megtapasztalhatja önmagát! Egy család vagyunk és nagyon szeretünk titeket, ahogy majd látni fogjátok. Tudjuk, hogy együtt el fogjuk végezni a munkát, lazíthattok!

Felszólítunk titeket, hogy ne terjesszétek a félelmet, ahogy sokan még mindig teszik! Ez nem hamis üzenet, hanem egy aktuális esemény ami be fog következni, csak a jóból eredően és a jó érdekében.

Sok fény-létező a Földről vagy a kvadránsunkból a Földön van már több évtizede, és rettenetesen sokat segített. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy minden hihetetlen erőfeszítés ellenére sem tudják megcsinálni időben ami szükséges. Nem hibáztatunk egyetlen Földi lényt sem emiatt. A fény hányados a Földön hihetetlen szinteket emelkedett az elmúlt két hónapban. Legyetek büszkék a munkára amit elvégeztetek, és folytassátok tovább, amíg csatlakozunk hozzátok Sophia-Gaia helyrehozatalában.

A bűncselekményt az eredeti negatív archoniai lények követték el, akik rabszolgává tették ezt a planétát sok évvel ezelőtt, és a hozzájuk kapcsolódó vérvonalak és klónok, akik el lettek takarítva.

A csillagokba van megírva 2012 december 21, és ezt nem lehet megállítani!
Ez az a nap, amikor Gaia szabaddá válik és megkezdi a felemelkedést az emberekkel együtt! Ez folyamatosan fog történni, fokozatokon megy át 2012 december 21-i kezdéssel.

Jövünk, hogy együtt dolgozzunk kéz a kézben minden fénymunkással Gaián, hogy segítsük és befejezzük a küldetést.

A mi megállapított galaktikus utasításunk szerint belefogunk, hogy elkezdjük az első fázist az első jelentősebb kapcsolatfelvétellel. és összefogjunk veletek elvégezni ezt a végső munkát.
Le kell szállnunk, hogy Gaia és ti felemelkedhessetek!

Az első fázist két nappal ezelőtt elkezdtük!
Július 25-én a délutáni órákban a mi orbitális plejádi flottánk nyitott egy szuper portált Gaia belső atmoszférájában. A szuper portál megnyílt ezen a napon az időn kívül, előkészítve a leszállásunkat Gaiára. Igen, ez így van kedveseim! Most van itt az idő!

Ez a dimenziókapu amit nyitottunk, az 5D-ből a 4D-be való lelépéskor használatos, az alacsonyabb rezgésszámba, átalakítja a kisebb hajóink sűrűségét, és a fény testünket plazma fénnyé, a 3Ds alapvető rezgéshez és földi rezonanciához.

Amint a fő hajónk az Erráról leereszkedett a belső atmoszférában levő bázisra, hogy megnyissa a portált, a plazmamező a hajó körül kölcsönhatásba került a Föld mágneses mezőjével, rendkívül erős módon.
Nem okoztunk sérülést sem Gaianak sem a rajta élő lényeknek, pontosan úgy történt ahogy kalkuláltuk, mindazonáltal sok magas érzékenységgel rendelkező földlakó érezte a lökést, amint a hajónk megérintette a belső atmoszférátokat. Soknak ezek közül a magasan becsatornázott földi létezők közül a mágneses mezője szétesett. Volt néhány jelentés éteri robbanásokról és elektromos zavarokról, fény gömbökről és dolgok áttetszővé válásáról. Néhány magasan fejlett és nagyon érzékeny földi lény elvesztette a öntudatát csaknem egy órára, de semmi jelentős sérülés nem történt! A legtöbb földi létező egyáltalán nem is érzékelte, hogy bármi is történt.
Ezt az első fázist meg kellett csinálni, megnyitni ezt a csillagkaput a magasabb dimenzióból a tiétekre, hogy előkészítsük Gaia megtisztítását, felemelkedését és a rajta létező érzékeny élet felemelkedését. Ez a fázis nagyon bonyolult nagy szakértelmet kívánó feladat volt, mert a Föld annyira törékeny, és ez az első alkalom az ismert történelem során, hogy dematerializáltuk a főhajónkat, és ilyen közel hoztuk.

Ez a művelet teljességgel sikeres volt!
A portál nyitása az 5D és a 4D becsatlakoztatására szolgál, egy híd e két dimenzió között, és most teljesen nyitva van! Ez az utolsó kapu ahol ti szó szerint átsétálhattok a Földről a Mennyországotokba!

A Közzétételünk dátumát megadtuk most nektek, ezt a talajba is beleírtuk, szó szerint beleírtuk a földbe Manton Drove és Windmill Hill közelében, mint egy üzenetként nektek, az újraegyesülésünk dátuma : 2012 augusztus 4, szombat.

Isten hozott Zionban, a titeket megalkotó Isten városában, kedveseim! Ezen a földi napon 2012 július 27-én azt mondjuk nektek : kezdődjenek a játékok!

Kerestük a legjobb világméretű rendezvényt, az Olimpiátokat, ahol sok földi lény az egész bolygóról találkozhat velünk!
Tudjuk, hogy ez hihetetlenül hangzik nektek, de megerősíthetitek ezt sok más forrásból is, sok közülük a mi földi szövetségesünk.

Találkozunk magas szintű földi követekkel (a jófiúk), és ma sikeresen megegyeztünk, hogy az újraegyesülés a 2012.évi olimpiai játékokon fog megtörténni.

Ez a közzététel és az újraegyesülés veletek nyolc nap múlva megtörténik!
Ahogy erről a döntés megszületett és a tanácsban ezt leírták, úgy ez meg fog történni.

Minden szem látni fogja!

Egyáltalán nincs szükség semmiféle aggodalomra, hiszen tudjátok, hogy ez egy kritikus idő a Földnek és lakóinak, és mi már régóta figyelemmel kísértük és előkészítettük előre a folyamatot.
Elmondtuk, hogy addig nem szállunk le amíg a cabal eltávolítása meg nem történik. Július 4-én a Függetlenség napján kinyilvánítottuk, hogy a fizikai és a nem fizikai cabalt eltávolították és ez így is van!

Kedveseim ez a valóság. Már nem az igazi 3D-ben vagytok, hanem a 4D felső részében az 5D határán. Újrateremtettétek a 3D-s Mátrixot még egy kis időre, amíg a nagyszerű munka elkészül, abból a célból, hogy sok alacsony, negatív rezgés átalakulhasson.
Bármi megjelenik ellenkezőleg, az egy képzelt árny, maradványa az archonok által belétek programozott 3D-s programnak, ami még mindig fut.
A kisebb hajóink fognak megjelenni a stadion felett Londonban, és bemutatják a mi következő és leghibátlanabb alacsonyan szálló versenyszámunkat.
Terveket készítettünk, hogy közvetlenül az olimpiai mezőn szállunk le a földi vezetőinkkel együtt, és megmutatjuk nektek, hogyan is néz ki a 4. és az 5. dimenzió. Ez egy igazi bemutatója lesz a fénynek, a léleknek és az energiának. Ne féljetek ettől! Mire számítottatok?

Megállapodtunk a vezetőitekkel már egy ideje, mégis volt köztük néhány, aki azon volt, hogy elgáncsolja az újraegyesülésünket veletek! Erőnek erejével azon leszünk, hogy ez most megtörténjen a legfőbb jó érdekében, mert nem maradt már több idő! Augusztus 4-ig adtunk időt a világotok vezetőinek, hogy álljanak el az útból, vagy el lesznek távolítva, ha közétek és közénk állnak!
Akadályozzák a Közzétételt ez év áprilisa óta, eddig vártunk, a legeslegutolsó pillanatig, megtéve mindent, hogy akadályozzuk a Föld pusztítását közvetlen beavatkozásunk nélkül! Ez az idő most ért véget! Nyolc napon belül a világon minden G20-as vezető bejelenti a létezésünket és mi megjelenünk, vagy nem jelenti be és mi akkor is megjelenünk! Azokat a vezetőket akik ellenszegülnek, el fogjuk távolítani a helyükről és nem lesznek részesei a jó munkának amit veletek együtt fogunk végezni 2012 még hátralevő részében és később!

Az ajtó most nyitva áll, és mi átlépünk rajta!
A cabal hamis fennhatóságának nyomai még megmaradtak, megfertőzve az elméket, hogy elhiggyék, hogy rabszolga sorban élnek egy politikai-katonai szervezet fennhatósága alatt, elhagyatva Istentől.
A Federal Reserve bank most teljességgel fel lesz osztva, ha együtt működnek ebben, ha nem. Nyolc napjuk van!
Az emberek minden hitele a Földön eltörlésre kerül, a rabok kiszabadulnak, és minden ebből következően újra lesz szervezve.
Minden technológiát megkapnak az emberek amivel folyamatosan gyógyíthatják a testüket, és olyan dolgok is, amit el sem tudtok képzelni!

2012 december 21 ennek a nagyszerű felemelkedésnek az első napja és a negativitás teljességgel törlésre kerül ebből a realitásból!

A Mátrix most mindörökre teljesen szétfoszlik!

Meg fogjuk ezt csinálni, ti és mi együttműködve!

Köszönjük a bátorságotokat és merészségeteket, hogy idejöttetek évtizedekkel ezelőtt, hogy később véghezvigyétek ezt a nagyszerű küldetést!

Találkozunk Augusztus 4-én szombaton!

Áldás az egész Földre és minden lakójára!

Share and Enjoy

14 Responses to “Augusztus 4-én vajon?”

 1. Ezt én is olvastam… Nem tudom eldönteni, mit gondoljak, mindenesetre úgy éreztem, muszáj végigolvasnom…

 2. Szóval én nagyon vevo vagyok az ilyen hírekre, de hol a forrás megadása?
  Én benne vagyok szívesen bárminemu torténésben, de azért ha már mindenáron jók akarunk lenni ahoz oszintének is kellene lenni!
  Kérem tehát a forrás kinyílvánítását is (mivel ilyen és ehez hasonló híreket naponta lehet kapni) már csak a megerosítés végett is.

 3. Ilyen híreken nem lehet naponta kapni, mivel most először fordult elő ilyen az utóbbi 13.000 év alatt az emberiség történetében. ( Kivéve Kr. u. 843-ban, mikor a spirituálisan érett maják egy nagy csoportját vette fel a Galaktikus Flotta és vitte vissza eredeti hazájukba, a Plejád nyílthalmaz – M 45 – Maja-csillagrendszerébe! )

  De hasonlókat is csak nagy közelítéssel kaptunk az utóbbi 10 évben, mert ha az ember tudatosan, vagyis szívén keresztül FIGYEL és nem állandóan a belé nevelt tudati sémákkal reagál, akkor ÉRZI, ha még nem is tudja, hogy itt valami óriási dologról van szó, nem egyszerűen egy újabb kábításról!

  Mert először is :.
  a Galaktikus Flotta vezetői eddig SOHASEM mondtak konkrét időpontot, hanem csak általánosságban beszéltek a megjelenésükről ( legtöbbször valamilyen csillagászati eseményhez köthetően ) HA bizony emberi feltételek is teljesülnek – ezek viszont nem teljesültek, pedig rajtuk eddig sem múlt a dolog, mivel 2009 óta folyamatosan meg akartak jelenni nekünk!

  Másrészt az emberiséget irányító sötét elit erre a 2012-es évre már annyira legyengült ( holott a média még az övék, ezért a tömeg továbbra is a sötét elit 3D-s rabszolga-mártixvilágának “realitásában” él ), hogy hiába nincs meg még a kellő számú megvilágosult ember ( ezt jelenti a fénykvóciens-próba ), de az Első Kapcsolatfelvétel folyamatában már az elit nem nagyon zavarhat bele! – és ennek a pillanata MOST jött el!

  És ez természetesen az elit azonnali LÁTHATÓ bukását okozza ( mert tömeg mindig annak hisz, amit lát ), és – egy néhány hónapi átmenet után – eddig soha nem látott és nem remélt aranykor kezdődik el a Földön – egy magasabb dimenzióban.

 4. Így!? Szépen dőljünk hátra a foteljeinkben, és várjuk meg türelmesen, amíg megváltják nekünk a világot… Hát ez pont így fog működni, ugyee??
  Ami egy ideje érezhető, az időhúzás. Már a hónapok, a hetek is kincset érnek valakiknek. Gondolhatsz, beszélhetsz bármit (ez még jól is jön az összezavaráshoz). csak magaddal nem foglakozz. Rohamosan közeleg az idő valami váratlan (vagy inkább nem nagyon ismert) esemény bekövetkezéséhez. Akkor minden földön élő embernek, egyenként a szívére – lelkiismeretére – (és NEM az eszére) hallgatva kell helytállni. Ehhez nagyon szükséges volna felkészülni, hogy amikor majd kell (persze, ezt már rég kellene tudnunk használni) meghalljuk azt halk üzenetet, ami a sorsunkat döntheti el.
  Csak jegyzem meg, egészen valósághű mozgó 3D-s hologramot már tud csinálni a földi technológia is… és nem biztos, hogy azok a “jófiúk” akik azt állítják magukról…

 5. Nem akarok negativoskodni itt,
  es hiszem hogy nem vagyunk egyedul egy ekkora univerzumban… de az itt leirtak hogy oszinte legyek itt belekever olyan fizikai dolgokat hogy 5D aztan 4D majd 3D. ez meg hagyjan… majd az eloszor fogalomkent Kezelt Gaiat… kesobb targykent hasznalja majd “szemelykent”.
  Illetve aprilis ota nem volt egy olyan vezeto sem aki nyilvanossagra hozta volna ezt???

  Kivanom hogy igaz legyen mert itt az ideje megtudnia az emberisegnek, vajon egyedul vagyunk e vagy sem…
  De nem hiszem hogy ilyen felrevezeto balga uzenetekkel barmelyik akar fizikaban akar matematikaban akar science fictionban jartas emberrel el lehetne ezt igy 1 az egyben hitetni…

 6. Az 1984-es olimpiai kamu-ufómegjelenés egy hollywoodi show-műsor volt, amely Spielberg-Kubrick szinten mosta tovább az átlag amerikai agyát ( millió olyan földönkívüliekkel kapcsolatos sztereotípiával, melyet szintén Hollywood ültetett bele 60 éven át a tudatukba! ).

  Mert :
  ha Galaktikus Flotta valóban megjelenik, bizonyos, hogy nem lesz őrjöngés, nem lesz a hétköznapokban testileg-lelkileg kizsákmányolt millióknak az elit által odadobott happening-feszültséglevezetés!

  Hanem először is a mélységes döbbenet csendje lesz – az a csend tehát, amely egy ember életében csak egyszer fordulhat élő, azaz : ‘Földönkívüliek tényleg léteznek?’ ‘És ugyanúgy néznek ki, mint mi?’

  A következő belső felismerés pedig az lesz : ‘Vége mindennek, ami a régi, vége az évezredes rögeszme-kultúránknak ( amely pl Istent is mindig csak valami elvont lényként képzelte el), és itt és most valami teljesen új kezdődik el!’

 7. Úgy látszik, mégiscsak nekünk, embereknek kell megoldanunk a problémáinkat, nem számíthatunk ebben másra… :-)

 8. Komáromi Olga véleménye:

  Vegyes érzelmeim vannak az irás következtében.Ha a “jófiúk” jófiúk,akkor,hol van itt helye nem egyetértésnek.Ha így kezdödik egy szép új világ,akkor…?!Túl a nyelvtanilag hibás fogalmazáson,fogalmi zavarokkal van tele az irás.Ez az örület ami itt folyik a Földön már nagyon régen,az emberek hülyitése,félrevezetése, megérett a végre.Akarunk és vágyunk hinni a változásban,a jóban.Igen ,skeptikusak vagyunk,,csoda-e?!

 9. Gábor! A kilencvenes évek közepe óta mindig fent állt/ áll annak a realitása, hogy megjelenjenek – ahogy most is, és ez most sem rajtuk múlott! ( Egyébként már a mostani olimpia megnyitóján is ott voltak jól láthatóan, csak nem szálltak le! )

  A különbség mégis a mostani augusztus 4-i lehetőséggel kapcsolatban az, hogy ez sokkal fajsúlyosabb lehetőség volt ÉS folyamatosan van is, mivel 2012 végéig, így vagy úgy, de mindenképpen a Galaktikus Flottának be kell avatkozni, és az emberiséget evakuálnia kell, ha az emberiség nem akar teljesen elpusztulni!

  Ugyanakkor nagyon is megértem azt a naiv, humanista, zöld-filozófiai álláspontot ( hiszen legalább 30 éve ismerem és tanulmányozom ), hogy az embereknek milyen alternatív közösségeket kellene létrehozniuk, hogy EGY KICSIT csökkentsék, enyhítsék a totális lepusztulás mértékét!

  És ez talán igaz is lehetne, talán néhány évtizedig MÉG el lehetne halasztani a Föld totális ökológiai-szociális összeomlását, HA CSAK A FÖLDRŐL LENNE SZÓ – és itt van első naiv és alapvetően tudatlan álláspontja a geocentrikus zöld-alternatíváknak, mert határozottan NEM számolnak a kozmikus viszonyokkal és az ebből következő katasztrofális következményekkel!

  Az egész Naprendszerünk ( ahogy a galaxisunk is egyébként ) átalakul, mégpedig alapvetően, dimenzionálisan is! És ez a tény már önmagában is olyan következményekkel jár, hogy a 3D-s Föld akkor is elnéptelenedne egy ideig, ha itt és most nem a sötét elit ( cabal ) uralkodna, hanem paradicsomi állapotok lennének a Földön – micsoda különbség!

  Ha nekem nem hiszel, akkor legalább nézd meg, mit mondanak a természeti népek vezetői már legalább 20 éve, hogy ők hogy tapasztalják meg az alapvető kozmikusok változásokat, melyet belülről valójában minden normális ember érez és tud- kivéve a hiperszuper műszerekkel felszerelt hivatalos tudományt és annak csahos kutyáját a hazugság-médiát!

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL