ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Ásó, kapa, kamera – Az önellátás útján 2.

1205dalya (38)

2015. április 26-án költöztünk Budapestről Székelydályába (650 km). A berendezkedés után május 4-én kezdtük meg a Szeretet Terünk megvalósítását a házunk melletti földön (3000 négyzetméter). Közben jutott eszembe a cím: Ásó, kapa, kamera – ez lesz hát az új filmes blog-sorozat címe, amiben – ahogyan ígértam – beszámolok arról, hogyan valósítjuk meg a megálmodott jövőnket. És ez azért a második rész, mert az első rész október végén volt, amikor felszántattuk és trágyáztuk a kertet.

Share and Enjoy

2 Responses to “Ásó, kapa, kamera – Az önellátás útján 2.”

  1. Láttam, hogy mit szeretnétek ültetni. Azt is láttam, hogy milyen elrendezésben ültetitek a növényeket. talán erről lehetne egy kicsit hosszabban, mert csak egy pillanatig láttam. Ha valaki elkezdi vidéken az életet, ez az ami talán számára a legfontosabb, mit ültessen és hová, hogyan. Szép amikor egy minta gazdaságot csinál az ember, de itt nem ez történik, és ahhoz évek tapasztalata kell, sőt nagyon sok ismeret. Ez az, ami egy most kiköltözőnek nincs meg. Könyvben ez is más, mint amikor az ember nekiáll. Minden környéken más és más megoldások vannak, így engem érdekel, hogy nálatok ez hogy van. Pl. van e kaszád, mert szerintem a kasza használata nagyon fontos. Sok mindenre megtanítja az embert, ha tud kaszálni.

  2. Látszik nagyon megviselt titeket az utóbbi koltozéses idoszak, ne aggódjatok jól fogtok aludni- én is imádom amik békakuruttyolásra alszom el. Gyonyoru a tér korulottetek, a tobbi pedig majd kialakul. Falunak van elonye hátránya, megérzitek mind a kettot, de sohasem sivár mint a betontengeteg egy éven át.
    GRATULÁLOK. és szorítok hogy minden akadályal meg tudjatok bírkózni!

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL