ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Ami a Bibliából kimaradt

by / vasárnap, 20 április 2014 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, News
JesusChristus

Avatara előadása.

Share and Enjoy

2 Responses to “Ami a Bibliából kimaradt”

 1. Ez is azok közé a videók közé tartozik, ami olyan könnyen hihető, ha nem nézel egy kicsit utána.
  El kell ismerni, a csaj, nagyon tehetséges.
  Aki nem sajnálja az idejét, az nézzen utána, mi is csinált Avatara előtte, mielőtt kinevezte magát gnosztikus papnőnek, vagy tanítónak, és már elkezd kicsit kételkedni, hogy amit hall tőle, az mennyire igaz. Azok, akik elkezdték a magyar szavak megértését, azoknak hamar kiderül, hogy Avatara kamuzik, de nem is akárhogyan.
  Tipikus eset, mikor összekevered a valóságot, a magyarázattal, és még fűszerezed a régiek azon irataival, amik a teóriádat alátámasztják.
  Az ilyen önjelölt ezotérikusokat valójában az idő elteltével ki lehet szűrni. Amint összeszedték azt az emberlétszámot, amely biztosítja a megélhetésüket, egyszerre zárt közösségekké alakulnak, ahová nem lesz könnyű bejutni, ha nem felelsz meg a vezető elvárásainak. Ezeknek a csoportoknak, és főleg a vezetőiknek nem lehet feltenni semmilyen kérdést, és főleg nem válaszolnak kényesebb kérdésekre, mert hamar kidőlne a liszt, hogy trükköznek.
  Amikor el próbálod rejteni, mit is csinálsz, akkor már gyanús. Mondok egy példát egy webműsorra, de igaz ez egy személyre is, mert a folyamat hasonlóan zajlik.
  A Lélek Tv valamikor mindenki számára elérhető volt minden előadása, és ezeket az előadásokat bárki megnézhette, sőt hozzá is szólhatott. egyszer csak azt vetted észre, hogy elkezdték cenzúrázni a hozzászólásokat, majd eltűnt az a lehetőség hogy hozzászólhattál a műsorhoz. Ha valamilyen hozzászólást olvasol, az mindig dicséret, és felmagasztalja a weboldalt. Legtöbbször ezek a hozzászólások hetekig, vagy hónapokig ugyan azok. Amikor létrehozták a Lélek TV-nél a belső kört, abból már egyértelműen látszott, hogy megvan az a zárt csoport, amely biztosítja a Lélek TV gazdaságosságát, mert ezeknek a weboldalaknak az üzemeltetetése is nyereségorientált, ami feltételezi, hogy bizonyos háttér személyek pénzelik az oldalt, és a berakott pénzüket vissza is akarják kapni. A Lélek TV-nél, mikor kialakították a belső kört, akkor megszűntek a nyilvános előadások, az előadások csak pénzért lehetett megnézni, vagy ha a belső körbe tartoztál. Megszűnt az előadások felrakása valamilyen videó megosztóra, vagy ezeknek az előadásoknak ha fel is kerülnek, akkor a hozzászólás le van tiltva.
  Ha egy videónál, vagy egy weboldalnál azt tapasztalod, hogy csak pénzért tudod elérni, vagy megszüntetik a nyilvánosságot, sőt ha a véleményedet sem tudod mellékelni, vagy azt tapasztalod, hogy egy zárt közösség részére hozták létre, és ebbe a közösségbe nem férsz bele, főleg ha reggeltél, és kitessékelnek az oldalról a nézőpontod miatt, akkor biztos lehetsz, benne, hogy kamuzás, vagy valamilyen illúzió, beetetés, altatás történik. A legtöbb ilyen oldalnak valamilyen pénzbefektetői háttere is van. Van olyan oldal, ahol hamar kiderül, és van olyan oldal, ahol csak következtetés útján derül ki, hisz az addig megszokott tematikától eltérnek a befektető kérésére. Ilyen oldalnak találtam a VNTV, Enigmák, stb.
  Minden videóra, és weboldalra egyaránt hasznos, ha igen megszűrve fogadjuk csak el az ott elhangzottakat, mert sok a félrevezetés, a féligazságok közé rejtett hazugság, stb. Főleg a magyarázatokkal kell nagy fenntartással élni.
  Valójában egyik feladatunk a földön, hogy minden átverést, minden trükköt vegyünk észre, és ezzel is segítjük a felemelkedésünket. Ha egy átverést, vagy egy trükköt, illúziót felfedezel, az azt is jelenti, hogy azért tudtad észrevenni, mert az benned is jelen van, így benned a helyére tudod tenni, amint felismerted, megismerted, és onnantól nincs rád hatással, vagy tudod mit kell lépned, hogy ne legyen hatással rád.
  Ha valahol azt veszed észre, hogy túlzott, sőt imádatba fordul át a szeretet, az anyával, vagy az atyával való kapcsolat torzul imádatba, begyöpösödött szertartásba, akkor már egyszerre tudod, hogy ott baj van. Ha egy elképzeléshez nagyon ragaszkodnak, és nem fogadnak el más nézőpontot, akkor szintén baj van. Emlékezz vissza, hogy viselkedtél, hogy beszéltél gyermekkorodban a szüleiddel, a testvéreiddel, a barátaiddal, és ha ettől eltérő viselkedést látsz, akkor már ott valamilyen illúzión mennek át az emberek, vagy be lettek ott etetve.
  Tudom, hogy nem könnyű megkülönböztetni azokat, akik akár tudatosan, akár egy berögzült eszme hatására emberek csoportjait viszik félre. Még mindig a legegyszerűbb megoldás, ha elkezdesz dolgozni valakivel, és ha megegyeztek, hogy egy dolgot megcsináltok, majd szó nélkül csinálja mindenki a maga dolgát (nem beszélitek meg ilyenkor, hogy ki mit csinál), és el is készül a vállalt feladat minden veszekedés nélkül, akkor abban az emberben meg is bízhatsz, és ha mond valamit, arra érdemes odafigyelni, persze csak akkor fogadd el, amit mond, ha benned rezonál a te tapasztalataiddal. Ha meg van a belsőddel a kapcsolat, akkor könnyebb már a helyzet, hisz a belsődet meg kehet kérdezni. Később meg még egyszerűbb lesz, ha tudatosabb leszel, mert csak rá kell nézned a másikra, és egyszerre tudod hová tedd az illetőt.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL