ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Alkalmazott asztrológia

by / kedd, 18 február 2014 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Egyén és önismeret, Jegyzetek, News
01

VI. Pozitív Emberek Napja
Tata, 2014. február 8.
Aranyhold Jóga és Terápiás Udvar
Szabó Zsuzsanna előadása

Share and Enjoy

3 Responses to “Alkalmazott asztrológia”

 1. Most már meg tudom mondani, miért nem érdekelt sosem az asztrológia mai formája.
  Minden rendszer két középponttal rendelkezik. Ha tartós akar lenni egy rendszer, és nem akarod, hogy hamar összedőljön, akkor két középponttal kell rendelkezne. Perpétum mobilet is csak akkor tudsz építeni, ha annak két középpontja van, és ez a két középpont, teljesen egyenrangú.
  A Naprendszerünk is két középponttal rendelkezik. Az egyik a Napunk, amit látunk, és a magyarok régebben Szent Atyának neveznek a Napunkat, míg a másik középpont a láthatatlan Napunk, amit a magyarok Szent Anyának neveznek. A láthatatlan napunkat, nem csak Szent anyának hívják még a magyarok, de Sötét-, vagy Fekete Madonnának is. Itt a sötét, vagy a fekete értelmezése a magyar nyelvben láthatatlant jelent. Reményeim szerint, ha ezt az információt sokan megismerik, és elfogadják, úgy egyszer felragyog a második napunk, a Szent Anya, és két napunk fog tündökölni az égen.
  Az ember, is egy rendszer, ezért mondjuk emberi szervezetnek. Minden sejtnek meg van a maga specifikus dolga az adott szervezetben, az adott rendszerben. Amit nem tudnak, az az, hogy egy férfiban van az egyik középpont, míg egy nőben, a másik középpont, és ez a pár alkotja azt a rendszert, amiben élünk. Ha igazán megfelelő asztrológiát akarsz csinálni, akkor nem hagyhatod ki sem a Szent Anyát, sem az ember párját. Ha kihagyod, akkor egy fals információt fogsz kapni, és csodálkozol azon, hogy meg van jósolva, és az illető még sem az szerint éli az életét. Ha meg az szerint éli, ahogy megjósoltad neki, akkor meg elveszti a szabadságát, a saját nézőpontját. Ha egy asztrológus megtudja, hogy két Napunk van, biztos vagyok benne, hogy nagyon lényeges információnak fogja tartani. A másik Nap, a Szentanya helyét úgy tudod megtudni, hogy a tavaszi, és téli napfordulókor megnézed hol van a Föld. A két pontod összekötöd, és erre a szakaszra a Napból állítasz egy merőlegest, majd a metszéspontból felméred a másik irányban a nap távolságát. Ha még megtudod, hogy a Szent Anya főleg a lelki dolgokban segít nekünk, akkor egészen érdekessé válik az asztrológia is.
  Ha ezeket az információkat is behelyezed az asztrológiába, akkor az asztrológia elfogadása is megváltozik, és messze nem lesz tudomány belőle, hanem közelít az igazsághoz. Ahhoz, hogy teljesen igaz legyen, az egész univerzumban kell látni a bolygók napok, égitestek kapcsolódását, és a köztük fellépő energia áramlásokat, amire most még nem vagyunk képesek, de ez is megváltozik.

 2. Nagyon érdekes az a kereszt, amely a két Napunk, és a Föld két fordulópontja által kirajzolódik. Ez valójában a Föld keresztje. Csak e kereszt, és csak az ilyen kereszt használatával jutsz el az igazsághoz, a fiúhoz, amely a kereszt metszéspontjában van. Mikor bemész a belsődbe, és eljutsz eddig a keresztig, akkor találod meg az igazságot, és a fiút. Így már érdekesebben hangzik. Ezek nagyon fontos információk, ha fel akarsz emelkedni. A katolikus kereszt egészen másra való, és így a katolikus vallással nem is fogsz eljutni a fiúhoz, az igazsághoz, a katolikus vallás az igazi kereszthez képest, egy torz keresztet használ, ami mint mondtam másra való. Ha a kereszt torz, akkor biztos lehetsz, hogy sok minden torz a katolikus vallásban. Ami meg torz, azt illúziónak is nevezzük, amit el kell egyszer engedni, vagy ezt a fátylat fel kell libbenteni, hogy az igazságot meglásd. Aki olvasott régről is néhány hozzászólásom, ott leírtam, hogy bizonyos vallásoknak elő kell hozni az eredeti tudást, és el kell mondani, mi az igazság. Amely vallások ezt nem teszik meg, azok megszűnnek.

 3. Hogy fokozzam, mert biztos sokaknak lenne még kérdése. hogy még több legyen a kérdésed, ezért mondom még el ezeket az információkat. Sokszor mondtam, hogy minden kérdésedre belül találod meg az igaz választ. A belső mindenki számára ki fog nyílni. Aki kihasználta a kegyelmi időszakot, és elkezdett megtisztulni, annak könnyű lesz a tisztulási folyamat, mert a nehezén már túl van. Aki nem kezdte el, annak nehezebb lesz, de aki meg akar tisztulni, bármilyen gané ember is volt itt a földön, az megtisztulhat. Csak tiszta lélekkel lehet bemenni a belsődbe. Ha nem leszel tiszta, és ez csak rajtad fog múlni, akkor nem tudsz belépni a kinyílt belsődbe.
  Aki nem tud belépni a belsőjébe, az megy a tisztítótűzbe, vagyis elszállítják a Földről, és valahová, egy másik bolygóra, egy sokkal kellemetlenebb helyre kerül, mint amilyen a Föld volt. Most sem lehet választani, ki hová kerül.
  Aki belépett a belsőjébe, ott fog a Föld keresztje tövében, a kereszt metszéspontjában, találkozni a Fiúval, az igazsággal, és a Fiú elvezeti őt a maghoz. Ezért fontos, hogy ismerd vagy az igazságot, aki magát Keresztesnek nevezi, vagy a keresztet. Keresztes, magyarul azt jelenti, hogy a kereszttel foglalkozó, a kereszttel azonosuló. Keresztes nem rajta van a kereszten, hanem maga a kereszt, és nem mindegy, milyen az a kereszt, mert csak a földi keresztben fogod meglátni a fiút, hisz te egy földi ember vagy. A katolikus keresztben soha nem fogod meglátni a fiút, hisz az másra való.
  Sokan azt képzelik, hogy a buddhizmusban ezek nincsenek benne. Benne vannak a buddhizmusban is ezek az információk, csak most keresztyén nyelvezetet használtam. El lehet ugyan ezt mondani buddhista nyelvezettel is, de akár a többi vallás nyelvezetén is elmondható.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL