ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

A tudatosság mítosza – Gaál Péter

by / vasárnap, 16 április 2017 / Published in Belpolitika, magyarság, Gaál Péter, Jegyzetek, News
gaalpeter

“Jól rá vigyázz, Varga Ferenc, hogy meg ne csaljon, hogy meg ne csaljon, / mézes-mázos pálinkában mérget ne adjon, mérget ne adjon.” (magyar népdal)

Először Jurák Kata lepett meg (PestiSrácok, ő volt a hisztérikusan visítozó riporternő Juhászék fütyülős ünneplésén, egyébként lehet rám követ vetni, valamiért bírom, lehet, hogy csak azért, mert elhatároztam, hogy bírni fogom, a végeredmény szempontjából mindegy). Azt volt képes leírni, hogy ezek után a tüntetések után a Fidesz nem kétharmaddal, hanem négyötöddel fog győzni jövőre. Ez már tiszta Kazohinia, gondoltam, egy olyan világ, ahol a liftet az emberek a hátukon viszik, hogy kényelmesebb legyen feljutni az emeletre, a széket tüskésítik, mert így lesz puha, az étel helyett a kavicsokról állítják, hogy táplál, míg az ételnek még a nevét se szabad kiejteni, és így tovább. Majd eljutottam egy Stumpf András által posztolt blogbejegyzéshez, ami nem egyebet állít, mint hogy a mostani tüntetések (melyek valójában NEM a CEU-ról szólnak, ahogy azt mindenki tudja) séták, egyenesen Orbán Viktor csapdájába, ami egy újabb győzelmet hoz majd neki. “Akkor ki a hülye? Szerintem az, aki az országot rottyra vágó kormánnyal szemben akkor megy ki tüntetni, amikor a kormány úgy akarja, és olyan képet alkot magáról, amilyet a kormány akar láttatni róla, hogy ’18-ban a Fidesz és a Jobbik versenye legyen a választás.” Ez így, akár a teljes szöveg, egész ellenzékin van megfogalmazva. Egész ellenzékin. Már-már el lehet neki hinni, hogy azon. Azért, mielőtt végleg letennék erre a voksukat, olvassák el Moldova szatíráját: A beszélő disznó. Ha még nem olvasták, jól fognak mulatni rajta. Hogy azért a lustábbak is kapjanak belőle valamit, épp azt, amiért felhívtam rá a figyelmet, idemásolok belőle gy kis részletet:
“A hizlalási periódus végén Józsira [ő a beszélő disznó] különleges feladat várt. Mindig sok bajjal járt az állatok beszállítása a vágóhídra, a sertések már a kapuban megérezték a vér szagát, és vagdalkoztak, nem voltak hajlandók lejönni a teherautó platójáról, rátámadtak a rakodómunkásokra, és megsebesítették őket, Józsinak kellett valamilyen megoldást kitalálnia.
Hogy bekerüljön a vágóhídra indított transzportba, a malac látványosan provokálta gondozóit, hátat fordított nekik, és feléjük szellentett, így a többi sertés előtt is indokoltnak tűnt, hogy mint végképp fegyelmezhetetlent kiselejtezzék.
Fent a teherautón az öreg kanok tisztelettel és szeretettel vették körül, de Józsi vigasztalhatatlannak mutatkozott, azt röfögte, hogy nem hajlandó ilyen megalázottan élni, ennél sokkal szebb a dicső halál. Az öreg kanok meghatottan néztek össze.
– Ez a malac sokra vihette volna – mondták –, nagy disznó lett volna belőle.
Mikor a teherautó megérkezett a Vágóhídra, Józsi öntudatosan feltartott fejjel elsőnek futott le a platóról, a többi sertés nem láthatta, hogy az első kanyarban befordul, és eltűnik egy mellékajtó mögött, ahol már várta Kerekes, hogy visszavigye Feketetelekre, az Állami Gazdaságba. Példája szinte hipnotizáló erővel hatott a többiekre, minden ellenállás nélkül hagyták magukat a böllérkés alá terelni. Ezen a napon vonták le a legkevesebb élősúlyveszteséget az Állami Gazdaságtól, és a Vágóhíd is túlteljesítette a tervét.”

Félreértés ne essék, nem Orbán következő győzelmét kérdőjelezem meg. Abban, hacsak valami egészen elementáris, földcsuszamlásszerű változás nem történik, biztos vagyok, csak a mértéke kérdéses. Viszont ez a mérték nem a tüntetésektől fog számára kedvezőbb irányba változni. Valami egészen mástól, ami egyébként jól le van írva a cikkben, ha akarják, olvassák el. Az a címe, hogy “CEU tüntetések: újabb séta Orbán csapdájába”. 
“…nevetünk a ‘hülye’ és ‘szakmaiatlan’ kormánymédián, hogy hú de be vannak tojva, mekkorákat kell hazudniuk – nem barátaim, TI HAZUDTOK, MIKOR AZT MONDJÁTOK: ‘MEGMOZDULT VALAMI’, ők csak profin végzik a gusztustalan munkájukat. ” Nagyjából a cikk első harmadának a végén. Aztán egészen a végén ez: “Utolsó mondat: örülök, hogy ennyien kimentek, nem őket bántom, és TÉNYLEG MOZDULNI LÁTSZIK VALAMI. De a valami nem elég.” Utolsó KÉT mondat, de ezen nem érdemes fennakadniuk. A nyájas és jóakaratú ellentmondáson már inkább. Meg az atyai barát féltő szeretetén. “Nem bántalak, Bélám, nem mondok én rád semmi rosszat, de a k… anyádat.” Jó, ez már a nagyobb kolléga stílusa. Nos, kérem, ez az igazán gusztustalan munka. Nem hazugság, csak Józsi példamutató leszaladása a platóról, egyenesen a vágóhídra. A hazugságra pedig tanulhattunk egy újabb kifejezést: gusztustalan munka. De, a kánya vigye el, munka ez is, és a munkát el kell végeznie valakiknek. Tudják, mennyi energiát emészt fel a hazudozás? Majdnem annyit, mint a sínek felszedése, bronzszobrok lefűrészelése éjnek évadján, az is megerőltető ám, ááááááá, de hol van az a céghalmozók és földbirtokosok, letelepedési kötvénykereskedők gonddal teli életétől?

“És mi lesz a választásokon? Ilyesmi: fidesz 44%, jobbik 29%…” Nyakamat rá, hogy a Jobbiknak nem lesz huszonkilenc százaléka, jó, ha a fele, plusz/mínusz két-három százalék, de nem ez a lényeg. A lényeg Magnifico, az Öszvér, Asimov Alapítvány-trilógiájának mutánsa által használt szonovízor, egy hangszer, amellyel tömegeket tudott a legnagyobb kétségbeesésbe és a reménytelenség érzésébe sodorni, hogy utána minimális ellenállás mellett szállhassa meg a bolygójukat. Erről szól az egész blogbejegyzés. Okos, írtam hozzászólásnak, mert tényleg okos. Diabolikusan okos, de azt már megtartottam magamnak és Önöknek. Élvezet elemezni az ilyet, ugye?

“A fidesz receptje a napnál is világosabb:
– uralják a nyilvánosság nagy részét, és a maguk előnyére alakítják a választási törvényt
– ezzel uralnak kb. 2 millió választópolgárt, etetik őket a propagandával, ellenségképeket gyártanak nekik
– hűbért adnak a szerencsés közeli köreiknek, ez plusz szavazat, és plusz támogatottság
– a többieket elengedték, meg is dögölhetnek, de a lényeg, hogy ellenséget csináljanak belőlük és fragmentálják őket
– közben egészen zseniális bűnszövetkezetet hoztak létre, minden egyéb csak ennek van alárendelve
Na, hát ebben a rendszerben egy CEU melletti kiállás pont arra jó, hogy tovább erősítsék ezt a teljesen torz társadalmi felosztást.”

Tehát ne menjetek az utcára. Gründoljatok magatoknak egy erős pártot – már késő, jegyzem meg a blogszerző sugallatára finoman – egy évvel vagyunk a választások előtt -, nyerjetek meg a százhat egyéni helyből legalább hatvanat, szerezzetek támogatókat (háppersze, Simicska már tétre tett, a többi fideszes, vagy kivár, külföldről meg, ugye, az új törvény értelmében, bár lehet, de nem szabad, habár nem tiltott-), egyáltalán, induljatok azon a pályán, amin a Fidesznek majdnem harminc év előnye van, plusz az államkincstár, amit ti finanszíroztok, plusz a mumus – az Európai Unió – támogatásai, plusz… eb vagyok-é én, hogy bottal jössz reám? Ugye, emlékeznek, Góliát mondta Dávidnak. 
“De akkor hogyan kéne? Nem tudom. Ha tudnám, nem névtelen blogot írnék munkaidőben.
De azt tudom, hogy az erő nem a vezérek nélkül flangáló tömegben van!
Az erő a karakterekben van, a tervekben van, a kitalált, végiggondolt stratégiákban van, a professzionálisan lenyomott kampányban van, az ellenzéki homokozó vitáin való felülemelkedésben van, a tehetségben van, a politikai innovációban van, az egységes, egyértelmű és őszinte kommunikációban van.” 
Milyen volt szőkesége, nem tudom már, / De azt tudom, hogy szőkék a mezők, /Ha dús kalásszal jő a sárguló nyár. (S e szőkeségben újra érzem őt.)

Ugye, milyen okosan hangzik? Mert tényleg. Azaz majdnem tényleg.

Ugyanis a flangáló tömegben van az erő. Flangáló tömeg nélkül flangáló vezérekből Dunát lehet rekeszteni. Lovagok, lovagdámák, ifjak és szép leányok. Katonáknak (van olyan is) fél áron. Még apostoli- és világkirály is akad. A karakterek, a tervek és stratégiák tömeg nélkül körülbelül annyit érnek, mint a buszjegyek busz nélkül. Ha a francia forradalom nem generál tömegeket, Bonaparte Napóleon jó eséllyel tüzérezredesként fejezi be pályafutását egy vidéki garnizonban. Ha nincs első világháború, és ennek következtében elégedetlen munkás- paraszt- katona- matróztömegek, Vlagyimir Iljics Uljanov (Lenin) valahol Finnország és Svájc között ingázhatott volna, oldalán hűséges Heringjével (feleségét, a kidülledő szemű Nagyezsda Krupszkaját hívták így a harcostársak a háta mögött), esetenként Inessa Armanddal, a szeretőjével, míg meg nem üti a szél, vagy másképp nem viszi el a szifilisz. Ha 1989. június 16-án Nagy Imre újratemetésére nem gyűlik össze a budapesti Hősök terén kétszázezer ember, ma – talán – nem az ellen a köpcös demagóg generálta rendszer ellen kellene tiltakozni, ami ellen a CEU inzultálása ürügyén tiltakoznak.

Kérem, nagy jó uraim és hölgyeim. Kérem. Egyetlen percig se higgyék, hogy minden, ami ebben az országban történik, pontosan úgy történik, ahogy azt Orbán és/vagy, pardon, nem és/vagy, hanem és a cimborái eltervezték. Eltervezik. Ne becsüljék le őket, de ne higgyék, hogy képesek a jövőbe látni. Nem képesek, Ha képesek lennének, sikítva menekülnének a lehető legmesszebbre innét. Még az igen komoly tudományos háttérrel és műszerparkkal rendelkező, professzionális meteorológia se képes pár napnál távolabbi időpontokra akár kilencven százalékot megközelítő prognózisokat adni. A káoszelméletet a viszonylag kevés összetevőből álló rendszerekre tudják alkalmazni, a sok összetevőjű, bonyolult rendszerek – ilyen a társadalom – esetében még az se biztos, hogy a rájuk vonatkozó törvények matematikailag egyáltalán kifejezhetők-e. Nem tudjuk, hogyan fog végződni. Én sem tudom. Azt viszont tudom, hogy a vég nem rajtuk fog múlni. A mienké se rajtunk. Senkié és semmié. Pár lépésre lehet előre tervezni, és slussz. De nekem hét éve még pár lépésre való tervezgetésnek se tűnik az egész. Ad hoc ötletelésnek és egy bevált séma szerencsés és ügyes követésének/ismételgetésének inkább. Ha szeretik József Attilát, vele együtt elmondhatják: “Ének, hajolj ki ajkamon / s te, bánat, ne érj el, csak holnap.” (Az előbbi vers – ismerik – Juhász Gyuláé volt.)
Te, bánat, ne érj el, csak holnap. Lehet, hogy holnapután. De el fogja őket érni, olyan biztosan, mint amilyen biztosan a falevelek lehullanak ősszel.

Ne hagyják magukat csőbe húzni. Ebben a vezetésben és a kiszolgálásában egy valami tudatos kétségkívül: a tudatosság mítosza. Saját legyőzhetetlenségük mítosza. A mítosz építése. Ne kérdezzék, hol. Ne tőlük féljenek, hanem saját félelmüktől, amit ők ültetnek Önökbe. 
Választást pedig nem csak a szavazóurnáknál lehet elveszteni.

Gaál Péter – 2014. 04. 13.

Share and Enjoy

2 Responses to “A tudatosság mítosza – Gaál Péter”

 1. Van egy érdekes technika, amit a magyarok ismernek, és a magyaroknak ez a legnagyobb védelmük, és ezzel emelik a fényüket. Ha ezt teszik, akkor a nép is emelkedik, sőt azok is rendbe jönnek, akik vallásosak, akik körbe-körbe, karikába járnak, és sehová nem jutnak. Nem titok, de érdekes módon még sem ismerik. Ez a technika a mag technikája. A lényege, hogy bármi ért, akár ártó szándék, akár jó szándék,de a múltban elszenvedett dolgokat, az összes sérelmüket, félelmüket, érzelmeiket is, tehát mindent beküldenek a magjukba, vissza a feladónak, úgy, hogy rám semmilyen hatással ne legyen. Még az sem számít, hogy nem tudják, mi a mag, vagy hogy merre is van a mag.
  Egyszerűen csak átélik, mint egy életképet, hogy az ártó energiák a magba mennek. vigyázat, mert a képzeletet azt az elme a gondolatokkal állítja elő, míg az életkép a magból jön, és teljesen olyan, mintha megtörtént volna. Tehát átéled, hogy tényleg beküldesz mindent a magodba. Képzelet — életkép —> ha megfigyeled, a két szóban benne van a kép, ls az élet is, csak épp az a “z – zavar jelentésű” betű miatt, egészen mást jelent a két szó, tehát órási a különbség e két szó között. sokan össze is keverik e miatt.
  A magnak van egy olyan hatása, hogy amit beküldtél, azt az illető, aki küldte neked az ártást, többszörösen fogja vissza kapni.
  Ha például el akarja szívni valaki az életenergiádat, akkor ezt beküldöd a magodba, úgy, hogyha bármilyen érzést is kelt e tény benned, azt mind beküldöd, addig, míg bármi harag, méreg, ellenszenv is marad benned. Lényegében ekkor az aki elakarta szívni az élet energiáidat, azt veszi észre, hogy elkezd sokkal nagyobb erővel az energiája elveszni, mint ahogy azt ő akarta a másikkal. Arra jön rá, hogy az illető sokkal erősebb, mint ő, tehát nem fog még egyszer támadni, mert megint rászúr. Ha valaki meg nagyon ellenáll ekkor, akkor még meg is halhat, és nem számít, hány éves, de az biztos, le lesz rendesen véve az életenergiája, fénye annak aki támadott, és így visszakapja azt amit másnak szánt. Előnye, hogy ha ez az illető megint emelni akarja a fényét, akkor muszáj neki szeretnie. Aki elveszti a fényét, az meghal, és a fényt nem lehet helyettesíteni semmivel, még más energiákkal sem, de a maradék fény fenntartásához használják az ellopott energiákat, anyagban lévő fényt, mint ami pl. az aranyban van. Az aranyat lényegében a sok fény tárolási képessége miatt nevezik fénynek is. Ebből származik az aranyasszony kifejezésünk, mert ezek az asszonyok sok fénnyel rendelkeznek. A fény elvesztése, tehát az elveszett energiák pótlása miatt, ezért mondják ezen embereket sötéteknek, sötét erőknek.
  A legjobb védekezés a támadás, ami semmi más, mint visszaküldöd azt, amit neked szántak, vagyis betartod azt, hogy ami nem a tiéd, azt visszaadod annak, akié. Ha bármit is megtartasz, mások energiáiból, akár jó az számodra, akár káros, máris tolvaj lettél, és nagyot is süllyedsz le, zuhansz, mint a kő, mert köl neked mások energiája. Azt kell elérni, hogy folyamatos legyen az energia áramlás, és számodra nem lényeges, hogy az jó, vagy káros, hiszen mindent visszaküldesz.
  Ezzel a technikával lehet emelni egy ember-asszony, nép fényét. Fel lehet egészen a magasságokba emelni egy népet, sőt az egész bolygót, és rajta mindenkit. Semmi mást nem kell tenni, mint szeretni, és ezt a szeretetet kell beküldeni a magba, és a magban lévő szeretetet kiárasztani, szintén életkép szerint kell átélni. Ekkor is a szeretet, sokkal nagyobb lesz, mikor a küldő visszakapja, és ez a plusz szeretet, amit a magod hozzátett emeli az illető fényét. Olyannal kell ezt megtenni, aki ténylegesen létezik, tehát szellemekkel, akit most isteneknek nevezel ne tedd meg, mert ezek fikciók, és a fikcióidnak, kitalációidnak, gondolataidnak ne adj energiát, fényt. Ha saját ártó szándékodat küldöd be a magodba, még ha azt másnak címezted, azt egyszerre visszakapod, és ugye hatványozottan fogod átélni. Ez az egyszerű technika miatt nem lehet a magyaroknak ártani sem, ha ők úgy akarják. Ennél már csak az a nagyobb védelem, mikor kialakítasz magad körül egy szeretet teret ebből a sok szeretetből, de ez is úgy épül fel, hogy mindenkinek folyamatosan küldesz szeretetet és attól visszakapod. Elárulom, ha Jézus nem egyezett volna bele, hogy megtörténjen vele, ami megtörtént, egy újjal senki nem nyúlhatott volna hozzá, mert akkora volt a szeretet tere. Nem kell elhinni amit mondok, de ha megteszitek, akkor rájöttök, hogy igazam van, és lehet csodálkozni. Ehhez az kell, hogy mások küldjék vissza a szereteted neked, és persze te is küld a másiknak, tehát mindenki ismerje e technikát. Kis gyakorlással mindenki elsajátíthatja, aki érző lény, tehát van magja. Ha ezt a technikát használja valaki, akkor biztos, hogy megszűnik a büdössége, a büdösség az or-szagban, ha sokat ártott a lényeknek, embereknek. A szeretet tér kialakítása is ezzel a technikával történik. Felépíted a fát, gyökér törzs, lombozat. A törzs a tested, és középen a magod, tehát a tested közepén belül elhelyezkedő mag. (Nem a szív, tehát ne keverd össze a kettőt.) A szív szerepe, hogy a magodból érkező szeretetet kétfelé választja, és a kívülről jövő szeretetet egybe olvassza. Minden valóságos lény magjába elküldöd a szereteted belül, és ezen lényektől belül jövő szeretetet meg kiárasztod a fába, amely kétfelé válik, és megy a koronába, meg a gyökérbe, és ezeken át mindenkibe. A lények fogják e szereteted, alul, és felül, és ezt összerakják, majd beküldik a magjukba. Ezen lények amit belül a magon kaptak tőlem szeretetet, az kiárasztják, és elküldik a fa szerkezeten keresztül hozzám amit összerakok, a szívben, és beküldöm a magomba. Ezt nevezzük beszélgetésnek, kommunikációnak, és mindenki részt vesz benne,még az összes sejted, és így az összes atomod, amik alkotják a tested. Nem kell külön kialakítanod a tested atomjaival a szeretet kapcsolatot, és ennek később lesz jelentősége, a romlatlan testeknél. Tehát a tested atomjai is a fa szerkezet részei, tehát az egységben vannak.
  A beszélgetés magtól magig, oda vissza történik. Ha ezt megtudod minden lénnyel tenni, akkor hamar rendbe jössz, és kialakul a szeretett tered is. Olyan erős a szeretet tered, ahány lénnyel vagy kapcsolatban, és ahány lénnyel kitudtad alakítani a beszélgetést, a szeretet küldést fogadást. Ezért csak mások által lehet elérni mindent. Mindig mások alakítják ki a szeretet tered, sosem te, de a mag segítségével, a fa struktúra segítségével. A valóságos lény fontos, tehát olyan lény, legyen, akinek van magja. Akinek nincs magja, pl. kitalált, csak az elmédben létező istenek, ilyen Jehova, Jé hova?, szellemek, stb., akkor annak az elementátnak, szellemnek küldesz szeretetet, azt ezzel erősíted, sőt ez a kitalált lény, esetleg manifesztálódik, anyagiasul, és a te energiádat szívja el.
  Tedd meg a fent leírtakat, és meglátod, milyen hatása van. Ez a módja, az ország, és Szófia anyabolygónkon a rend rakásának. Hamar rájössz, hogy ehhez nem kell mst tenned, mint szeretned a környezetedben mindent, a legkisebb atomig, míg bármilyen háborúsággal, csak teszed tönkre, magad, és egyszer vissza fogják azt neked küldeni, és akkor kell szembe nézned magaddal. mivel bármit mondanak neked, és azt visszaküldöd, beküldöd a magodba, ezzel eléred, hogy nem fognak neked hazudni, nagyon meggondolják, mit is mondanak, mert amit kimondtak, át kell élniük, és ha hazudtak, azt kell átélniük, ami nem fog kellemes lenni. Ugyan ez lesz a helyzet, mikor te mondasz hülyeségeket, hazugságokat, mert át fogod élni, ha nem vonod vissza, és ezt nem mondtad el az illetőnek, hogy hazudtál. Szóval nem hőbörögni kell, nem tüntetni, forradalmat, háborút csinálni, hanem egyszerűen be kell mindent küldened a magodba, még akkor is, ha nem tudod hol a magod, vagy mit értsél magod alatt. Ne félj, a szikrád pontosan tudja, mi a mag, tehát megteszi.
  Még a deviza hitelesek is ezzel helyre tudják tenni az életüket, mert minden deviza hitellel kapcsolatos élményüket, érzelmeiket küldjék be a magba. addig küldjék be ezen élményeket, amik valamilyen rossz érzelem maradt bennük. Ezt úgy tegyék meg, hogy a piramisban aki ebben a deviza hiteles ügyben benne van, mindenki átélje, tehát megkapja a magból amit beküldtél, tehát még az is, aki kitalálta, és megszervezte ezt az egész deviza hiteles dolgot. képzelhetitek, ha több ezer ember beküldi, akkor mit fognak átélni ezen emberek, és csak úgy menekülnek meg tőle, ha kijavítják a károkozásukat, legyen az képviselő, miniszter, államfő, miniszterelnök, mert mindenki sáros ebben, mert azzal is kapcsolódik ehhez, az ügyhöz, hogy megtehette volna, de nem oldotta meg.
  a lényeg, hogy bármi problémád van, küld be a magba.
  Ha te kapod meg azt amiben sáros vagy, akkor kérd meg a magod, segítsen, mit kell ahhoz tenned, hogy ne legyen károkozás, és akkor tedd meg, és így megszabadulsz attól, hogy rád hasson, az amit másnak szántál. ekkor születnek meg azon határozatok, amikkel helyre áll a rend. Ha ezt valaki el akarja téríteni, szintén hatni fog rá minden, mert a magján keresztül ő is megkapja a károkozást, és így neki is szembe kell néznie a problémával.
  A lényeg, hogy mindenképp megoldódik, a probléma, ha nem akarnak szenvedni azok, akik sárosak lettek. addig húzzák, míg a szenvedés elviselhetetlen nem lesz.
  Így fognak megszűnni a politikusok, pártok, stb, és így alakul át az egész társadalom, mert a lim-lomból fog kifejlődni valami új.
  Mint látod, ezzel lehet elérni, hogy mindenki rendbe rakja magát. Tehát hatással tudsz lenni másokra, pont azzal, hogy ami nem a tiéd, azt visszaküldöd, és nem tartod meg.
  Ha nem a magodba küldöd be ami veled történik, akkor előfordul, hogy a károkozás több kört is megtesz, tehát kikerülitek addig míg lehetőségetek van, mert oda vissza köztetek folyik, tehát egymásnak dobáljátok a labdát, míg egyikőtök el fogja szenvedni. A mag esetében nem lehet visszadobni a labdát, a károkozást, vagy épp a szeretetet.
  Ilyen egyszerű a megoldás, és még gondolkodni sem kell, sőt ha gondolkodsz, elrontod az egészet, mert elkezdesz képzelegni, képzelődni, tehát az elméd által gyártott gondolatokra figyelni.
  Ha nem hiszed járj utána.
  ui: Tedd meg minden olyan felháborodással, amit itt a cikkben leírtál, és hamar túl lépsz rajta, és nem fog problémát okozni neked.

 2. Abban téved Péter, mert van olyan számítógép, amely a társadalmi folyamatokat is képes előre jelezni, és elmondani, mit kell ehhez tenni. addig míg az elmédre, a gondolataidra figyelsz, a program hibátlanul működik. Simán ki lehet számítani, mit fogsz lépni adott helyzetben, akár több évre előre is. Ezért gyűjtik rólad az összes információt, amit elérnek, és csinálnak rólad jellemrajzot. Azt is meg tudják rólad mondani, mikor lehet téged átverni, és elszedni minden vagyonod. Szóval egy társadalomra is igaz, és tudják mikor lehet olyan törvényeket hozni, amivel rabságban tarthatnak még jobban. Akkor kezd felborulni a bili, mikor nem az elméd gondolataira figyelsz, hanem magadra figyelsz, és a szeretet kezd nálad a fontos lenni, tehát elkezdesz szeretni. Az eléd gondolatai, csökkentik a fényed, míg ha magadra figyelsz,növekszik a fényed, tehát nem tudnak átverni, különböző trükkökkel, mert észreveszed. Egy tüntetést is mg lehet szervezni, és mindig azok vesznek részt egy tüntetésen, akik még be vannak oltva, tehát nem magukra figyelnek. Ha megnézed, a legtöbb tüntető, valamilyen más náció tagja, és akármilyen furcsa, a zsidók lettek kivezényelve. több millió zsidóból könnyen ki lehet akár 10 %-ukat is kivezényelni, főleg ha azok a föld alá vannak elrejtve. Nem véletlenül titkolják, hogy a kárpát medencében vannak föld alatti barlangok, ráadásul ezek nagyon régen lettek kialakítva lakó épületekkel együtt. Ezen barlangokban több millió embert lehet elszállásolni. Minden kijáratot, szekuriti ellenőriz, akik tulajdonosai mind Izraeliek. De nem is ez a lényeg, mert ennek nincs jelentősége, szóval nem kell megijedni. Mindenki, aki nem vendégként megy az ott élő közösség területére, az meghalni megy oda. Ezt lehet késleltetni, és ekkor kezdik az őslakosokat kipusztítani, de a végeredmény, akkor is az lesz, hogy a hódítók, minden esetben elpusztulnak, és az eredeti őslakosok fognak elszaporodni újból. Ez nagyon régi dolog, és akár galaxis szinten, akár bolygó szinten, de népszinten is így van. Mindenképpen, aki titokban van egy területen, az meghalni ment oda. Lásd a nyugat európában lévő bevándorlókat, akiket szintén leraktak a föld alá. Nyugat Európában csináltak néhány millió fő részére, föld alatti szálláshelyeket, ahol akár több évig is túl lehet élni. ezek olyan építmények, amelyek atom biztosak, teljesen önellátó rendszerük van, persze, hadi anyaggal, még repülőkkel, tankokkal és helikopterekkel is el vannak látva. Tehát fel lehet mindenkit fegyverezni. Ezen létesítmények össze vannak kötve földalatti vasúttal is. Ilyenekről kevesen tudnak, hogy módszeres népirtásra készülnek mindazon országokban ahol migráció van, de mint mondtam nem lényeges. Ha ezek még is megvalósulnak, akik ebben részt vettek, azok nem tudnak elmenekülni, és törlésben részesülnek. Ha nem valósul meg, mindenki megy vissza az országába, ahol a népe él. Azon múlik, ki mikor kezdi el a szeretet gyakorlását, a szeretet tere kialakítását. Ha ez beindul, hamar vége lesz ennek a hülyeségnek, ami itt van Szófia földanyán. Sok embernek nem mondok újat, akik egy kicsit is tájékozódnak, így semmi nem titok. Már semmi nem titok, mert mindenről lehet tudni, és lehet beszélni is róla. Most már tudod, hogy lehet mostanában összecsődíteni ennyi embert egy tüntetésre. elhiheted egyetlen magyart nem érdekel már egyetlen tüntetés sem, sőt az sem, mit csinál a kormány, vagy bárki az országban. elmondtam miért nem érdekes. Az, hogy erről beszélek, csak azért, teszem, hogy nem kell félni, minden megoldódik, mikor a magyarok elkezdenek szeretni, vagyis mindent beküldeni a magjukba. Erről senki nem tud semmit, mert nem lehet leellenőrizni semmilyen kütyűvel, programmal, sem kamerával. Nincs rá semmilyen titkosszolgálati módszer. Később ezek a kütyük, mobiltelefonok is el lesznek dobva, mert nem érnek valójában semmit, pedig most olyan nagyra tartják sokan.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL