ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

A tudatalatti tízparancsolata – Balogh Béla (KÖTELEZŐ)

by / szerda, 28 december 2011 / Published in Balogh Béla, Egyén és önismeret, Jegyzetek, News
a_tudatalatti_tizparancs-208x300

A változás a világban mindig önmagunknál kezdődik. Hogyan akarnánk megváltoztatni a világot, ha önmagunkat sem vagyunk képesek? Önmagunk változtatásához az önismeret egyre mélyebb rétegein át vezet az út. És annak az útnak nagyon nehéz a végére érni. Mert ki mondhatja el magáról teljes bizonyossággal, hogy tökéletesen ismeri önmagát?

E megismerés útjára talán 1996-ban léptem, 25 évesen. Akkor egy magánéleti válság irányított arra, hogy megismerjem az okokat, okozatokat. Hogy az esetleges hibákat ne mindig kívül, hanem belül is kezdjem kutatni. Anno Müller Péterrel kezdődött, “Benső mosoly” című könyve szép lassan megváltoztatta a gondolkodásomat. Azután még vagy tucatnyi könyv terelgetett ezen az úton. Balogh Béla Végső valóság című könyve és A tudatalatti tízparancsolata újabb mérföldkövek voltak.

A két könyv világosan és egyértelműen ad választ rengeteg kérdésre a világ, és benne a mi működésünkkel kapcsolatban, különös tekintettel a tudatalattinkra. Valamint a tudatalatti befolyására mindennapjainkra. Jómagam 2008-tól rendszeresen hallgattam a CD-n található meditációs anyagot. MP3-formátumban áttöltöttem a telefonomra, és elalvás előtt-közben-után majdnem minden este az szólt. Mostanában ritkábban. Ez a meditációs folyamat is sokat változtatott az életemen. 2010-2011 táján jött egy ötletem, és az úgynevezett tízparancsolatot testre szabtam, azaz néhány ponton átírtam, és olyan mondatokat tettem bele, amelyek speciálisan rám vonatkoznak. Ezt diktafon segítségével rögzítettem, tettem alá egy hasonló meditációs zenét, és máris készen lett a saját tízparancsolatom. Azóta vegyesen hallgatom Balogh Béláéval. Az alábbi videók az eredetit tartalmazzák.

Aki szeretne változást az életében, érdemes a tudatalatti programjait is felülvizsgáltatni, felülírni – ez egy jó értelemben vett agymosás, amely kiszűrheti belőlünk a rossz programokat, jókra cserélve. Szeretettel ajánlom mindenkinek!

(Mivel a videók linkjeit más által feltöltött csatornáról illesztem be, és az illető esetleg törölné a videókat, én arról nem értesülök – ha ilyen történne, kérem a kedves látogatót, jelezze nekem! Köszönöm!)

A meditációs hanganyag egyben:

A meditációs hanganyag 10 külön részben:

Share and Enjoy

3 Responses to “A tudatalatti tízparancsolata – Balogh Béla (KÖTELEZŐ)”

  1. lörincz Károlyné véleménye:

    Nagyon szépen köszönöm ez a 10- parancsolat szent nekem , napi 1-2.szer meg hallgatom és jó is a napom NINCS IS SZEBB – JOBB ENNÉL.

  2. Drankovics Csabáné véleménye:

    Hihetetlenül megfogott ez a gyönyörű igazság és örülök hogy van menekülés ebből a pokoli anyagias mindennapokból. Elég ha magunkba szálunk és az Önök szavaira gondolva erősítjük a lelkünket. Köszönöm.

  3. Engem is megnyugtat .Többet ér mint 2 db nyugtató.Tökéletesen megnyugszom,és erőt ad mindig a dolgaim intézéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL