ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

A Titok nem titok, avagy a vonzás törvénye

by / csütörtök, 14 augusztus 2014 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Egyén és önismeret, Jegyzetek, News

A Titok, ami nem titok…. Jó pár éve lázasan kutattam, az akkor még csak angolul létező anyag után. Hihetetlen gyorsasággal vonzottam magamhoz, mert éreztem, hogy valami nagyszerű üzenetet tartogathat. (Működött az intuícióm, ami igencsak nagy jelentőséget kap, remélhetőleg majd az írásom végére!) Ültem, néztem, újra és újra. Lázas vigyor volt a fejemen, mint aki megnyerte a főnyereményt. Azonnal gyakorolni kezdtem és kisebb nagyobb sikereket el is értem. Aztán volt, hogy megrekedtem, nem értettem az okokat, ezért nyomozni kezdtem, hogy mitől működik valakinél evidens módon, más pedig miért vall kudarcot állandóan.

Egy pár évvel korábban gyógyíthatatlannak diagnosztizált, rettegésre okot adó betegségemet sikerült a módszerrel (akkor még csak ösztönösen) olyan keretek közé terelni, hogy mára tünetmentesnek mondhatom magam. Volt egy év, amikor kedvtelésből, tesztelésből megnyertem mindent, amit lehetett – mosógépet, mikrót, hajókirándulást, repülőjegyeket, bögréket, törölközőt, pólókat… Aztán a tanult módszerrel igyekeztem a romokban heverő magánéletemet rendbe szedni és nagyon gyorsan, sikeresen (pontosabban, ahogy anno megfogalmaztam a vágyamat) vonzottam az életembe egy számomra ideális társat. Rá kellett jönnöm, hogy sokszor hiába határoztam el, hogy mi és hogy alakuljon, valahogy nem egészen így működött. Nem volt kedvem a belvárosban lakni ezer ok miatt, kértem az Univerzumot, Sorsot, Istent, hogy adjon nekem egy kertes házat, mert teraszra, növényekre vágyom, elég az aszfaltozott, kutyakakis belvárosból. Na persze ezt hiába is próbáltam volna keretek közé szorítani, hogy pontosan hogyan is történjen, mert fogalmam sem volt az elérési útvonalról – és talán itt csináltam jól. Sokat gondoltam rá, dédelgettem a vágyam, megéltem, szerettem a történetet. Aztán valahonnan jött az ihlet (máig nem tudom, hogy kinek a fejéből pattant ki és milyen intuíció hajtott pont arra, ahol a megoldás volt), kiadtuk a belvárosi lakást és abból a pénzből zöldövezetbe költöztünk, egy bérelt lakásba, ráadásul néhány nap leforgása alatt. Nem lett kertes házunk? Nem a sajátunk? Na és?! Meleg falai megölelnek, vigyáznak ránk és igazi otthont biztosítanak számunkra.

Aztán persze ott az érem másik oldala, amikor minden hiedelmem azt igazolta, hogy szolgalelkű vagyok és félős, akkor hagytam, hogy olyan emberekkel dolgozzak, akik egész nap romboltak és megkérdőjeleztek mindent, amiben hittem, amiért lelkesedni tudtam. Egy ilyen alacsony rezgéssel, félelmek között, fáradtan és reményvesztetten csak hozzá hasonlót lehetett bevonzani: újabb betegségeket, tartós letörtséget, ami lustaságot generált, növekvő rendetlenséget magam körül, stresszt, egy idegen arcot a tükörben, szürke bőrt, ráncokat, szomorú szemeket, lelapuló hajat, fogyatkozó anyagi tartalékot, egy év alatt 2 lopás, rengeteg emlékem és értékem elvesztését. Talán ismerős a helyzet.

Az egész teremtésnek, vonzásnak nagyon fontos “részlete”, hogy ne akarjuk mi megmondani, hogy hogyan is valósuljon meg, milyen módon közelítsen felénk és milyen részletek illeszkedjenek, hogy összeálljon a nagy egész. Nem! Az Univerzum csodálatos rendszere teszi a dolgát, működik az, csak épp nincs humorérzéke (van pont, hogy van), pontosan azt fogjuk kapni, amit megrendeltünk magunknak… maximum fikarcnyi tudatosságunk sincs arra, hogy ez mind a mi művünk önmagunk számára.

Visszatérve az írásom címére, akkor miért is gondolom, hogy nem lehet tartósan működtetni a vonzás törvényét…. belátom, hogy ez így csúsztatás. Lehet azt, csak nagyon “macerás” jól. Ugyanis nem működik a vonzás törvénye a rezgés törvénye nélkül. Pontosabban! A vonzás törvénye mindig működik az életünkben, de épp a rezgés törvényének alapjai szerint (számunkra) jól vagy rosszul. Képzeljétek csak el, hogy eldöntitek, hogy a vonzás hatalmára építve megváltoztatjátok az életeteket.

Tudjátok a lépéseket:

1. Kérj valamit, amire igazán vágysz, őszintén, szívből. – KÉRJ!

2. Éld át, érezd, képzeld, mintha már a Tied lenne, benne lennél, átélnéd. – HIGGY!

3. Légy képes elhinni, hogy megkaptad, tudj elfogadni. – FOGADD EL!

Ezeket mind tudjuk, álmunkban is fújjuk az elméletet… és olykor mégis elakadunk. Talán Ti is rájöttetek a kerékkötőjére, nem árulok el ezzel akkora titkot: ha alacsonyan rezgünk, ha rossz lelkiállapotban vagyunk, ha reményvesztetten szemléljük saját magunkat és önmagunkon keresztül az egész világot… akkor minden bennünket tükröz vissza és az alacsony rezgés képtelenné tesz bennünket a JÓ DOLGOK VONZÁSÁRA. Tökéletesen működik a vonzás törvénye, csak éppen elképesztően rossz, negatív eseményeket, élethelyzeteket, személyeket vonzunk ez életünkbe. Pillanatnyi jó kedvünk, magas rezgésünk, jó hangulatunk elég alap, hogy beinduljon a “jó” vonzás törvénye és megteremtsünk számunkra fontos “apróságokat”. Ez a rövid távú siker titka, de ez csak akkor tud TARTÓS sikert adni, ha tartósan magas a rezgésünk.

Na és akkor itt érkeztünk meg a lényeges részhez:

Nincs mese, ülj le, csendesedj el, légy szemlélődő, nyitott, figyelj befelé, halld meg önmagad – mitől vagy Te tartósan jó állapotban, mitől magas a rezgésed? Nincs két egyforma történet, mindenkinek magának kell megtalálnia, hogy mitől kerül TARTÓSAN jó állapotba, mi kell ahhoz, hogy kordába tartsa ingadozásait és kellő tudatossággal szemlélje a körülötte zajló történéseket. Hát ez a munka benne! Egyszerűen meg kell ismernünk a saját határainkat, azokat a kereteket, amelyeket mi állítottunk magunknak a hiedelmeink miatt. Romboljuk le, lépjük át, menjünk ellene, teszteljünk, fordítsunk a nézőpontjainkon, figyeljük az intuíciónkat és hagyatkozzunk rá, játsszunk és vegyük észre, hogy minden, MINDEN csak visszatükröz bennünket.

Mára eljutottam arra a szintre, hogy azonnal vagy aránylag gyorsan észreveszem, ha beindult a negatív teremtésem. Ha “szerencsém” van, akkor pillanatok alatt meglátom, ha nem, akkor keményen gyötrődöm egy ideig… Ilyenkor megvizsgálom, hogy milyen szinten van a rezgésem, milyen valós és leginkább vélt okok miatt ment le az a bokámig. Alkalmazni kezdem saját megoldásaimat, amelyektől újra olyan állapotba kerülök, hogy tartósan egy jó áramlatba kerüljek, amikor ismét a saját élet-ösvényemen haladok. Ha pedig visszataláltam a “sávomba”, akkor hihetetlen gyorsasággal száguld felém mindaz, amit szeretettel, hálával és örömmel szeretnék bevonzani az életembe.

Nálam így működik. Lehet, hogy Nálad is. Próbáld ki!

Hegedüs Erika

Forrás: http://tobbvagy.hu/mitol-nem-mukodik-tartosan-a-vonzas-torvenye/

Share and Enjoy

4 Responses to “A Titok nem titok, avagy a vonzás törvénye”

 1. De pont a TV2-ben ??? És pont 2 egocentrikus és vezérelt emberrel??? Mit érthetnének ők meg a ful egós elméjükkel az egón túli tudatosságról…..
  Amikor bármilyen TV-ben (a manipuáció, és az egós életünk bölcsőjében)elkezdenek ilyen témáról beszélgetni, akkor futva menekülök.
  Csak és kizárólag marketing lehet a háttérbe semmi egyéb!
  Nekem nagyon komolytalan a dolog!!Mint amikor az elhízott, nagyhasú természetgyógyász beszél a táplálkozás és a mozgás fontosságáról!!

 2. Nem lehet mindig vigyorogni. Ha valaki tud folyamatosan vigyorogni, akkor Ő már nem is ember. Ha átéled a rosszat, akkor át fogod élni a jót, és fordítva. Nevezheted ezt vonzás törvényének, vagy bárminek, és majd rájössz, hogy egy duális univerzumban van jó, és van rossz, ha már szétszedted az egyet. Ha nem szeded szét az egyet, nem tudsz egy duális univerzumba megszületni. Ha meg mindent összeraktál, akkor nem tudsz tovább ebben az univerzumban létezni, és meghalsz. Van olyan is, mikor a tested alakítod át, mikor magasabb univerzumba lépsz.
  Lehet elméleteket gyártani, lehet szép szabályokat alkotni, és még működni is fog egy darabig, sőt meg is tudod magyarázni, mi miért működött úgy az életedben, ahogy működött, sőt azt is meg tudod magyarázni magadnak, miért nem működött. A természet pont azért vicces, mert ahogy csinálod, úgy fog működni. Ha vonzást csinálsz, akkor azt vonzod be, amit épp csinálsz, de az is érdekes, hogy a negatív részét is bevonzod ugyan akkor, és át is éled, mert szétválasztás van ebben az univerzumban. Hogy mikor éled át a számodra jót, és mikor éled át a számodra rosszat, csak attól függ, hogy tudod beilleszteni a folyamatokba.
  Nagy butaság, ha anyagi dolgokat vonzasz be magadnak, mert a nevetést követi a sírás, és utána újra a nevetés, majd a sírás. Ráadásul, amit csináltál magadnak, az addig tart, míg le nem állítod, mert tudat alatt folyamatosan generálod magadnak a hülyeségeket, akár jónak, akár rossznak éled is meg.
  Ha meghatározod valamilyen formában, mit is szeretnél, azt csak úgy tudod megcsinálni, ha meg van benned az ellentettje is. Amikor megszületsz, akkor tudod mikor halsz meg, csak épp elfelejted, eltakarod magad elöl, mert nem lenne érdekes az élet, ha tudnál mindent előre.
  Egyszer már írtam a vágyról. A vágynak egyik jellemzője, hogy nem szükséges, hogy megtörténjen, de az energiádat oda kell adni, amire vágyol. A vágy ha megvalósul, akkor érdekes módon csináltál még valamit, hogy az rád hasson. Legtöbbször amikor a vágy tárgya megérkezik, akkor nem akkor jön, amikor te szeretnéd, és így akár egy nagy gazdagság is lehet akkora teher, hogy még bele is rokkansz, de egy másik élethelyzetben koldusként, piszkosan is boldog életet élsz.
  Az egyik előző írásomban leírtam ennek energetikai magyarázatát is, de az is erről szólt, és nem külön törvényről.
  Ha ezen túllépsz, biztosan vagy az al-, vagy a felvilágba juszt, attól függően mit csináltál az életedben, és hová akarsz menni, mert az szerint csinálod az életed,
  Azt nem mondom, hogy amit mondok, az nem magyarázat, mert e magyarázaton is felül lehet kerülni, de aki még vonzás, és rezgés törvényében él, annak erről szoktam beszélni, hátha rájön valamire.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL