ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

A Teremtés

by / szerda, 29 november 2017 / Published in Anasztázia, Család és közösségek, Élelemtermelés, Jegyzetek, News
anastasia

Anasztázia hatása Oroszországban – Vlagyimir Megre könyvsorozata megváltoztatja Oroszországot és az egész világot. Oroszországban már több, mint 200 ilyen település van.

Share and Enjoy

One Response to “A Teremtés”

 1. Üdv mindenkinek!
  Előre bocsátom, hogy nem olvastam a könyvet, csak ahhoz tudok hozzászólni, amit itt olvastam / hallottam.
  -Teljes mértékben egyet tudok érteni Richard Feynman fenti gondolataival!
  Ugyanakkor szeretném hozzátenni, hogy a hitnek, teóriáknak , vallásoknak is fejlődniük kell! Nem lehet egy hitről sem kijelenteni, hogy az az egyetlen igaz hit! Mi az hogy hit? A hit valamilyen elképzelés, teória olyan dolgokról, amit nem tudunk bizonyítani, ám mégis igaznak gondolunk .Ezzel még nincs is semmi baj, csak arra kell figyelni, hogy pozitív irányba mutasson :)… Mégis az ismereteink bővülésével és az egyéni tudatossági szintel is arányosan változnia kellene, ám ez legtöbbünknél mégsem így van!
  Például elfogadjuk, hogy Isten 6 nap alatt teremtette a világot, holott ezt az időmérést senki nem figyelhette meg. Valójában ez már nem hihető és senki nem is gondolja komolyan, ha kicsit is belegondol… Én pl. úgy gondolom, hogy a teremtés egy folyamat, mely ma is tart, vagyis egy végtelen átalakulási folyamat..(Bizonyítható, hogy sokezer évvel ezelőtt nem így nézett ki az ember, mint ma! )

  -Szerintem fontos hogy mit hiszünk, ám az is fontos, hogy ezt ne kényszerítsük senkire, és hogy ne legyen “bebetonozva” mert egyik hit sem igaz, az igazságot még egyszerű dolgoknál is nehéz megfogni, hisz minden nézőpontból más lehet! A hit is egy evoluciós fejlődés mentén kell hogy haladjon, hiszen ez is fontos része annak, hogy a jó irányt tudjuk választani a jelenlegi világunkal, a természettel öszhangban….
  Szép napot!
  Laci

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL