ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

A társadalom felébredése az agóniából – Varga Csaba

vargacsaba-150x1501

Varga Csaba iker-könyvei “A társadalom felébredése az agóniából” és a “Tanítások a Magasságostól” nemrégiben láttak napvilágot. Az egyik könyv az embert vesztő társadalom, a másik könyv a lelket vesztő ember belső agóniáját mutatja meg, hogy aztán az első könyv a felébredő társadalom lelkének visszaszerzését, s a másik könyv pedig a megvilágosodó ember tudatosságának teremtését ajánlja. Mind a két könyv a kollektív és személyes tudat emeléséről és a szeretet egyéni és közösségi kiterjesztéséről szól.

Varga Csaba A társadalom felébredése az agóniából című könyve  felháborító és ugyanakkor életkedvet adó könyv. A jelenlegi globális, nemzeti és lokális társadalmak szinte minden fontos drámáját elemzi, s evvel párhuzamosan igyekszik kilépni az elmúlt kétszáz év társadalmi és szellemi dogmáiból. A jelenlegi világ- és tudatváltás alapkérdése az, hogy a változás-görgeteg elkerülhetetlen romlásokat, pusztulásokat hoz, vagy a megtisztulás után új jövőkép valósul meg a Földön, mert a mindent átszabó, újjáteremtő változás után a Szeretet Korszaka kezdődik. A kilépés gyönyörűséges kapu a hazugság és illúzió nélkül jövőhöz. A világ megértése és megszeretése visz el minket a belső és külső egyensúlyhoz. És van még esély megmenteni magadat, családot, s még sokan másokat is.

A Tanítások a Magasságostól című könyv tiszta, összefüggő tudatos szeretet-tanítás és szeretettel teli tudatosság-növelés. Az esszék egyszerre segítik az ősi, spirituális bölcsességek megértését és a nem ego vezérelt, öröm-központú, boldog élet gyakorlását. A tanítások célja az Új Felelősség felébresztése. A mai ember belső világa is végletes krízisekkel viaskodik. Sokan érzik úgy, hogy közel van a megméretés, s reménykednek abban, hogy jöhet még a tudatváltó megmaradás. A gyakran költői stílusú tanulmányok bizakodva jelzik, hogy még mindenki választhatja a felelősséget. Önmagáért és szeretett világáért. Az esszék bátorító titka és szépsége, hogy a lehetséges felelősségvállalás elveit, módszereit, s az ehhez szükséges, már elérhető, régi és új tanításokat közvetíti. Bolygónk megmentése érdekében indult globális-lokális világ- és tudatváltások programja már készül, amihez a két könyv szellemi és gyakorlati ösztönzést szeretne adni. Ülj a csendben, és olvasd ezeket az esszéket. Boldog leszel, ha mersz boldog lenni. Ha vállalod a tökéletes, odaadó, feltétel nélküli szeretet önzetlen gyakorlását.

A könyvek megrendelhetők kiadóknál és a vargacsaba@vargacsaba.hu e-mail címen

Share and Enjoy

One Response to “A társadalom felébredése az agóniából – Varga Csaba”

  1. A történelem ismétli önmagát? Amíg a leckét meg nem tanuljuk, és a kérdésekre nem a megfelelő választ adjuk, valószínűleg:
    http://komlomedia.wordpress.com/2011/12/23/valsag-vagy-lehetoseg/

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL