ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

A szavak ereje

by / szerda, 08 április 2015 / Published in Egyén és önismeret, Jegyzetek, News
white-light-spirit-wolf.jpg

Az előadás egyik legfontosabb üzenete szerint nem csupán az a fontos, hogy mit, hanem az is, hogyan mondunk. Sokan elfelejtünk jól, kreatívan, játékosan beszélni, pedig a magyar nyelvre jellemző, képszerű és ezáltal rendkívül kifejező metaforák használatát mindannyian, mindennap gyakoroljuk.

Dr. Németh Zoltán a hazai előadói kultúra fejlesztésének megszállottja. 5 éve írja a témában szakmai blogját (drprezi.com), alapító elnöke az első magyar nyelvű ToastMaster Klubnak (Pestbeszéd Retorika Klub) és évek óta előadói felkészítője több TEDx rendezvénynek. A fentiek mellett felsővezetők szakmai felkészítője beszédhelyzetekben és multinacionális vállalatok prezentációs trénere. Zoltán hisz benne, hogy bárki megtanulhat úgy beszélni, mint Martin Luther King, Steve Jobs v. bárki, aki példakép.

Amennyiben fontosnak tartod oldalunk létét, és módodban áll, megköszönöm, ha támogatod munkámat havonta egy liter tej árának megfelelő, vagy tetszőleges összeggel. Erre az alábbi oldalon van lehetőséged: http://emberiseg.hu/emberiseg/featured-articles-2/ Köszönettel!

Share and Enjoy

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL