ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

A Saul-összeesküvés-elmélet

saul

„Nem azzal kerülsz bajba, amit nem tudsz. Hanem azzal, amit biztosan tudsz, de nem úgy van.” (Mark Twain)

 

Úgy mondani véleményt valamiről, hogy nem ismered az adott dolgot, veszélyes. Mark Twain ezt frappánsan fogalmazta meg, azért is választottam ezt a idézetet. Rögtön az elején előrebocsájtom: nem láttam – még – a Saul fiát, de jelen írásom nem is magáról a filmről szól, inkább a jelenségről, aminek a része.

Hosszú évtizedek óta érdekel, mi a baja a többi nemzetnek a zsidósággal. Ebben csak annyira vagyok érintett magyarként, hogy már néhány alkalommal nekem is szembesülnöm kellett furcsa szélsőségekkel. Az elmúlt években, amióta az Emberiseg.hu oldalt kitaláltam és szerkesztem, már számtalanszor voltam fasiszta, kommunista, vagy épp ellenkezőleg: zsidó-bérenc vagy a háttérhatalom embere. Már minden voltam – mások szemében. Pusztán azért, mert véleményemmel kiálltam emellett vagy amellett. Lényegtelen. Egyrészt úgysem szerethet mindenki, másrészt az ember önmaga elvárásainak feleljen meg, ne másokéinak.

2016 februárban Izraelben jártam – ennek több oka is volt: egyrészt munka miatt, másrészt kikapcsolódni egy kicsit, és nem utolsó sorban azért, hátha kicsit kiderül valami a titokból: mi a baj a zsidókkal? Leszögezem: nem lettem okosabb, nem kerültem közelebb a válaszhoz.

Ez a cikk sokak szemében úgy fog tűnni, hogy antiszemita. Pedig nem az. Isten látja lelkemet, nem gyűlölök senkit: sem muszlimot, sem oroszt, sem románt, sem cigányt, sem zsidót. Nincsenek beskatulyázható nemzetek vagy népcsoportok, akik ilyenek vagy olyanok. Emberek vannak, akik tesznek ilyen meg olyan dolgokat. Hol jót, hol rosszat.

Izrael egy olyan ország, amelyik több száz kilómétereken keresztül, a sivatag közepén 3 méter magas szögesdrót kerítéssel van körülvéve. Nincs átjárás. Az ország lakói kvázi bezárva élnek saját „börtönükben”. Nem mosolyognak a szomszédokra, nem haverkodnak velük.

Az országot a második világháború után erőszakkal és mesterségesen hozták létre, ami valakiknek jó, valakiknek nem jó, de tény, hogy létezése óta legalább annyian szeretnék pusztulni látni, mint amennyien virágozni.

Többezer éves múltja van annak, hogy a történelem során időről időre voltak zsidó-üldözések, pogromok, népirtások. Ez amúgy a 22-es csapdája: mondhatni, azért üldözik rendszeresen a zsidóságot, mert olyanok, amilyenek. De fordítva is igaz: azért ilyenek, amilyenek, mert rendszeresen üldözik őket, tehát nincs más választásuk, ha életben akarnak maradni. Öngerjesztő folyamat, amiben nehéz megállapítani, hogy melyik volt előbb: az üldözés vagy a milyenség.

Ezt a két tényt, vagyis a zsidóüldözés több ezer éves meglétét, és az erőszakosan létrehozott Izrael állam meglétét tisztáznom kellett mindenképpen, mert ezek nélkül nem lenne érthető, hogy mit akarok. Hogy a Saul fia filmművészeti szempontból értékes-e vagy sem, nem tudom. Majd a közönség eldönti. Én, ha megnézek egy bármilyen filmet, akkor az vagy tetszik, vagy nem. Nincs elemezgetés, nincs vesézgetés, nincsenek felesleges körök.

Nem véletlenül írtam azt, hogy majd a közönség eldönti, mert a szakma már sok helyen döntött: eddig 50 különböző díjat nyert a film. Nem ismerem a szakma valamennyi szereplőjét, akik döntenek – de mindegy is, hiszen nem attól fog tetszeni nekem bármi is – vagy nem tetszeni -, mert valakiknek ez vagy az a véleménye az adott dologról.

Eszembe jut két másik film, amelyek szintén Oscar-díjasok lettek: Szabó István Mephisto-ja a nyolcvanas évek elején, vagy Spielberg Schindler listája 1993-ban. Mindkettő témája a fasizmus és a zsidóság üldözése volt.

Ha mindehhez hozzávesszük a kötelező Holocaust-emléknapot, vagy azt, hogy ma már bűncselekmény a Holocaust-tagadás, akkor a háttérben kirajzolódik egy másfajta nézőpont, amely már nem arról szól, hogy a Saul fia jó film-e vagy sem, hanem annál sokkal többről.

Van a világon egy rendszeresen üldöztetéseknek kitett nemzet, amely már többször megjárta a poklot, többször sodródott a kipusztítás szélére, amelynek amolyan végső menedékként erőszakkal létrehoztak egy katonaállamot, Izraelt. És amelyik minden eszközzel törekszik arra, hogy sakkban tartsa a világ lelkiismeretét rájuk vonatkozóan. Időről időre fenyegetően emeli fel képzeletbeli mutatóujját, s azt mondja: látjátok, mit akartatok velünk tenni!? Emlékeztetni fogunk rá titeket mindig, mindenütt, minden eszközzel.

Mindezek fényében nem véletlen, hogy a Saul fia diadalútja megkezdésekor nem az volt az első gondolatom, hogy ez biztosan egy jó film, hanem egészen más: ismét megdorgálják a világot – jelen esetben a film eszközével -, hogy véletlen se feledje el saját bűnösségét a zsidósággal szemben.

A második világháború pokol volt. Pokol volt az oroszoknak, a lengyeleknek is. Az utána következő időszak meg másoknak. Mint ahogy a jelen pokla Szíria, a Gaza-övezet, és a többi. Vannak kis és nagy poklok. Vannak olyan poklok, amelyekről nem születik film, s ha születik, akkor sem kap olyan háttérszelet, hogy a világon mindenütt figyeljenek rá: mondjuk egy arany szobrocska miatt.

Nem kell elfogadni azokat a gondolatokat, amiket Saul kapcsán leírtam, de abban biztos vagyok, hogy ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül. Szerintem még sokan így gondolják.

Izraelben megkérdeztem az ott élő ismerősöket, hogy szerintük mi az oka annak az évezredes gyűlöletnek, ami a világban tapasztalható a zsidósággal szemben. Mert sokkal ügyesebbek, ügyeskedőbbek, törtetőbbek másoknál. Kihasználják a lehetőségeket. Ez volt az egyik válasz. Ezt magam is megtapasztaltam vásárlás közben egy boltban. Várakoztam a sorban, hogy az előttem lévőt kiszolgálja a pultos, s mikor sorra kerültem volna, egy helyi simán elém vágott se szó se beszéd, mintha ott sem lennék. Apró, jelentéktelen affér, és nem is szeretek általánosítani. Embere válogatja, hogyan bánik a másik emberrel. Amúgy vezetni is így vezetnek – lazán bevágnak a másik elé index és egyebek nélkül. De tényleg kár lenne egy egész társadalmat megítélni ilyen apróságokból, mert tapasztaltuk az ellenkezőjét is: előzékenységet, kedvességet és udvariasságot is. Mindazonáltal kár lenne csak a zsidókra ráhúzni a fennsőbbrendűség bélyegét, hiszen a németek, angolok, franciák egy része ugyanilyen. Minden nemzetben vannak olyanok, akik azt képzelik, hogy a saját népük az első a világon, a többiek pedig le vannak… magasról. Részben ezért is tart itt az emberiség.

Mi volt a másik válasz a gyűlölet okára? Az irigység. És ebben is nagyon sok igazság van. Tudjuk, hogy a világ legerősebb és leghatékonyabb titkosszolgálata az izraeli. Tudjuk, hogy ahol zsidó származású emberek megvetik a lábukat – legyen az média, üzleti világ, bármilyen vállalkozás, filmipar, stb. – ott más nem igazán rúg labdába. Mert összezárnak, egymásnak vetett háttal védik saját érdekeiket, egymást segítik, egymást támogatják – bárkikkel szemben. Lehet, hogy egymás között ugyanolyan számítók és kegyetlenek, de külső erőkkel szemben mindig egységesek és hatékonyak. Legyen szó háborúról, üzletről, vagy bármiről.

Ha egy valamit át kellene vennie a magyarságnak tőlük, akkor az ez volna: az egységesség, összetartás. Ez maximálisan hiányzik a magyar társadalomból. Két magyar ma három pártot csinál, egymás sikerének nem örülünk, hanem el akarjuk venni a másiktól, nem azt nézzük, hogyan tudnám segíteni a másikat, hanem azt, hogy az hol éri meg nekem. Persze tisztelet a kivételnek!

Elárulok valamit: ha ebben az egy dologban előbbre lépnénk, és csak fele annyira összetartanánk, mint a zsidóság, sokkal boldogabbak lennénk, és abban is biztos vagyok, azok, akik ma gyűlölik őket, sokkal kevesebbet foglalkoznának velük.

Nagyjából ennyi.

Biztos vagyok benne, hogy a Saul fia nyomasztó, rossz kedvet csinál, és piszkálni próbálja a tudatalattim lelkiismeretét. Tehát elérte a célját – már akinél. Aki bedől ennek az újabb „te is bűnös vagy”-dózisnak.

 

Both Gábor

2016-03-01

Share and Enjoy

4 Responses to “A Saul-összeesküvés-elmélet”

 1. Te mondtad Gábor, hogy az ősök, és minden nép őse, csak megtűrte a zsidó vallásúakat, és időnként progromok, vagyis zsidó ritkítások, zsidó vallásúak megölése történt, ha nagyon elszaporodtak. Folyamatosan korlátozták a zsidó vallásúak tevékenységét. Nem lakhattak a városokban, nem alkalmazhatták őket állami hivatalokban, stb.
  Miért ez a régi gyűlölet, mert mondhatjuk, hogy gyűlölet van a zsidók ellen.
  Néhány érdekes adat. A II. világháborúban a zsidó üldözést Hitlertől, a zsidó vezetők rendelték meg. Ez már bizonyított tény. A felsőbb zsidó vezetők, pénzemberek, voltak az egész világháború, és holokauszt értelmi szerzői, és pénzelői. Ha nem pénzelték volna a Hitleri rendszert, sem II. világháború, sem holokauszt nem lett volna. Magyarországon is a zsidók vezetők szervezték meg, a németországi szállítást, de erről nagyon nem beszélnek. A Duna úgy be volt fagyva, hogy lovaskocsival jártak át a Dunán, pont akkor, mikor a zsidókat állítólag a Dunába lőtték. ha léket vágnak a Dunán, akkor sem lehet a Dunába lőni egy embert sem ilyenkor. Utána lehet nézni az akkori évkönyvekben, milyen is volt az idő akkor, és kiderül egy hazugság. Ha ismernéd a zsidók elleni progromokat, vagyis ismernéd a hátterüket, ott is mindig a zsidó vezetők voltak az előidézői a megvalósulásnak. Ezeket a zsidó vezetők szelekciónak nevezik. Csak azok élik túl e zsidó legyilkolásokat, akik meghatározott zsidó tulajdonságoknak megfelelnek. Ha ettől a meghatározott tulajdonságoktól eltér, akkor azokat engedik legyilkoltatni. Olyan ez, mint amikor az állatokat szelektáljuk, hogy csak bizonyos tulajdonságú egyedeket hagyunk meg, mint mondjuk a tehénnél a legjobb tejelőket.
  Az is igaz, hogy a zsidóknál fordul elő a legtöbb ritka betegség. Olyan betegségek, amik embereknél nem fordulnak elő, vagy csak akkor, ha az embert, főleg az áldott asszonyokat különböző anyagokkal elkezdik mérgezni. Van genetikai eltérés is az emberek, és a zsidók között. A genetika nem is annyira fontos, mint az energetikai különbség. A zsidók energetikai rendszere, egészen másmilyen, mint az embereké. Erre már azt mondják az emberek, hogy a zsidó vallásúak nem is emberek. Tehát van egy egészen másmilyen energetikájú lény, és ráadásul ezeket a lényeket speciális tenyésztésen viszik át. Nagyjából ez a helyzet. Vagyis a zsidókkal kísérleteznek. Nem az emberek azok, akik ezt a kísérletet végzik, csak az emberekkel végeztetik el időzőjelbe a piszkos munkát, a nem megfelelő zsidók irtását.
  Ez nagyon úgy tűnik, mint egy összeesküvés elmélet, és a valósága csak akkor derül ki, ha megtudjuk, hogy pontosan mi is történt a Geán az elmúlt évezredekben. Az biztos, hogy a zsidó vallásúak régen még nem éltek a Geán. Nimród királyunk után jelentek meg a zsidók, vagy jóval később, tehát ilyen energetikájú ember nem volt azelőtt. Néhány kérdést fel lehetne tenni. Miért nem ismerjük az egész világon a 3 ezer évvel előtte történteket? Történelmet az iskolákban lényegében csak kb 3 ezer évre visszamenőleg tanítanak. Az előtte történtek, meg lehet mese, amit vagy elhiszel vagy sem. Nincs semmi adat a 3000 évvel előbbi korszakról néhány töredék kivételével. Találnak olyan tárgyakat, ami sokkal régebbi, mint az alumínium golyó, ami 10 ezer éves. Ugyan az a helyzet, mint a magyaroknál. Minden irat, rovásbot, feljegyzés eltűnt, vagy elégették, pedig az őseink is írástudók voltak. Ami maradt, az csak arra való, hogy találgassunk, de ne tudjuk. Nagyon sok iratról kiderítették már, hogy hamisítvány, tehát már régóta megy a hamisítás.
  Miért torzították el az időt, vagyis miért változtatták meg az időszámítást, vagyis miért toldottak be kb 300 évet. A Turul ház azon ága, amiből királyt választottak 1000-ben kihalt. I. István nem is élt 1000-ben, és így nem alapíthatta meg a magyar államot. Akkor miért hazudnak? Milyen aljasságot akarnak egy Magyar királyra rákenni, amit nem is tett meg. Akkor mit is ünnepeltetnek a magyarokkal agusztus 20-án? Miért kellett nem csak a magyarok, de az egész világtörténelmet meghamisítani? Miért kell annyira a zsidóknak a kazár birodalom, ami soha nem is létezett. Talán ezzel a csalással akarják bizonyítani, a létezésüket, hogy elfogadja őket az emberi társadalom, vagy hogy uralkodhassanak az embereken? Hazugsággal nem megy, mert előbb utóbb minden kiderül. A Nagy Károly féle korszak, amire az EU-t építették, soha nem is létezett. Inog is a hazugság miatt az EU.
  Ezek a történelem legnagyobb meghamisítása, ami most kezd kiderülni. A magyarok számára az is érdekes, hogy nem volt szláv népesség sem. A szlávság egy beetetés, és a mostani szlávnak mondott emberek és őseik soha nem voltak szlávok. Amúgy a szlávokat akarják felhasználni, hogy a magyarok jussát megkérdőjelezzék a Kárpát medencére. Az orosz nép már tudja, hogy nem szlávok, és azt kezdik hangoztatni, hogy az őseik is skíták voltak.
  Van még sok kérdés, de miért akarják a zsidók, és itt főleg a kazárnak mondott zsidókra gondolok, tehát miért akarják annyira bizonyítani, hogy ők már régóta az emberi fajhoz tartoznak, és valamikor egy emberi nép volt? A baj, hogy erre semmilyen régészeti, sem írásos lelet nincs. Keresnek nagyon, de mindig HUN leletekre, az őseink leleteire bukkannak.
  A zsidó vallásúak soha nem ismernék el, hogy Nimród, vagy fiai, Napos, és Pálos volt a királyuk.
  Azt mondod Gábor, hogy “Van a világon egy rendszeresen üldöztetéseknek kitett nemzet,”
  A zsidók nem nemzet, és nem is nép. A zsidó egy vallás. Ezt nem magam mondom, hanem a zsidók. Ha nemzet, vagyis nép lenne, akkor Magyarországon kisebbség lenne, de soha nem lettek bejegyezve kisebbségnek, csak vallásnak. Amikor be akarták jegyezni kisebbségnek, a zsidók, főleg a rabbik tiltakoztak a legjobban ez ellen.
  Nép nem is lehetne, mert a magyarban a nép ugyan azt jelenti, mint a nap. A zsidók soha nem fogadják el, hogy ők a nap gyermekei.
  A zsidó állam, vagyis Izrael létrehozása, csak azért kellett, és a múltjuk bizonyítéka is azért kell nekik, hogy uralkodhassanak az emberek felett. Mindent ezért tesznek. Ez a program van bekódolva a zsidóknak. Be vannak etetve elég rendesen, sokkal jobban, mint az emberek. A zsidó szelektálás, tenyésztés is ezért történik. Az volt a terv, hogy lesz egy újabb világháború, és ott megint szelektálták volna a zsidókat, és végül az emberek fejére ráültették volna. Közbe jött néhány olyan esemény, ami miatt ez nem fog megtörténni. Akik a zsidókkal kísérleteztek, azokat elzavarták nem csak a Geáról, de még a naprendszerből is.
  Most az a kérdés, hogy mi is lesz a zsidókkal. Sokan teljesen ki akarják irtani a zsidókat.
  Sajnos, vagy szerencsére, nem így fog történni, ki, hogy ítéli meg. Helyre kell rakni a zsidóknak is magukat, tehát a beültetett programon, programokon felül kell emelkedniük, és akkor érdekes dolgok fognak kiderülni. Az biztos, hogy meg fog változni a zsidók energetikai rendszere, és a torzítások megszűnnek az energetikai rendszerükben. Ekkor fog kiderülni, hogy tényleg nincs zsidó nép, tehát nincs zsidó nemzet sem.
  Már sokszor leírtam, hogy amiben benne van a holo, az biztos, hogy torzítva van, vagyis nem az igazságot mondják el.
  A holokausztban meg benne van a holo. Erről többet nem érdemes beszélni. A törvény, meg nem érdekel, mert az a lényeg, hogy elérjem, hogy egy embernek, egy lénynek se ártsak. Háborúzni meg csak az tud, akinek van ellenfele. Mivel magam kiléptem a háború, és béke köréből, kórból, és aki kilép, az a rendet tudja csak csinálni. A rend meg az aranymetszés. Tehát sem nem háborúzok, sem nem akarok békét sem, mert egyik következik a másikból. Akinek meg nincs ellenfele, az csak magával tud háborúzni. Aki meg magával háborúzik, az elkezd nagyon gyorsan lesüllyedni. Aki meg lesüllyed,az elkezd gyorsan butulni, és még el is érheti, hogy az általános iskolai szintet sem üti meg, akármilyen egyeteme is volt előtte. Nagyon felpörögnek az események, így a butulás is, ha nem akarja magát helyre rakni, de ha túllép a problémáin, akkor meg emelkedik tudatosságban. Ki, mit választ. Ez nem kísérlet már, hanem rendrakás.
  Az előző cikknél elmondtam mi a film. Szóval nem érdekelnek a filmek annyira. Soha nem érdekelt semmiféle díj sem, amit filmek kaptak. Ha a film készítői örülnek, a filmjüknek, és a kapott díjaiknak, akkor az örömüknek magam is örülök, de csak az örömüknek. El nem venném senki örömét. A filmjük nem érdekel, így nem fogom megnézni, és nem is mondok véleményt róla, ezért nem mondhatom, hogy a filmnek örülök, de azt sem mondom, hogy nem örülök. Nálam nem kötelező, hogy megnézzek egy filmet, csak azért, mert kapott egy vagy több díjat. A Mefisztót sem néztem meg, nem érdekelt.

 2. Csicserivel, ha nem is mindenben, de 90%-ban egyetértek. Ha tehetem kerülöm a társaságukat, mert több a negatív tapasztalatom mint az ellenkezője. Ettől még nem vagyok antiszemita, vannak szemita népek akiket nem is ismerek, ezért nem is lehet róluk véleményem.

  • Mindenki, ha teheti kerüli a zsidókat. Ezért sem látsz magyarokat egyetlen állami intézményben sem, de most már talán a takarítók, portások között sem. Fél éve voltam egy megyei hivatalban, és akkor a portás volt egyedül magyar. Még az ügyintézők is zsidók, vagy zsidó gondolkodásúak voltak, ami számomra ugyan az. Ez csak a tapasztalatom, amit most leírtam. antiszemita magyarul azt jelenti, hogy akire ezt mondják, az többet tud az időről, mint aki mondja neked, hogy antiszemita vagy. tehát ha rád mondják, hogy antiszemita vagy, akkor köszönd meg, mert megdicsértek, hogy többet tudsz az időről. Lehet ilyenkor szerénykedni is, csak felesleges. Magyarul ezt jelenti, és nem érdekel, hogy ki mit ért a szó alatt. Magam magyar vagyok, és nem mondhatja meg egy más nemzetiségű, főleg olyan aki nem magyar, hogy mit értsek a magyar szavakon. Az igaz,hogy idegen szavak jelentését nem könnyű meghatározni, de megvan erre is a módszer. A magyartól idegen szavakat általában duplán torzítják, tehát kétszer kell megtenni a visszaalakítást. Vannak olyan szavak, amiknél a szótagok, vagy betűk értelmét kell kétszer helyére rakni, hogy tudd, mit is jelent az az idegen szó. Aki magyarul beszél velem, akkor kénytelen elfogadni, azt, hogy egy magyar az érti a saját nyelvét. Aki, ha nem magyar, és ha nem érti a magyar nyelvet, akkor nagyon be tudja magát etetni, és sok zöldséget fog összehordani. A zsidók nem értik a magyar nyelvet, és ez számomra igen hamar ki is derült. Beszélik, de annyi hülyeséget mondanak, hogy sokszor az már érthetetlen. Magam meg nem fogom senkinél sem kitalálni, mit is akar mondani. Ha nem tudja elmondani, akkor inkább hallgasson.
   Ennyit az antiszemitizmusról, mert többet nem érdemes erről beszélni.
   Nem tudom, honnan vetted, hogy vannak antiszemita népek. elmondom, nincsenek antiszemita, meg szemita népek, legalábbis a Geán nincsenek. Az, hogy ki mit talált ki, és te milyen maszlagot, malasztot fogadtál el, az már más kérdés. emelkedj felül rajta, és küld vissza oda, ahonnan jött. Szemita nép azt jelenti, hogy : – nép a semmin át. Ez értelmetlen. Egy nép vagy van, vagy nincs. Ha van, akkor van kezdete, és van vége. amikor egy nép megszűnik, akkor már nincs. Minden nép egy meghatározott feladatra lett létrehozva, és ezt a feladatot, a nép neve el is mondja. Mikor a feladattal végeztek, akkor a nép megszűnik, és tagjai egy új feladatba kezdenek, de ekkor megváltozik a nevük is, az új feladatnak megfelelően.
   A vallások, meg a valóságot torzítják. Erre lettek létrehozva. A vallások tagjai több nép tagjaiból lettek összeverbuválva, akik már nem a faladatukat végzik. Aki nem a feladatát végzi, az torzítja a valóságot, ezért már nem is tartozik ahhoz a néphez, akihez előtte tartozott. Amint elkezdi újra a feladatát tenni, akkor már nem torzítja a valóságot, hanem a rend szerint teszi a dolgát, ezért nem is vallásos. Legyen bármely vallás tagja, arról biztosan tudhatod, hogy nem a dolgát végzi, tehát torzítja a valót, így nem is tartozik egyetlen néphez sem. Aki nem a dolgát végzi, az nem tud másként megélni, mint csak úgy, ha ellopja azok értékeit, akik a rendben a dolgukat végzik. Nézd meg minden vallást, minden vallás tagjait, vagy értelmetlen munkát végeznek, vagy másokat lopnak meg, vagy segítenek a lopásban. Ha azt mondod egy embernek pl., mint amit a templomban hallottál, már segítesz a lopásban, mert a pap, torzítja a valóságot. Ha hivatalban vagy, akkor ugye a törvények szerint teszed a dolgod, és már ezzel segíted a lopást, hisz a törvények, is a valóság eltakarásra, a lopás legalizálására jöttek létre.
   Még a tudós is segít a lopásban. A tudomány, ezt jelenti, hogy a tudást mányolod. Azt ismered, hogy mit jelent gányolni-mányolni.
   A tudós, mikor kísérletezik, pont azért teszi, mert nem tud. A tudást nem lehet könyvekből megtanulni, másoktól ellopni, megfigyelni a folyamatokat, és kísérletezéssel rájönni, vagy kitalálni, gondolkodással. Erre nem jöttek még rá a tudósok. aki meg kitalációkat gyárt, az biztosan állítom, hogy nem tud, tehát a tudást torzítja, amivel elősegíti a lopást. Csak az lop, aki torzítja a valót.
   Vehetek bárki, egyszerre tudom, hogy torzítja a valóságot, vagy a rend szerint teszi a dolgát, csak meg kell figyelnem, mit is tesz.
   Egyszerre tudom, melyik néphez tartozik, mert amit tesz, és ahogy teszi, arra a népre jellemzően dolgozik.
   Ha meg nem dolgozik, vagy nem értéktelen dolgot tesz, arról is tudom, milyen vallású, vagy ha még nincs neve a vallásnak, akkor milyen torz gondolkodású. Ezért lehet megállapítani, ki a zsidó, ki a kató-lik-kuss, vagy épp ki a muzulmán. Vagy beszélsz vele, vagy megnézed mit tesz az életében.
   Ehhez ismerned kell a valóságot, vagy ismerned kell magad, magod, ami ugyan az.
   Nagyjából most már sejted, hogy miért mondom, hogy nincs olyan hogy szemita nép.

 3. Ha tudod mi az idő, akkor már felteheted azt a kérdést, hogy mit mutat az óra. Hát nem az időt.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL