ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

A merénylet

xfiles

A gondolatoknak súlyuk van, a gondolatoknak és a kimondott szavaknak pedig teremtő erejük – ezt is kimondják az X-aktákban.

 

Share and Enjoy

One Response to “A merénylet”

 1. A gondolatoknak nincs súlyuk, és nincs teremtő erejük.
  Ez egy hamisság, torzítás, félrevezetés, illúzió, holó, vagy aminek akarod annak mondod.
  Ugye tudod, hogy egy ember képes akár 50-60 ezer gondolatot létrehozni az elméjében. Ha minden gondolat megvalósulna, akkor igen nagy bajban lennél. Már csak ezt a tényt ha tudod, rájöhetsz arra, hogy a gondolatnak nincs teremtő ereje.
  A gondolatokat, a képeket, vagyis a képzeletedet az elme hozza létre, az elme tárolójában lévő adatok felhasználásával. Az elme ezeket a gondolatokat, képeket, valamilyen logika szerint hozza létre. A gondolatok is valójában képek alá mondott szöveg. A képek úgy jönnek létre, hogy az elme a megfagyasztot. pillanatot rögzíti. Ha a képeket és a szöveget, vagyis a gondolatokat a logikád szerint egymás után levetíti neked az elméd, akkor látsz egy nagyon gyors képekből álló sorozatot, vagyis egy filmet. a legtöbb ember ezt a filmet nézi, és mint tudod a film sosem a valóságot írja le, még akkor sem, ha esetleg hasonlít a film a valóságra. Olyan ez, mint mikor a rendező feldolgoz egy történetet, de azt tudod, hogy a filmje sosem a valóságot írja le pontosan, hanem egy elképzelést. A rendező, nálad ha filmet nézel, az elméd, a feldolgozott történet, meg a valóság, a film meg a valóság eltorzítása.
  Minden a valóságtól nagyon eltérőt nevezzük úgy, hogy elmebaj. Az elme bajt, az elme hozza létre, és már annyira absztrakt a film, annyira eltér a valóságtól, hogy az már az illető, sőt a többi ember kárára történik folyamatosan. Ezeket az embereket, lényeket nevezzük mostanában zsizsikeknek. A zsizsik annyira eltér a valóságtól, hogy folyamatosan kárt okoz ezzel mindenkinek a környezetében. Az ocsú viszont, semmi mást nem tesz, mint a sors, vagy karma szerint okoz magának, illetve a környezetének kárt, de ezt úgy, hogy minden jót, amit úgy gondol, hogy számára hasznos, azt magához veszi, vagy ha ezt nem tudja másként elérni, ellopja valamilyen trükkel.
  Az ocsú lényegében nem is tudja, hogy kárt okoz, és tud változtatni, hogy ne okozzon kárt másnak, magának. Az ocsú, az aki tud magán segíteni, és nagyon könnyen lehet belőle mag.
  A zsizsik pontosan tudja, hogy kárt okoz, magának, más embereknek, a közösségnek, és esze ágában sincs megváltoznia, még akkor sem, ha erre figyelmeztetik, tehát folyamatosan okozza a kárt, sőt ha figyelmeztetik, akkor még burkoltabban, még nagyobb kárt okoz.
  Ezért a zsizsiket mindig eltávolítják. A zsizsik annyi hülyeséget szedett össze, hogy képtelen magától megtisztulni, annyira el van torzulva, ezért mondják rá, hogy torz, sötét lélek. A zsizsik egy teljes tisztításon megy át, amit csak a központi magban tudnak elvégezni, így mindent elfelejt, bármit is csinált, tapasztalt, tudott eddig, az törlődni fog belőle, és úgy kezdi az életet, hogy semmit nem tud, tehát teljesen tiszta lappal indul. Elölről kezd teljesen mindent.
  A mag mivel nem az a dolga, hogy harcoljon a zsizsik ellen, ezért mindig egy külső erő fogja eltávolítani a zsizsiket. Erre meg vannak a lények, a fények, akik azért vannak különböző formában, testben a naprendszerünkben, hogy a zsizsikeket kiemeljék folyamatosan az emberi közösségekből, szinte úgy, hogy nem is tudsz, vagy alig tudsz róla.
  Az ocsút meg elég figyelmeztetni, hogy be van etetve, akár a tévével, akár a filmekkel, akár a beszéddel, akár a vallásokkal, és már is elkezd változni, hisz az ocsú a mag része.
  Az ocsú tehát az amit az ember az anyagi világban összeszedett, a sok torzítást, éket-lelket, akadályt, stb., amit lead, ami megy a selejtbe, szemétbe, és megmarad a tiszta mag. Ezért tudod eldönteni, hogy ocsúként viselkedsz, vagyis szemétként, vagy magként, ha már mag vagy.
  Tehát a gondolat, a képzelet, a filmed, a vallásod is az a szemét, amit az elméd gyárt, tehát ha ezt elhiszed. akkor ocsúként fogsz viselkedni, és ezért van karmád, vagy sorsod.
  A mag meg ugye maga alakítja az életét úgy, hogy senkinek sem árt, és senki nem szólhat bele az életébe, sem törvénnyel, sem beetetéssel, hülyeségekkel.
  Amikor dolgoztam, és ugye kötelező volt a bankszámla, akkor mihelyt lehetett, levettem minden pénzt a bankszámlámról, hogy senkinek ne ártsak. Azért tettem ezt, hogy ne legyen kamat, mert a kamat az értéken felüli, tehát olyan pénz, aminek nincs fedezete.
  másrészt azért vettem le a pénzt a bankszámlámról, hogy azzal a pénzzel se ártsanak másoknak. Ha lenne valamilyen vállalkozásom, akkor is így tennék.
  Ez is egy példa, miként változtattam meg a világhoz való hozzáállásomat.
  Bármilyen ártó szándékot vehetsz, amire rájöttél, meg tudod azt az ártó szándékot változtatni. Mondok egy másik példát. A gyereknek, nem pénzt adsz, ha iskolába köldöd, hanem készítesz neki elemózsiát, hogy bármikor, amikor megéhezik, tudjon enni. Nem adsz akkor sem pénzt a gyermek kezébe, ha az iskolába kérnek tőle pénzt, hanem bemész te az iskolába, és ha jogos a pénzkérés, akkor azt te fizeted ki.
  Nem alkalmazod azokat a törvényeket, amik ártanak neked, és más embernek, vagy embereknek, és ha megkérdik, miért nem tartod be a törvényeket, akkor elmondod, hogy te nem ártasz embereknek, és más embernek sem. Ha kirúgnak e miatt, akkor keresel más munkát, mert van más munka is. Ha belemész olyan dolgokba, akár tudod, akár nem, amivel ártanak másnak, akkor még ocsúként viselkedsz, és tudhatod, hogy a vége az, hogy meghalsz. Nem irigylem a riportereket, és a tévében dolgozókat, vagy a vallásosokat, legyenek azok zsidó vallásúak, vagy épp kató-lik-kuss vallásúak, mert ahogy most áll a helyzetük, ők ocsúként viselkednek, és ha nem változtatnak, akkor bizony meghalnak, pedig már nem kéne nekik meghalniuk. Eddig azt mondták, hogy minden ember meghal, és mivel ocsúként viselkedtél, meg is haltak az emberek. Ez megváltozik, és azért változik meg, mert ha magként viselkedsz, és eléred a magság állapotát, akkor nem kell meghalnod.
  A mag az élet.
  Ez a mondat, is egy beetetés: “Minden ember aki megszületett, annak meg is kell halnia.” Ha elhiszed, és elfogadod, mert más ezt mondta, akkor meg is fogsz halni. Ez a mondat is bizonyítja, hogy beraktak olyan gondolatot, képed az elmédbe, amivel befolyásolni tudnak, mert az elméd filmjét nézed, és nem a valóságot látod magadban. Sok ilyen gondolatot, képet raktak be, ami hazugság, nem valós, és neked kell rájönnöd, hogy ezek a beetetések, amit ha elfogadsz, akkor beetetted magad, vagyis úgy viselkedsz, mint az ocsú.
  A mag tudja, hogy az ilyen mondatok, képek beetetés, és nem fogadja el, főleg nem hiszi el.
  A mag örök életű, akármilyen testet is használ. A test irányítója meg a szikra, ami a fejedben van, de az is a mag része.
  Épp a mai nap hallottam, hogy azt énekelték, hogy “Bele halok, ha nem szerethetlek.” Ez valamilyen mulatós nóta részlete. Ebbe is ott a torzítás. Csak egy betűt változtatok meg, és egészen más az értelme, és akkor már nem is lesz hazugság.
  “Bele hallok, ha nem szerethetlek.” Ugye egészen mást jelent. Az érdekesség az volt az énekesnél, hogy úgy énekelte, hogy attól függ, te mit is akartál kihallani az éneklésből. Egy másik énekestől is hallottam egy számot, aki már állítólag főbe lőtte magát. Ő azt énekelte, “Én úgy szeretlek,…” Ha tudod, hogy az, aki az “én”-t, vagy “ön”-t használja, vagy bármelyik személyes névmást a “mi 2 kivételével, az elválasztja magát a többi embertől, főleg magától, a magjától, az nem tud szeretni. Szeretni, csak úgy tud valaki, ha a “mi” állapotban van. Ezért az öngyógyítás, az önfegyelem, az önigazolás, stb, vagy én meggyógyítottam magam, vagy én megtettem a magamét, stb, ezek mind hazugságok, vagyis önáltatás.
  Egyedül a mi állapotban tudsz bármit is elérni, mikor nem választod el magad a többi embertől, lénytől.
  Az is igaz, hogy főleg a politikusok hazudhatják az is, hogy a mi állapotban vannak, de ez hamar kiderül, ha figyeled mit is mondanak. Ha valaki elkezd ígérgetni, akkor tudod, hogy hazudik. Tehát, ha azt mondja, hogy ilyen, meg olyan lesz, ha megválasztotok, ezt, meg azt teszem meg, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem lesz olyan, és nem fogja megtenni, amit ígért. Csak azt mondhatod el, amit átéltél, és amit meg is tettél, mert ha mást mondasz, vagy másként értelmezed, amit átéltél, amit megtettél, akkor ezt egyszerre tudod, vagy érzed, és a többi ember is tudja, vagy érzi, hogy hazudsz, ha magára figyel.
  Aki magára, a magjára figyel, az a “mi” állapotban van.
  Tehát az valósul meg, mikor a mi állapotban vagy, vagyis a mag állapotában vagy, és kimondod élőszóban, amit szeretnél.
  Ezért nem mindegy, mit mondasz ki, és az sem mindegy, érted e azt amit kimondasz. Ha rosszul érted, vagyis torzítod a szavak értelmét, akkor a teremtésedben is torzulni fog, és egészen mást teremtesz, mint amit szeretnél.
  Ezért nem mindegy, hogy az elméd filmjét nézed, vagy a valóságot ismered, tudod, mert ha a valóságot tudod, akkor a teremtésed, csak olyan lesz, ami nem fog ártani senkinek sem, így magadnak sem.
  A filmedbe, meg berakhatnak olyan torzításokat, gondolatokat, amit csak akarnak. Itt is mondtam erre példákat. Annyi hülyeséget beraktak már az évek során, hogy csak azon lehet csodálkozni, hogy még nem bolondultál meg, vagy még tudod használni a tested, és nem ment tönkre teljesen.
  Amit kimondtál, azt fogod megteremteni, mikor teremtés állapotában leszel.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL