ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

A Hold nem a miénk?

by / hétfő, 25 július 2016 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, News
Glitter_Galaxy

Kozmikus X-akták a Hihetetlen Magazinból.
Vajon voltak-vannak távolbalátók, akiknek paranormális képességeit a hadsereg és a titkosszolgálatok használták hírszerzési, felderítési feladatokra?

Share and Enjoy

One Response to “A Hold nem a miénk?”

 1. Nagy figyelemmel kísérem előadásaikat ! Hiszen oly témát-témákat feszegetnek, melyek valahol mélyen mindig is foglalkoztatott, csupán semmilyen irányból —eddigi Föld,-i életem során — sem beszélni , sem véleményt cserélni és így visszaigazolást kapni sem volt lehetőségem !
  Nagyon sok anyagukat itt a (nett) jóvoltából tekintem meg , de sok olyan is van , melyet felveszünk és majd amint időnk adódik rá, akkor a férjemmel együtt megnézzük !
  Számomra különösen értékesek, mert olyan dolgokra kapok (esetleges) választ-válaszokat , melyeket átéltem, megtapasztaltam , csak éppen “MAGYARÁZATOT” magam sem találtam rájuk , így jobbnak láttam hallgatni .
  Viszont nyugdíjas koromra már oly mennyiségű (Lelkemben) feldolgozatlan anyaghalmaz gyűlt össze),- hogy a szó szoros értelmében megbetegített , és ekkor már komolyabban kezdtem kutakodni ! Első lépésem a BIBLIA tanulmányozása volt , s meglepő módon már itt kezdett kirajzolódni bennem a kétely , és így egyre inkább inspirált, hogy még, még, még , míg egyszer csak ajándék címén kaptam egy 3 kötetből álló könyvet /AZ IGAZSÁG FÉNYÉBEN/ címmel és számomra ez mindent , minden korábbi feldolgozatlan érzéshalmazt a helyére rakott ! VALÓBAN BETÖLTÖTTE a HÉZAGOT ! Azaz: a hézagokat !
  Ezt követően sikerült , hogy internet került a kezem ügyében és innentől kezdve a mai napig nincs megállás ! Számomra orvosság , hiszen olyan elnyomott élmények, érzések kerültek bennem felszínre és tisztázódtak le számomra, hogy a “FELSZABADULÁS” érzése töltött el ! Most röviden egy kis idézetet szeretnék ebből a könyvből, mely FŐ összefüggéseiben oly nagyon ide kívánkozik:
  ” Lényszerűség Gyűrűje a Teremtésben”
  – A lényszerűség teremtésköre , mely mint átmenet a szellemiségtől az anyagisághoz , az anyagisághoz fonódik.
  Ez egy ÖNÁLLÓ , egészen különleges jellegű lényszerűség , mely voltaképpen a “ZÁRÓGYŰRŰT” alkotja az EGÉSZ TEREMTÉS számára , és ugyanakkor az UTÓ-Teremtés felé a hidat is !!!
  Az Isteni SZFÉRÁBÓL indul a három nagy Teremtési részleg : Ős-Szellemi – Szellemi – Utó Teremtés
  – Az Isten Szférából indult ki tehát minden LÉTEZŐ , amelyből elsőnek az ŐS-Teremtés indul ki és szorosan rögzítve (sugárzás által) az Istenségben !

  – Egészen idáig csak az Isten Fényhullámának a lefelé és visszafelé áramlása hat .

  Majd csak az Ős-Teremtés fölötti Szférában történik ebben változás és ez indítja be lefelé irányuló , illetve lefelé haladó irányban áramolva a biztos ponton kívüli körzést , mely létrehozza és mozgatja valamennyi Teremtés – részt !Ezeket itt is a lefelé haladó és fölfelé emelkedő hullámok tartják fönn .
  – Ilyen valamennyi mozgás formájának a hatalmas képe !
  A lényszerűség működésükben formát öltött lefelé és ismét fölfelé áramló Fény hullámai, melyek tehát egyenes vonalban vagy láncolatokban összeköttetésben állnak az Isten Szférájával ( Grál-várral, mely az Ős-Teremtés fölött áll ) .
  – Ezek nem a “KERINGŐ” erők !
  Ebben rejlik a különbség. A keringő erők is formát öltenek működésük folyamán, de ezek másmilyen jellegűek, melyek csak a sugárzások kereszteződése által keletkezhetnek . Ez a keresztező mozgás akkor kezdődik tehát , midőn a pozitív elválik a negatívtól , vagyis az aktív a passzívtól , ami a (Grál várban történik, melyet eddig az áramlatok cseréjével jelöltünk ), mely e -részben az elválasztással történik meg , és ekkor lehetséges a ( robbanás, mint ősrobbanásként ismert nagy BUMM ) -ként aposztrofáltunk !
  – A Fénysugárzások beálló lehűlésével elválasztódik a pozitív a negatívtól és így két sugárzási jelleg alakul ki., míg a (Grál – várig – az Ős-Teremtés fölötti Szféráig csak egyetlen egységes sugár áll működésben és alkotja az ISTEN Szféráját, melyben minden ami “FORMÁT” öltött harmonikusan egyesítve magában hordozza a pozitívumot és a negatívumot !
  – Ha mindezt “KÉPILEG” igyekszünk magunkba fogadni , mint tudó – befogadó látjuk magunk előtt elvonulni a TEREMTÉS lebegését és SZÖVÉSÉT ! (ABD-ru–shin)
  Tehát ha jól átgondoljuk e pár soros idézetet , akkor világossá válik számunkra, hogy valóban minden az EGY EGÉSZBŐL lett , csupán folyamatában és az EGY EGÉSZ mindent magában foglalt , csupán a “KAPCSOLÓDÁSI PONTOK” lényege az , mely meghatározza, hogy milyen minőségű létező alakulhat ki és TUDATOSODHAT a számára meghatározott Fény nyomásának és hőjének következtében ! A teljes UNIVERZUM ÉLET ! Minden ÉL , MOZOG és FEJLŐDIK ! Mindennek meg van a maga kiterjedése , s annak a rájellemző formája és tartalma , mivel mindennek létezik úgynevezett “AURÁJA” !
  Ezért mondhatta egykoron Einstein is , hogy “Többé nincs olyan pont , ahol egy test véget ér , és olyan sincs ahol elkezdődik ” ! (Albert Einstein )
  Elnézést kérek, hiszen szakember nem vagyok, csupán vonzom ezen dolgokat és mintha vezetve lennék úgy kapom sorban hozzá az irodalmat DVD-ket , jobbnál – jobb előadók által készített előadásokat és én iszom, mint szivacs a vizet és általuk megnyugszom, gyógyulok ! ” Sem hírnévre, sem hatalomra , sem pénzre nem vágyom” , inkább egy benső erő az , mely állandó tovább lépésre invitál !!! Elnézést kérek újfent , hogy soraimmal bátorkodtam ÖNÖKET zavarni , de ilyenkor mindig egy benső kényszer hatására lépek ! Amennyiben értéktelen az , melyet itt leírtam, nyugodtan lehet törölni !
  A műsorhoz kívánok nagyon jó erőt , egészséget és szeretettel átszőtt hosszú-hosszú BOLDOG életet mindkettejüknek !
  Hálás Köszönetem !

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL