ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

A 7 törvény

by / vasárnap, 13 október 2013 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Egyén és önismeret, Jegyzetek, News
karma

Spirituális bosszú hoponoponoval, agykontrollal és tudatossággal. Karma 1×2 laikusoknak és angyaloknak is… A csapból már csak idézetek folynak csodaszép mezőkkel és liliomokkal. A fűszeres meditációt árul szilva helyett, a buszvezető Balogh Bélára nyomja a műszakot. Recsegve próbál a világ a helyére kerülni, de nem kell segíteni neki, hisz mindez csak illúzió, mondjuk a mantrát, keressük a fájdalom nem létező helyét, s reménykedünk, hogy ha sokat posztolunk hasonló fehér lesz a hajunk, mint a heti rendes gurunak.

Megvertek egy kisfiút, brutálisan. Súlyos, maradandó sérülései vannak. Négyen egy ellen, már önmagában is fizikai trauma, de a kiszolgáltatottság, a megalázottság, a szégyen, a harag különböző színezetei az értetlenség ködén át, szinte megoldhatatlanok. Hiszen; miért történt mindez???
A külvilág reakciója szinte tömeghipnózishoz hasonló. Fúj, le vele (illetve börtönbe, kényszermunkára), állítsuk vissza a halálbüntetést. A média hörög, az emberek hozzáértőek és kommunikatívak. A kérdés legfeljebb az, Hamurabbi vagy Mátyás törvényei szerint ítéljünk, s ha nem értek ezzel egyet, vágják le az én kezeimet is….
Egy trauma traumatizál. Megdöbbent, kiforgat, felzaklat. Fájdalmat okoz, aztán feldühít, esetleg felejtésre ösztönöz. Amikor a hozzákapcsolódó érzelmeket nincs lehetőség átélni, az áldozat kifejezetten a túlélésre hajt. Felejt, vagy a belső konfliktus feldolgozása helyett külső hibáztatásba, folyamatos rágódásba kezd. Amikor egy dramatizált eseményt egyáltalán nem akarok feldolgozni, az újra, és újra ismétlődni fog. Ez tapasztalható a szexuális áldozatoknál is: vagy nagyon bezárkóznak, vagy kifejezetten újrahívják a szadista, illetve túlzó szexuális megélést.

Ez logikátlannak tűnik. Ha fáj valami akkor miért juttatja a Sors az ismétlődésekkel az eszembe ? Miért nem léphetek túl rajta?

1. Törvény
Azért születtünk, hogy tanuljunk. Mindenki egyéni leckét kapott útravalónak.

2. Törvény
A Sors minket a célunk, a küldetésünk felé hajt. Motiváció bármi lehet, minél kevésbé tudatosan élünk, általában annál fájdalmasabb megéléseken keresztül szorítva. Aki a szép szóból nem ért, pofonokat kap az élettől.

3. Törvény
Az életfeladatunk betöltése közben kötelességünk a régi adósságainkat törleszteni. Ez a karma tana. Nem büntetés ez, hanem egyszerű módja a következetes élet elsajátításának. Ha lekéssük a buszt várni kell. Ha megbántunk valakit, legközelebb át kell élni, milyen megbántottnak lenni, hogy empatikusakká válhassunk. Szép, és igazságos ajándék: lehetőséget kapunk újra és újra, hogy kijavítsunk valamit.

4. Törvény
Az Életnek, Sorsnak, Istennek, Angyaloknak nincsenek érzelmei.
Tudom, hogy nem leszek népszerű, mert nagyon divatos kegyelemért és egyéb földi javak bevonzásáért esdekelni, de az isteneket nem érdekli, ki milyen hangosan rinyál. Szeretnek bennünket, ezért megbíznak bennünk, hogy (előbb-utóbb) képesek leszünk felnőni, és eszerint cselekedni. Megérteni a tetteinket irányító érzelmeket, szelektálni azokat melyek hátráltatnak, és következtetéseket levonva felelősséggel cselekedni. Mert a Szeretet az nem érzelem. Semmi köze hozzá.

5. Törvény
Szeresd felebarátodat, mint önmagad.
Mit jelent ez? Ismerd meg a hibádat, lásd be őket, és rögtön rájössz, hogy pont olyan vagy, mint bárki más. Gyarló, kétkedő, vétkező ember, aki úgy szeretne legjobban másokat, hogy amíg ő cadillacben masírozik, az alantas tömeg szirmokat szór rá a nyitott tetőablakon át. Nem, nem! Csak akkor tudsz szeretni másokat, ha minden bénaságoddal együtt szereted, és elfogadod önmagad. Őszintén. Ebben a felállásban hirtelen befogod a szádat, ha köveket adnak a kezedbe, hogy agyonüss egy gyereket, aki vétkezett.

6. Törvény
Aki békében van önmagával és a külvilággal, az nem ordít. Nincs mondanivalója, mert látja, hogy a világ tökéletes. Csak szerényen elfogadja, hogy legfeljebb ő nem érti még az egészet, és az a szelet, ami az orra előtt van, torz képet mutat. Az, aki hangosan fújja az indulót, olyan agyi szinten van, mint egy szurkoló az arénában. Lehet így is élni, de akkor ne szidjuk a hátunkon hangosan puffanó gumibotokat….

7. Törvény
Ahogy kint, úgy bent. Vagyis felelős vagyok a tökéletes, vagy tökéletlen világért. Egyszerű szavakkal, ha én bunkó vagyok, a tanár pikkelni fog a gyerekemre. Amikor ellopom a BKV jegy árát, fogjam be a szám, ha a Parlament is ezt teszi. Nagyon egyszerűen ki lehet ez kerülni úgy, hogy én nem vagyok hibás, csak te. Vagyis én eldönthetem, hogy csak neked van szükséged a változásra, bűnhődésre, nekem nem. Ez azonban nem az igazság, csak próbálkozás.

Kedves Spirituális Okosak, Laikus Harcosok! Tiszteletem a tiétek, engem is megrázott a történet. Nem tudom, és nem szeretném tudni, mit tennék hasonló esetben, hiszen még ismeretlenül és messziről is fáj.És nem gondolom, hogy rendben van, vagy el lehet tusolni. De aki magát gondolkodónak tartja, érezze át az elkövető fájdalmát is, és vegye fel a felelősséget azért, hogy ilyen megtörténhet ma, a budapesti utcákon. A megoldás nem a börtön (előre leszögezem, hogy nem a felmentés mellett szónokolok, természetesen egy bűnnek szükséges a fizikai igazságszolgáltatás is), hanem az, hogy fogadjuk el egymást, tanuljunk meg szeretni! Előbb önmagunkat, aztán a családunkat. Utána szeressük az utcán bicikliző kisfiúkat, és segítsünk nekik.

Végül ne felejtsük el, hogy nagyon könnyű volt a második világháború rémtetteit Hitlerre fogni. De ő csak egy vezér volt, akinek milliók fogadtak szót. Ha bűn történik, akkor egy hasonló vezérnek (energiának, démoni erőnek) kiáltják a hangját ezrek és ezrek. Ébresztő!! Nézz magadba, mielőtt kiabálni kezdesz.

Forrás: http://www.metterapia.hu/index.php/cikk/123-spiritualis-bosszu-hoponopoval-agykontrollal-es-tudatossaggal-karma-1×2-laikusoknak-es-angyaloknak-is

Share and Enjoy

2 Responses to “A 7 törvény”

 1. Gyártjuk a törvényeket rendesen.
  Akkor mondok én is egyet.
  Ebben az egyben mind a hét törvény benne van, ha ki tudod bontani.
  Amit adtál azt vissza kapod, és amit kaptál, azt vissza kell adnod.
  Gyártjuk a törvényeket.
  Elég unalmas lehet már.
  Aki egy lesz a belsőjével, annak többet nem kell semmilyen törvényt gyártania, és azt betartania, de nem kell egy törvényt sem elfogadnia mástól. Addig meg míg el nem éred a belsővel való egységet, addig lesznek törvények, amiket betartasz, és lesznek olyanok, amiket már nem kell betartanod, hisz megszüntetted az okot, és így nem kerülsz bajba. A folyamat végén minden törvénytől, kötöttségtől, illúziótól megszabadulsz. Nem irigylem azt, aki illúziókat gyárt, hisz amit gyártott, azzal mind neki kell szembenéznie.
  A sajnálat egy negatív energia, vagyis jobban mondva, egy illúzió, amivel eltakarod a belsődet. Egy illúziót úgy hozol létre, hogy ami egy volt, azt megítéled, és ezzel két vagy több részre bontod, majd eldöntöd, hogy az számodra milyen. Amint az egyet szétbontottad, azt át is fogod élni. Ahány részre bontottad, annyit fogsz átélni. Ha két részre bontod, jóra és rosszra, akkor mind a két részt át fogod élni. Miért sajnáljalak, ha megtetted, miért sajnáljalak, ha látom, hogy a rosszat éled épp meg. Tudom azt is, hogy vagy átélted, vagy át fogod élni a jó oldalát is.
  A sajnálat is úgy keletkezik, hogy eldöntöd, hogy az illetőnek az a cselekedet, szerinted jó, vagy rossz. Ha szerinted rossz, akkor ez a gondolat a testedben, tehát az anyagban érzelmet generál, és az érzelem valamilyen cselekedetre ösztönöz, attól függően, milyen az emelkedettséged.
  Hasonló a helyzet, mikor egy cselekedetet megítélsz, és akkor eldöntöd, hogy az bűn, vagy nem bűn számodra. Ebből is látszik, hogyha valamit bűnnek tartasz, akkor előtte szétválasztottál valamit, és utána megítélted. Amint szétválasztod az egyet, elindítasz egy folyamatsort, amit mondhatsz sorsnak, karmának, és még sok mindennek.
  Az egész folyamatnak az lesz a lényege, hogy rágyere, ami egy, az egy, és ha szétválasztottad, akkor rakd is össze eggyé.
  Az emberölésnél is a folyamat kezdetekor volt megítélés, és szétválasztás. Mikor megszünteted a szétválasztást, utána nem fogsz embert ölni. Azok, akik háborút indítanak, vagy részt vesznek az elindításában, és a háborúban sokan halnak meg, akkor a folyamat az, hogy át kell élniük minden a háborúban meghalt ember, lény szenvedését. Nem irigylem az ilyen sorsú, karmájú embereket. Nagyon érdemes meggondolni, hogy milyen gondolatai vannak az embernek, mert meg lehet a folyamatot szakítani még az elején, azzal, hogy a gondolataidat elkezded tudatosan visszavonni, vagy a cselekedeteidet kontrollálni, és nem tenni olyan lépést, amivel ártasz másoknak, így valójában magadnak nem fogsz ártani, és nem fogsz egy csomó szenvedést átélni.
  A bűnnél van megbocsátás is a folyamatban. A legnehezebb magadnak megbocsátani, mert mikor rájössz, a bűn minden részletére, akkor beleeshetsz egy zsákutcába, hogy még nagyobb bűnnek fogod fel, és ennek az az öngerjesztő folyamata, hogy jól megbünteted magad. Öngerjesztő azért, mert egyre nagyobb lesz a saját magad megbüntetése. Nem is gondoljuk, amikor megteszünk egy ártó cselekedetet a másik felé, hogy mibe is keveredhetünk. Többen mikor másnak ártanak, bele sem gondolnak, hogy egy apró ártásból milyen szenvedés folyamatba lehet belekerülni. Többen azt gondolhatják, hogy ők simán meg tudnak majd maguknak bocsátani, és mikor ez nem sikerül, akkor kezdődik el a kálvária a spirállal.
  Amikor magadat, a belsődet elfogadod, akkor a teremtő lényedet fogadod el, és egyedül ő tud téged minden hülyeségből kivezetni, ha már belemásztál. A teremtő lényeddel egyesülve, érzékelni tudod az egész univerzumot.
  Ekkor vagy a forrásban.

 2. Mindent visszakapsz, amit adtál, és minden ami kárt okoztál, azt át is fogod élni.
  Sokan még nem is sejtik, hogy ez fog történni velük. Többen próbálnak lavírozni, és tesznek sok rosszat, és tesznek több jót másokkal. Azt hiszik, a kettő majd egálban lesz, és a jó és a rossz, ha ugyan annyit csinálsz, majd kioltja egymást.
  Ez nem így működik. A jó, és rossz cselekedetek nem oltják ki egymást, mert minden lény egy. Amit másnak kárt okoztál, azt magadnak okoztad, tehát neked is át kell élned, ha a másik lény, ember, állat, növény, stb, átélte. Ha mással jót cselekszel, akkor magaddal cselekszel jót, és azt fogod átélni. Olyan ez, mikor kommunikálsz egy másik lénnyel. A kommunikációban átéled azt is, amit te beszélsz, és hallasz, de átéled azt is, amit a másik beszél, és hall. Azért, mert ennek nem vagy még a tudatában, az nem jelenti, hogy nem így történik. Nem számít, hogy ember vagy, vagy hüllő, nem számít, hogy fénylény vagy, vagy valamelyik negatívnak mondott entitás. Az, hogy mikor, mit él át egy lény, és ez számára mikor realizálódik, azt maga a lény fogja megírni a sorsában. Még az sem számít, milyen létsíkon tartózkodik az egyik, vagy a másik lény.
  Példák:
  Ha elrabolsz egy gyereket, és feláldozod egy szertartásban. Mivel kapcsolatba kerültél egy másik lénnyel, tehát a gyerekkel, ezért egyszer át fogod élni a gyermek összes félelmét, és fizikai fájdalmát, sőt még a haláltusáját is. Nem tudod kikerülni, mert a kapcsolat egy másik emberrel, is kommunikáció, tehát mindent mindkét félnek át kell élni a kommunikáció során. A gyermek is át fogja élni azt, hogy becsaptad, és azt is, hogy felette uralkodsz, és vele szemben élet-halál urát játszod. Ha ismernéd az uralom szó jelentését, egészen másként viselkednél az emberekkel, és mindenben segítenél, akin csak tudsz.
  Ha terrorizáltad a feleséged vagy egy ismerős lányt, főleg, ha meg is verted, akkor azt is át fogod élni, úgy, ahogy ő azt átélte, tehát a testi, és lelki fájdalmakat is el fogod szenvedni. A feleséged, vagy az ismerős lány meg azt fogja átélni, amit te éltél át, és azt teljes mértékben.
  El tudjátok képzelni, most már, hogy miért nem akarok politikus, hadvezér, stb lenni?
  Semmi kedvem átélni, ha mások, az én intézkedéseim, esetleg meghozott törvényeim miatt meghalnak, vagy rosszabb anyagi helyzetbe kerülnek, mert ezeket is át kellene élnem. Nem beszélve arról, ha háborút indítanék, vagy részt vennék a szavazatommal egy háború indításában, mert akkor minden szenvedést, és halált át kellene élnem. Magad elöl semmit sem tudsz elrejteni, sőt te magad írod be a cselekedeteidet, meg mindent, még az érzelmeidet, gondolataidat is a közös, vagyis az egy, egység tudati hálóba, akár akarod, akár nem, akár tudsz róla, akár nem. Bármilyen negatív lénynek is tartod magad, vagy tartanak mások, akkor is megírod a tudati hálóra, és azt aki akarja, vagy van rá tehetsége, az olvashatja is, ha egyáltalán érdekli ez az illetőt. Az összes kódod, az összes tevékenységedet, gondolatodat leírod egyszerre a tudati hálóra, akár jó ember vagy, akár rossz.
  Aki egy olyan eseményt átél, ahol emberek, állatok, növények, stb, nagy tömegben meghalnak, egy háborúban, az többet biztos nem kívánkozna politikusnak, nem lenne többet hadvezér, tábornok, stb, vagy mindent elkövetne, hogy még véletlenül se legyen olyan helyzetben, hogy miatta, bárkinek is kára származzon. Nem számít, hogy egy ilyet eltitkolsz, mert magad elöl nem tudod eltitkolni, így más elöl sem. Minden kiderül, és mindent tudni fog mindenki, mint ahogy most is tudja, csak az információt még lezárták sokan maguk elöl.
  Csak néhány példa, mi minden következik csak abból, hogy saját univerzumodban te vagy az úr, és ha összekapcsolódsz bárki univerzumával, az két univerzum kommunikációja. A kommunikációt mindkét univerzum átéli teljes mértékben. Mivel mindenki mindenkivel össze van kötve, a végtelen számú univerzumok fedésben vannak, így egyet alkotnak, tehát folyamatos a kommunikáció, ezért mindenki tud mindenről. Másként csak egy univerzum van, tehát egy a tér, és egy az idő, és egy az energia is. Ha minden végtelen, és minden egy, akkor az csak illúzió lehet, amit valóságnak érzékelünk, és ez tapintható is számunkra, ha ez a valóság. Az sem számít, melyik létsíkról kommunikálsz, mert minden létsíkban ott vagy, a “most”-ban, csak nem tudod, vagy nem akarod tudni, hogy melyikben milyen formát vettél fel, hisz az is folyamatosan változik. Nagyjából ez az egy, az egység fogalma. Ez elég bonyolultra sikerült, de most így írtam le.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL