ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

48 ezer brazil iskolában vezetik be a transzcendens meditációt

by / vasárnap, 15 szeptember 2013 / Published in Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, Külügyek, News
Dilma_Rousseff_-_foto_oficial_2011-01-09

Dilma Rousseff, Brazília elnökasszonya megtanulta a Transzcendentális Meditációt, emellett a brazil oktatási kormányzat jóváhagyta a TM bevezetését 48 ezer brazil iskolában – adta hírül néhány napja a Maharishi Menedzsment Egyetem.

A 48 ezer állami iskolában mintegy 45 millió brazil gyermek folytatja a tanulmányait. Minden idők legnagyobb meditációs aktivitása kezdődik el a brazil kormány döntésének eredményeképp. És ez csak egy latin-amerikai ország.

Kolumbia elnöke, Juan Manuel Santos újfent megtanulta a Transzcendentális Meditációt.

Ekvádorban a haditengerészet és a légierő úgy döntött, hogy összesen 120 ezer katona fogja megtanulni a Transzcendentális Meditációt, illetve a TM-Szidhi programot.

A latin-amerikai „ébredezés” másik igen fontos momentuma a Maharishi-hatás. E blogon már említésre került a csoportos TM–TM-Szidhi-gyakorlás társadalmi hatása. Ha a latin-amerikai országokban sikeresen végigviszik a TM–TM-Szidhi állami bevezetését, és nagy számú gyakorló csoportokat állítanak fel – akár a hadsereg, akár az iskolák berkeiben –, akkor olyan fokú rendezettség, koherencia jelenik meg az emberiség kollektív tudatában, ami a tartós világbéke (és egy egészen új világ) alapja lesz.

Forrás: http://meditacio.blog.hu/2013/09/13/braziliaban_48_ezer_iskolaban_vezetik_be_a_transzcendentalis_meditaciot

Share and Enjoy

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL