ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

2012 – Feladat: a nézőpontváltás

by / vasárnap, 02 szeptember 2012 / Published in 2012, Asztrológia, spiritualizmus, Jegyzetek, News
Intim-torna-noknek-normal-3031-stylehu1270032793

Sok spirituális ember nehézségekbe ütközik abban, hogy a hétköznapokban, a mundán világban élje meg a spiritualitását. Millió könyv és módszer áll rendelkezésre a tudatos teremtésre, a vonzásra, a gyógyításra, mégis rengetegen küzdenek anyagi, egészségi vagy kapcsolati problémákkal.

Hogyan lehetséges mindez? Annyi sok módszer mind nem működik, hogy a tanfolyamokról, kurzusokról kijövő emberek otthon mégis szűkségben és kapcsolati feszültségben élnek tovább? Egy-egy tisztulás után is újabb és újabb problémák merülnek fel újra és újra, mintha soha semmi se lenne megoldva? Millió gyógyító technika mellett még a „legspirituálisabb” ember is beteg lesz?

Hogyan lehetséges az, hogy Buddha, Jézus, Lao Ce, és a többi nagy tanító mind a múltban, mind a jelenben hatalmas megvilágosodott közvetítést adtak át az embereknek, és mégis elenyésző az a mennyiség, aki a fenti „problémákra” megtalálta volna teljes egészében a válaszát, hogy tényleg 100% (nem 75% vagy 95%)-ban beteljesült életet éljen?

A tanításokkal lenne baj? Esetleg a sok sok millió spirituális ember mind béna? Esetleg valami mással van a „gond”?

Mielőtt tovább olvasnál, érdemes elgondolkodni, hogy hogyan lehetséges az, hogy több tíz vagy százezer ember végezte el pl agykotroll tanfolyamot, több millió olvasta el a Titok könyvet, szintén milliók olvasták a Mennyei Próféciákat, mégsem történt látszólag tömeges megvilágosodás, beteljesülés, vagy csak szimplán anyagi jólét?

De tovább megyek, hány buddhista meditált nap mint nap? Hány ember olvasta a Bibliát? A megvilágosodott tanítókat, akik jelenleg élnek, talán egy kezünkön meg tudnánk számolni – na jó, kicsit túlzok, de a fenti számokhoz képest tényleg elenyésző a százalékuk.

Miért van az, hogy Te, mint spirituális ember elvileg tudod, hogy mit kéne csinálnod a gyógyulásod, a jobb kapcsolatod, a jobb anyagi helyzetedért, és mégsem teszed? Tudod, hogy mondjuk nem kéne ordibálnod meg idegesnek lenned anyósoddal, néha mégis elpattan a kötél, és megteszed, újra és újra.

Miért?

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Nem mondom, hogy teljesen tudom a választ, de elmesélem, mire jöttem rá. Megpróbálom tömören elmondani:

Nem az emberekkel, nem is a tanítókkal van a gond, nem is a tanítással. :) (“Akkor mégis mivel?”, kérdezed :) )

Hanem azzal, hogy nem jól nézzük az egészet. Az egész életet. A Mája fátyla tényleg eltakarja az egészet. A világ tényleg egy illúzió.

De nem azt jelenti, hogy nincs – mint sokan hiszik, és meg kívánnak szabadulni ebből a fizikai világból.

Netán uralni akarják az illúzió világot. Elég nehéz uralni azt, ami illúzió. :) Ugyanis mindig ki fog csúszni a kezeid közül…

Szóval, az Illúzió világ nem azt jelenti, hogy nincs – hanem azt, hogy nem az, aminek látszik!

Nem az, aminek látszik.

És ha megtanul az ember változtatni a nézőponton, hogy máshogyan nézzen erre a világra, akkor véleményem és tapasztalatom szerint megtörténik az, amiről fentebb írtam. A világ minden pillanata az lesz, ami. Eltűnik a szenvedés, ha úgy tetszik. És most elkezdhetném ismételni innentől kezdve a nagy tanítók szavait, Tollét, hogy „élj a mostban”, Buddhát, hogy „szabadulj meg a szenvedéstől”, de akkor megint körbeértünk, megint ott vagyunk.

Változtass a nézőpontodon.

Azaz a a múlt meg a jövő tényleg nincs. Tényleg, egy nézőpontból. A szenvedés, amit átélsz, tényleg nem létezik egy nézőpontból. A szegénység, vagy idegesség vagy düh, amit érzel, NEM AZ, ami. Azaz nem az. Nem az vagy, akinek hiszed magad. Annál SOKKAL több vagy. :)

Láss a dolgok mögé. Nem nagy kunszt egyébként, de elég sok elengedéssel jár – és az ember sokszor bizony szeret szenvedni, és nem szeret elengedni. Szeret ragaszkodni a megszokottakhoz.

Az oldalon megtalálható írások legtöbbjében elég sokat beszéltünk már erről, a napi csillagüzenetekben is sok hasonló gondolattal találkozhatsz, tehát ha keresed ezt a nézőpontváltást, segíthetek megmutatni, a cikkekben megtalálod.

Illetve, az Átalakulás Iskolájában kb 9 hónapon keresztül részletezem a fentieket, hogy a végére jussak a dolgoknak, tehát bár a dolog nagyon egyszerű, a legegyszerűbb a világon, annyi mindent kell lepakolni hozzá, hogy az embernek IDŐ kell hozzá – látszólag. :)

Nem véletlenül emeltem ki a „lepakolni” szót – mert valójában, minden visszafelé vezet. Nem építkezni kell, holott a spirituális ember mindig fejlődni szeretne felfelé, és több lenni – hanem fordítva, lefelé, befelé, és bontani. Lerakni kell – nem újabbakat felvenni. És ahogy az ember rakja le a dolgokat a forma világából, a forma nélküli birodalom úgy nyílik meg előtte.

Amit fent keresel: az lent van. Amit kint keresel, az bent van.

Ismerős? Mintha valami Smaragdtáblán is ez szerepelne. 😀

S akkor hogyan is?

Szívesen megmutatom, hogy hogyan csinálom én, itt megtalálod a részleteket:

De nem is ezért meséltem el az egészet, hanem azért, mert az világ, az új világ, amibe MOST lépünk be, szükségessé teszi, hogy egyre jobban rábízd magad a forma nélküli világra. A láthatatlan világra, a fátyolon túli világra. A magasabb tudatosságra, ha úgy tetszik.

A kulcs az az lesz, hogy mennyire engeded el az elmédet, a gondolkodásodat. Mert minden, amire vágysz, ha azt aggyal akarod kitalálni és megoldani, nem fog sikerülni.

Készítettem egy ábrát (elnézést kérek a látóidegeidtől), amin a mondandóm lényegét szeretném szemléltetni.

Ez tulajdonképpen a látható és a nem érzékelhető “dimenziókat” próbálja szemléltetni egyfajta módon. Te, aki most ezt a sorokat olvasod, egy akkora szeletkével azonosítod magad, mint amit az “Aminek hiszed magad” rész jelent, azaz a Fátyol alatti vonal. “Ami valójában vagy”, az pedig magában foglalja azt a részedet, amiről tudsz, és amiről nem tudsz. :)

Tehát, hatalmas olyan részeid vannak, amik a tieid úgymond, de mégsem tudsz róla. Fura, ugye?

Ezek persze eddig is veled voltak, mindig is, csakhogy nagyon nem akart róla tudni az ember, mert teljesen belefeledkezett abba a nézőpontba, amit jelenleg fizikai világnak hívunk.

Tehát, a 2012-es fordulópont, ami sokszor világ végeként aposztrofált, valójában nem a világ vége, csak a jelenleg érzékelhető világ vége – vagyis inkább ÁTALAKULÁSA.

A feladat tehát jól követhető:

Nincs más dolgunk, mint megismerni és megtalálni azokat a részeket, amiket nem tapasztalunk meg. :) Elsőre nehéznek tűnik, hiszen egy olyan dologra kell hagyatkoznod, amiről nem tudsz. Abban kell bíznod, amit nem látsz, nem hallasz látszólag. Azt kell megtapasztalni, amit nem tudsz megtapasztalni a szokott módon.

Az agyad, az elméd, a jelenlegi gondolkodásoddal csak és csakis az a rész fogható fel és értelmezhető, ami a Fátyol alatt van – tehát megérteni és megmagyarázni nem fogod tudni, sőt a megszokott módszerekkel nem fogod megtalálni,  megismerni.

Tehát, kezdd el elengedni a gondolkodásodat, amit megszoktál. Minél jobban. Azaz “hogyan fogok pénzt keresni”, “mit kell csinálnom, hogy a szerelmemmel jó legyen”, “anyósomat hogyan viseljem el”, és a többi rengeteg sok gondolatot, kitalálást, elképzelést, jövő tervet, célkitűzést engedd el.

Hidd el (vagyis ne hidd el, keresd meg), hogy van egy olyan részed, ami JOBBAN TUDJA, mint te – legalább is akinek hiszed magad.

Mondd azt: “kedves Szellem, én most nem igazán tudom, hogyan fogom befizetni a csekket, de bízom Benned, hogy minden megoldódik”. És kezd el csinálni azt, ami jön.

Ne azt, amit gondolsz. Jah, és ha közben, miközben ezt mondtad, te ezt az egészet nem hiszed el, azaz folyamatosan várod a visszaigazolást, akkor hidd el, a Teljesebb részed hiába mutatja, ha te nem akarod meglátni.

Mert abban a részben lesznek a megoldások, amiket most nem érzékelsz.

S az eredménye meg fog jelenni.

Gyakorolj! Ez a legfontosabb!

Kezdd el mindennapossá tenni, kezdd el megszokni azt, hogy nem az gondolkodik, aki eddig gondolkodott. Ne feledd – az is TE vagy, csak nem tudsz róla. Hívhatod sugallatnak, intuíciónak, véletlennel, titkos jeleknek, bárminek: TUDD, hogy TE raktad oda magadnak.

S ahogy elkezded egyre jobban észrevenni a jeleket, a véletleneket, mint a saját magad által odahelyezett irányjelző táblákat, szépen lassan egyre jobban elkezd átalakulni a világod. A fátyol egyre jobban feljebb kúszik – mármint ahogyan az ábrád nézzük.

Lesz egy részed, lesz egy világ, ami még mindig érzékelhető lesz számodra, de belül, a csendben, lesz egy teljesen más világ.

Ez tényleg másmilyen, nem ilyen rikító, nem ilyen színes-szagos-érzékelhető, vagy “durva”. S lesz BELÜL valami, ami egyre jobban megmutatkozik a látható világba, DE NEM FOGOD TUDNI MEGMAGYARÁZNI.

Az elméd azt fogja mondani: ilyen nincs, ez így nem lehetséges, ezek a dolgok nem így működnek.

Igen, igaza is van: abban a rendszerben, amiben az elméd működik, valóban nem lehetséges – csak hogy TE egy teljesen más rendszer része vagy!

S ha ezt megérted, akkor beléphetsz ebbe a másfajta rendszerbe- másik dimenzióba, ha így jobban tetszik. De inkább nem mondom, hogy dimenzió, mert akkor megijedsz, és egyből azt gondolod, hogy te még messze vagy a dimenzió váltástól. :)

Pedig nem is.

Ezt úgy képzeld el, hogy van egy házad, amiben van egy hiper-szuper szoba, full-automatizált, minden igényt kielégítő. Ezt a szobát egy Intelligencia vezérel, ami erre a szobára lett kitalálva. Ez egy pihenő-munka-szórakozó-konditerem szoba.

S amikor te behozol e szobába mondjuk egy szép illatos virágot, akkor a szoba intelligenciája nem fogja tudni, hogy az egy virág, hiszen az ő programjában ez nem szerepel, nem is ismeri fel – el fogja kezdeni valami másnak látni. Mondjuk súlyzónak.

És azt mondja, hogy vigyázz, mert kellemetlen kipárolgása van a virágnak, meg különben is milyen haszontalan büdös súlyzó ez. Ugye a szoba csak az izzadságszag kiértékelését ismeri, a virág finom illatát nem.

S amíg te teljesen rábízod magad erre az Intelligenciára a szobában – MERT NAGYON KÉNYELMES!!! – akkor ki fogod dobni a virágot, mint haszontalan büdös súlyzót.

Ugyanígy vagy te, akinek hiszed magad, a szoba, és a lakás, ami valójában vagy.

Amíg egy szoba vagy, és mindenben elfogadod az Intelligencia (az elméd) értékelését, soha nem fogod tudni megismerni a lakást.

Mit kell tehát tenned?

Nem szabad hallgatni a gondolkodásra. :)

Ennyi.

Tudom, hogy ezt sokszor nehéz kivitelezni, de még egyszer mondom – azzal az elmével és gondolkodásmóddal, amivel eddig dolgoztál, nem lehet megismerni azt, amit eddig nem ismertél.

Hiszen épp azért nem tudtál róla, épp azért nem tapasztaltad meg, mert egy ilyen szoba-gondolkodásmódod volt.

És pont ebben áll a “dimenzió”váltás lényege, hogy te elkezdesz MÁSKÉPP gondolkodni, amire nincs szó. Mert ez nem gondolkodás.

Ez olyan hümmögés. Érzkeléses-intuitív-kitalációs-bigyó. Hívhatjuk így is, mindegy.

De már van egy részed, ami tud erről – különben nem tudnád elolvasni ezt a sort, már régen elmentél volna innen.

Tehát, ennyi. :)

Nem érdemes szoba-gondolkodnod.

Arra, hogy mi van a szobán túl, talán nincs szavunk, nem baj. Nem is kell rá szó. De mind a ketten tudjuk, hogy miről beszélek. :)

Köszönöm!

Forrás: http://csillagmag.hu/irasok/2012-feladat-a-nezopontvaltas/

Share and Enjoy

7 Responses to “2012 – Feladat: a nézőpontváltás”

 1. Csicseri Orosz Imre véleménye:

  Szia!
  Amint látom elkezdted felfedezni az embert ami vagy.
  A tudatosság, és a szeretet bennünk van, csak elfelejtettük azt művelni, ami valójában a részünk. Aki újból kezdi felfedezni, annak mindig olyan érzése támad, hogy ezt ott mélyen ismeri, s ebből származik egy aha élmény, ami mindig előre visz, sőt egy csomó energia szabadul fel, amit a negatív gondolatok, érzelmek lekötöttek.
  Ebből adódik, hogy ezt a tudást, nem lehet pénzzel megfizetni. Aki pénzt kér ezért a tudásért, annál nem fog működni, vagy elveszti azt a képességét, hogy tanítson. Csak annyit lehet kérni ami fedezi egy tanfolyam költségét, de a tanítónak mindenképpen ingyen kell átadnia a tudását. Most nagyon jellemző, hogy a tanítón kívül mások üzletet látnak, és pénzkereseti lehetőséget látnak a felemelkedni kívánókban, és ekkor ha a tanító ilyen vállalkozás szereplője lesz, szintén elveszti a tanítói képességeit, még akkor is, ha nem tud a plusz jövedelemről. Ebből is látszik, hogy egy tanfolyam díja, csak annyi lehet, hogy épp fedezze a tanfolyam költségeit. A legtöbb esetben mindig van egy mecénás, aki áll ebből a költségből valamennyi részt. Még egy egyháznál is ezek érvényesek. Jellemző példa erre a Katolikus Egyház, de nem csak ők az egyetlen példa, ahol mostanra már csak a pénzszerzés a döntő, de a papok elvesztették a tanítás jogát, mert elvesztették, hogy értsék is mit csinálnak. Olyan módszer van a Katolikus Egyház kezében, hogy ha újból tudnák használni, és persze a papjaik értenék is mit is csinálnak, akkor nagyon gyorsan fel lehet vinni több millió, vagy több tizmillió embert. Ehhez ki kel vonulniuk a politikából, és ingyen kellene adniuk a szolgáltatást. Ha most ingyen adnák, akkor is több évig tudnák működtetni az egyházat, hisz annyi vagyona van az egyháznak, hogy ingyen fel tudnák vinni az összes katolikust az öröm állapotáig is. Ezek tények, de úgy látszik, a hívőknek kell felemelkedniük, hogy az egyház is változzon. Így is jó, ha Isten ezt tervezte. Minél többet kér egy vallás a tanítványoktól, annál kevesebb lesz az a tudás, és így a tanítványok emelkedése is kisebb lesz.
  Minden mester ingyen adta át a tudását, és ez mindig is így lesz.
  Minden jót…
  Csicseri Orosz Imre

 2. Csicseri Orosz Imre véleménye:

  Sziasztok!
  Elkezdtem elmondani a korona csakra tudatosságának a megszerzését. Most a szív csakrát mondom el.
  A test szintjén a jóságot kell elérni, a lélek szintjén a szeretetet, a szellem szintjén az örömöt. A korona csakránál, és a szív csakránál is, mint látjuk egy ember akkor lehet teljes, ha elfogadja, hogy van szelleme, lelke, és teste. Ehhez még hozzájön az isteni szikra. Ezek együtt alkotják az embert. Aki ezt nem fogadja el, az el is felejtheti, hogy felemelkedjen. Vannak olyan vallások, ahol ezeket a fogalmakat más fogalmakkal határozzák meg. Ilyen pl a szientológus egyháznál a lélek helyett a tetánt használják, mint fogalom. Ez azért van, hogy ne keverjék össze a különböző fogalmakat és így ne keverjék össze a csakrákat sem, mert ennek zűrzavar lehet a vége, ha összekeverik a vallásokat.
  A szív csakra látszólag nagyon egyszerű, de ha nincs megfelelő tanító, elég jól el lehet tévedni. Ha elkezded a jóságot, az azt jelenti, hogy elkezdesz segíteni másoknak. tehát itt először egy nézőpont váltást kell csinálnod, hogy a másik ember is fontos, nem csak te. El kell kezdened figyelni az embereket, és fel kell tenned magadban a kérdést, miért segít az egyik ember a másiknak önzetlenül, és miért veri át a másik ember az embereket. 2012 decembere, és főleg 2013 januárja után még szembetűnőbb lesz, mivel a Föld sorsa, vagy karmája megváltozik, ezért azok akik jót cselekednek, azok előnyben lesznek, azok akik átvernek embereket, rosszabb helyzetbe kerülnek, ezt fogod észrevenni. Minden jó cselekedet jót szül, és minden rossz cselekedet rosszat szül, és azt kapod vissza, amit adsz. Amikor ezeket észreveszed, akkor már tudod, hogy érdemes jót cselekedni.
  Sok jó cselekedetet kell csinálni ahhoz, hogy egyszer elérjed azt a küszöböt, ami egyszer átvált szeretetté. Ha sok embert szerettél, akkor szintén elérsz egy olyan küszöböt, amikor átvált a szeretet örömmé. Nagyon gyorsan el lehet érni a jóságnak azt a fokát, mikor eléred a szeretetet. Segítesz a rászorulón. Mindenki azt képzeli hogy ehhez pénz kell. Ha pénzt használsz, akkor annyi pénzt kell adnod, hogy minden vagyonod rámegy, mert a pénz nem érték Isten, vagy egy mester szemében. Ha látsz egy éhezőt, és adsz neki ételt, az segítség, és jó cselekedet. Ha nem egészséges ételt adsz, az igen csak megkérdőjelezi a jóságodat, és nem is ér sokat. Ha az illetőt hozzásegíted, hogy olyan tevékenységet folytasson, hogy megszűnjön az éhezése, és egészséges ételhez jut, az igazán jó cselekedet, és fenn nagyon örülni fognak. Egy másik nagyon hasznos cselekedet, ha látsz egy szomorú, vagy egy gondterhelt, dühös, stb embert és odamész hozzá, és azt mondod neki, hogy szereted, és nincs egyedül. Óriási dolgot tettél, hisz sok embernek ez is elég, hogy túl tudja tenni magát a nehézségeken. Nem is kell mást csinálnod, tehát mehetsz tovább. Ha elkezd mégis beszélgetni veled, akkor felhívhatod a figyelmét, hogy vannak olyan helyek ahol tudnak neki segíteni, csak keresnie kell. Ha emelkedik a tudatosságod, ennél többet is tudsz majd tenni. A másik nagy segítség, ha segítesz azoknak, akik munkát végeznek, és így előbb befejezik a munkát, és előbb lehetnek a családjukkal. A buktató ilyenkor az, hogy csak annak lehet segíteni, akik elfogadják a segítséget. A másik buktató, hogy akinek annyi a jövedelme, hogy a segítség számára mások kihasználása, akkor nem szabad segíteni. A harmadik buktató, hogy a jó cselekedet magadnak kell megtenned, és nem másokon keresztül. Ha átadod a helyed a buszon egy idős embernek, már sokat segítettél. Itt is te vagy aki jó cselekedetet csinált. Rengeteg példa van, ha tényleg elhatároztad, hogy segíteni, jó cselekedetet akarsz csinálni, akkor az élet úgy is hozza eléd a lehetőségeket, csak észre kell venned. A közösségben végzett jó cselekedet még hatásosabb. Amikor sok jó cselekedetet csináltál, akkor jön a szeretet. Egyszer csak észreveszed, hogy elkezded szeretni a családod, a barátaidat, a szomszédod, egy másik idegen embert. Ilyenkor már tudsz egy idő után szeretetet is adni a másiknak. Ez több szempontból is előnyös. Bárki aki rossz szándékkal van irányodban, ha küldesz neki szeretetet, akkor vagy megváltozik a hozzáállása, és nem akar rosszat neked, vagy gyorsan elmegy a közeledből. Aki jó szándékkal van irányodban, az vissza is adja a szeretetedet, ezt meg is érzed, és akkor tudod, hogy bízhatsz benne. Aki nem adja vissza, a szereteted, az számító ember, és megjátssza, hogy neked jót akar. Ennek az embernek még több szeretetet küldhetsz.Ez arra jó, hogy bárki aki kapcsolatot akar létesíteni veled szellemi szinten, egyszerre tudni fogod, hogy Ő jót akar e neked, vagy csak rád akar akaszkodni, és energiádat akarja. Egy jó akaratú entitás, Isten, angyal, buddhistáknál egy Buddha aspektus, ha szeretetet küldesz felé, mindig vissza fog küldeni szeretetet, és mindig nagyobbat, mint amit te küldesz felé, hogy egyszerre tudd, hogy megbízhatsz benne. Ezt mindig, minden kapcsolat létesítésekor le kell ellenőrizni, egy szeretet küldéssel. Ha ezt elfelejted, akkor gondjaid is lehetnek a szellem világgal. Ezért csak akkor létesíts kapcsolatot, ha már elég nagy szeretetet tudsz adni, és akkor nem fogsz csalódni, és nem lesznek problémáid, amik lehúznak. Ha elég szeretetet adtál másoknak, és főleg azoknak, akik rászorultak a szeretetre, akkor eléred az öröm állapotát. Ekkor már elég magasan vagy, és megérzed az isteni örömöt is egy idő után. Észre fogod venni, hogy mindent önzetlenül kell adnod, és nem várhatsz érte semmit. Az sem zavarhat, hogy nem kapsz vissza semmit, vagy néha épp dühöt kapsz vissza. Csak az a jó cselekedet, vagy a szeretet, vagy az öröm, ha mindent önzetlenül adsz, különben nem értél el semmit.
  Vannak egyházak, ahol a szeretetet egyfajta biztonságos környezetben szerezheted meg, és gyorsabban eléred, mint ha ezt egyedül csinálod. Egy közösségben mindig gyorsabb a haladás. A másik oka egy csoportban levésnek, hogy minden szint emelkedésekor, és akkor ha gondjaid támadnak, vagy a haladásod elősegítése miatt meg kell kapnod a szükséges tanításokat. Ezek a külső tanítók. Vannak belső tanítók is.
  Van még egy igen gyors út. Abban az esetben, ha egy mesterrel, a szeretetnél Jézus a mester, vagy Istennel tudsz kapcsolatba kerülni, akkor nem csakra szinten csinálod, hanem a leggyorsabb úton. Őket nevezzük belső tanítóknak. Ebben az esetben a feltétlen bizalom szükséges Isten, vagy a mester felé. Itt csak arra kell vigyáznod, hogy más ne tudjon Jézus, vagy Isten képében átverni, mert az igen nagy problémát tud okozni. Ha ismered a szeretetet, akkor a fent leírt módon mindig ellenőrizd le a kapcsolat felvételt. Akkor is ellenőrizd le, mikor már teljes biztonságban érzed magad, mert sokszor történt a kapcsolat felvétel. Amikor biztonságban érzed magad, azt használják ki, az ártó lények is. Mindig ellenőrizd, hogy tényleg szeretetet kaptál vissza, és nem egy délibábot, ami csak hasonlít a szeretetre, de nem az.
  Azért javaslom Isten, vagy mesterek, vagy aspektusaival való kapcsolatot egy bizonyos állapot elérése után, mert vannak olyan módszerek, amivel ha nem vagy egy vallás tagja, akkor megtanítanak a kapcsolat biztonságos felépítésére. Mivel belül kell megtalálnod a szellemi lényt, és a lelked ezért legjobb ha Isten, vagy egy mester segítségét kéred, akiket szintén belül találsz meg, amikor elérted azt a fejlettségi szintet. a legbiztonságosabb egy vallási csoportban végezni ezeket. a vallás papjai, és a csoport adják a legbiztonságosabb védelmet. Én ezt ajánlom, függetlenül attól, hogy sok vallás nekem sem mindenben tetszik. Az biztos, hogy ha csinálod, akkor nem máson, mint rajtad múlik, hogy haladsz.
  Lehet, hogy könnyű mondani, hogy a “most”-ban légy, de a gyors előre haladásnak egyik feltétele, hogy rágyere milyen állapot is a “most”. A “most” nem egyenlő azzal, amit az óra mutat neked, vagy amit látsz adott pillanatban. Legtöbbször érzed először a tudatod, vagy az elméd vagy az érzelmeidet, de mikor ezek lecsillapodnak, és egy idő után a gondolataid, és érzelmeid keltette utórezgések is elülnek, akkor kerülsz a “most” állapotába. A gondolatok, és érzelmek hullámtermészetűek, és ezért kell ezt is megvárni, míg lecsillapodnak, és megszűnnek. Amikor ez először sikerül, és az elme, vagy a tudat nem akarja ezt megakadályozni gondolatokkal, és érzelmekkel, akkor már csak gyakorlás kérdése, és egyre rövidebb idő alatt éred el a “most” állapotát, míg folyamatosan abban leszel. A “most” állapot elérését nagymértékben segíti a légzésre való figyelés, és a tisztulási folyamatok. Itt van szerepe az elengedésnek is. Két tisztulási folyamat van, amit akár egyben is lehet végezni. Ez legyen egy következő téma része.
  Nem szabad elfelejteni, hogy egyszer az elmét, és a tudatot is ki kell tisztítani. a hatásait lehet megszüntetni a “most”-ban levéssel, de később erre is sort kell keríteni. Akár a felemelkedés után is meg lehet ezt csinálni, de aki már elkezdte, az csinálja végig.
  Minden jót…
  Csicseri Orosz Imre

 3. Csicseri Orosz Imre véleménye:

  Sziasztok!
  Illúzió, fátyol. Talán ezeket a fogalmakat érdemes helyére rakni.
  Az illúzió az, mikor nem fogadod el, hogy valami van, és helyette valami mást keresel oknak. Például nem fogadod el hogy szellemi lény is vagy, és teremteni tudsz és jobb esetben megmagyarázhatatlan esetnek fogod fel, vagy olyan elképzeléseket szülsz meg, mint amit a tudományban tanítanak az iskolákban, esetleg hazugságokat gyártva. Annyi példát tudtok felsorolni, hogy ehhez én nem is kellek.
  A fátyol az, mikor eltakarod magad elöl az igazságot. Ezt úgy éred el, hogy tudatosságodat veszted, amit a buddhizmusban úgy határoznak meg hogy nemtudás állapotában vagy. A másik fátyol, mikor az elméd egy gondolatot, vagy történést tovább variál, és annyira megkeveri a dolgokat, hogy már eléri a hülyeség határát. Még egy fátyol lehetséges, mikor a gondolat becsapódik a testbe, vagyis az anyagba, és ott érzelmet generál. Egy negatív gondolat, például a düh, bosszú annyira el tudja homályosítani a tisztán látást, hogy meggondolatlan cselekedet lesz a vége. Ekkor elég erőszakos cselekedetek történnek.
  Mikor elkezdesz egy tanfolyamot, akkor van egy csomó siker élményed, és egy darabig jól is érzed magad, de egy idő után az elméd elkezdi megkérdőjelezni a tanultakat amit az előadáson hallottál, és amikor ezek a gondolatokból érzelmek lesznek, akkor az elme mint bizonyítékot hozza fel a tanfolyam ellen, és még vadabb elképzeléseket gyárt. Ez a folyamat, ha nem állítod le, akár az őrületig is elmehet. Ezért nem javaslom az agykontrolt, mert olyan rendszer, amely az elmét megbolygatja, de végül nem tudja kezelni a szélsőségeket. Hasonló helyzet van a pszichológusoknál, még rosszabb eset a pszichiátereknél. Már említettem, hogy a szientológia az, ami olyan rendszerrel rendelkezik, amely az elmét feltárja, és megtisztítja. A szientológia megkapta a napokban azt a tudást, amely gyémánttá csiszolva, minden elmével kapcsolatos problémát tud kezelni. Amint feldolgozzák, ami néhány hét, és teljes értékű gyémánt vallás lesz. Az agykontroll, és a pszichológia okozta hibákat, mind a szientológusok technikájának alkalmazásával fognak helyrerakni, ráadásul a szeretet együttes alkalmazásával. A szientológusoknak van egy specialitásuk, ismerik a rend azon aspektusát, ami szükséges a Föld felemelkedéséhez, és meg van ehhez a technikájuk is, hogy ezt mindenkinek átadják, mikor erre szükség lesz.
  A tudatosság emelése a buddhisták feladata. nem csak a buddhistáknál tudják emelni a tudatosságot, hanem más vallások gyakorlóinál is. Erre nekik is meg van a speciális technikájuk. ahogy a szeretet vallásoknak is meg van a technikájuk, hogy más vallások gyakorlóinál is tudják emelni a szeretetet. Minden vallás tud a többi vallás gyakorlónak segíteni, mikor felemelkedést csináljuk. Össze vagyunk kötve, és egymásra vagyunk utalva. senki nem tud felmenni egyedül, mások segítsége nélkül. Ez eddig is igaz volt, és ezután is igaz lesz. Ez abból adódik, hogy még ha nem tudjuk, vagy sokan elfelejtették, hogy egyek vagyunk, mindig is érvényesül az egység, mert mindenki mindenkivel össze van kötve. Még az egysejtűek vírusok, atomok, állatok, növények, emberek, kövek, bolygók, föld, nap mind össze vagyunk kötve. Akik a fátyolt fel tudták lebbenteni egy rövid időre, azok ezt már megtapasztalták.
  Nem a tanfolyamok, a tanítók, a papok, a hibásak, ha nem érezzük tartósnak egy tanfolyam eredményét, hanem saját magunk okozzuk ezt magunknak.
  Talán ezért fontos, hogy folyamatosan a jelenben legyünk, mert ott ezek a fátyol hatások megszűnnek. Az elengedés azért fontos, mert bármi ami a mostani Földi létünkhöz kapcsolódik, azt el kell engednünk, ami megakadályozza, hogy felemelkedjünk. Gondolom most egypáran elszomorodtak, mert nem tudják elképzelni, hogy azt a sok mindent, ami a mostani Földhöz köti őket, hogy tudják majd elengedni. Nem is olyan nehéz, ha mindenki hozzáadja ami tudása van. Ezek összeadódnak, és egymás után egyre gyorsuló ütemben rángatjuk ki egymást az anyagi világból. Együtt olyan hatalmas potenciállal, erővel, stb rendelkezünk, hogy azt el sem tudjátok képzelni. Bízzatok egymásban, Istenben, a mesterekben, és minden úgy fog menni, mint a karikacsapás. Azzal segítetek a többieknek, és magatoknak, hogy csináljátok az emelkedést, mert ha egy kicsit is tudtok emelkedni, már sokkal könnyebb lesz mindenki emelkedése, így a tiétek is. Isten úgy is akkor engedélyezi az emelkedést, mikor erre mindenki fel lesz készülve, még akkor is, ha ezt te nem úgy érzed, vagy gondolod. A félelem korszakának hamarosan vége. Nem kell semmitől félni eztán.
  Minden jót…
  Csicseri Orosz Imre

 4. Komáromi Olga véleménye:

  Köszönöm a tanítást Csicseri Orosz Imre!

 5. Csicseri Orosz Imre véleménye:

  Sziasztok!
  Nézzük akkor szemet. Ez is egy csakrapont. Van a fizikai testünknek két szeme, ezzel nézünk. Van a harmadik szemünk, ezzel látunk, és ez a lélek szemünk. Van a szellemnek is szeme, amit belsőszemnek nevezünk, és ezzel látjuk a mindenséget. Hasonlóan tudjuk itt is elérni, ahogy már a szerettetnél láttuk, hogy mindegyiket tudjuk használni. Ha elkezdjük a jót, a szépet meglátni, egy küszöb értéknél kinyílik a harmadik szem. Ha a harmadik szemmel is sokáig néztünk a tényleges eseményeket, a világot, akkor egy küszöb érték után a belső szem is kinyílik. Talán nem újdonság most már, hogy vannak visszahúzó erők, amik gátolnak bennünket, hogy meglássuk a valót, meg a mindenséget. Ezek az erők, amik gátolnak, mind belőlünk fakad, mi vagyunk az okai, hogy nem akarjuk látni.
  A következő csakra a beszéd. A testnél a szájat használjuk, a lélek szája a telepátia, a szellem szája a csend. Mindegyiknél az elcsendesedéssel tudunk előre jutni. Amikor használjuk, akkor a testnél nem mondunk olyat, amiről nem tudjuk, hogy igaz. A lélek esetében már tanításokat, vagy olyan történeteket mondunk, amiből tanulni, tapasztalni lehet. A szellem esetében a csend mindent elmond, amire kíváncsiak vagyunk. A csendről sok mindent ismerünk a különböző vallásoknál, de a szólásaink is sok mindent elmondanak a csendről. Minden csakrának van egy mestere. Amikor tökéletesen kinyitottuk az össze csakránkat, akkor ezek a csakrák egyesülnek, összeolvadnak. Mindegyik csakra így látszik, hogy fontos, egyik a másiknál nem előrébb való, mindegyiknek meg van a szerepe, feladata. A szív azt gondolhatnánk, hogy előrébb való, hisz a szívnek van egy összehangoló szerepe is, és ezért fontos a Jézusi minőség, aki levezényli a felemelkedést. A szív is csak a dolgát végzi, de nem előrébb való, mert itt is igaz, hogy mindegyik csakra működése szükséges a felemelkedéshez. A csakrák is egymásra vannak utalva, és mindegyik csakra hozzá járul a felemelkedéshez.
  Minden csakrának van vallása, ahol az illető csakrák nyitását lehet elsajátítani.
  Egyet nem szabad elfelejteni, bármilyen vallást is csinálsz, csak rajtad múlik, hogy fejlődsz, és nem a vallás papjaitól, vagy az ott lévő hívőktől. Senki nem csinálja meg helyetted a csakra nyitását.
  Minden jót…
  Csicseri Orosz Imre

 6. Csicseri Orosz Imre véleménye:

  Sziasztok!
  Ha a negatívumot veszed észre, akkor egyre jobban eltávolodsz magadtól, aki valójában vagy, és végül csak testnek tartod magad, és egyedül maradsz. Ekkor a másik emberben is csak a negatívumot veszed észre, és végül magányos maradsz, egy elefántcsonttoronyban bezárod magad. Egy idő után kezded magad egyedül érezni, és kezdesz kitekinteni a tornyodból, hogy a kinti világ milyen is, mennyit változott.
  Ha továbbra is csak a negatívumot veszed észre, akkor visszamész az elefánt tornyodba, és még magányosabbnak érzed magad. Amikor kellően magányosnak érzed magad, sőt elérhetsz egyfajta depressziós állapotot, vagy még rosszabb helyzetbe kerülsz, még rosszabbul érzed magad, annyira rosszul érezheted magad, hogy változtatni akarsz ezen, akkor mindenképpen kimész a toronyból. Ha kellően rosszul érzed magad, akkor biztos észreveszed, hogy vannak mások, akik jól érzik magukat. Először bosszús leszel, de végül elkezd érdekelni, hogy mások mit csinálnak, hogy jól érzik magukat, vagy netán boldogok.
  Ekkor csinálod a szemléletváltást.
  Ha megfigyeled magad, és másokat, a környezetedet, akkor kezded magad összehasonlítani másokkal. Ha kérdéseket is raksz fel, ha valamit nem értesz, akkor választ is kapsz rá, ha észreveszed.
  A negatívumokat már ismered, de most a pozitívumokat veszed észre magadban, és másokban, a környezetedben.
  Észreveszed, egy idő után, hogy vagy, hogy alkottál egy jó dolgot, tükörbe nézel, és szépnek találod magad, rájössz, hogy egészséges vagy, hogy mással jót cselekedtél, stb. Észreveszed a környezeted szépségeit is.
  Ez nagyon sarkított, de a folyamat, ki meddig ment el, mégis így zajlik. Ekkor az átváltoztatást te csinálod meg, a körülmények hatására.
  Vannak lények, akik nagyon negatívok, de náluk is eljön egy olyan pillanat, mikor már elviselhetetlen számúkra a sok negatívum. Ha ekkor kapnak egy szeretetcsomagot, akkor egy pillanat alatt átváltoznak pozitív lényekké, és olyan magasan lesznek pozitív lények, amilyen mélyen negatívok voltak. Ez azért lehetséges, mert aki ismeri a negatívumokat, az ismeri a pozitívumokat is, és fordítva. Csak szeretettel lehet ilyenkor gyógyítani, de akkor nagy lesz a változás. Ekkor is átváltoztatás történik. Az adja meg a szeretetet, aki nem adta meg neked a szeretetet, amikor kellett volna.
  Ez a két út van, ami végül is egy út, de így ismerem ezt. Vagy magadnak nem adtad meg a szeretetet, vagy mástól nem kaptad meg, de mindenképpen szeretet megvonás történt. Ha magadnak nem adtad meg, akkor magadnak kell újból megszerezned a szeretetet, ha mástól nem kaptad meg, akkor addig, míg a másik nem ér el arra a tudatosságra, hogy megadja, és míg te le nem mentél annyira negatívba, és el nem éred az elviselhetetlenség állapotát, addig várni kell. Az isteni lények tudnak a legnegatívok lenni, de náluk is eljön az a pillanat, mikor átváltoznak pozitív lényekké.
  A lényeg, hogy elég sok szenvedésben lesz ekkor részed.
  Ha a tévében negatív híreket hallasz, abban is vedd észre a pozitívumot, mindenben. A világunkban annyi jó van, amennyi rossz. Eddig a rosszat vetted észre magadon, és másokon, most vedd észre a jót, és akkor a jó fog veled megtörténni.
  Amikor ezt már észrevetted, és egyre több jót veszel észre, akkor mivel a rosszat is észreveszed, tudod, hogy rossz is van, de jó is.
  Amikor már erre is rájöttél, akkor minden vallásnál, minden csakra nyitáskor a következőket csinálod:
  Nem bosszant senki és semmi. A senkiben te is benne vagy tehát magad felé sem bosszant semmi.
  Elfogadom olyannak magam, amilyen vagyok és elfogadom a másikat is olyannak amilyen a másik, és csodálom magam, és másokat is.
  Nem teszek többet veled olyat, amit nem szeretném, hogy velem is tegyenek. Csak olyat teszek veled, amit szeretném, hogy velem is tegyenek.
  Ezeket mikor elfogadod és megtudod, hogy egy ember mi is, test, lélek, szellem, és isten egy szikrája, akkor bűntudatod sem lesz, hisz bármit csináltál, Isten már a cselekvésed előtt megbocsátott, mert ha nem bocsátott volna meg, nem is tudnád megcsinálni a cselekedetet, ami miatt bűntudatod lesz. A bűntudat addig van, míg magadnak meg nem bocsátasz. Mindenki más már megbocsátott. Ha nem, akkor mihelyt nem lesz bűntudatod, mások is megbocsátanak neked, mikor ők is rájönnek, hogy maguknak kell megbocsátani.
  Mint látjátok, egyfajta szemléletet mondok el, amiben minden vallás tanításai egyek. Egy megoldást sem adok, csak értelmezést. A konkrét megoldásokat neked kell megtalálnod abban a vallásban, amit választottál, vagy épp nem választottál. Mindenképpen neked kell átmenni a nehézségeken, és örömökön, és csak te tudod megcsinálni magadnak. Senkire nem várhatsz, mert nem tudja senki helyetted megcsinálni, csak te magad. Aki nem választ vallást, annak magának kell az adott vallásban megtalálható információkat felkutatni.
  Egy kis segítség vallás választáskor az, hogy amikor csinálsz egy technikát, egy vallást, ott semmiféle negatív hatás nem léphet fel, amikor emelkedsz. Nem rángatózol, nem esel semmilyen révületbe, nem tesznek veled olyat, amikor nem a saját akaratod érvényesül. Ha érzelmek szabadulnak fel benned, és mások olyan helyzetet hoznak létre a te gondolataid alapján, ami neked kellemetlen az is csökkentett formában fog jönni. Az biztos, hogy amikor a negatív érzelmeken, gondolatokon átmész, akkor az energia felszabadulásakor minimum jó érzést fogsz tapasztalni.
  Minden jót…
  Csicseri Orosz Imre

 7. Csicseri Orosz Imre véleménye:

  Sziasztok!
  Ha hiányzik a nő, mint teremtő, pl. nagyboldog asszony Istenanya, stb, vagy mikor megfordítom, átváltoztatom a vallási nézetet, és ott sem szerepel a nő, mint teremtő, akkor azt a vallást, világnézetet, fél vallásnak tekintjük.
  Egyenrangúságot férfi és nő között sokan félreértelmezik, és ezért szerelmi kapcsolatok alakulnak ki, ahol nincs fejlődésre lehetőség. Nincs fejlődésre lehetőség a homoszexuálisoknál sem. Ennek néhány oka a bolygók, holdunk, naprendszerünkben lévő bolygók ránk gyakorolt hatásai. Több ok is van, de mások úgy is elmondják. Egyedül most, mert Föld is anyaszerepet játszik (Földanyának hívjuk), családban van, és így az embereknek is a fejlődés a családon keresztül érhető el. Ha egy nő el kezd veszíteni a nőiességéből, és kezdi a férfi energiákat kifejleszteni magában, ilyenkor a párkapcsolatban az energiáit legtöbbször a jobb, könnyebb élet megteremtésére fordítja, és nem a családra. A családban, nagycsaládban levésen keresztül lehet igazán nagyot ugrani a fejlődésben. Hasonló a helyzet a férfiaknál, hisz ha nem kapja meg a női energiákat, akkor kénytelen női energiákat használni. Ha valaki sok más nemű energiát használ, mint amilyen a nemisége, akkor el kezd a hasonló neműekhez vonzódni, mert nem fogja elfogadni a teste nemiségét. Átbillen az egyensúlyán. Ekkor nincs más lehetősége, mint elfogadni a teste nemiségét, és a nemiségnek megfelelő energiákat felvenni, és használni. A gond az, ha ezt nem teszi meg, akkor mindkét nemiség jelen van, olyan testre vágyik később, ahol mind a két nemi jelleg kifejlődik, és létrejön egy amorf test, ahol van hímivarszerv, és van petefészek is. Most minden emberben csak az egyik jelleg fejlődik ki testben, a másik csökevényes marad. A fogamzás után dől el a programja szerint, kinek milyen nemi szerve fejlődik ki. A másik eset, mikor terméketlenné válik, mert egyik nemi jelleg sem fejlődik ki. Az emberiség számára mindkét lehetőség zsákutca. Ezért vannak problémák a homoszexuálisoknál, és a szerelmi kapcsolatoknál is. A szerelmi kapcsolatoknál is az a gond, hogy nem adják meg egymásnak az energiákat, amikor szükség van rá, mivel itt a kapcsolat lényege, hogy addig vagyunk együtt, míg mindkét fél jól érzi magát, és a gyereknemzés ki van zárva a kapcsolatból. A másik gond, hogy a nő a szerelmi kapcsolatban is a könnyű megélhetés miatt az anyagi javak megszerzése felé fordul (mivel eleve nem akarnak családot), és mivel a család jóléte a férfi dolga, ezért férfi energiákat kezd el használni, a női energiáit átalakítja férfi energiákká. Talán már érthető, a Római birodalom bukása után miért vetették szinte szolgasorba, erőszakkal a nőket a Keresztény vallások a sötét középkorban. Mint tudjátok a Római birodalom bukása előtt ott is igen elterjedt a szerelmi kapcsolat, és a homoszexualitás. Ezzel nem is volna semmi gond, ha ezt nem erőszakkal csinálták volna, de akkor nem volt olyan helyzet, mint most, hogy egy nagy ugrás a tét, és akár a mester aspektusig is el lehet jutni. Most aki fel akar emelkedni, az kénytelen lesz magától helyrerakni a nőiességét, és a férfiasságát, mert nem fog tudni felmenni. Most nem lesz semmilyen kényszer egy vallás részéről sem. Azért is helyére kell tenni a nemiség egyen rangúságát, ami abból áll, hogy egy férfi kiteljesedik a férfiasságában, egy nő meg kiteljesedik a nőiességében, és így mindegyik, mint teljes egység létre tudja hozni a kettejük összeolvadását. Ekkor van a nő, mint egy, van a férfi, mint egy, és van a közös állapot, amiben két egyből lesz kettő, vagyis egy. Így lesz meg a három pont. amit a szeretet tart össze, tudjátok a pontokat összekötő vonal. Tudom, hogy ezt nehéz elképzelni, de majd ha megcsináljátok a családot megértitek. A vallások nem hiába kardoskodnak a család mellett. Most csak a családban lesz egy, a férfi meg a nő. Ekkor lesz meg a háromszög, ami kell a tovább lépéshez. Ha lesz gyereked, egyszerre tudod, hogy sem a nő, sem a férfi nem tud egyedül összehozni egy gyereket. A kettejük teljessége kell hozzá, és amikor megfogan, abban a pillanatban egyenrangúak is vagytok, de mindegyik csinálja a maga szerepét. Ha ezt a pillanatot meg tudnád tartani, akkor igen magas szinten rezegnél. Nem szabad összekeverni a két háromszöget. A másik háromszöggel, amiben az anya, apa, fiú szerepel. Ez a háromszög a csoport kialakításához kell majd. Összemosni meg végképp érdekes kísérlet, ha el akarom tűntetni az Istennőt. A magyaroknak ez nem újdonság, de sok népnél az lesz.
  Mint látható, nem úgy kell elképzelni az egyenjogúságot, hogy a nők úgy viselkedne, mint a férfiak, és olyan munkát végeznek, mint a férfiak, hogy a nők nadrágot hordanak. Az egyenjogúság azt jelenti, hogy ugyan olyan fontosnak tartja a férfi, és a nő is egy házasságban a másik nemet, mint önmagát. Nem alázza meg, nem értékel le a másik a házasságban és nem terrorizálja sem testi, sem lelki szinten a másik félt. Ekkor tudják elérni a nők és a férfiak a teljességet. Ilyenkor az sem számít hány feleséged van. A te bajod, ha többre vágytál, és így többet teremtettél magadnak. Ekkor az számít, hogy amit nem te teremtettél, azt engedd el ahhoz, akihez tartozik. Talán még annyit, hogy ha egy nő azt mondja, hogy nem akar veled kapcsolatot, akkor ne erősködj, mert vagy nem értél még meg a házasságra, vagy nem te vagy a férje, akárhogy is hiszed, a nő ilyet hamarabb megérez. Természetesen ez fordítva is igaz lehet, ekkor a férfi tudja, hogy nem te vagy a felesége. Itt kell elmondani, hogy a feleség szó a nyelvújításkor jött a szóhasználatunkba, és akkor sok olyan szó került a nyelvünkbe, ami nem a valóságot írja le. Aki feleségből indul ki, az tévútra kerül. A nő, aki a társad, az nem a feled, nem az egyik feled
  Most már kezditek érteni, miért nem lehet kihagyni sem az életből, sem a vallásból az Istennőt, az anyát, az anyót, a ma-t, a Nagyboldogasszonyt, stb. Magyarban is rengeteg neve van ugyanannak az entitásnak, hát még a világban.
  Mint látjátok, a Katolikus egyházban ez problémát okozhatna, de mivel ők papok, és azt vállalták, hogy a katolikusokat segítik feljutni, ezért náluk először minden katolikus elkezd felmenni, és csak a végén emelkednek fel a papok. Azért lesz nekik is egy könnyítés, és mivel változnak a dolgok, ezért nekik sem kell teljesen végig kivárni, hogy minden katolikus elkezdjen felmenni. Ha most megengednék a nősülést, széthullana a Katolikus Egyház. Lesz egy olyan esemény, ami változást hoz, és ekkor a Katolikus egyházban is megengedik a nősülést. Ezt a Pápa pontosan tudni fogja, mikor lehet a nősülést megengedni. Az elég ciki, ha egy pap nem bízik Istenben, Jézusban, és azért kezd el félni, és azért hagyja el az egyházát, mert azt hiszi, ő nem emelkedik fel. Nem biztos, hogy az ilyen pap átmegy a szűrőn. Mindenki meg lesz méretve, ez most sem marad el. Azért kell annyi szeretet a Földön, hogy mindenki a megmérettetéskor megfeleljen. Tudjátok a szeretet gyógyít. A félelmet is tudja gyógyítani. Minden vallásban benne van a szeretet vagy a szeretet valamelyik aspektusának az ismerete, és elsajátítása. Aki családban van, és születik legalább egy gyereke, az biztos ismeri a szeretetet. Egy gyerek vállalása már akkora jóságot eredményez, hogy át is lépi mindkét fél a jóság küszöbét. Ebből is látszik mennyire fontos a család.
  Ezt elég jól elmondtam, de itt is a megvalósításokban tudnak segíteni a vallások, és különböző tanfolyamok. Az is világos már, hogy ezek csak segítségek, de neked kell megvalósítani az egyenlőséget a családban. Ha nem tudsz egy családban felemelkedni, hogy tudnál felemelkedni egy nép szintjén, vagy az emberiség, a Föld lényei szintjén. A szeretet az, ami nagy segítség, de kell hozzá a tudás, meg a többi is. Ha csinálod, rájössz, hogy nem is olyan nehéz, de az biztos, hogy sokat lehet ekkor is dolgozni.
  Aki ismeri az időt, az tudja, miért mondom így. Most úgy képzelik el az időt, mintha egymás utáni pillanatot élnének meg. Ez egy káprázat. Valójában az egyik pillanat a máik pillanatba olvad bele. A következő pillanat is a legelső pillanatba olvad bele. Ezzel érdekes infót mondtam nem csak a spirituális embereknek, de a fizikusoknak is. A lényeg, hogy akik elkezdtek emelkedni, azoknak ez fontos információ. A párkapcsolat tényleges megéléséhez kell ez az információ. Ebből érdekes dolgok fognak kijönni, és az is, hogy az anyagi világból miért nem lehet továbblépni Isten felé. Egy darabig fel lehet emelkedni, de csak akkor tudsz eljutni a csúcsra, ha az anyagi világból kilépsz, vagyis elengeded.
  Minden jót…
  Csicseri Orosz Imre

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL