ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Üzenet az erdélyi magyaroknak! – HáttérKép

01

Nagy a tétje a december 11-ei romániai választásnak már csak azért is, mert most először talán kétséges, hogy bekerül-e magyar politikai erő a bukaresti törvényhozásba. A kérdés azért is kulcsfontosságú, mert gyakorlatilag a CIA átvette Románia irányítását. A korrupcióellenes ügyészséget sok egyéb mellett arra használják, hogy magyar politikusokat megfélemlítsenek, vegzáljanak. Az ottani magyarságnak a jelenlegi helyzetben egyfelé kell szavaznia, hogy legyen az erdélyi magyarságnak képviselője a bukaresti parlamentben. S, ha egyszer az RMDSZ a legerősebb magyar politikai erő, – amit belátott a Magyar Polgári Párt is, és felülemelkedett a politikai ellentéten – akkor ezt a szavazóknak is be kell látnia.

Share and Enjoy

4 Responses to “Üzenet az erdélyi magyaroknak! – HáttérKép”

 1. Megy a porhintés, de rendesen.
  Első: Mikor volt egyetlen magyar is romániai magyar? Vagy román, roma vagy, vagy magyar. Ha magyar vagy, mi keresnivalód van a román parlamentben? Az ott élő nem magyarok, felvették a roma stílust. (A román ezt jelenti magyarul, és nem ok nélkül nem írom azt, hogy cigány stílus, mert a cigány nem lop, csak azok, akik közülük, elhitték, hogy romák.) Csak azok akarnak a román parlamentbe jutni, akik románok akarnak lenni, és azok is lesznek. Régen nem is így hívták azt a népet, csak a hazudozókat, a bárkit elárulókat nevezik románoknak a mostani vezetőik után.
  A másik: Nem lett nyilvánvaló, hogy pártoskodással csak a tolvajokat juttatjátok olyan helyzetbe, hogy tudjanak lopni, csalni, hazudni, és főleg tőletek? A politika, amúgy is azt jelenti, hogy a tolvajok gyülekezete. Mindegyik tőled lopja el, amid van. Mit lopnak el? A becsületedet, a tisztességedet, a tudásod, az igazságod, tehát magyarságodat. Egyedül a szereteted nem tudják ellopni.
  Harmadik: El lehet dönteni, hogy a Magyar királyságba tartozol, vagy a Román királyságba.
  Ha a Román királyságba akarsz tartozni, akkor románná kell válj, és akkor azt teszel amit akarsz, de akkor költözni fogsz, és ezt meg is ígérem neked, veheted készpénznek. Magyar királyságban nincs helye hazudozóknak, csalóknak, tolvajoknak.
  Ha meg a Magyar királyságba akarsz tartozni, akkor magyarrá kell válj, tegyél érte, vagyis nem árthatsz senkinek, és visszakapod azt, ami illet téged. A becsületed, a tisztességed, a tudásod, az igazságod, és nem utolsó sorban a szeretetet.
  Nem kell mást tenned, mint szeretned mag-ad, a haz-ád, a ház-ad a Kárpát-medencét, a Magyar királyságot.
  Még mindig a Magyar királyságban élsz, hiába foglalták el más népek a királyság területeit, országait.
  Még mindig a Magyar királyság tagja vagy, ha magyar vagy, vagy ha elfogadod a Magyar királyság egyetlen szabályát, a szokásjogot.
  Nem árthatsz senkinek, és ezt csak úgy tudod elérni, hogyha szeretsz mindent, amire csak figyelsz, és elsősorban magadra, a magodra kell figyelned, hogy megtudd, mennyire is tudsz szeretni, és így megtenni.

  • Emberiség.hu véleménye:

   Zavaros és zagyva kuszaság, amit írsz… Nincs és nem lesz sem magyar, sem román királyság. Idejemúlt… Nem ez a két választási lehetőség van… Szerencsére.
   Emberiség van, ahol mindenki egyenlő… a tolvaj román és tolvaj magyar majd elnyeri a jutalmát…
   Nem a múltba kellene nézni, hanem végre a jövőbe…

   • Magyarul írtam, bár az igaz, nem könnyű megérteni, sok mindent el kell hozzá engedni, de ami a lényeg, ha nem akarod megérteni, nem is fogod. Magyar királyság nem lesz, hanem abban élsz. Az igaz, hogy gyerekkorod óta azt próbálták beléd sulykolni, hogy nincs már Magyar királyság, és ezek szerint te is nagyon elhitted, és még utána sem néztél. Volt már néhány államforma, és te minden államformát elhittél, hogy épp abban vagy, csak épp a valóságot nem akarod elfogadni. Nem hallottad, hogy semmi nem az, aminek látszik? Azt is mondják, hogy egy álomvilágban élsz, és ideje felébredned, és rájönni, mi is a valóság. Az is igaz, hogy kezdesz rájönni, mennyire átvertek, és már senkinek sem hiszel. Kérdezd meg magad, hátha magadnak hiszel. Magam pontosan tudom, hogy a Magyar királyságban élek. Eddig még egyetlen magyar, vagy egyetlen magyar ősünk sem szüntette meg a Magyar királyságot. A vicc az, hogy minden idegen, minden állítólagos vezető tudja, Magyar királyságban él, csak épp etetik a jó népet a hülyeségeikkel. A falumban már sokan rájöttek, és tudják hol élnek, bár eleinte tényleg kételkedtek.
    Megfogod látni, nem lesz két vagy több választási lehetőség, csak ez az egy, a Magyar királyság.
    Számtalan okot, mondhatnék, de ha magadnak hiszel most már, akkor hiába sorolnám az okokat.
    Addig míg a múltban létrehozták az őseink a Magyar királyságot, akkor az addig él, míg meg nem szüntetjük. Ezt a lépést nem hagyhatod ki, mert ha valamit meg kell szüntetni, azt a lépést nem hagyhatod ki, mert nem tudsz tovább menni, és minden próbálkozás csődbe fog menni. Egyik rendszer sem volt életképes, pont azért, mert ha kihagysz egy lépést, akkor mindig vissza fogsz oda térni, hogy helyére rakd a dolgokat. Sokkal jobban tisztában vagyok, mint gondolod, sőt tudom, hogy miután megtörténik a király választás, utána hamarosan meg fog szűnni a Magyar királyság, sőt azt is tudom, hogy utána milyen rendszer lesz az országban.
    Ha nem lenne igazam, akkor felesleges a Szent korona tisztelete, felesleges azon tépelődnöd, milyen rendszer lenne jó számodra amiben szívesen élnél, mert akkor teljesen mindegy milyen rendszerben élsz. Érdekes módon elélnek a magyarok a románok között is, és semmi értelme az erdélyieknek bármiféle önállósdi. Teljesen értelmetlen lenne a függetlenedés, ha igazad van. Megtehetnék, hogy szépen megtanulnak románul, elfelejtik a magyar nyelvet, és élnek, mint Marci hevesen. Kérdezz meg egy székelyt, egy szakát, egy sziket, hogy miért ragaszkodik annyira a magyar nyelvhez, és a Szent koronához. Lehetnének világpolgárok, és fel lett minden magyarnak ajánlva, de egy magyar nem fogadta el, és csak magyar ember akar lenni. A Szent koronához meg hozzátartozik még a Magyar királyság is. A zsidók is szeretnék a Magyar királyság területét újból egyben látni, sőt tesznek is erre lépéseket, és olyan Magyar királyságot akarnak, amelyet teljesen az ellenőrzésük alatt tartanak. Ha ez valósulna meg, nem jönne el nekik a Messiás, és kb 40 ezer évet kellene várniuk a legnagyobb szenvedésben az újabb lehetőségre. Most meg itt van az orrunk előtt a lehetőség, hogy rendbe rakjunk mindent közösen, és először a Magyar királyságot kell rendberakni, sőt el kell érni, hogy olyan tudatos, olyan szeretetben légy, hogy már nem lesz szükség a Magyar királyságra. Ha tetszik, ha nem a zsidó vallásúak is a Magyar királyság tagjai, mert Izrael szintén a Magyar királyság egyik országa, ha nem tudnád, de csak Izraelben dirigálhatnak, és csak úgy, hogy az ősiség szabályát a zsidóknak is be kell tartani. Aki nem fogja betartani a zsidók közül a Magyar királyság szokásjogát, arról majd a Messiásuk gondoskodik.
    Remélem nem akarsz olyan rendszerben élni amilyen most van, vagy még rosszabba, mert aki csak abban tud gondolkodni, hogy cseréljük le a mostani vezetőket, de minden maradjon ahogy volt, esetleg több legyen a pénze, vagyis többféle javakhoz jusson hozzá, mint eddig. Nagyjából az a száz pontos, javaslatod is a régi rendszer megreformálásáról szólt, és el sem tudod képzelni, hogy van ennél sokkal jobb rendszer is, és van, csak ahhoz először el kell érni azt a minőséget, sőt túl kell haladni, mint amilyen a Magyar királyságban ezer éve volt.
    Nem fog az megtörténni, hogy az emberek egyformán emelkednek, tudatosodnak, mint ahogy eddig sem történt így.
    Az emberiségben a különböző közösségeknek, népeknek meg van a speciális feladata. Mikor azt mondom, hogy magyar, az is egy speciális feladatot határoz meg az emberiség feladatán belül. Erre még talán nem is jöttél rá.

    • A magyarok oláhoknak nevezik azt a népet, amit most elhülyítve románoknak hívnak.
     A magyarok nem véletlenül nevezik azt a népet oláhnak, mert pontosan leírja a szó, hogy annak a népnek mi is a dolga az emberiségben.
     A román szót ha értelmezed, amit elhitettek az oláhokkal, hogy ők nem oláhok, hanem románok az, hogy ro-ma-n. Az “n” betű, valamin lévőt jelent, ha a szó végén van. A ró az írást, írót jelent, a ma, meg ugye talán egyértelmű, hogy most. A furcsa az, hogy ma ezt írod le, és ez szerint élsz, holnap meg mást írsz le, az szerint élsz. Aki ezt teszi, az semmi más, mint köpönyeg forgató, hazudozó. Egy egész néppel az eredeti neve helyett elérték, hogy köpönyeg forgatónak, olyan népnek tartsa magát, aki az érdekeinek megfelelően beszél, és annak megfelelően írja a sorsát. Magyarul ezt jelenti a román, és ha megfigyeled, a utóbbi történelmüket, így is tesznek a román vezetők. Ugyan ez igaz a roma szóra is, és egy cigány, amely becsületes, nem fogadja el, hogy Ő roma. Nem véletlen, hogy hoztak olyan törvényt, hogy a romáknak kell a cigányokat nevezni, mert így próbálják velük elfogattatni, hogy ők köpönyeg forgatók. Ugyan ez a helyzet a római katolikus egyházzal is. Ők is köpönyeg forgatók, és úgy beszélnek úgy íratják a híveikkel a sorsukat, ahogy az érdekeiknek megfelel. Talán észre kellene most már ezt is venni. Nem véletlen, hogy az egyik pápájuk halála előtt megjósolta, hogy meg fognak szűnni. Utána lehet nézni, aki nem hiszi.
     Ugyan úgy a székelyeknek is meg van a dolguk, a feladatuk, a magyarok tevékenységében. Régen ezért nevezték szakáknak, de a székely most is ugyan azt jelenti, csak még többet jelent, és főleg magasabb minőséget mutat.
     Egy székelynek mi keresni valója van a román parlamentben? Csak a románoknak van ott keresnivalója, hiszen az nekik az ország irányító egyik szervük.
     A székelyek, ha magyarnak tartják magukat, akkor minimum a magyar parlamentben van a helyük.
     Ott vannak?
     Nem, egy székely nincs a magyar parlamentben, de elárulom, egyetlen magyar sincs a magyar parlamentben.
     A mézesmadzag el lett húzva minden magyar előtt, hogy megkapta papíron az állampolgárságot, ha akarta, de egyetlen magyart senki nem képvisel a parlamentben.
     Azt hiszed, az oláhoknál másként van?
     Az oláhoknál sincs egyetlen oláh a parlamentjükben. Ha utána nézel, milyen származásúak vannak az oláh parlamentbe, hát nem találnál különbséget a magyar parlamentben ülők származásában. Utána néztél? Nem, tudom, hogy nem.
     Olyan ez, mikor kiderül, hogy Vona Gáborról is az igazság. Ezt egy Alexandru Vona spanyolországi román emigráns írótól lehet tudni, aki leírta, hogy: – Vona – kifordított utalónév a szefárd-zsidó család valamelyik ősének nevére. Az eredeti zsidó név a : Navon. Ugye könnyen ki is lehetne találni, és ehhez nem is kellene hogy az a zsidó író ezt leírja.
     Nézd meg a videót, és ha felrakod azoknak az embereknek, hogy ők szeretnének e románok lenni, hogy bekerüljenek a román parlamentbe, akkor biztos lehetsz, a nem válaszukba, de téged rávennének, sőt uszítanak, hogy legyél román, és ne magyar.
     Mint mondtam, minden nép parlamentjében csak azon nép tagjai lehetnek, akik ahhoz a néphez tartoznak. Ez a rend. Ha nem így van, akkor nem a rend szerint él az a nép.ezért semmilyen más népnek a tagja nem lehet az adott nép parlamentjében.
     Ugye remélem ez egyértelmű.
     Ez nem választási lehetőség, sőt nem is döntés, hanem az, rájössz hová tartozol, vagyis átvered e magad továbbra is, vagy sem.
     A Magyar királyság tudja biztosítani, hogy minden nép, minden ország saját maga döntsön a dolgairól, mikor újból feláll a hivatali rendszere is, és a Magyar királyság parlamentjében minden nép, minden ország ugyan úgy képviseli magát.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL