ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Segítsd oldalunkat!

Az Emberiseg.hu teljes mértékben önkéntes alapon működik, a honlap fenntartása (domain, szerver, Internet), a tartalmak  feltöltése, saját anyagok elkészítésének, leforgatásának költségei (utazás, üzemanyag, parkolási díj stb.) szinte mind saját zsebből történnek – az én zsebemből. Az utóbbi hónapokban az “egy liter tejes” támogatások is megcsappantak. Az oldal fenntartására, anyagaink elkészítésére, és a saját kezdeményezések szervezésére viszont bőven meghaladja ezt úgy, hogy az ezzel töltött munkaórák költségét nem számolom. Átlagosan ez napi 3-4 órát jelent hétköznap és hétvégén egyaránt, de van, amikor sokkal többet, van, amikor valamivel kevesebbet. Éves szinten 1200-1500 óra. Emellett eszközeim is használódnak, amiket időnként cserélnem is kell (kamera, stb). A weboldalunk wordpress alatt fut, ami elvileg ingyenes, de a használt sablon fél évente 50 dollárba (15 ezer Ft) kerül. Ha hozzáadom a domain név és a tárhely éves díját, ami szintén nagyjából 20 ezer Ft., ott vagyok, hogy évente csak a weboldal fenntartása 35 ezer Ft. Ezért fontos a támogatás.

2014-ben és 2015-ben 28 előadást tartottam ingyen (csak útiköltség-térítést kértem) Felvidéken, Vajdaságban, Székelyföldön és Magyarországon. Olasz Sándor nagykőrösi pék szabad idejét áldozza arra, hogy számítástechnikai tudásával megteremtse az oldal működésének, és az ehhez kapcsolódó fejlesztések hátterét. Amennyiben fontosnak tartod oldalunk létét, többféle módon is segíthetsz a működésében.

Aki megteheti, hogy anyagilag is hozzájárul a csatorna működéséhez, nem kérek többet, mint hogy havonta, vagy ahogyan teheted, időközönként segíts a költségek megosztásában egy liter tej árával. A támogatásokat Both Károly László (édesapám) számlájára kérjük, a megjegyzési rovatban “Emberiseg.hu” szöveggel:

MagNet Bank
16200151-18537633
IBAN HU39-16200151-18537633-00000000
BIC (SWIFT) kód: 
HBWEHUHB

 

Támogatását immáron a PayPal rendszerén keresztül is eljuttathatja hozzánk, kattintson az itt, a szöveg alatt látható “Donate” feliratú gombra, és kövesse PayPal accountja utasításait.

Köszönjük bizalmát, és támogatását!

Oldalunk látogatottsága naponta 1800-2000 fő között van, FaceBook-os csoportunkban a tagok száma megközelíti az 5500 főt (2018. márciusi adat) és folyamatosan növekszik. A szintén Facebook-os oldalunk tetszésnyilvánítások száma 2018. márciusára meghaladta a 7000 főt. Youtube-csatornánk (noha 2017. szepteberétől 4 hónapnyi felfüggesztésre került) feliratkozóinak száma 10 ezer fő felett, napi megtekintéseinek száma átlagosan 3-5 ezer látogatás között mozog.

Share and Enjoy

FEL