ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Segítsd oldalunkat!

Az Emberiseg.hu teljes mértékben önkéntes alapon működik, a honlap fenntartása (domain, szerver, Internet), a tartalmak  feltöltése, saját anyagok elkészítésének, leforgatásának költségei (utazás, üzemanyag, parkolási díj stb.) szinte mind saját zsebből történnek – az én zsebemből. Az utóbbi hónapokban az “egy liter tejes” támogatások is megcsappantak. Az oldal fenntartására, anyagaink elkészítésére, és a saját kezdeményezések szervezésére viszont bőven meghaladja ezt úgy, hogy az ezzel töltött munkaórák költségét nem számolom. Átlagosan ez napi 3-4 órát jelent hétköznap és hétvégén egyaránt, de van, amikor sokkal többet, van, amikor valamivel kevesebbet. Éves szinten 1200-1500 óra. Emellett eszközeim is használódnak, amiket időnként cserélnem is kell (kamera, stb)
A YouTube-csatornánk megszüntetése miatt a vimeo-ra töltöm fel a filmeket, ennek költsége (mert az ingyenes verzió semmire nem elég) 20 dollár havonta. A weboldalunk wordpress alatt fut, ami elvileg ingyenes, de a használt sablon fél évente 50 dollárba kerül. Ha hozzáadom a domain név és a tárhely éves díját, ami szintén nagyjából 70 dollár, ott vagyok, hogy évente csak a weboldal fenntartása 400 dollár. Ezért fontos a támogatás.

2017. szeptemberében a YouTube indoklás nélkül megszüntette az Emberiseg.hu csatornáját, ahol 420 film, 10.500 feliratkozó és 5 millió megtekintés volt. Havi átlagban 5-10 ezer Ft. érkezett onnan a visszaosztott reklámbevételekből, ami elenyésző ugyan, de ez is kiesett most. Nagyobb probléma, hogy 5 év folyamatos munkáját tette tönkre ezáltal, pedig oldalunk semmiben nem sértette az ÁSZF-et. Így ezt a munkát most újra el kell végeznem, tehát más csatornákra visszatennem az elveszett filmeket.
2014-ben és 2015-ben 28 előadást tartottam ingyen (csak útiköltség-térítést kértem) Felvidéken, Vajdaságban, Székelyföldön és Magyarországon. Olasz Sándor nagykőrösi pék szabad idejét áldozza arra, hogy számítástechnikai tudásával megteremtse az oldal működésének, és az ehhez kapcsolódó fejlesztések hátterét. Amennyiben fontosnak tartod oldalunk létét, többféle módon is segíthetsz a működésében.

Aki megteheti, hogy anyagilag is hozzájárul a csatorna működéséhez, nem kérek többet, mint hogy havonta, vagy ahogyan teheted, időközönként segíts a költségek megosztásában egy liter tej árával. A támogatásokat Both Károly László számlájára kérjük, a megjegyzési rovatban “Emberiseg.hu” szöveggel:

MagNet Bank
16200151-18537633
IBAN HU39-16200151-18537633-00000000
BIC (SWIFT) kód: 
HBWEHUHB

 

Támogatását immáron a PayPal rendszerén keresztül is eljuttathatja hozzánk, kattintson az itt, a szöveg alatt látható “Donate” feliratú gombra, és kövesse PayPal accountja utasításait.

Köszönjük bizalmát, és támogatását!

Oldalunk látogatottsága naponta 1800-2000 fő között van, FaceBook-os csoportunkban a tagok száma megközelíti az 5500 főt (2017. novemberi adat) és folyamatosan növekszik. A szintén Facebook-os tetszésnyilvánítások száma 2017. novemberére megközelítette a 7000 főt.

Share and Enjoy

FEL