ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Privatizáció

bogar-laszlo-kozgazdasz

A filmet a III. Savaria Filmszemlén különdíjjal jutalmazták. A film a média által mélyen elhallgatott folyamatokat tárja a nyilvánosság elé, melyet egyetlen eddigi hatalom se szeretett volna, ha nyilvánosságra kerül. Az állami vállalatok a magyar nemzet közös vagyonát képezték. A privatizációnak nevezett vállalati átalakítást és magánkézbe adást a társadalom számára egy jobb jövőt hozó folyamatnak volt beállítva a nemzet számára. A filmben a történelmi mozgatórugókat és a visszaéléseket is megmutatjuk a teljesség igénye nélkül. A húzóágazatok megszűntek, a stratégiai vállalatok külföldi kézben, gazdaságilag egységes országot szétszabdalta a privatizáció, ugyanakkor sok-sok vállalat került ingyen magánkezekbe, vagy tűnt el. A film kiragadott példákkal mutatja be a privatizációt és folyamatát. A film kapcsán eddig még nem látott megkeresést kapott szerkesztőségünk. Az ország minden pontjáról kerestek – akik véletlenül láthatták – a DunaWorld premier vetítését vasárnap reggel 6. 45-kor. Az Echo TV-től és a Hír TV-től is kaptunk ígéretet, hogy hamarosan adásba szerkesztik a Privatizációt. Reméljük, a néző ezzel a filmünkkel is kicsit közelebb kerül a magyar nemzet egy tragikus időszakának megértéséhez.

További részletek: http://komlomedia.hu/video.php?id=2016052301#ixzz49qPx8dWk

Share and Enjoy

3 Responses to “Privatizáció”

 1. A film nagyon jó valóban, bár az egész mocskos lenyúlásnak valójában csak töredékét mutatja be.
  Moldova Miskolc című könyvében ettől vannak sokkal brutálisabb dolgok is!
  Nincs benne pl. a vidéket ért gyalázat a tsz-k és állami gazdaságok pofátlan szétlopása és lepusztítása, és egyúttal a falvak nyomorba taszítása sem.
  Két megjegyzésem lenne:
  1. A film kissé egyoldalúra sikeredett, mert némely politikai erők mintha nem lettek volna megemlítve,de kétségem nincs afelől, hogy ezt az állapotot, együttesen az elmult kb.28 év összes politikusa idézte elő, és terheli őket ezért felelősség!!
  2. A cukorgyárak alapítóinak nevei elég sok mindent elárul!!!Lehet őket szidni, köpködni rájuk, és minden bajunkért őket hibáztatni, de ahogy a riportból látszik több tízezer ember, munkavállaló nagyon boldog volt míg volt ott munkája, és ezt nekik köszönhette. A gyárak, a magyar gazdasági élet, a vidék lepusztítását meg magyar emberek(elvileg) tették saját országukkal. Nem kell keresni semmiféle külső ellenséget, mert van itthon is számtalan.

  Sajnálom ezt a szerencsétlen országot, hogy ezer év óta képtelen magának tisztességes vezetőket választani(Mátyás lehet kivétel volt…) . Meddig még???

 2. Ez egy folyamat, és senki ne sajnáljon semmit.
  Kb. 1000 éve kezdődött egy lebontási folyamat, aminek a végére értünk.
  Ez nem azt jelenti, hogy akik ebben a lebontási folyamatban részt vettek, azoknak tapsolni kell, mert pont azok végezték el e lebontási folyamatot, akik a legtisztességtelenebbek, akik nagyon beették a halódó rendszer hülyeségeit, tehát ők érték el, hogy az emberi társadalom legaljára kerültek. Ezek már nem is emberek, annyira mélyen vannak, és ezt, ha jól megnézed őket, látni is rajtuk, hiába öltöznek a legdrágább öltönybe. Ezeknek a nem embereknek talán a legnehezebb, hogy újra emberré váljanak. Nem lesz nekik könnyű, ezt elhihetitek, és majd meglátjátok.
  Ha megnézitek, az élet szinte bármelyik területét, ezt a lebontási folyamatot látjátok.
  Most már csak a szemét eltakarítás van hátra. Vagy önként átadják az ellopott vagyont, vagy a vagyon fog értéktelenné válni. Az átadás a bál megoldás, míg az értéktelenné válás a Jób megoldás. Aki túl van a bál, és jób megoldásokon az örülhet, mert e kettőt már összerakta eggyé, ég-g(y)é, és nyitva áll a lehetőség számára, hogy megteremthesse, és felépíthesse azt a világot, amelyben szeretne élni.
  Magyarországon, de mondhatom a Kárpát medencét is, ugyan ez történt. Minden olyan ágazat, munkahely felszámolásra került, amely a régi rendszert fenntartotta, és csak azok maradtak meg, amely valahogy még biztosítja, hogy életben maradjanak az emberek, de azok is minimalizálódtak.
  Lényegében, elmondható, hogy a Kárpát medencében egyáltalán nincs termelés, jobban mondva érték teremtés, vagyis csak a minimum termelés történik. Az érték termelés ami még megmaradt, annak jelentős része szintén magán zsebbe folyik.
  Ahol ennyire tönkre van téve az érték teremtés, ott lehet, egy magasabb minőséget elérni, mint ami eddig volt.
  Ehhez ugye teljesen újat kell létrehozni, és ennek az a feltétele, hogy minden eddigi kötöttségtől gáttól, kitalációktól megszabaduljunk, ami feltételezi, hogy nem csak az előző, de az előtte lévő rendszerek hatásaitól is meg kell szabadulni.
  A Geán akármilyen furcsa, csak a Kárpát medencében vannak meg ehhez most a feltételek.
  Van egy mondás, minden rosszban van valami jó.
  Ez most egy ilyen helyzet.
  Lehet egy teljesen új rendszer alapjait megteremteni, és elkezdeni felépíteni.
  Ez csak úgy teheted meg, hogy magadat rakod rendbe.
  Amíg ezt nem teszed meg, csak a régi rendszert, vagy valamelyik régebbi rendszert, amit ismersz akarod visszaállítani, ami ugye már tudod, hogy a csődhöz, a halálhoz vezet, csak sokkal gyorsabban.
  Ugyan azt még egyszer megtenni nem lehet, mert nem így működik a világ, ha csak nem akarod ugyan azt átélni, mint amikor egyszer rabszolga, szolga voltál, máskor te voltál a főnök, és akár istennek is képzelhetted magad.
  Nincs a Geán olyan módszer, technika, amivel rendbe tudod magad rakni.
  Megismerheted az agyad, az elméd, a tudatod tárolóiban milyen hülyeségek vannak, ha egyáltalán eljutottál, hogy erre kíváncsi vagy, de azt felülírni nem tudod, még akkor sem, ha ezt elhitetik veled, mert ezek ott maradnak bármilyen módszert is alkalmazol. Bármikor valamilyen hatás, mondat, kitaláció, kép, vagyis gondolat, különböző vegyi anyagok, esetleg tudatmódosító szerek, vagy épp egy cselekedet ezeket a hülyeségeket újra beindíthatja nálad, még akkor is, ha sikerült leállítanod.
  Törölni ezeket a hülyeségeket, csak a magban, magadban tudod az Ég Ene, vagyis magyarul a Nagyboldogasszony és az Ég Ata segítségével. Az égéssel lehet végleg törölni.
  Aki eljut a magjáig, és a magjával azonosul, annál törlődik minden hülyeség.
  A magyarok ezt tudják, és ebben tudnak neked segíteni.
  Csak az tudja az új rendszert építeni, aki ezt elérte, addig mindig az előző, vagy valamelyik előző rendszert vagy valami variációját ismétli, míg rá nem jön, és meg nem teszi, hogy magára, a magjára hallgat, és amíg a magjával nem azonosul, így átalakítja mind magát, mind a világát.
  Nincs jobb megoldás.

  • Ez egy folyamat, és senki ne sajnáljon semmit.
   Átolvastam mit írtam le, és rájöttem, hogy aki nem tudja mit jelent az érték, az vagy nem érti meg, vagy félre fogja érteni, amit leírtam.
   Az érték jelentése: ért ék, tehát az értés éke, a megértés éke, akadálya, oka, fátyla, csakrája, örvénye, stb, mert sok neve van azoknak a hülyeségeknek, amiket itt a Geán beetettek velünk. Bármit, amit értéknek, fontosnak tartasz, ahogy régen értetted az érték szót, az számodra mind akadály, amin felül kell emelkedned. Ezért írtam az első mondatomban, hogy senki ne sajnáljon semmit. A Geán szinte minden másként van, másként magyarázták, mint a valóságban. Alig találok olyat, amit ne ferdítettek volna el, vagy ne torzítottak volna el. Aki még ezt nem látja, az a későbbiekben, remélhetőleg nem is olyan sokára, rá fog jönni, és ezért ne is csodálkozzon ezen.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL