ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Lehetőség Katymáron! – 2.

katymar (9)

A tegnap felkerült felhívásra meglepő módon nagyon sokan reagáltak, akik érdeklődnek a katymári lehetőségről. Csak a FaceBook-on eddig több, mint 7100-an nézték meg a bejegyzést, és több, mint 80-an meg is osztották. Közben kiderült, hogy Katymáron nem egy, hanem több ilyen ház is létezik, amit meg lehetne venni, vagy ha nincs rá pénz, ilyen konstrukcióval (benne lakva, lakbért fizetve tulajjá válni egy idő után) ott lehetne élni.

A terület nagyon jó hely gazdálkodásra, egyéb munkalehetőséget nem könnyű találni. Ugyanakkor az önellátás működhet. Főleg, ha több, hasonló szellemiségben gondolkodó család él egy helyen, akik közösséget alkotnak. A megtermelt dolgokat pedig a szociális szövetkezetünkön belül tudnánk a tagoknak biztosítani, amihez várjuk a csatlakozókat.

A lényeg: továbbgondoltuk a katymári lehetőséget, és arra jutottunk, hogy ezt folytatni kell, szervezni kell.
1. Tehát várjuk továbbra is azokat, akiket érdekel a katymári lehetőség.
2. Jelentkezzenek azok a vidéken élők, akik ugyanilyen megoldással tudnak üresen pangó házakat a falujukban, amelyek állaga csak folyamatosan romlik. Értéke csökken, tönkremegy, ahelyett, hogy benne élők óvnák és hasznosítanák.
3. A szociális szövetkezetünkbe kellenek a vidéken megtermelt friss, egészséges élelmiszerek és egyéb termékek!
4. Keressük azokat, akik egy-egy területen vállalnák ezek kétirányú szervezését (helyi termékek megkeresése, helyi tagok bekapcsolása)

info@letunkert.hu vagy info@emberiseg.hu

A tegnapi cikkünk itt van: http://emberiseg.hu/emberiseg/lehetoseg-katymaron/

Share and Enjoy

2 Responses to “Lehetőség Katymáron! – 2.”

 1. TISZTELETEM!

  ÉN EGY 54 ÉVES,ROKKANT VAGYOK,NAGYON BETEG,DE A HÁZ KÖRÜLI MUNKÁKAT ÉS A HÁZON VALÓ MUNKÁKAT ELTUDOM MÉG VÉGEZNI,NÉHA IGAZ NEHEZEN,MERT PIHENNEM KELL!
  NAGYON ÉRDEKELNE A HASONLÓ LEHETŐSÉG,MERT JELENLEG ALBÉRLETBEN ÉLEK PÉCSEN EGY EMBERTELEN ALBÉRLETBE(MÉG FŰTÉS SINCS,MINT A HÁZIGAZDA KÖZÖLTE EGY HÓNAPJA!)
  ITT 20 EZRET FIZETEK,DE MIVEL CSAK 40 EZER A NYUGDÍJAM,HAVI HÚSZEZERNÉL NEM TUDNÁK TÖBBET FIZETNI A “LIZINGÉRT” !!
  NAGYON,NAGYON SZERETNÉK EGY ILYEN LEHETŐSÉGHEZ JUTNI!
  ÉS NAGYON NAGY MEGHATÓDÁSSAL ÉRTESŰLTEM,HOGY VANNAK ILYEN EMBEREK ÉS SZERVEZETEK AKIK ENNYIRE A SZÍVÜKÖN VISELIK AZ EMBEREK SORSÁT!
  NAGYON KÖSZÖNÖM AZ ÖNFELÁLDOZÓ MUNKÁJUKAT!!!!
  MARADOK TISZTELETTEL:TIHANYI GÁBOR

  CIMEM:
  TIHANYI GÁBOR.
  7632.PÉCS.MÓRA FERENC.U.47
  TEL:06-30-2551151

 2. jankovicsandrea véleménye:

  Jankovics Andrea vagyok 46 éves .2 éve szinte az elsők között veszítettük el a házunkat.Bemutatnám a családomat 4 gyermekem van .2 már felnőtt és saját családja van.2 kiskorú 7 éves fiam és 5 éves down szindrómás kislányom.Én jelen pillanatban gyesen vagyok vele. apuka pedig megpróbál eltartani minket. Sajnos az idei év nagyon nehéz volt ,amióta elveszítettük a házunkat albérletbe lakunk.ahova a tulajdonos nem engedi,hogy bejelentkezzünk.Így se lakcímünk ,se semmilyen támogatást nem tudok igényelni.Szeretnénk ezt a lehetőséget megragadni,hogy a gyermekeimet normális körülmények között tudjam felnevelni.Előre is köszönjük .
  Jankovics Andrea
  Egerág Pozsony u 13
  7763

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL