ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Kérem vissza a pénzemet! – Levél a NAV-nak

by / kedd, 24 január 2017 / Published in Belpolitika, magyarság, Jegyzetek, News, Tartalompörgető
nav-yt
Egy kisember levelet írt a NAV-nak. Kéri vissza a befizetett adóját, mert nem járul hozzá, hogy egy törvényrendelet értelmében a közpénzből egyszer csak magánvagyon legyen. A NAV erre megbírságolta.
A probléma nem ezzel vagy azzal a politikai erővel, és nem a kormánnyal van. A rendszer ilyen. Ma a NAV elsődleges szempontja, hogy teljesítsen – vagyis az ott dolgozók nem az állampolgárokért vannak, hanem azért, hogy minél több pénzt behajtsanak az “állam” számára. Ez elvárás, és ebből vannak a jutalmak.
A Rendőrségnél szintúgy elvárás, hogy bírságoljanak, mert az abból származó bevétel része a rendőrségi költségvetésnek – így elsődlegesen ők sem az állampolgárokért dolgoznak.
Ilyen ez a rendszer. És ezek még csak apróságok.

Share and Enjoy

3 Responses to “Kérem vissza a pénzemet! – Levél a NAV-nak”

 1. Egyetértek, de nem a NAV-al.
  A kormányok főleg olyanokat csinálnak, amire sose kaptak senkitől felhatalmazást.
  Vissza kell kapnunk a munkáltatói, és ellenörzési jogainkat.
  Erről kell népszavazás, nem érdektelen hülyeségekről.

  • Bocs, de miről beszélsz? Senki nem vett el tőled semmit. Ha te elhiszed, hogy elvettek tőled valamit, akkor más hülyeséget is elhiszel, ami nem is úgy van, ahogy mondják. A zsidók is elhitték, hogy egy magyar kérdés JHVH? – Jé hova hé?, az isten, és hajtják a hülyeséget. Most már annyira megy a hülyeség, hogy az összes kereszténynek mondott vallás elhitte. Pont ez a baj, hogy még azt sem tudod, hogy hol élsz. Azért mert valakik azt mondták neked, hogy népköztársaságban, majd köztársaságban, most meg valami vállalati rendszerben élsz, és te elhitted, akkor mit siránkozol? Azt, hogy elhitted, hogy rád azok a törvények vonatkoznak, amikkel beetettek, hát akkor se panaszkodjál, mert minek hitted el. Miért nem néztél utána, vagy miért nem nézel utána, ha most már mondják neked. Ha meg elhitted, gyere rá, hogy át vagy verve, és gyere rá, hogy hol is élsz, és ott miért a szokásjog az amit be kell tartani. A szokásjogot is azért kell betartanod, mert ha nem tartod be, igen rá lehet faragni, és még azon sem kell csodálkozni, hogy e bolygóról kiebrudalnak. Az ezer éves Magyar királyságban élsz. Ideje rájönnöd, és nincs semmiféle adó, semmilyen természeti kincsért nem kell fizetned, így sem villanyért, sem gázért, sem vízért, sem szennyvízért nem kell fizetned, és tudod miért? A Magyar királyságban nem használnak pénzt. Add vissza annak a pénzt, aki legyártotta, mert azé a pénz, és nem a tiéd. Még a bankkártyád sem a tiéd, mert nem te állítottad elő. Elárulom a magyar forintot is egy magánszemély gyártotta le, és nem a magyar állam. Ja, hogy ennek sem néztél utána, és elhitted amit kitaláltál, kigondoltál? Addig ne siránkozz, amíg ezt meg nem teszed, hogy utána nézel, és mihelyt rájöttél, hogy át vagy verve, elkezdesz a Magyar királyság szokásjogát betartani, és egyszerre minden jogot visszakaptál. Csak rajtad múlik. Tudod mikor a falumba, megjelentek az navos ellenőrök a piacon, akkor megmondtam nekik, hogy takarodjanak nem csak a piacról, de a faluból is, mert a magyar királyságban, idegenek, és hontalanok nem dirigálnak, hanem elhagyják az Magyar királyságot. Ne félj, aki nem fogadja el a Magyar királyságot, és szokásjogát, és főleg nem tartja be, azok ki lesznek ebrúdalva, de ez nem a te dolgod lesz.
   A videóban sem tud az illető semmit, csak azt hiszi, hogy tud, és így csak hőbörög. Azé a pénz, aki előállította, és ha beleraktad egy körfolyamatba, akkor oda fog menni a pénz, és mindaz, amit megveszel rajta, azé, aki előállította a pénzt. Ez a körfolyamat szabályszerűsége. Pont azért kapod, hogy le tudják venni azt a hasznot, amit te raktál bele a szereteteddel, de csak úgy tudják levenni a bőséget, ha te rakod a pénzt a körfolyamatba. Te okozod magadnak azt, hogy meg tudjanak lopni. Mit gondolsz miért nem engedik, hogy pénzt állíts elő? Ha te állítanád elő, akkor hozzád menne a mások által előállított bőség. A Navtól vagy az államtól nem kérheted vissza a pénzt, mert nem ők állították elő a forintot, így nem rendelkeznek a pénzzel. Az aki előállította a forint pénzt, az mondja meg, mi legyen a pénzével. Ezért minden pénzzel kapcsolatos törvényt az az ember hozza meg, megbízóikon keresztül, aki legyártja, vagy legyártatja a pénzt. Ne mond, hogy nem így van, mert ha nem adsz igazat nekem, akkor nem néztél utána. A kamattal meg azt érik el, hogy soha ne tudj megszabadulni a hiteltől, mert csak hitelt adnak, kölcsönt nem. Azt sem tudod, hogy amikor átadsz valakinek pénzt, akkor olyan szerződést kötsz vele, hogy az illetőt meglophatod, tehát ráveszed arra, hogy áldozat legyen, de magadat meg tolvajjá alázod le. Ugyan ez, mikor te kapsz pénzt, csak akkor te leszel áldozat. Ez még akkor is így van, mikor a közértben veszel akár csak egy kiflit is. Állandóan a pénzzel elérik, hogy egyszer tolvaj, rabló, haszonleső, máskor meg áldozat legyél. Így soha nem tudod helyrerakni magad, és soha nem tudsz magosabb létállapotba kerülni. Amíg használsz pénzt, addig reménytelen a helyzeted, mert bármit teszel, csak lefelé fogsz menni, még akkor is, ha azt hiszed, valamilyen gurú, egy tanfolyamon segít feltornászni a magosba. Nem fog sikerülni, míg pénzt használsz, és ártasz bárkinek is. Lehet úgy élni a Szófián, hogy nem ártasz senkinek, és el lehet érni a krisztusi minőséget. A budai, budhai minőség is ugyan az a minőség, mint a krisztusi minőség, csak a hozzá vezető út ami más, mint ahogy egyetlen ember útja sem egyezik meg senkiével sem.

 2. Te, Csicseri!

  Mit tettél hozzá bármit is a társadalomhoz annak ellenére hogy ennyit “tudsz”?
  Még ha igazad is van, vagy legalább a töredékéből össze is lehetne hozni pár értelmes összefüggő mondatot.
  De…..
  Osztani úgy, ahogy te teszed mindenki tud forrástalan, tapasztalatlan módon.
  A veszedelmet Te is elhitted úgy, ahogy Mindenki más is. Hiszen a Te hangodat nem hallotta senki sem, a cselekedeteidet nem látta senki sem.

  A kérdés az, hogy fotel forradalmárként végig nézed és “kényelemből” nem teszel semmit, vagy próbálod az esetleges létező önbecsülésedet és értékrendedet helyrehozni ezen képpen és hangot adsz neki.
  Vagy, Neked teljesen elfogadható ezen formája az államnak és a közpénz felhasználásának módja, mert akkor tényleg a te feladatköröd ezek szerint befejeződött.
  Köszönjük ezt, és az egyéb építő jellegű hozzászólást az esethez.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!