ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Jézus-rejtélyek 1. – Lét-kérdés

000cim

Az Emberiseg.hu új sorozata Jézusról szól. Az első epizód címe: lét-kérdés… Vajon létezett-e egyáltalán Jézus, vagy csak egy összegyúrt mitológiai lény? A korábbi Zeitgeist nyomán készült film ezúttal magyarul veti fel a kérdéseket, s próbál válaszokat találni. S hamarosan jön a folytatás is.

Share and Enjoy

2 Responses to “Jézus-rejtélyek 1. – Lét-kérdés”

 1. Egy néhány szó a karácsonyról, főleg azért is, mert erről is tanított Jézus.
  Kevés magyarnál érezte az Égi Anya a szeretetet. Talán hallottátok, hogy minden nap ünnep, és mindennap Kerecsen ünnep. Azért minden nap ünnep, mert mikor megmutatjátok anyátoknak, az Égi Ene- Ana-toknak, a “Nagy-boldog-asszony”-nak, hogy szeretitek, akkor “nagyon boldog az asszony”. Az a gyermek az anyja méhében soha nem fog megszületni, amelyik nem mutatja meg, hogy tudja azt szeretni, aki a méhében hordja. Az a gyermek, aki nem mutatja meg, hogy tud szeretni, azt minden asszony elvetéli, elvéteti. Az emberiség minden tagjának meg kell mutatnia, hogy szereti a Nagyboldogasszonyt, aki a méhében hordozza. A Nagyboldogasszony az, akinek az égi gyermekeként, fogsz megszületni, az Égi birodalomban, ha bebizonyítod, hogy tudod szeretni. Minden anya erre vár, és mikor a gyermek először megmutatja a szeretetét, onnantól végig szeretni fogja gyermekét, és nem is akárhogy. Minden Ana, Ene mikor a gyermeke minden alkalommal megmutatja, hogy szereti akkor Nagyboldogasszonnyá válik. Erre várunk itt a Kárpát-medencében, hogy minden magyar, minden ember ezt a szeretetét mutassa meg, az Égi Anya felé. Ez a Kerecsen ünnep, a szeretet ünnepe. Mindenkinél akkor történik meg, mikor elkezdi szeretni az Égi Anyát, a Nagyboldogasszonyt. A Kerecsen ünnep, nincs időhöz kötve, tehát nem naptári év, hó, nap, hanem akkor történik meg, mikor bizonyítod, hogy szereted a szüleidet, és mindenkit, mindent, amire csak a figyelmedet helyezed. Ahogy fent, úgy lent, ahogy bent, úgy kint. Kezditek érteni, miért fontos a szülők szeretete, és az Égi szüleid szeretete is mennyire fontos, különösen annak a szülődnek a szeretete, aki a méhében hordoz. Nevezheted a méhet teremburának is, mert nem az elnevezés a fontos, hanem a szeretet tette, és mindegy hol teszed meg. Ten-n-i, az a ten is, amit istennek is mondasz. Semmi mást nem kell tenned most, és nem számít, milyen helyzetben vagy, a lényeg, hogy bármilyen helyzetben is vagy, folyamatosan tudj szeretni. Ha megtetted, tedd meg folyamatosan, és meg fogsz születni, meg fog az a világod születni, ahová annyira szeretnél kerülni, az égi világba. Meg fog születni az emberiség, amelynek a tagja magad is lehetsz. Aki húzza az időt, és nem akarja szeretni a Nagyboldogasszonyt, az nem fog tudni megszületni, mert mindennek ideje van, még a születésnek is. Mindenkinek akkor van karácsony, Kerecsen, mikor elkezd nagyon, de nagyon szeretni.
  A szer, lépések sorozata, amit meg kell tenned, hogy tudj azonosulni, egységben lenni, pl. a szeretettel, a pároddal, magaddal. A szer, mindig ugyan azon lépésekből áll. Kérd meg magadat, a magodat, hogy vezessen rá, mik ezek a lépések, mert úgy is azt fogod elfogadni, amit átélsz, és amit magad, a magod mond. Ezért van, hogy a szer lépéseit soha nem mondjuk el teljesen, mert ezt magadnak tudnia kell, a magodnak kell elmondania, a magodban kell meglátnod, de ahhoz a magoddal kapcsolatban kell legyél, és rá kell jönnöd, hogy magadnak sosem hazudsz, tehát a magod sosem hazudik.
  Ezért fontos az elméd lecsendesítése, mert az elméd által gyártott gondolatok, kitalációk, elméletek, stb, egy olyan zaj, ami miatt nem hallod magad. Nem mondhatja senki, hogy nem lett elmondva nagyon sokszor, mert Buda, és Jézus is erről a magról beszél, és minden magyar, minden mag Úr. Édes anyukád nyelve is a szeretet, és ezzel a nyelvvel beszélt veled legelőször, mikor a méhében voltál, és utána is. A szeretet az anyanyelved, hát kezdj el beszélni az anyanyelveden, mindenkivel. Tedd meg úgy, hogy nem nyitod ki a szád, nem érintkezel senkivel, nem érinted meg a másik asszonyt, a másik embert, de érezze a másik, hogy szeretet, mert ha megérzi, akkor tényleg tudsz szeretni.
  Aki folyamatosan szeret, az soha nem árt senkinek, bármi is történjék körülötte, és az sem számít, mit mondanak neki.
  Aki folyamatosan szeret, az sosincs benne a gondolatai csapdájában, a gondolati piramisában, a gondolati éderében, az énjében. A szeretet a leggyorsabb, és egyetlen módja, hogy megszabadulj az éntől. Magadat kell szeretned, hogy tudj másokat szeretni, de főleg azt, akinek az életed köszönheted, a Nagyboldogasszonynak, mert evilágra hozott.
  Minden ezért van, hogy mutasd meg, a Nagyboldogasszony anyánknak, hogy mennyire szereted. Miért kérdezed meg a gyermeket, hogy szereted e az anyukádat? és ha igennel válaszol, azt kéred tőle, mutassa meg, és megmutatja. Te meg elfelejtetted, de itt az ideje, hogy megmutasd, mennyire szereted az Égi anyukádat, hogy meg tudj születni az Égi országodba. Minden magyarnak ezt záros időn belül meg kell tennie, és meg fog minden változni. Nem mondtam újat, csak kimondtam.
  Szeresd Nagyboldogasszonyt, hogy minden nap karácsonya, Kerecsen ünnepe legyen. Ne múljon egy nap se, hogy nem szeretted Nagyboldogasszonyt.

  • A szeretet csak önzetlen lehet.
   Nem lehet semmimást hozzákapcsolni, tehát tiszta szeretetet kell adni.
   Édesanyád, és égi anyád is meg mutatta ezt neked, mielőtt megszülettél, így nem keverheted össze semmivel, és fel is ismered, ha valaki tiszta szereteted ad neked.
   Bármit is kapcsolsz a szeretethez, az a szeretet tisztátalanná válik, és az már nem szeretet, nem lesz szeretet.
   Nem lehet például nyereségvágyból, félelemből, stb szeretni, de akarattal sem tudsz szeretni.
   Az elme nem tud szeretni, így a gondolataid sem tudnak szeretni, de az éned sem tud szeretni, mert az ént az elme hozza létre.
   Mikor gondolkodsz, akkor nem szeretsz.
   Figyeld meg, és rá fogsz jönni.
   Egyszerűen csak tedd meg, hogy szeresd a mindenséget.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!