ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Az IMF igazi arca

by / szombat, 13 január 2018 / Published in Jegyzetek, News, Pénz és gazdaság
220267

Részlet a “Túlélni a fejlődést” című dokumentumfilmből.

 

 

Share and Enjoy

2 Responses to “Az IMF igazi arca”

 1. Már elnézést, de egy ilyen sikerüzlethez 2 fél kell. A hitelező IMF és a hitel(eke)t igénylő országok ultraokos vezetői. Saját hülyeségünkért ne az okosat hibáztassuk.

 2. Sziasztok!
  Ebből is látszik, hogy másként nem lehet az adósságból kijutni, minthogy magát a rendszert kell megvárni, hogy megszűnjön, vagy egyénileg lépsz ki a rendszerből. Mindkét esetben szembe kell nézned magaddal, és lehet, hogy ez néhány embernél fájdalommal fog járni, aki úgy csinálja.
  A ragaszkodás megszüntetése szintén a te döntésed, hogy válsz meg a ragaszkodástól. A pénz is egy ragaszkodás, amit egyszer el fogsz engedni. Minél előbb elengeded, annál előbb leszel szabad és nem fogsz függni a pénztől.
  Ez be fog következni akár akarjuk akár nem. Ebben segítenek azok, akik létrehozták a pénzrendszert, de külső tényezők is befolyással lesznek. Ennek a pénz rendszernek, is a végét járjuk, hiszen megszületésekor már meg is lett határozva a bukása, ahogy itt minden a Földön. A pénzrendszer létrehozásakor külső tényezőket (nem földi) is felhasználtak, amely már megváltozott, s a hatásai most érnek el hozzánk, s ennek hatására pl. az arany értéktelen fémmé fog válni. Aki a hatalmát az aranyra alapozta, az elveszti a hatalmát. Másként elveszt hat almát a tudás fájáról.
  Aki ki akar lépni előbb, az adja oda minden pénzét vagyonát, ami az övé.
  A földet, házát nem adhatja, mert az közös, és minden magyaré, és a Magyar Koronáé. Írj egy adásvételi szerződést, amiben a Magyar Koronának, és minden magyarnak adod a földedet, házadat, és minden tulajdonodat, ekkor mint közös tulajdonosként gyakoroljátok a tulajdon feletti ellenőrzést. Ezeket a tulajdonokat nem adhatod el ezután, csak odaadhatod annak akinek szüksége van rá. Ha az illetőnek már nincs rá szüksége, akkor ezt vissza fogja adni, ha tudja, hogy ki a tulajdonos.
  Fontos:Csak magyarnak lehet odaadni, a tulajdont, vagy annak, a nem magyarnak, aki felesküdött, letérdelt a Magyar Korona előtt. Aki letérdelt a Magyar Korona előtt, akár tudja, akár nem, ezzel elfogadta a Magyar Korona fennhatóságát. Amúgy is a Magyar Koronáé minden, de ezzel az állam felé is elismered a Magyar Korona tulajdonjogát. A tulajdoni lapon be is jegyeztetheted. A Magyar Korona egy önálló jogi személy is, tehát mint tulajdonos bejegyezhető. Ekkor egy bank sem, és az állam sem veheti el. A Magyar Korona nem az állam, nem az állam tulajdona, hanem fordítva. A Magyar Korona tulajdona a magyar állam is. Ezért semmis minden törvény, és megállapodás, amit az állam vezetői kötöttek, mert nem kérdezték meg a Magyar Koronát előtte. (Ezért visznek ki minden mozdíthatót az országból.)
  Aki még bizonytalan, a többi magyarral szemben, az csak a Magyar Koronának adja át a tulajdon jogot úgy , hogy közös tulajdonná váljon. Később úgy is minden magyarnak átadja, mint közös tulajdon.
  Fontos: Még az is kell, hogy ne vegyél fel további hitelt, mert ez után nem fogod tudni visszafizetni és persze nem is fognak adni neked több hitelt, ha megtudják, hogy a tulajdonod a Magyar Koronáé is. Ez után ne verj át senkit, hogy hitelt veszel fel.

  Aki ezeket megcsinálja, azt többet nem tudják adósságba keverni, és minden pénz adóssága semmis lesz.

  Az IMF csak egy bank. Ugyan olyan mint a többi bank. Csak egy lépcső a bankrendszerben. A hatalom csúcsát még kevesen ismerik, akik ténylegesen irányítják a bankrendszert. Ezek a homályba burkolóznak. Tudjátok ki a homály.
  A pénz egy olyan eszköz, ami láthatatlan, mert valójában csak elhitetik velünk, hogy van. Annyit lehet gyártani belőle, amennyit nem szégyell az ember.
  Hasonló az internethez. Csináltak egy látszólagos világot, amit a te képzeleted tesz valóságossá számodra. Másként az internet a programok (bizonyos szabályok alapján összerendezett) 0 és 1 váltakozásával létrehozott művilág
  A pénzrendszer is bizonyos szabályok alapján létrehozott művilág.
  A szabályok emberi kitalációk, az embertől idegen, és nem szabad összetéveszteni a renddel, ami alapján mi is működünk..
  Minden jót…
  Csicseri Orosz Imre

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL