ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Egészségnap Telkiben – beszámoló

by / péntek, 01 augusztus 2014 / Published in Egészség, életmód, Jegyzetek, News
Szaffina beszámolója: Jó páran eljöttek a vasárnapi rendezvényre, nyers ételkóstolás és előadás is volt,

 

illetve Both Gábor (Emberiseg.hu) tartott előadást Anasztázia előadásairól és az Útmutató az Élethez a Föld nevű bolygón című könyvbemutatójáról,

 

és arról hogy hogyan lehetne még élhetőbbé tenni az életünket, az önfenntartásunkat. Hozzám is sokan fordultak tanácsért, hogyan étkezhetnének egészségesebben, beszélgettünk a gyermekétkezésről, receptekről, mit hogyan készítsünk, illetve 1. vegán receptes könyvemet és 2. vegán receptes könyvemet is dedikáltam.

 

Lehetett játszani, festeni is. Így kicsik, nagyok is megtalálták a szabadban és bent is a helyüket.

 

A meditációs zenét Cameleonrecords kiadó Cd-iből válogattuk.

Ajándék Meditatív Cd-ét adunk a termékeink mellé, melyeknek értéke (1000 Ft / db) : ) A Cd-be belehallgathattok  az alábbi linken!

 

Aki szeretné a recepteket, a 1. receptes könyvemben és a 2. receptes könyvemben megtalálhatja, postán is tudom küldeni. Aki pedig a meditatív zenéket szeretné otthon is hallgatni, azoknak is tudok küldeni egy 8 db-os csomagot, 3000 Ft-tal kedvezőbben, ha érdekel írj, vagy hívj! 1 db Cd-t ajándékba is adunk, 1 db receptes könyv mellé. 2 db receptes könyvhöz, 2 db jár ajándékba. Mind a 8 db meditációs Cd ajándékba jár, a Vegán Tanfolyam mellé, júliusban.
Köszönjünk mindenkinek, aki eljött, és támogatta a rendezvényt!
Reméljük hamarosan ismét találkozhatunk veletek!

Share and Enjoy

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL