ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

Augusztus 20. hazugságai

by / péntek, 14 szeptember 2018 / Published in Belpolitika, magyarság, Jegyzetek, News
magyarorszag_szivemen_vilagkiallitas2010

Nem csak Gyurcsány öszödi beszéde óta tudjuk, hogy az állam hazudik. Ünnepek és történelmi tények tekintetében különösképpen nagyokat. Egy országot megvezetni, mindig is megérte. Humorosan fogalmazva, a kormány szerint az Államunk olyan jó állapotban van, hogy legalább száz évet simán le lehet tagadni a korából.

verszertzodes.gif

Ismerős mondás, hogy egy ország megér egy misét. Vagy mesét? Vagy hazugságot?

Einstein is felismerte, hogy az állam érdekeinek megfelelően hazudik. Mindig éppen egy vezető elit, vagy ideológia érdekeinek megfelelően. Nem csak egyes politikus, hanem maga a rendszer van úgy felépítve, hogy eltűri a hazugságokat. Hazudik ideológiailag, hazudik gazdaságilag, hazudik statisztikailag és minden más egyéb téren is. Az emberek a társadalom megvezetése ugyan is kifizetődő a hatalom fenntartása miatt. Kérdés, hogy ezek a hazugságok meddig maradhatnak, meddig uralkodhatnak a társadalmon az információ korszakában?
Vizsgáljuk csak meg augusztus 20-a és ezt a dátumot jelenleg övező politikai, ideológiai manipulációk. Augusztus 20-a átértelmezéseire könnyebb emlékezni, mint mondjuk az ősi természeti ünnepek katolicizálására, mert többnyire a közelmúltunkban történtek. Szinte már nem is az a kérdés, hogy mit is ünneplünk ezen a napon, hanem az, hogy mit nem ünnepeltünk még. Az ünnep persze soha sem spontán népi társadalmi ünnep, hanem államilag irányított, melyet Horty korszak emelt állami szintre, állami ünneppé.

Új kenyér, alkotmányunk, államalapítás, szent korona, I. István király, szent István nap, szent István király, fegyveres erőket vízi parádéval és tisztavatással stb.

Még jelenleg is formálódik és nem tudja a politikai elit eldönteni, hogy az államalapításra, vagy “szent” István királyra tegye a fő hangsúlyt. Ezért most csak ezt a két dolgot vizsgáljuk meg egy kicsit nyitottabban és elfelejtve az állami döpping tömeghipnózist és tudva, hogy az emberiség egy része nem hipnábilis. 

Az állam egy adott földrajzi terület feletti
legfőbb hatalommal bíró politikai egyesülés.


Államalapítás;

Szerintem letagadhatatlan történelmi tény, hogy a vérszerződéssel és a honfoglalással a magyar állam, magyar vallással és magyar ősi szokásokkal való megalapítása korábban megtörtént. Megtörtént a fejedelemválasztás és innét már mint nagyon is ismert államforma, fejedelemségként államnak számítottunk. Ezen írás őseink vérrel pecsételt szerződését, az emberi művelődés egyik legősibb demokratikus alkotmányának tekinti. Álmos volt a nemzet első horkája, nemzetszövetség kendéje. Ezen internetes lexikon aPallasz nagylexikonra utalva és hivatkozva “Magyarországnak legrégibb, de csak krónikákban fennmaradt alapszerződése.” -ként említi a vérszerződést. A vérszerződés a honfoglalás után Ópusztaszeren még megerősítésre is került, így innét már történelmileg mindenképpen működő államnak, fejedelemségnek számítottunk. Álmos, Árpád és Géza fejedelemségének és országirányításának a korszakát nem lehetséges semmilyen történelemtorzítással és hamisítással annyira ledegradálni, hogy azok nem ütik meg az állami szintet.

A katolikus egyház “szent” címmel és érdemrenddel tüntette ki I.István királyt , de ha jobban belegondolunk, ez az érdemrend többet jelent-e, mint mondjuk az 1956-os magyar forradalmat leverők szocialista hazáért érdemrendjei, amelyek azért végső soron a Szovjetunió kommunista irányultságú érdekeit szolgálták. Ahogyan Worluk is írta; odadobta az országot Rómának, az 1956-os kor Moszkvájának. Sokan és egyre többen hozzák párhuzamba I. István életútját Kádár Jánoséval. Sokak szerint ha I. István példaértékű politikus, akkor Kádár Jánost is annak kell megítélni, mert különben kettős mérce, amely sem erkölcsileg, sem logikailag nem feloldható. Tehát abban az esetben, ha Kádár János tetteit összességében negatívan ítélteik meg, akkor I. Istvánét is annak kell nyilvánítani.

A történelmi párhuzamból is jól kivehető, hogy I. István, született Vajk nem élt semmilyen általános emberi értékrend szerint példamutató, követendő és tisztelendő életet. Ölt és öletett, megkívánta és erőszakkal elvette mások vagyonát, nem szerette sem ellenségeit, sem családját, sem hazáját. Hazájának lakóira egy idegen hatalom kiszolgálójaként egy idegen ideológiát és vallást erőszakolt.

Kérdésem csak ennyi: Meddig élhetünk még képmutató hazugságoknak?

Pedig egyre többen ki merik már mondani, le merik írni:

Miért is kell ünnepelni egy tömeggyilkost?
Miért is kell ünnepelni a magyar vallás elvesztőjét?
Miért is kell ünnepelni egy diktátort?
Miért is kell ünnepelni egy hazaárulót?
Miért is kell ünnepelni azt, aki államosította mások vagyonát?
Minek is kell ünnepelni egy családgyilkost?
Minek is kell ünnepelni egy elmebeteget, akinek képzeletbeli barátai voltak?
Minek kell ünnepelni egy zsidó Isten fant?
Egyenruhás bűnözés_1.JPG
Forrás: Internet

 

Share and Enjoy

One Response to “Augusztus 20. hazugságai”

  1. Nagyon sok tévedés, van ebben az írásban. Aki meg téved, mert nem az igazat írja le, mondja ki, az ugye hazudik. Az egész történelmünk, amiket az iskolában tanítanak, az hazugság. Aki a történelem tanulmányait mondja, az szintén hazudik. Muszáj így fogalmaznom, mert ha csak egy betűt, hangot tévesztel, már akkor is hazudsz. Mivel nem tudod mi történt István kelár alatt, ezért nem becsmérelhetsz egy szkita kelárt. még akkor sem becsmérelheted, ha tényleg megtette, amit tulajdonítanak neki, azok, akiknek fogalmuk sincs arról a korszakról. A genetikai vizsgálatok egyértelműen kimutatták, hogy a magyarok szkiták. Ez megerősíthet mindenkit abban, hogy Mátyás kelár, és minden előtte lévő kelár, Skitia vezetője volt. Tehát Szkitiában élsz és, ha nem hiszed el, akkor nézz utána. Ha szkitiában élsz, mint szkita, akkor szkita államban élsz. Tehát nem élhetsz magyar államban.Ezt azt is jelenti, hogy minden törvény, rendelkezés, szabály, szerződés, megállapodás, amit a magyar állam nevében tettek, vagy amit a magyar állam hitelesített, az érvénytelen. Másként gyerek korod óta hazudnak neked, és így az egész életed egy nagy-nagy hazugság.
    Amit még nem tudsz, a Turul házban vagy, a Turul ház tagja vagy, és ekként is kell viselkedned, és a dolgod tenned. Ha elhitted hogy családban élsz, akkor gyorsan gyere rá, hogy nem családban élsz, hanem házban. Haza mész, tehát a házadba mész, és nem családba mész. -még mikor kimondom, akkor is sérti a fülem. A család jelentése: csal ád, vagyis csalást ad, megcsalod magad. A házadban magad vagy az Úr, és az Úr tenmagad, és a párod vagytok, mert egyek vagyok, és egy házban éltek, tehát egyházban. Ugyan ez igaz a magyarokra is, akik a Turul házban élnek, a Turul egy házban, a Turul egyházban. A ház hazát jelent, és ezért mész haza. Egyetlen vallás sem egyház, mert egyetlen vallásnak sincs háza, hazája. Mindenki eldöntheti, hogy a vallás a háza, vagy a hazája. Ha ezt megértetted, akkor pontosan tudod, hogy a magyarok nem vallásosak.
    Az államnak egyetlen feladata van. Biztosítsa a szervezet egyensúlyát. Ez igaz az emberi szervezetre, és igaz a emberi közösségekre is. Tehát nem az állam a legfőbb hatalmi tényező egy adott területen. Mindig az Úr a legfőbb hatalmi tényező, a ház ura. A Turul házban a legfőbb hatalmi tényező, a Turul. Ha nem tudod ki a Turul, akkor figyelj magadra, és a magból megtudod, mert magam is a magból tudom. A saját házadban is te vagy a hatalmi tényező, az asszonnyal együtt, mert ugye az asszonnyal egyenrangú vagy.
    Nézz utána, mert igen sok hazugság van ebben a fenti írásban, és aki olvassa, azt nagyon félreveti a hazugságaival ez az írás.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL