ELFELEJTETTED ADATAIDAT?

A világ jövőképe

by / vasárnap, 08 június 2014 / Published in Demokrácia, társadalom, Dienes István, Jegyzetek, News
dienes

VNTV – Dienes István, Dr. László Ervin professzor

A világ nem jó irányba halad, ehhez nem kell prófétának lenni.
Mit üzenhetünk azoknak az apátiában élő, óriási tömegeknek, akiknek kilátástalan az élete?
„A paradigmaváltások soha nem tömeges mozgalmakkal kezdődtek”. Egy kis csoport megmozdul, hangot ad véleményének, és a környezete is elkezd megváltozni. Akármennyire hihetetlen, egy láthatatlan szállal mindannyian össze vagyunk kötve a tudatalattinkban, és bármit gondolunk, érzünk, az hatással lesz a környezetünkre, a mikro és a makrokozmoszra is. Ne hidd azt, hogy a kimondott szó, a gondolat a semmibe vész. Amikor egy pillangó megbillentette a szárnyát, óriási változásokat generált a világban.

Share and Enjoy

4 Responses to “A világ jövőképe”

 1. Megint egy kitaláció ez a pillangósdi. Mit ki nem tudnak találni ezek a tudósok, és nem veszik észre, hogy mit is beszélnek. Olyan viccesek ilyenkor.
  Egy fecske nem csinál nyarat. – Jól félremagyarázzák, mert nem tudod megérteni a jelentését gondolkodással.

 2. Így van, Imre, ugyanakkor: a Római Klubbos, csúcs-szabadkőműves László Ervin profnak nyilván van ideje az olaszországi nyaralójában arany medencében úszkálva kivárni ezt a pillangóhatást – ám nekünk?

  • Nekünk meg még muszáj várni. Ezek a fajtalanok el sem tudják még képzelni, mi is lesz a Földön. Ha most lépnénk, akkor ki kellene irtani az összes fajtalant, és az igen nem lenne jó. Külvilágiaktól már azt is hallottam, hogy készülnek a fajtalanok kiirtására. Elég sok kárt okoztak a földön, csak gondolj bele pl. az emberi gének keverését az állati génekkel. A forgatókönyvük meg van a külvilágiaknak. Lényegében, akit most cion, zsidó, meg szabadkőműveseknek mondanak, azokra gondolnak. Egyszer már megtörtént a fajtalanok kiirtása a földön, tehát meg tudják csinálni, ráadásul úgy, hogy senki észre nem veszi itt a földön.
   Egyszerű, mindenki maga dönt mit lép. Vagy segíti a változást a Földön, vagy gátolja, és ezzel meg is határozza, a sorsát. Aki háborút kezd, vagy részt vesz a háború kirobbantásában, az alá is írta magának az utilaput a nihilbe, a megsemmisülésre. Nem számít, hogy ki fia, borja.
   Másként lesz, mint ahogy sokan azt gondolják.
   Az esélyt mindenkinek meg kell adni az ugráshoz, még azon az áron is, hogy várunk. Valójában már elkezdődött mert el lett húzva az időben, hogy legyen lehetősége mindenkinek megcsinálni, ami az ugráshoz kell. Mindenki helyre tudja magát tenni, ha akarja, akármilyen kelepcében is érzi most magát. Az országok vezetői azt hiszik, hogy ha jó nagyot nyalnak, és kiszolgálnak másokat, akkor megússzák.
   Egyedül a rend betartásával lehet csak ugrani, semmilyen békemenet nem használ, sőt csak húzza a saját idejét.
   Aki meg nem segíti ezt elő, az megy a süllyesztőbe. Még a legbutább ember is rájöhet erre. Buta embereket nem lehet segíteni mert nem értik, vagy félreértik a segítséget, és hibát hibára halmoznak, és elhiszik magukról, mennyire okosak. Nézd meg mit csinál Obama, meg a többi. Ilyenkor nem tehetsz mást, mint megszakítod a buta emberekkel a kapcsolatot, és megvárod, míg rájön, hogy valami nem stimmel. Akkor el fog menni hozzád, hogy segíts neki.
   Tudod, a technika semmit nem ér, hiába hiszik azt sokan. A sok páncélos, rakéta, drón, meg még amiről nem is tudnak az emberek ócskavas lesz, és maximum koporsónak jó. Lesz mit beolvasztani. Még az univerzumban sincs olyan technika, ami ér valamit. Ha nem lenne háttér támogatása az USA vezetőinek, akkor már régen bedőlt volna a rendszerük. Főleg azért nem dőlt még be, mert mint mondtam időben el van nyújtva a folyamat, amit bármikor fellehet gyorsítani. Így kicsit tovább tart. Na a többi állam sem jobb, csak elkezdtek rájönni, hogy lehet másként is.
   Nem mondok konkrétumokat, mert még gondolkodnak, és ezzel meghosszabbítom a folyamatot, és akik nem jöttek még rá a rendre, azoknak nehezebbé teszem a változást.
   Azok, akik már elkezdték, ők már úgy is csinálják, és nem törődnek a butákkal.
   Azért beszéltem a fajtalankodás megszüntetéséről, és a gondolat kikapcsolásáról, mert ezeket érdemes nagyon hamar megcsinálni. Mikor emelik ki azokat, akik nem csinálják? Ezt sem lehet megmondani, mert az is elkezdődött, és folyamatosan zajlik. Azt veszed észre, hogy ezek fiatalon is meghalnak, nem csak az idősebbek. Természetesnek fog tűnni.

   • A háborúról még annyit, hogy igen buta az, aki háborúzik, mert olyan technika van már, hogy bárkit ki lehet lőni, még az USA elnökét is, akárhogy védik.
    Egy háború, most már mészárlás, és nem is tudsz ellene mit tenni, ha odamentél. Nem tudod, mikor vetik be azokat a fegyvereket, amikről nem is tudsz. Elhitetik veled, hogy még olyan fegyverekkel harcolnak, amik voltak a II. világháborúban, csak egy kicsit jobb minőségűek.
    Nézd meg Ukrajnában mi is van. Adnak különböző puskákat, rakétavetőket, gránátvetőket, amiket már leselejteztek, és közben kilövik azokat, akiket kiszemeltek, hogy nem oda valók. Az USA most odaadja a leselejtezett fegyvereit az EU keleti részének, románoknak, lengyeleknek, litvánoknak, stb. Ezek a leselejtezett fegyverek semmire sem jók a legmodernebb fegyverekkel szemben. Bármilyen kis csapat a legspécibb fegyverekkel felszerelve, több ezer emberrel is végez, hiába van a kezedben akár távcsöves puska, vagy golyószóró. Pillanatok alatt kilőnek,és nem is tudják, honnan lőttek. Ezeknek a modern fegyvereknek sokkal nagyobb a hatótávolsága, és sokkal pontosabbak.
    Bármilyen indokot is mondanak, ne hidd el, és főleg ne menj harcolni. Csak ágyútölteléknek mész úgy is oda.
    Ha azt mondják, védd meg a hazádat, akkor se menj. Ha befejezték a háborúsdit, akkor lesz csak hazád, mert még élsz.
    Halott embernek nincs hazája, főleg élete nincs a Földön.
    Az ország vezetőiért, a butákért nem érdemes meghalni. A háborúban nem fogsz semmit megtartani, vagy nem nyersz semmit, csak veszítesz, az életed. Ha valamit érdemes megtanítani a felnövekvő nemzedéknek az, hogy ne háborúzzanak. Ha nem akarod a fiad, lányod elveszíteni, akkor mond meg neki, hogy a háborúba, csak meghalni megy. Háborúzz magaddal, és veszítesz. Háborúzz másokkal, és veszítesz. Háborúzz egy országgal, és veszítesz. Mindig csak akkor tudod meg mit veszítettél, amikor nem háborúzol.
    Sok uszítás van, és mindent bevetnek, csak menj háborúzni, még fizetnek is neked azért, ha elmész a csatába meghalni. Nem fogsz sok pénzbe kerülni senkinek, mert nem élsz olyan sokáig.
    Nem békepárti vagyok, hanem a rendet tartom be. A béke olyan, mint a béka. Nyálkás, és ha kicsi füstöt kap, akkor szétdurran, mert a folyamat mindig öngerjesztő addig, míg szét nem durran a béke, a béka.
    Ezért szervezik a békemeneteket, addig csinálják, míg ki nem durran, és halál nem lesz a vége.
    Nem megyek ezért béke menetelni. Csak buta emberek mennek, míg rá nem jönnek, hogy valami nem stimmel, és ha időben rájöttek, akkor nem ők lesznek az áldozatok. Ukrajnában is békemenettel kezdődött, és a vége kb 50 ember halála lett a téren, meg akik még azután haltak, halnak meg.

Vélemény, hozzászólás?

Kérjükjelentkezz be hogy megírhasd véleményed!

FEL